Коментари - Догадки за човека на Вальо Т. ”по вертикалата” | dnes.dir.bg
назад

Догадки за човека на Вальо Т. ”по вертикалата”

450 000 евро от фирма на Бахамите е получил в австрийската си сметка бившият шеф на Топлофикация Валентин Димитров. Парите са преведени от дружество, свързано със собственика на "Фронтиер" и близък на Румен Овчаров - Красимир Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Догадки за човека на Вальо Т. ”по вертикалата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е до кога приятелите на Топлото ще стоят отвън и няма да го стоплят с присаствието си?

Andre6ko... to v evrosausa ne e po-razli4no-i tuka ot vreme na vreme izlizat na qve mrasotii kato v Balgariq.Nai ot4aiva6to ot vsi4ko e 4e 95% ot svetovnite medii sa kupeni i si pasuvat dokato ne polu4at 'zelena ulica' da 'otkriqt' nqkoi skandal!!!!

единственото разрешение на всички далавери а те са много -/какво стана с депутатската жена дето продаваше неразрешени стимуланти?/ и колко още далавери скрити от народа а има и много забравени. Та единственото разрешение е обсада на парламента измитане от там на абсолютно всички политици а техните места да бъдат заети от млади хора необременени от минало, досиета и т.н.

До кой край ще отидат? До този в който им сложат бомба или куршум в главата?

КЪДЕ Е ОМБУДСМАНА , ТОВА ЧУЧЕЛО ? ТАКА Е , КОГАТО ТЕ СИ ГО ИЗБИРАТ.

MINALATA GODINA PUSKAX ZALBA DO OV4AR.SA SMETKITE NA TOPLOFIKATSIA,PREPRA ME DO TEXEM I NI6TO.SA TASI GIDINA SMETKITE OTNOVO SA PO TRISTA LEVA A AS IMAM DANNI NA UREDITE OB6TO 3000 ED.SA TSELIA OTOPLITELEN SESON

Я да видим,какво донесе 4аст от 6-то управление/разбираит в. Сега/-Прането на пари не е от в4ера.../и ний имаме у4астие.../.Г-н Вел4ев,до къде стигна Вашето разследване за собственика на в.Сега-последният ренегат на Полити4еската Милиция имащ Сила в Генералското движение на БСП/бкп/ и успешен деятел на МултиГруп,както и днес основна фигура в Атака?????????

Откъде имат тези чужди фирми толкова пари и не могат ли сами да си ги управляват ,ами решили да ги управлява В.Топлото. Ще им стане ли горещо?Толкова добре управлява Топлофикация,че му оставят и пари в касичка.

Вальо е пич. И не е Вальо Топлото а е г-н Валентин Димитров. Малко са тези босове които са управлявали 3,2 милиарда лева за десет години вярна служба..............

Към спеца: Прав си спец! Готов съм да гласувам ПРОТИВ! А, Сидеров е контрапункт и има развитие! Но сега се появява и новото лице - политика Веселин Данов от Биг Брадъра! Показа се различен от тия долни твари: вечните несменяеми мутри - депутати от екрана!?! Защо да не гласуваме за него!?!

stiga prostotii. toploto na toplo.

То по вертикала, то по хоризонтала, а панделата пълна с мангали - кокошкари. Докато не видя 15-на дупетати в затвора, кьорфишек е работата.

Искренно се надявам най-сетне в нашата татковина някои да си плати за престъпленията. Трудно е да живееш и да не вярваш в собствената си държава и правосъдие. Само да не се окаже, че мозъкът и изпълнителят е възрастната майка на Вальо Т.....

тези пладнешки обирджии ще си отидат на мястото ако позволят на следователите да си свършат работата и махнат чадъра

Хващам се на бас , че НЯМА да осъдят Вальо Т. Всичко е пушилка за пред ЕС и преди изборите. Явно ни смятат за малоумни , щом разиграват този цирк за хиляден път. Свалят имунитет - връщат имунитет /или ги пращат посланици /. Задържат ги пред камери и микрофони , а ги освобождават тихомълком , от задния вход . Що не пробват някой нов номер . / Болярка , ИСТИНАТА КАЗВАШ /

Zaschto nikoi ne zadava vaprosa, parnoto e na mazut i vaglischta. kjama nischto obschto s gasta. vsichki lagat zaschtoto imat interes.

До Андрешко Браточка, не се лъжи на тая работа. Те това искат - да не гласуваме. С това си натаманяват гласовете, защото твърдите електорати гласуват под строй. По-добре е да гласуваме за Атака като наказателен вот.

ВАЛЬО ТИ СИ ПЪЛЕН МУХЛЬО!

АИДЕ АРЕСТУВАЙТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ДЕПУТАТИ, МАНЕКЕНКИ,ПАРАДЖИЙ,И ТН.ДЕТО СА СИ ЛАПНАЛИ ОТ МЕДЕЦА,ТЕ САМИ ЩЕ СИ ПРОПЕЯТ КАТО ИМ ИЗГНИЯТ ГАЩИЧКИТЕ НА НАРОВЕТЕ

Естествено,че всичко това се е случвало със знанието на политици от най-висшите етажи на властта.Какво правят народа на ненормален.Докато поне 3-4 министри не влязат в затвора нещата няма да се оправят.И журналистите да не се правят на големи следователи,защото голяма част от тях изпълняват политически поръчки.И те са едно продажно племе.

Народе, постави им условие: никакви евродепутати, докато не разкрият грабежа на Вальо Топлото и банда!!!!! Аз няма да гласувам! Не го правете и вие и това да бъде нашият отговор към шайката крадци, наричащи себе си ПОЛИТИЦИ!!!!! П имат ли право и морал да стават ЕВРОДЕПУТАТИ и да мърсят Европейския парламент? Какво и кого ще защитават, изродите?

докато тоя Парламент не бъде обграден от народа денонощно,докато ония маскари вътре не променят избирателният закон и не отворят досиетата- не се надявайте на нещо положително да се случи в България.

Нека ни е софианци Още сто години пладнешки да краде партията закрилница и майка

Abe, sto ne ostavite horata!

stiga ste balamosvali horata na varha e rumcata chobanina toi triabva dase ocochari i reshavash dalaverata...

Крайно време е следователите да не се правят на телевизионии говорителки, а да си вършат работата. Писна ни от медийни анализи - досега ме беше страх, че Бойко Борисов ще излезе и от казанчето на тоалетната, сега вече чакам и прокурора на вальо топлото да се покаже. Айде стига с медиите и вървета да работите!

Ае на бас че П.Овч. няма да го докоснат дори. Залагам 10 кази бира :)

Айде бе следователя ! Докога ще те чакаме ! Стига се ги месил тия . В затвора - Вальо топлото и компания на топло !

професионалистите на др.Велчев са от категорията нахвани единия-удари другия..вижда се сега кой е в състояние да води разследвания от глобален характер и срещу орг.престъпност...и това е тежката артилерия на старите,скромни и печени следователи,които макар и с по 2 висши образования никога не са ламтяли за постове и власт..

Тороманов е пич..БГ има нужда точно от такива мъже в този момент..честни,смели и готови да отидат до край..

Аз също няма да гласувам, защото ме е гнус, мнооого ме е гнус !!!