30 сдружения бранят кметската забрана за парка

30 неправителствени организации заявиха подкрепата си за кметската заповед, забраняващи коли в Морската градина във Варна.

Обратно в новината

Коментари - 30 сдружения бранят кметската забрана за парка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИТАМ, КОИ СА ТЕЗИ 30 НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ И ВЛИЗАТ ЛИ В ТЯХ СДРУЖЕНИЯ НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ? И ЗАЩО ГО НЯМА СДРУЖЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ИЛИ МОЖЕ БИ НА ГЕРБ?

Това са сдружения на граждани, на които им пука за града бе, умнико. Ясен си ми каква бетонна чутура си, щом за теб "хомосексуалист" е явно обиден епитет. Задръстеняк. Не виждаш ли, че това са хората, които искат в Морската да няма коли и хората да могат да се движат спокойно, или и ти си от мутрите, които имат "бизнес" там?

Аз живея в градината от много отдавна и ше направя всичко възможно да защитя собствеността си. Имам абсолютното право на достъп до частната си собственост и Конституцията на РБ ми гарантира това. Отдавна територията между Хоризонт и Евсиноград не е парк и всички знаят това. Еко защитниците получават пари за действията си.

Ами като отдавна не е парк, да му правят ПУП и да мятаме кооперацийките. Руснаците ги ркато топъл ляб.

Радва ме, че виждам обединени варненци около една общополезна кауза! Забраната на кмета е абсолютно адекватна, трябва да остане активна! В Морската градина не трябва да има автомобили!

Как да остане забраната когато през годините и допусната много пагубна реституция а не компенсиране с компенсаторни бонове !!! При вече толкова много реални собственици, с реални нотариални актове как да се лишат от техните права за достъп до имотите им . Добре е да ги няма но собствениците са реалност. Мини заложени в близкото минало за които сега се води дебат !!! С предизвестен край за съжаление !!!

Всички подкрепяме заповедта на кмета!

Каквито и здружения да има крайна сметка става каквото иска ТИМ.

Извинявам се за правописната грешка ! Да се чете: сдружения.

Ти верно не си в час! Във Варна решават гражданите, а не разни икономически групички каквото и да ти казват комшийките.

Добре беше ако решават гражданите !!! Но за огромно съжаление от тях не зависи почти нищо !!! Те са само за масовка и за създаване на псевдо интрига !!! За съжаление !!!

Не съм от тук, но съм чувал от потърпевши варненци, че всичко във Варна се прави в интерес на ТИМ.

Браво на гражданските сдружения във Варна! Добре че са те, че да има кой да брани гражданския интерес. Ако чакаме областния на Варна - то той ще продаде цялата градина за собствена и лобистка облага!