Пребиха лидера на „Да спасим Студена”

Михаил Мишев, председател на Инициативния комитет „Да спасим Студена”, който се бори срещу незаконните кариери край селото, е бил пребит тази сутрин на 50 м от дома му.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха лидера на „Да спасим Студена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебаси дрисливия министър на шадраваните - Гуменчо Путков!!! Тоз години наред не е заслужил и една стотинка от министерската си заплата!!! Значи е крал от държавата. Предлага да му извземат последните 3 заплати да ги дадат на бай Мишо като компенсация за страданията му и затова че полицията я няма никаква.

Що не подават оставки тези хора. Голям гьонсуратлък.

Ало комунистите виждате ли какво става в таз държава? Нещо да направите?? Момченцето нещо да се изкаже по ситуацията,имам предвид станишевчето.

Zasto ne smenqt zakona kato v Shveizariq? Vseki da ima pravo na lichno orujie? Togava prosto kato vidish nqko bez vrat ili ot kosovski proizhod strelqsh, posle edin controlen i nai-nakraq pitash. Ste se smeni modata mnogo burzo.

БАЙ МИШО И МУТРИТЕ- БАЙ МИШО ЩЕ СИ ОСТАНЕ БАЙ МИШО , А С МУТРИТЕ ПО-РАДИКАЛНО ... НАЙ-ДОБРАТА МУТРА Е ТАЗИ КОЯТО Е ДВА МЕТРА В ЗЕМЯТА

Дорде не почнем да се самозащитаваме - няма оправия. Събиране на по 200-300 човека, които да изпотрепат 10-20 мутри с ловните пушки. няма оправия. Колко мислите че са мутрите на тези фирми? Не повече от 20-30, максимум. След като Гумен Путков не става и за чеп за каца, след като си пие кафето с наркобосове в чужбина, след като ген. Иван Дръжков е боса на наркомутрите и протектира каналите....какво ни остава на нас обикновените хора - автоматично получаваме правото от Бог да се самозащитаваме.

Хех, как Петков да свърши нещо, че той няма време за такива неща, (тъй като живеем в един блок и всеки ден му гледам двете аудита - новите 8-ци как задръстват улицата за да може смотаняка да премине), та снощи човека беше на вечеря във ресторант Ниагара в белите брези... къде време за работа (по случайност се движех по маршрута на кортежа му), требе частно да се баца... нема как!

trjabva da se chue mnenieto na vsichki strani. Vse pak tezi firmi izhranvat mnogo semeistva.

Всичко се е скапало. Няма държава вече на тази територия!

Абе къде е ''министър'' петков???? Ало петковчето де си бе, изпотрепаха се в таз държавица!!! Няма ли и тебе кой да те тресне боклук мръсен!!!

Що сега журналята не отидат да интервюират някой от мутрите, експлоатиращи кариерите, а само търчат по коридорите на парламента за някоя клюка и се правят на обидени.

Пълно безвластие и в Перник и в държавата, наскоро по Канал1 един от тези герои, селянина Венци Йорданов - Надежда заяви от кабинета си, че си копае незаконно и ще продължи да си копае - такова безумие няма в целия свят

Ama che sa mi protiwni tiq mutri-lajnqri. Ne wivdat po daleche ot sobstwenoto si cherwo, i ako dylgo wreme gi tolerirame, edin den shte se samounishtovim.

Сигурно пак е битов инцидент.

Много ми е чудно щом има нещо незаконо от 5 години, що има инициативен комитет. Де е държавата и така наречената прокуратура да си свършат работата. Ми ония полицаи кво дремат. Дълго ще е така с тая пасмина.

Ако на някои не му е ясно: Бай Мишо приключи. Този побои зьа човек на неговата възраст е равнозначно на убииство. След наи-много година човека ще си е отишъл. Ама тогава няма да има кои да го напише.

Е, хубава работа, излязъл бил от комоцио човекът-нека да е жив и здрав, а щом са незаконни фирмите да бъдат закрити, а техните собственици осъдени по бързата процедура! Или ще се чака да подкопаят Студена и да продадат материалите в чужбина? Нали така създадоха условия за свлачища по Черноморието с изкопаване на пясък от дюни и от дъното на морето? Или да ги оставим да избият студенчани и да ги покрият в дупките от крадени строителни материали?! МВР-действайте бързо, приятели, със Студена, ние студентите сме свързани не само по националност, но и по именно!

БРАВО БЕ , СТРАХЛИВИ ГОВЕДА ! ГОЛЯМ ГЕРОИЗЪМ - ДА НАПАДНЕШ СТАРЕЦ В ГРЪБ ! МАМА ВИ МРЪСНА МУТРЕНСКА !

Цялата БГ полиция сега е ангажирана да охранява предсезонния банкет на М. Очите в бургаския съд. Колко удобен момент бандитите да си разчистят стари сметки!

Що не коментирате бе...щот въе страх нали? Я да не ни съ мешите в делата...знайте ли колко народ храним... От работника, та до тия дет´ дават разрешителните, там горе...!Държавата това сме ний! И без други инициативи друг път бай Мушо....ясно ли е?

Това са гадните пирати, които точат упадъчни американски филми от торентите. Едно време като имаше руски филми за войната, нямаше подобни хулигански прояви. Но след като МВР пречупи гръбнака на тези престъпници, нещата ще се оправят. И накрая социалния мир може да бъде препикан, по-стар самупрайски обичай от лицата допринесли за преустановяването на това зло.

Я да ви видим сега, Министър Петков! За ощипан журналист вдигате на крак цялата полиция, та и армията! Ако случайно сте трезвен ще трябва да реагирате мигновенно за това грубо посегателство!

трябва да се спре с това безобразие около студена. има доста за прогонване. има 1 фирма ДЛВ дето се мисли за всемогъща

ЦЕНЗУРА!!!!!

Те само на нашият страх виреят. Събуждаите се идиоти!

Къде сте бе Студенчани? Никои не е видял, никои не е чул. Няма ли поне една пушка в това село? Аре ставаите вече заспали овце! На собствените си ръце и глава разчитаите! Друг няма кои. Всеки държи избора в ръцете си живот в страх и подчинение или ... Избора е ваш!