Коментари - Събрали куп доказателства срещу д-р Пернишки | dnes.dir.bg
назад

Събрали куп доказателства срещу д-р Пернишки

До края на месеца се очаква да приключи делото срещу д-р Стоян Пернишки от "Пирогов", който поиска от пациент 1500 лева. Това каза наблюдаващият прокурор по делото Йордан Грамов.

Обратно в новината

Коментари - Събрали куп доказателства срещу д-р Пернишки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NAI TEJKOTO NAKASANIE. SASTO RABOTI V DARJAVNA BOLNIZA. KATO ISKA DA MU SE PLASTA NA RAKA, DA SI NAPRAVI BOLNIZA. AS BIAH NA DARJAVNA RABOTA I TAI KATO SAPLATATA NE ME UDOVLETVORIAVA6E, SAEH SE SAS SOBSTVEN BISNES. OT MOITE DANAZI TOI POLU4AVA SAPLATA, A KATO OTIDA PRI NEGO I STE ME ISNUDVA.SASLUJAVA MAKSIMALNA PRISADA

Аз мисля ,че той вероятно е добър специалист и ние имаме нужда от грамотни хора -КАТО НЕГО! Остава въпросът -КАК да се приспособят хората които са продукт на друга система към сегашните РЕАЛНОСТИ? Нека тези които носят лентички за солидарност с НАШИТЕ медици в Либия си ги носят.ЩЕ ГО КОМАНДИРОВАТЕ ЛИ В ЛИБИЯ? КОЙ е солидарен с БЪЛГАРСКИТЕ медици в България? Щом и в тази област държавата ни е импотентна и абдекирала ще си стискате циреите при Катето Евро! Шантажа е ЖАЛКО НЕЩО! ЖАЛКО!

ОК, :), съгласна съм. Но в такъв случай ти пожелавам да получиш адекватна помощ от Либия...

нищо не става от вас,не заслужавате да ви лекува никой.

Доктора е трябвало да изкара един курс при следовател как се вземат пари на ръка.Да сте чули такъв да са хвана ли? Те също си искат.

Когато от лекарска намеса ти зависи живота е долно да те изнудват. Ако искаш да плащаш - отиваш в частна клиника. Но ако си опрял до Пирогов значи разчиташ на здравни осигуровки. Точно в Пирогов за операция, която изцяло се покрива от Здравна каса, мен лично ме изнудиха - и уверявам ви, беше съвсем друг лекар. Някой от тези, дето никога не са искали пари.

Доктора е трябвало да изкара един курс при следовател как се вземат пари на ръка.Да сте чули такъв да са хвана ли? Те също си искат.

В коментарите до тук освен заяждания друго не видях. Никой не казва че когато едно нещо се управлява от държавата обикновено не върви защото много се краде. Защо няма няколко частни здравни каси в които да се осигуряват хората и парите им да вървят след тях.

Айде стига бе, не се наядоха! Върви в чужбина да бачкаш, като искаш голяма зарлата да видиш как се бачка там...!

Някоя си а не може ли вместо ние да си събираме багажа и да си спасяваме живота да изстреляме леко всички като тебе из Либия и Скандинавия и да си оправим глупавото здравеопазване? Или са те научили, че по-умният отстъпва и на това разчиташ?

Вместо Pencho ще отговоря, че в Швеция - един инженер взима около 7000 лв на месец, счетоводител - зависи от фирмата, но средно около 6000 лв; за шофьори и пр. неквалифицирани не знам, но едва ли е като в България - заплатите им да са по-големи от тези на лекарите. По повод изказванията за еквивалентост между корупция и некадърност, сте в тотална грешка. На некадърните лекари никой не дава пари на ръка; те просто нямат пациенти. А ако слагате всички лекари в БГ под общ знаменател корумпирани некадърници - имате своите европейски права, възползвайте се. Европа е отворена, там ще ви излекуват кадърно и без пари! P.S. Само за информация - не съм лекар

Задавам си два въпроса, ако е на дребно значи не е престъпление, и не трябва да се преследва ли?! Втория е много по-лесен, ами нека всички да почнат да си искат бре, няма6 пари, умираш .. нямаш пари .. вземат ти книжката, нямаш пари ... остават ти само законите да се надяваш да те защитят по някакъв начин. Не знам колко взема един лекар в Скандинавия, знам обаче че аз не съм там .. и ако искането на пари на ръка е решението .. много моля ходете си в Скандинавието, там само вас чакат ...

Стояне много съгласен съм с теб. Само с едно не съм - правилното изписване е коруБция:))))))))))) А иначе на пешо са му писали каквото трябва. Въпросът е дале ще го схване горкият!!!!!!!!!!!!

Затвор за бандита д-р Пернишки.!

А ти, драги pencho, знаеш ли колко взема един инженер (или счетоводител, или шивач, или шофьор, или метач) в Скандинавия?

знаете ли колко получажа един лекар в Скандинавия. 25 000 лева на месец. Тожа е достоина заплащане за тези, които спасяват човешки живот. Завистници засрамете се!!!!!!

лекар е професия... да си глупак е призвание, Стояне... На всички които смятат че лекарите в Бг получават достатъчно- пожелавам дълъг и изпълнен с болести живот!

докато има такива изказвания като на българка ще има още дълго време корупция в България. Госпожо, ще умрете млада защото няма да имате пари да платите на всички лекари, за да ви излекуват когато остареете. Лекарската професия е призвание, а не професия която избираш с цел забогатяване.

Бог да ни дарява здраве, че опре ли до некадърните ни лекари положението винаги е от лошо, та на по-зле! Крупцията върви рамо до рамо с крещяща некадърност и груби грешки. Не би ми повярвал само човек, който скоро не е ходил по лекари.

Ха така осъдете мръсния корумпиран хирург, който е виновен за всичко в тази държава- дори,че доходите в Македония са по-високи. Но не смейте да хващате или не дай боже да осъдите някой откраднал милиони .

Kak ne vi e sram da pi6ete takiva raboti,ta nali i lekarite gi iade tazi mizeria,za6to ne se zahvanete s Zaria ili pravitelstvoto i drugite golemi banditi,a se lovite za edin koko6kar,niama li po-vajni raboti ot tova,a poglednali li ste pri advokatite,ta korubziata e navsiakade,ama ribata zapo4va da smardi ot glavata...!

Всички лекари и сестри от Пирогов вече са разпитани по случая и са заявили, че не са участвали в искането на пари от пациента, заяви още Грамов. По думите на медиците от института това е солова акция от страна на д-р Пернишки. ц ц ц ц..... Имало само една черна овца сред докторската гилдия. Браво! Изкоренихте корупцията в здравеопазаването!

solova akciq,no ne i edinstvenata ot negova strana :) be6e kraino vreme da go gepnat!

Petni 4estnite i vseotdaini kakvato imam pretenzii da sam as. NAI STROGA PRISADA