Коментари - Б. Джагър: Да се надигнем всички, за да чуе Либия! | dnes.dir.bg
назад

Б. Джагър: Да се надигнем всички, за да чуе Либия!

Бианка Джагър, първата съпруга на вокалиста на “Ролинг Стоунс“ Мик Джагър, пристигна в България, за да изрази съпричастността си към съдбата са медицинските сестри в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Б. Джагър: Да се надигнем всички, за да чуе Либия! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е агнешко.

Бианка Джагър,докато се е дрогирала с Мик Джагър е пропуснала да прочете как бе изпуснат вируса на СПИН от американските лаборатории,за което вдигнаха шум американските журналисти преди по-вече от 30 години.тогава е имала друг зор жената от никарагуанка да стане американка,и защо не се обърне към президента си Буш,ами ми се прави на интересна с призива си към германската канцлерка!?Правим разлика между бели евреи,черни негри и червени индианци,г-жо Джагър.Не че все още сте Джагър,запазихте си фамилията за удобство,за да Ви разпознават,че току виж в САЩ Ви сбъркали и Ви утрепали по грешка като обикновена,да не кажа мръснанегърка,ка Ви наричат там,че и по света. Някой знае ли кой е собственикът на Дарик радио,че нещо почна да ми става интересно?

Светъл ден е! Възкресение Христово! Бог да бди и пази нашите момичета и палестинския лекар, да крепи вярата им и съхрани душевното им здраве! Амин!

to sa gorkite sestri sa sagalenie wsichko e samo bla bla...njakoi si prawjat reklama pokrai tjah...

А има ли кой да я чуе там?

Имаме власт, която искам да лобира за нас. Ако не може или не знае как, незабавно да се оттегли преди отново да ги теглят.

Ай стига бе!!! Държавата, на която плащаме данъци и други подобни, не ги защити, пък сега идва някаква си Miss Jagеr или както там се пише, която няма нищо общо вече с оня, когото вички познаваме, и ще помага??? Я сега кажете и да си е... м...... и да си оди дома! Щото такива сме ги виждали всякакви!!!!

pravilno

Добро мероприятие-но няма да има никакъв ефект.

Европейският съюз е гола вода. Мис Джагър трябва да лобира за освобождаване на заложничките в САЩ.

И да се надигнем, колко ще ни чуе Либия е спорен въпрос. Според мен не трябва да се губи вяра. Всичко зависи от ловкостта и дипломацията на политиците ни, защото е ясно, че това е една политическа игра. Игра за влияние, за пари, за интереси. И със сигурност либийците знаят какво правят. Следват стратегията си. Но присъди според мен няма да бъдат изпълнени, защото това не им е изгодно. И колкото повече се надигаме, толкова повече ще се радват те, защото това им носи дивиденти. И в двата случая сме губещи. Но все се надяваме, че ще се случи чудо.

Бившата г-жа Джагър/някой знае ли бащиното й име и защо запази фамилията на бившият си съпруг,за кого дрогата е като секса,а секса като дрога/ да иде да се прави на интересна пред президента Буш.Българите няма какво да ни призовава,пък ако не знае къде е немската канцлерка да я светна- най-вероятно в Германия. Хайде стига с тия чалъми,че умаляхме от номерата на българските управляващи!