Кеворкян и Красимир Гергов кръстосаха шпаги

Рекламният бос Красимир Гергов е дал подкуп на Кирил Гоцев, докато последният е бил генерален директор на Българската национална телевизия. Това заяви пред Нова телевизи яжурналистът Кеворк Кеворкян.

Обратно в новината

Коментари - Кеворкян и Красимир Гергов кръстосаха шпаги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

i dvamata ste edin dol drenki pri komunjagite jivkovi bjahte mnogo dobre i sega sascho taka sa vsitschki koito ostanaha na rabota i sabogatjaha s donosi i predatelstvo na kolegite

аемокрация-менте липса на значими свободни медии зависима съдебна власт парламент койтое съставен отдепутати защищаващи лични интереси това сме ние.

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ АРМЕНЦИ И СА СВЕСТНИ ХОРА.НО ЧЕНГЕТА КАТО КЕВО НЕ СА МИ ПРИЯТНИ.И НА АРМЕНЦИТЕ СЪЩО.

za edno e prav kevork 4e vinovni za vsi4ko sa prokurorite sadebnata vlast tam e gnila rabotata ot tam zapo4va vuv vsiaka strana demokraciata drugoto e laga

Красимир Гергов е роден на 30 септември 1961 г. в София. Семейството му е в роднински връзки с Генералния секретар на БКП Т.Живков. Служител на ДС/УБО, откъдето датират връзките му с влиятелни днес близнесмени, създадени от БСП по схемата на плана Веселовски от 1985 г. Завършил е Вътрешен и международен туризъм и Ориентиране в НСА и Спортна журналистика в Софийския Университет Климент Охридски , за което няма документирани доказателства. От 1992 г. с рекламната си агенция КРЕС се занимава с реклама по поръчение на висшето ръководство на БСП. През 1994 г. създава първата частно излъчваща телевизия в България, съвместно със CNN Триада, като първи етап в приватизирането на Ефир-2 на БНТ, днес националната телевизия btv. По време на мандата на Жан Виденов е избран за изпълнител на първия по рода си рекламен монопол в България със съдействието на Красимир Райдовски, тогава говорител на правителството на Виденов и проф. Хачо Бояджиев, тогавашен директор на БНТ. Договорът с БНТ е гарантиран финансово от Първа Частна Банка, седмици преди нейния фалит от председателя на УС на ПЧБ Венцислав Йосифов, колега от структурите на ДС и кандидат на БСП за кмет на София. Красимир Гергов е председател на Асоциацията на Рекламните Агенции в България от 1996 г. На този пост е избиран многократно, като кандидатурата му традиционно е издигана от изпълнителния директор на РА КРЕС и утвърждавана с гласовете на съдружниците му в медия агенцията Пиеро-97, членове на Управителния Съвет на АРА. От 2001 г. е председател на Управителния съвет на Българска голф асоциация и има водеща роля за популяризирането на този спорт в България. От началото на 2007 е председател на търговско-рекламния отдел и член на управителния съвет на ПФК ЦСКА (София), бивша собственост на неговия колега от Информационен Отдел на ДС Васил Божков.

Пълна соц-первезия!Това е битка на комунистически кланове!

KLASATA NA KEVORK E NEOSPORIMA,SME6NO E DA RITA6 SRE6TU RAJENA..

Много забавно. За съжаление е и жалко. Кеворкян да се жалва от Красимир Гергов. Доста е изпаднал човека последните годинки. Така е в бизнеса обаче. Един се измества от друг. Това е война. Последните години Гергов е мощна фигура на медийната сцена и общо взето завладя целия рекламен бизнес в страната. Съвсем в реда на нещата е това да е за сметка на други като Кеворкян. И съвсем в реда на нещата е да си служи и с не съвсем легални средства за постигането на целите си. Все пак властта се услажда. При всички случаи е доста талантлив явно, но за съжаление и доста нелицеприятен тип.

Една малка поправка само събрали се агент Алберт с агент Димитър и говорят за агент Бор:)

Каква смелост!??!! Та нали мърсотията на в-к. Труд и Кеворкян докараха на власт комунистите. То не беше плюене по Костов. Преди няколко дни на последните страници на Труд и 24 часа прочетох малка записчица, че Гроздан Караджов спечелил делото за 200 000 евро на Чорни. Когато го обвиниха обаче написаха с букви, големи колкото статийката. Кеворкян, Коритаров и Тошев са бивши ченгета, комунистически отрепки. Точно вестник Труд и Кеворкян да говорят за свобода на словото е все едно Хитлер да стане шеф на еврейска организация!!??!?

The show must go on!!!

Наистина няма свободни медий и БТВ е доказателство за това.Може би Нова телевизия е една от малкото която се опитва да бъде най-обективна и свободна.

Добро шоу се получи с участието на три бивши ченгета. Все пак не може да се оспори превъзходството на Кеворк. Пред него Коритаров беше жалък. А Гергов беше комичен с това надвикване по телефона - стана цяла опера.

Коментарите са много по-интересни от предаването или статията. Браво!

БРАВО НА КЕВОРК ! кОРИТАРОВ МОЖЕ САМО ДА МУ ЧАНТИТЕ !

Заведената проверка от прокуратурата е от ония,дето малко са изчезнали.Прокурорит седят като дядо Йоцо и я чакат да дойде.Ако не дойде преписката,ще дойде запис на заповед.Като дойде, ще решат накъде да гравитират.

na kevork mu prekasnaha kran4eto v bnt i toi ne moje da se pobere v kojata si imah 4uvstvoto 4e e udaril edno uiski ili e drogiran i toi e sa6tiq 4engelar kato gergov

Агент Алберт най-после си намери майстора в лицетао на агент Димитър. Досега все разиграваше ниски топки в лицето на Слави Бинев и подобни интелектуални титани. Но да не мислите, че пледоарията на агент Димитър е продиктувана от най-висши чувства. Той прави обходна маневра, за да си пробие път до шефското кресло в БНТ. Същите номера, в които обвинява Коритаров, той ги въртеше, докато колеше и бесеше в Отходен Канал 1. Там канеше когото си поиска, уж даваше думата на опонентите си, ама накрая все имаше последната дума. И чак сега ли разбра, че Велчев е червен - това и децата го знаят само като видят, че Гоце го е назначил. Прекалено умен е, за да си въобрази, че на едра риба като Гергов - още един агент на ДС, някой ще посегне. Ще кажете - ами вижте Алберт как го хързулнаха. Да, ама Алберт не се беше подготвил с половин милионни пачки да запушва усти. Така че съревнованието за най-голям боклук се води с променлив успех. Едно е сигурно - ще бъде спечелено от агент на ДС.

Голямо шоу направиха Агент Алберт(Г.Коритар и АгентДимитър(К.К В него по- един, най-вероятно репетиран преди това, начин бяха представени документи, които са достатъчни за осъждане на Гоцев и Гергов за вземане и даване на подкуп в голями размери. Те по този начин искаха да си го върнат на БСП, която ги изостави и позволи досиетата им от ДС да излезат на показ. Едва ли БСП ще допусне да бъдат осъдени нейните хора Гоцев и Гергов. Тук е България, все пак! Съдят се на много години затвор, хора злоупотребили най много с няколко хиляди лева. Към по-заможни съдебната власт не посяга, предимно от чоивешки страх! Там е пълно с плъшоци и мишоци, които бягат от такива случай, като от огън.

Кеворкян само да ви напомня, изпи кръвта на БНТ с шест цифрени числа в продължение на няколко години под формата на някакви неустойки, договорни взаимоотношения свързани с Всяка неделя и т.н. Гергов може да ги извади и той тия бумаги, които пък уличават арменеца в рекет и документни измами към БНТ. Абе, я и двамата в една обща килия на двойно легло за 15г. Там ще се разберат кой на кого сецнал далаверките...

bravo kevo - samo taka.kato se celuvashe s kircho beshe gotino, a sega si byrkate po dupkite???strashna serenada!

Гергов е най-безскрупулният и безсрамен човек, с когото съм общувал. Не казвам, че това е задължително лошо, тъй като вероятно е нужно, за да успееш...но дори за момент не се и съмнявам че е дал този и още стотици други подкупи.

Беше много смешно като Коритаров по едно време се опита да каже Дайте да видим какво става с Вип Брадър ?!? - Социално предаване за граждани с тежки умствени увреждания!

КЕВОРК е истински журналист, той се бори за обективната истина.Опита се да го направи и заради жена си. И сега му свалям шапка за смелоста да каже истината,да разобличи един шмекер,който живее да гърба на другите. За съжаление обективната истина,най-често е различна от тази която може да се докаже.Но бездействието на съдебната система само подпомага всичко.Защо на мен този Гергов,не ми пусне запис на заповед за същата сума ? Евала на някой, как си подбират приятелите/шефа на Бнт/! Всъщност най-добре в България живеят тези,които с чужда пита правят майчин помен и с немъчени пари си живуркат.Как да не ги влече корупцията Как Сийке би казал Чудомир,ама ние не сме от тях.Ние не сме, но как да възпитаваш децата си ,като виждаш, че едни ходят на работа за единият хляб, а други за рушвети и подкупи и накрая заплатата им си остава чистичка.СЪД И НЕПРИМИРИМОСТ И... Ефективна съдебна система!!!Брава на Кеворк, щом ти засягат личната свобода само така.А Коритаров е титан, но тази сутрин с Кеворк изглеждаше като дебил.

Събрали се агент Алберт и агент Димитър да разнищват далаверите на Гергов.Не , че го защитавам.Всички босове са мафиоти и този не им отстъпва и измести Димитър от рекламния бизнес.

Якооо. Трябва да въведат бесенето и разстрела като основни наказания. Тази държава не се търпи вече. Размятат си някакви дребни суми само половин млн., откраднати от хората...

Гледах предаването в Коритаров live - бих поздравила Кеворкян за смелостта му, а Коритаров просто е една мижитурка - лижи, мажи и ако може да мине без да засегне никого, особено такива босове като въпросния Гергов....Браво на Кеворк!

к'ва свобода на словото? к'ви пет лева? в БГ свободата на словото е една илюзия само.!

Кево е голям играч. Кой от властниците ще му обърне внимание. Може би г-жа Пръмова ще се разпореди да се направи журналистическо разследване в Панорама да речем

Един кеворкян измисли евтаназията друг измисли морала на лекаря няма ли един да го сложим за глав прокуро че да се оправим

Може да е ченге Кево / вече кой , не е?/, но когато си отвори устата - гърми.Много отдавна трябваше прокуратурата да тръгне от парите, хранещи корупцията. А след това много бързо ще излезнат и самите корумпирани.Просто и ясно.Знаем, че и в Брюксел имат този списък и само ни гледат сеира.

Ех,да имах повече власт-такива на Сатурн!

Абе и Кеворк си е една комунистическа лисица. Забравил е времето, когато е пишел доноси и сега се опитва да си изчисти името, като се прави на борец за справедливост и свобода на словото. Бабини деветини...