Волен Сидеров иска да довърши богословското си образование

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров днес се отказа да се яви на изпит в шуменския университет “Епископ Константин Преславски“ за възстановяване на студентските си права във факултета по “Богословие“ специалност “Теология“ въпреки платената вече такса.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров иска да довърши богословското си образование | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня го много добре Волен Сидеров, беше се притеснил за някакъв изпит. Седели сме на една маса. Направи ми впечатление на интелигентен и културен човек и беше приятен събеседник. Говорихме за промените и СДС. Помислих си, че решил да осмисли живота си с религия. Направо не можах да повярвам като стана лидер на националистическа партия и народен трибун!Все още си мисля , че играе някаква роля в поредния политически спектакъл. Жалко, за него мисля,че разни интересчии го подведоха а от тази сцена никой не е слизал неопрочен.

Bravo Volene ! Na teb se nadiavame. Sa teb glasuvame umnite, inteligantnite, 4estnite.Sa Goze glasuvat ziganite (srestu podkup), turzite pod stroi ot strah ot beiovete po mesta

За тебе, Коко, важи с пълна сила израза: Избий глупаците, тарикатите сами ще си измрат ! Като твоя цар Говно изкарвал турците от парламента, та много ги изкара, защо докара дъщеря си да роди тук и кръсти недоразумението си Симеон - Хасан ? Ако мислиш, а това явно не ти е достъпно, ще кажеш, че е заради лична облага, очаквана от някой си вече умрял крал Хасан. Не, драги ! Негово Величество е много обиден на неблагодарния българския народ. Той е сърдит на нацията и по дядово наследство е отмъстителен. С този символичен жест той иска да покаже на света, че щом царя на българите кръщава внучето си едновременно с българско и с мюсюлманско име, значи тази държава не е еднонационална, а двунационална - българи и турци /мюсюлмани/. По мъстителен предател историята не познава. Признайте му, че и снега на връх Мусала е негов ! Честит ви цар !

Mrasna komunistke.Vie ne mojete da tarpite umni hora. Radvaite se na Maslarkata, Goze, O4ilatia rusnak, Dogan. Kolkoto po vi lajat, tolkova ste po stastlivi

Най-напред гласувах за Конфедерация Царство България. Идеята за Царство България се ликвидира от дедо Симо - ментата за една купчина зелени пари. След това за СДС. Видяхме какво стана с люспенето от синята идея. На последните избори черното момче лансира Силна България в ЕС, но се колебае В подкрепата на НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ. Моля се Сидеров да не измени като Юда Искариотски на БОГА и на нацията като Киряк Стефчовците - съвременните депесари. Бог да му дава сили и мъдрост за да победи заедно с АТАКУВАЩИЯТ и ОНЕПРАВДАН НАРОД! НА 20 МАЙ ДА ИЗРАЗИМ ДРУЖНО: СТИГА ГЕНОЦИД НАД НАРОДА БЪЛГАРСКИ! СТИГА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! СЪЕДИНЕ ПРАВИ СИЛАТА!

Воленчу да е направил нещо откакто си купи партия а отде взе пари да си я купи ааааа,замазва очите на народа с глупавите си изказвания и митинги докато ония в парламента си вършат далаверите:)))))))))

Сидеров и образование. Ебати първоаприлския майтап!

Най-напред гласувах за Конфедерация Царство България. Идеята за Царство България се ликвидира от дедо Симо - ментата за една купчина зелени пари. След това за СДС. Видяхме какво стана с люспенето от синята идея. На последните избори черното момче лансира Силна България в ЕС, но се колебае В подкрепата на НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ. Моля се Сидеров да не измени като Юда Искариотски на БОГА и на нацията като Киряк Стефчовците - съвременните депесари. Бог да му дава сили и мъдрост за да победи заедно с АТАКУВАЩИЯТ и ОНЕПРАВДАН НАРОД! НА 20 МАЙ ДА ИЗРАЗИМ ДРУЖНО: СТИГА ГЕНОЦИД НАД НАРОДА БЪЛГАРСКИ! СТИГА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! СЪЕДИНЕ ПРАВИ СИЛАТА!

Nephrit написа - 500 години ислямско присъствие и турското малцинство в България !!! Няма такива неща!!! Имало е Турско робство, а малцинства в България няма!!! Но какво да се прави - като историците ни са с образованието на другаря Гоце - по партийна поръчка - ще се насаждат лъжи над неграмотните хора, като Nephrit...

Аз не харесвам Волен Сизеров, но защо да не учи човека! Защитавам правото на всеки да се развива както намери за добре не за весимо политически убеждения,пол, възраст и т. н. Нека учи, аз пак няма да го харесвам, но поне той ще може да се научи на нещо добро, надявам се

Да се свети името му, отнине от присно и во веки векооооов... Амин! Аман.

Да го научат на смирение, липсва му.А за тези, които са му се вързали, мога да кажа-Не съм видял нищо да е направил за България.И няма да направи.Само говори като един пролетарски вож по митинги.Ако се сещате какви ги пишеше като главен редактор на Демокрация и му познавате поведението и обществената дейност преди това изобщо няма да го забелязвате, защото той си един нормален демагог.Но има и глупави хора.Политиката се държи на това.Царя, когото не обичате, наприви много повече против турците от Волен.Ако не сте забелязали главната цел на Симеон е да изкара турците от правителстовото и той може да го направи, ако не са толкова много хората които искат да ги лъже Болен.

Ха ха хи.Още един пример че ученето може и да развие нищо в човека.То вярно е че този е само със средно, ама и две висши да завърши ще си остане пак такъв компир.

Този Волен е болен.

palen ne6tasnik e toq volen

И аз споделям мнението на един от предишните,че тук сякаш не пишат българи.Нито пишат с български букви,нито разбират,че Атака е единствената пробългарска партия.А Волен Сидеров е човек и се случва да греши,но важното е,че се е посветил на националната идея и е успял да обедини стотици хиляди истински българи.Нека другите злобеят и си упражняват малоумието по негов адрес.Ние сме много и ще ставаме все повече,защото е време разделно и е важно да запазим България за българите.

Към Zxc-мнението ми е, че нашият народ обича да осъжда, и винаги търси да намери лошото и грозното; когато не го открива-създава го. Ти сравняваш Атака и ДПС, аз ще ти приведа друг още по-абсурден пример: по отношение на турското малцинство в България и на всякакви други етноси, населяващи Близкя изток изказванията са недвусмислени. ''Нищо чудно'' ще си каже някой европеец, ''след 500 години ислямско присъствие в региона е напълно обяснимо''. Но-как наричаме мястото, близо до кино ''Одеон'', там където е статуята на Св. Евтимий, търновския патриарх? Наричаме я с обидно пренебрежителното ''попа'', а много от нас дори не знаят кой е той-последният български париарх. Нито имат представа за делото му. Ако все пак някои се интересува нека погледне тук: http://pravosl аз наричах това място така, докато един ден майка ми не ме чу, и не ми направи забележка. Аргументирано. И се радвам, че я послушах.

Vsi4ki vie zlobari na prusta mu na Volen Siderov ne mojete da se hvanete - ta nakli tam e nai-dobroto i nai-golqmoto obrazovanie v sveta - glupazi ste i takiva shte si ostanete - ATAKA - samo taka g-n Siderov !!!!!!!!!!!!!!!

Воелн в Атака-победа за България!

ВОЛЕНЧО, ВЗЕМИ КАПКА И МИТКО И ТЕ ДА УЧАТ БОГОСЛОВ, ПА ДАНО ВИ СЕ РАЗМИНЕ З А Т В О Р А !!!

Zhiv i zdrav Volene da go zavurshish po skoro. A oshte po skoro i premier da stanesh i da izkarash boklucite na stadiona i razstrel na celata kradliva izmet. SAMO ATAKA

интересно ми е с пистолета на задника ли влиза да си взема изпитите тоя клоун :)

Едно не мога да разбера: Атака въпреки всичко е българска партия.Но тук повечето българи не плюят по турската партия ДПС , а точно обратното.Ако някой чужденец извън България погледне върху това,сигурно и той би си задал същия въпрос.А Вашето мнение какво е?

i o6te, syzdavaneto na semejstvo ne e naj-vajnoto ne6to na sveta. ima i po-vajni ne6ta.

Газ пикаят майкопродавците! За виждат, че Волен все повече израства като лидер. Създеде семейство, сега ще си довърши богословското образование. А сегашните НАЗНАЧЕНИ за лидери освен Талмуда и Тората друго не са учили. И повечето нямат семейства. АТАКА!!!

Нема лошо! И Сталин, и некои други видни човеколюбци, са учИли за същото! Па то и без това у нашата църква са се сбрали се ченгета... Там си му е местото на Волен!

Има и буквално нарушение на 10-ата божа заповед от страна на Сидеров, юристе! Той открадна и жената, и сина на ближния си Кин Стоянов...

Като чуят за Сидеров Газ пикаят. А той човека иска да учи,какво по-хубаво от това ?

МИШОКЪТ волен

Май това е първоаприлския ви майтап, а, дир-а?! Дописката отсъства от вътрешните новини на всички други информационни агенции. Хм-м-м...

Или е неудържимо привлечен от някой млад поп

Защо не, ама преди да се запише в семинарията няма да е зле да посети и часовете в средното училище. Пък и работата с богословието ми напомня за дявола и евангелието.

Г-н Сидеров се отказа от изпита, защото се намираше в хипотезата на глава 20 стих 7 от Изход на Библията, според който не бива да се споменава всуе името Господне. А знайно е Сидеров прекалява. Освен това имаше и нарушаване на 10-тата божа заповед в стих 17, който забранява на християнина да пожелае жената, кравата и каквото и да е друго на ближния му. Според някои тълкувания пожелаването на мандата на ближния също е грях...

Нищо лошо няма в това човекът да си довърши образованието! В България броят на ученолюбивите и любознателни българи катастрофално намалява и това е потресаващ факт! Поздравявам Волен Сидеров за проявената упоритост и от сърце му желая успешно завършване на образованието!

Srtahlivec!

toja Siderov e takyv sme6nik,4e vtori njama kato nego, s izklju4enie na Bush. dvamata mogat da se syberat i da si poprikazvat za Gospod (hristijanskijat de, da njama obyrkvane). mnogo 6te si pasnat, po mozy4nata nedostaty4nost, elementatizym i estestveno, religioznost (kojato e standarten rezultat ot pyrvite dve).

Изразете също Стига педофилия!