Коментари - Почерниха EVN: ”Мафия”, ”Крадци”, “България не ви иска” | dnes.dir.bg
назад

Почерниха EVN: ”Мафия”, ”Крадци”, “България не ви иска”

Два офиса на компанията EVN, собственик на „Електроразпределение – Пловдив“, осъмнаха с надписи с черен спрей “Мафия”, “Крадци”, “EVN вън” и “България не ви иска”.

Обратно в новината

Коментари - Почерниха EVN: ”Мафия”, ”Крадци”, “България не ви иска” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

da si hodiat w Austria i Deutschland

Браво!Сега е ред на Баш мошенниците!Търпение има граници!Тия мошенници забравиха Българската история и това ,че българина търпи много ,ама като лудне трябва Те да са много далеко от Българите!

bomba v energoto

малко им е на тия боклуци само така ще се оправят

Това, което са написали не е далече от истината. Но от друга страна, какво ще постигнат като се държат като недорасли хулиганчета?

Добре са започнали. Сега остава и да довършат...

Да ни е питал някой? Теб питал ли те е някой дали може да продава? Мен не са! Ако бяха щях да кажа, че НЕ МОЖЕ!

ХВАЛА!!!

4ak podali jalba v policiqta!? Za kakvo!? 4e nqkoi ne6to napisal na stenata! A na horata, 4e izgorqha el uredite? A 4e l1jat v smetkite? Egati naglostta!!!!!!!!!!

Къде спахте бе п...ки майни когато продаваха Енергото? Защо се стигна до продажби на БТК , Енерго и др. Сега си сърбайте надробеното

до българина АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ТЕ СЕ ХРАНЯТ МАЙ ОТ ЯСЛАТА НА СТАНИШЕВ

bravo drugia pat podpalvane kat partiinia dom aman ot tezi bolkuci

Грозните послания и обидни квалификации по-късно бяха заличени. Ало, дир.бг, вие на коя страна сте- на крадците, или на народа. Внимавайте повече, хората вече са на ръба, малко им трябва...

Не много достоен жест, но все от някъде се почва. Безобразието на тези монополисти минава търпимостта дори и на българите. Наглите реклами по БН Хоризонт преливат чашата на търпението. Често се питам докога журналистите ще се занимават с празнословия и ще подминават откритото нахалство звучащо от ефира. Време е да се сложи край на всичко това и да се иска сметка за некачесвения ток, честите инцидентни спирания, безобразните сметки. Недопустимо е хаоса заложен умишлено в топлофикация да се копира и повтаря от други монополисти. Не може да се отчитат показания на 3 и повече месечия. Това ще наруши правата ни като потребители. Ще се маскират данни, ще нарастнат непосилно сметките.

bravo pi4ove ! ama drugo si e da gi nabarame i da im na4upim kratunite na tezi mo6ennici ! no ne sa samo tezi kratuni za 4upene ,kato 4e li ima dosta pove4e takiva v parlamenta .

Evalata, bravooooo....sledva6 put vzrivni ustroistva 6te trqbva da ima:)))

Да, браво, но то не става само с викане 'браво' и 'само така, момчета'. Крайно време е да разберем, че крайната мизерия и унижение на българите могат да се преборят само с активни действия от страна на всички нас. А не само да палим клавиатурите с псувни по олигархията, а тя се надсмива и гаври с овчия народ, който търпи ножа и навътре в кокала. ставайте от сън, забравете за дребните си притеснения, бойкотирайте, протестирайте, драскайте, чупете- няма достатъчно агресивни мерки за геноцида, на който сме подложени- каквото и да сторим все ще е меко. Аз искам да се включа в групата и да наказвам изедниците, пък каквото ще да става!

БРАВО МОМЧЕТА но не трябва де се спира тия гадове нямат спирка.

Хайде,братя,ставайте сън се събуждайте! Стига робство и тиранство, Всички срещу EVN !

zad EVN , Chehite i Sofiiska voda stoyat parite na BSP-arskata MAFIA !

УРА!!! БРАВО МОМЧЕТА !!! ЖИВИ СМЕ ОЩЕ ! ОСТАНАЛИ СА ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА!! ИДВА РЕДА И НА ДРУГИТЕ МАФИОТИ !!!

Възмущавате се от клавиатурата, но на изборите ще изпратите бабите си да гласуват?

samo taka prodadoha darjavata na al4ni i jalki plahove bravo za natpisite

Крайно време е да им се потърси отговорност за некачественно подадения ток и надписаните сметки,както и произволните дати на които извършват засичането,също така следва да направят отчет как си образуват себестойността,защот не може българския ток,който изнасяме в Кипър да е многократно по-нисък от този който плащаме тук,а тези от EVN и др.подобни дружества непрекъснато да искат повишаване цената на тока....Крайно време е наистина пак да излезем на улицата,защото никой иначе няма да ни обърне внимание!

Новите чужди крадци ,черпят права от Закона и наредбата ,написан за старите наши крадци.Преди да продат дружествата на безценица ,държавниите трябваше да помислят ,как да не се допуска ,такова ограбване на гражданите ,позволено от закона.Също потребителите да бъдат осветлени за приватизационния договор на енергийните дружества -за колко са продадени и какви права и задължения имат настоящите собственици,особено инвестиции и печалба. За да сме на светло -договора да се публикува. И да се каже голата истина за исканото увеличение на цената на тока.Не може само да искат .

Браво!!!

Българи?!От всички коментари досега които прочетох видях стадо овце,безхарактерни мишки криещи се зад компютрите си и възхищаващи се на други мишки,които не са се изправили да изкажат мнението си публично.Стойте си четете,пишете коментари,ама като ви дойде сметката за тока пак ще си я платите и ще ругаете на ум щото не ви стиска!Така че я си трайте

Evala

Браво! Хората заслужават медал! Вън монополистите от БГ!

Когато народа се надигне, става страшно, но за сега още не сме единни, жалко!

За всичко са виновни торентите.

Абе управниците ни май съвсем се забравиха и не помнят българската история- ние търпим до известна граница, и след това ни пада пердето и става страшно... за тях! И от EVN да попрочетат малко българска история....

БРАВО

Лоши хора! Да вземат да напишат МАФИЯ с черна боя! Розовата политиците за изборите ли си я прибраха та свърши?

Сега е ред на Парламента, защото там са истинските престъпници и виновници за състоянието на държавата!

Чудя се на нашите управляващи защо им е EVN! Нямаме ли си достойни наши крадци в Енергетиката?! (И във водоснабдяването? В София-англичани ни водоснабдяват!) Чуд се и се досещам-като го закършат, да се оправдават, че намерените пари принадлежат на чуждестранни фирми! А на кого са принадлежали-няма кой да пита, или ако пита не му се чува питанката! Колко черен спрей да хабят хората , за да пишат Мафия и Крадци?! Ми то и това са разноски! И на бившия трафопост в Люлин, където се плаща парното пише същото- оня ден го видях! Ама нали сега се говорят и четат чуждоезични думи! Сигурно управляващите не могат да четат написаното на кирилица, пък и защо да си правят труда?! Изборите са далеч...

Това е само началото!!! Браво!!!

Хубаво са го направили, обаче ония ще пребоядисат стените и колите и пак ще продължат по старому. Дреме им на оная работа на австрийците.

Nagli kradci ama parlamenta triabva da saborim.

tova sa teroristi ot alkaida.pratete gi v Guadanamo:)

Мдаа някой иска да ги измести ... доста се старае. Със сигурност не е писано от човек от народа де :)

Тези ще най накрая ще ни принудят да се държим като престъпници. Но когато друго не помага.... И все пак БРАВО!!!

ОТ ЕДИН МОНОПОЛ НА ДРУГ МОНОПОЛ.ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКАТА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.КОМБИНА СА С НАШТЕ КОМУНИСТИ И ОПРАВИЯ НЯМА .САМО НА БДЖ НЕ СА НАЛЕТЕЛИ ЩОТО НЕ Е САМО ТАКСИ ДА СЪБИРАШ БЕЗ НИКАКВИ РАЗХОДИ.

BRAVO! Taka se pravi:))

Единствената новина тук е ,че НЯКОЙ е написал истината . И все пак, БРАВО !

като няма съд като няма полиция като няма нищо-което да ни защитава какво да правим БРАВО!!!!

Адмирации!

точно така братя само улицата ще ни спаси те всички заедно ,вслючително и с т. н. управляващи продажници, трябва да бъдат излритани от нас ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА ДА ИМ ОТОВОРИМ ОЧИТЕ И УШИТЕ И ДА ИМ ЗАТВОРИМ АЛЧНИТЕ УСТИ

Сега е ред на Парламента, защото там са истинските престъпници и виновници за състоянието на държавата!

непрекъснато има сривове и спиране на тока все едно сме на режим както едно време само така и Стара Загора Ви подкрепя