Измамници прибраха 8600 лв. от 3-ма пенсионери

Три сигнала за телефонни измами по схемата „пари за спешна операция на близък” са били получени вчера в полицията в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Измамници прибраха 8600 лв. от 3-ма пенсионери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой от вас да си представи дали точно такава измама би била възможно не само да се осъществи, но и някой да дръзне да замисли по време на дружно оплювания днес от всички БОГАТИ КРАДЦИ И МРЪСНИЦИ, ДО ЕДИН ДЕМОКРАТИ, С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМ И ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!?

Как може бе, как е възможно още да се хващат хората? Аз не знам що за хора са това. Колко се изписа, изговори, колко стотин ужилени има вече и пак се връзват.

Хората се хващат, защото от другата страна стоят организирани групи, с много точни лични данни -, имена, адреси, професии и т.н. При толкова много случай най-логичното обяснение , че става въпрос за злоупотреби с лични данни. Умишлено се прави внушение , че това става въпрос само за пенсионери, едва ли не хора с деменция. Време е компетентните органи да се заемат с този въпрос или да оставят съмнението, че техни служители участват в злоупотребата с лични данни.

Може, защото много пенсионери нямат цифрова телевизия, а и радио не слушат- откъде да знаят, че има такива измамници.

Синовете и дъщерите на пенсионерите да им прибират всички пари и да им отпускат по малко за ежедневни нужди.

хахаха...оскам още!

Ако искате бърз кредит,малко пари до заплата, а защо не и за почивка на Канарските острови- БТК- за тебе е - вдигни телефона!:)

абе, откъде имат пари тия дъртаци по къщите!! Малко са ги излъгали- пирамиди и фараони за тях!

А НАП какво дреме ? Я да им удържат данъци и осигуровки 6 години назад !

хората - така ще се даде рестарт на икономиката. Парите трябва да са в оборот, а не да мухлясват под дюшеците. Дайте пари - спасете икономиката!

Да им е честито и на печелившите и на губищите! И другия път повече!

Е, нали пенсионерите все се оплакват, че нямат пари, малки са им пенсийте и пр. ??? Как така всеки вади от дюшеците и гардеробите тези суми !? А, младите имигрират ли та имигрират :(

аз работа, мая ми работи и не можем да видим з00лв , а тези бедни и гладни наши пенсионери от каде ги вадат тези пари? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

corazon_salvaje

не се оплакваи,ами работи,не си видяла,щото не спестяваш..имаш ражоди,за деца,ала бала...а тези пенсионери,одавна вече не издаераят децата си и са спестили всичко,което могат...бачкаи и спестяваи...като станеш пенсионерка и ти ще имаш тези пари...аиде мама ти долна...