Коментари - Прокурор по следите на провала на МО с ”Елбит” | dnes.dir.bg
назад

Прокурор по следите на провала на МО с ”Елбит”

Прокуратурата е образувала проверка по сделката с израелската фирма "Елбит Системс" за ремонт на хеликоптери Ми-17 и Ми-24.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор по следите на провала на МО с ”Елбит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako vi xaresva izberete gi pak !!!!

Кики е почти равно на Куку.Вместо да даваш съвети,първо се възползвай ти от него.

А какво очаквате да получите от еврейте?Те знаят само да взимат не и да дават кавото взели взели да не им дадем още те са ненаситни!И крадливи!

Кики, ти не говори за неща, от които изобщо не разбираш.

a be pak e rabota na DPS

Докато служителите на ВкР позволяват във Военното Министерство и не само там отговорни решения да се взимат от доказани агенти на чужди Военни Разузнавания,така ще бъде. Бъдете сигурни ,че Те не са и дори им платили комисионни ,а просто са ги изнудвали. Дерзайте векерейчета ще векувате с орлите.

Тежки некадърници и корумпирани изроди! Но не са виновни те! Промените трябва да започнат отдолу, а не отгоре! Да изринем тези боклуци от Парламента, иначе нищо няма да се промени още 200 години!

Абе, aldebaran, кретен такъв, защо казваш, че руската техника била най добра, да не би да си боравил с руска военна техника, също и с американска, че даже си ги сравнявал и си оценявал. Е, не си боравил с военна техника. Малоумник, не си давай мнението за неща от които не разбираш.

p.petrov ne dei govori gluposti - mnogo dobre znaesh koya voenna tehnika e nai-dobra... i kakvo da kupyat spored teb? amerikanskite bokluci li?

За жалост всички които вземат някакви ключови решения в държавата са хора некомпетентни,елемен и безотговорни.И същите тези хора,когато става въпрос за личния им бизнес,а те винаги имат много доходоносни бизнеси-те стават много прозорливи,компетент и успели.И всичко е много елементарно - не се замисляш,когато харчиш държавни пари,замисляш се само дали можеш да си вземеш и за теб от тях.Ане се замислят,защото никой не им търси отговорност за пропилените пари и политиците просто правят това,колкото могат си присвояват,а останалите ги пропиляват.

имате вяра на евреите ли бре? СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИ

Поредната каша на управляващите ни. Поредното доказателство за некадърни кадри във висшият ешалон на власта. И както винаги не се чувстват виновни и защо ли народа ще поеме и тази далавера.

Защо загубите причинени от некадърни държавни чиновници и кметове са за наша сметка? Защо те не представят банкова гаранция за добро управление при встъпване в длъжност, която да им се конфискува при нанесени щети на държавата? Казва ли ти някой. Сигурно защото данъкоплатците в БГ не са способни да защитяват правата и парите си. Което е добре дошло за партиите и техните протежета в администрацията.

Оставка и сеппуки за Свинаря! Щом не може да брани БГ интересите, представете си как само ще защитава страната ми при евентуална военна криза! СрАм!

Защо руски хеликоптери, ще ги модернизират не руски фирми без лиценз? Пак ли МО ще брои пари на някой за несвършена работа.

Нещо не върви с тези хеликоптери. Не е ли по-добре да се купят, но не РУСКИ! Наличието на руска техника означава само разправии с водкаджиите и техните лицензии

Абе, aldebaran, кретен такъв, защо казваш, че руската техника била най добра, да не би да си боравил с руска военна техника, също и с американска, че даже си ги сравнявал и си оценявал. Е, не си боравил с военна техника. Малоумник, не си давай мнението за неща от които не разбираш.