Коментари - МВР министърът: Знам, че торент потребителите ще ме намразят | Днес.dir.bg

МВР министърът: Знам, че торент потребителите ще ме намразят

Министърът на вътрешните работи Румен Петков застана категорично зад действията на Главната дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) спрямо торент тракерите Арена БГ и Замунда Нет.

Обратно в новината

Коментари - МВР министърът: Знам, че торент потребителите ще ме намразят | Днес.dir.bg

Коментари

Ей, Румене, ше те кажа на ваш'те кви дивотии вършиш! Така да Знаеш! Има кой да ти дърпа ушите и на теб!

групов секс между сатанисти и евангелисти ще реши нещата. не ми трийте коментарите

Предлагам всяка книга от моята библиотека на всеки който иска да я прочете безплатно,даже да си я препише.Нека ме арестуват мръсните комунисти.Даже вече го правя публично.

прочетох в какво обиняват Гешев, подбужда други да извршват престъпление? Тогав нека Петков се огледа в парламента, например Царя за да си уреди имотите и прекара сделката за външния дълг, подкупи половината парламент с постове и рушвети, за наша сметка, сега е същото така че господин петков не се увличайте по медийни акций а опитайте да изкарате полицайте на улицата както беше по татово време, а не ДС. и пестете лампите на полицейските коли че се скапаха от безполезна работа, и цялата Ви система в МВР се скапа от безполезна работа, само вие се хвалите сам.

Мила рокс! Как е възможно из Европата свободно да си теглиш каквото ти душа сака без нищо да ти казват, а в страна като БГ, да те третират като бандит за същото нещо?! И защо сега реши този 'български представител на народа' да дава поводи млади хора да гласуват за Атака? Колко жалко...

Не те мразим. Просто, няма кой да изпере такова леке като теб Румене.... Петков.... Такива загубеняци, в татковината, с лопата да ги ринеш- на тор миришат!!!!

Чудя се дали има начин, на този миризлив министър (който незнам поради каква причина някои от пишещите тук определят като комунист и последовател на Джерджински ) да му се поиска оставката?

В цяла Европа торентите и пиратските дискове съществуват и се разпространяват свободно!!! Тоя министър вчерашен какво си мисли че ще постигне ?? Пример за подражание като премахне торентите а по улицата да не може човек да се движи спокойно и ако някъде се намери полицай то той или ще е курумпиран или безхаберен простак. В МВР системата ни има само бивши и настоящи престъпници с ниво на култура много под нулата. Това ли са хората които продължават ни пазят отговорът за съжаление е ДА. А ние плащаме...и плащаме на ВАС Г-Н МИНИСТЪРА и цялата бригада!

Напълно съм съгласна с мнението на mila,но както казват-КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ,ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ-а в случай става дума за много пари.Американците най добре знаят да си защитават парите,но нашите лизачи на задници се надпреварват да им лижат задниците ,сякаш парите ще дойдат директно в дробовете им.Това е поредната шумотевица,с това се опитва да се отвлече общественото внимание от истинските проблеми.Крадеца вика-дръжте крадеца.

Аз пък те заобичах внезапно. Готин ми стана и ми иде да те уважа.

Та какво точно нарушили два портални сайта??? Кой е автор и какви точно права си търси??? И какво общо има ГДБОП???

На миналите избори гласувах за БСП и сега искренно съжалявам заради това недоразумение,на следващите за Атака-те поне са откровенно недоразумение.

Здравейте ! Ако не ни бъзикат с кухи неща, ще осъзнаем робското си положение и може да им скочим. Затова спазват принципа на тоз народ - тормоз !

Тоз министър поне да беше прочел закона за да не се излага пред държавата

Г-н министър, въпросът с убийството на Росица и Христина Белнейски все още стои отворен. Не отвличайте вниманието на народа си с безмисленни неща които не ощетяват на практика никого. Хайде най-накрая да оправдаета министерското си възнагрждение и да положите малко труд и професионализъм ,ако имате такъв. ДО КЪДЕ ДОСТИГНА РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО СЛУЧЯ Белнейски?????

Само така пичове - кефите ме!!!!

най-вероятно тези тракери пречат на някой да си продава пиратските дискове!

Истината е че на 19 Март европейския парламент е приел поправка която се казва че споделянето на файлове е законно и че е пиратство само ако се извлича финансова изгода. Пълния текс може да бъде прочетен на: http://www.euro

най-големият пират е държавата!!! може ли някой да ми каже колко държавни институции имат лицензиран софтуер. мисля, че почти няма такъв! всеки нормален министър може да провери, колко държавни компютри /и общински/ има в цяла България и колко операционни системи има закупени. ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ РАБОТИ С ПИРАТСКИ СОФТУЕР!!!!!!!!

Петков и Овчаров са най-противните твари в това правителство (дип, че Масларова е жена, та е по-малко гнусна от тия двамата). А на бащата на мафията - Луканов, Плевен му беше като база, когато там дерибействаше Румен Петков. Какво друго да се очаква от него.

Истината е, че пиратите сме ние, а не торент-тракерите, които нямат никакво законно основание да преследват... Истината също така е, че това пиратство не ограбва, защото ако не беше то, пак нямаше да си купим софтуер или филми, или музика, просто нямаше да ги ползваме...

Това ли е най-големия проблем на държавата в момента - торентите? Това е най-малкият проблем! Защо Петков не обясни на хората защо загиват по над 10 човека на седмица по пътищата, защо няма един полицай по улиците и защо никой в неговото министертво не си гледа работата? Истината е проста - от комсомолци без един ден трудов стаж и чеп за зеле не става. Тези хора могат само далавери да въртят, да крадат, да лъжат и да изнудват.

Г-н Минисъра лично съм го виждал преди 10г. пиян да пикае в градската градина в Плевен. Сега съвесем е изнаглял - иска да пикае върху нас, че да му е по-интересно. Плащайте си данъците за да може такива нелепи творения на съдбата, като него да ви унижават открито и занапред. Да го д..ха алкохолизирания негодник и цялата му пасмина! Колко бързо забравят за кого са длъжни да работят и да защитават...

Господин Петков нямате си друга работа и се занимавате с ТОРЕНТИТЕ!!!

Петков е катър!!!

Gn-Ministur vie prevurnahte Bulagaria v policeiska strana za koeto nie vsi4ki iskame ostavka ostavka i tova e 6te glasuvam za ataka

Аз искам компаниите да фалират. Искам да няма изпълнители и филми кавито виждаме днес. Днес не е важно филмът или песента да е хубава, а колко пари ще донесе. Ако се реши, че един пърдящ гъз ще донесе 1 милион печалба, ще видим и такъв филм, и такава музика и такава игра и всичко. Едно време богатите са плащали за създаването на искуство, за да може всички други да го видят безплатно. Сега кво е. Точно обратното.

аз само искам да попитам... (наистина само питам... не го казвам) вярно ли е че Явор Колев се е заял толкова много с аренабг след като гледайки поредното ГЕЙ порно се е разпознал в една от ролите и се е опитал да ограничи достъпа на потребители до аренабг за да не го разпознаят и други хора :)

na komunisti ne se vqrva i na segachtnite sachto toq petkov da go

всички знаем че пиратстваме и това е престъпление

Kakava tragi-komedia. Istinskite prestapnici sa si na svoboda i praviat kakvoto si shta. A specpolicaite se zanimavat s pensioneri deto pikaiat nakrivo i maloletni kradci na avtorsko pravo. Ami vreme e da pochnem da chetem poveche knigi i da ziapame po-malko i bez tova ednoobraznita filmi. G-din Petkov, za da se chuvstvate po-udobno ot tezi koito plashtat danaci (vashata zaplata) se zaemete parvo s po-nalejashtite problemi.

Торент тракерите г-н Министре е цяла България, включително и вашите деца. Помислете добре.

заради тракерите ли ще излезем от евросъюза?! абе вие малоумни ли сте там в парламента! гадни, пропити с корупция, комунисти, турци и мутри! ЗАРАДИ ВАС ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОСЪЮЗА, А НЕ ЗАРАДИ НАРОДА НА ТАЯ ДЪРЖАВА, КОЙТО СМИРЕНО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ ЗА ДА МОЖЕ ВИЕ ДА СИ ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ, НЕНАСИТНИ ПРАСЕТА ТАКИВА!

ами то голяма част от пишещите тук, май не са наясно с правилата! не е кражба, когато си го свалил филма и си го запишеш ка твой, купен диск. Защото в цената на диска си влиза и съответен процент за авторско право/това е най-достъпното обяснение/ Престъпление е налице, ако правиш бизнес с изтегленото, т.е ако запишеш два диска и единия го ПРОДАДЕШ - тогава нарушаваш закона за авторските права, ако не преведеш съответна сума на автора. Това го днае и министъра/нали има юристи около него/, ама нали трябва да се отчита дейност през ЕС !!! ПАРАДОСК - не говорят ясно, пък после се чудят защо не са разбрани

В тая държава нищо не остана, затова бягат младите хора и не се връщат!

И все пак тя се върти. Ти ли ще ми кажеш какво е авторско право. Я си декларирай имотчетата. Всека тухла ли си платил

всичката ни наред вече няма какво да правят,и ще спрат едно от малкото останали развлечения на българина. то какво ще остане,кръчми и к.....и,извинете.

Оставка, Оставка, Оставка, няма по-корумпирани и по-некадърни управници от сегашните

Пиратий от целата БЪЛГАРИЯ саюзете СЕ

emi s takiva upravnici kato tozi nikoga nqma da jiveem v evropeiska strana i nikoga nqma da imame evropeiski prava!jalko!pagobno e za bulgariq ako otno6eniqto i kum aktivnoto pokolenie e takova!

Ами ще те намразят, ти какво очакваш! А да не говорим, че единственият, който нарушава закона сте Вие, г-н Румен Петков и ГДБОП, а не торент потребителите...

ако намеря една химикалка на улицата и я взема, това кражба ли е? ако гледам филм у приятел - пират ли съм? ако си архивирам двд и го дам на приятел да го гледа без пари - пират ли съм?

Neshtastni Prodajnici! Zaradi nekadarni upravnici kato tozi napusnah Bg i ne sajalyavam. Tozi neshtasten pedal ne osaznava che edin den shte ostane ministar samo na cigani i pederasti,zashtoto prosto balgari nyama da sa ostanali.

Ми ние и преди си го мразехме!

Тоя мръсник се представя като някакъв борец зе законност, а всъщност е само една мижитурка изпълняваща исканията на САЩ и ционистката мафия.

Другарю Рум. Петк., стига си нарушавал законите на Република България, стига си защитавал частни интереси. Още не си разбрал какъв таралеж си сложил в гащите, просто каква бомба закъснител е това с което си се захванал.

комуниски интереси

Коментари - МВР министърът: Знам, че торент потребителите ще ме намразят | Днес.dir.bg

МВР министърът: Знам, че торент потребителите ще ме намразят

Министърът на вътрешните работи Румен Петков застана категорично зад действията на Главната дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) спрямо торент тракерите Арена БГ и Замунда Нет.

Обратно в новината

Коментари - МВР министърът: Знам, че торент потребителите ще ме намразят | Днес.dir.bg

Коментари

Ей, Румене, ше те кажа на ваш'те кви дивотии вършиш! Така да Знаеш! Има кой да ти дърпа ушите и на теб!

групов секс между сатанисти и евангелисти ще реши нещата. не ми трийте коментарите

Предлагам всяка книга от моята библиотека на всеки който иска да я прочете безплатно,даже да си я препише.Нека ме арестуват мръсните комунисти.Даже вече го правя публично.

прочетох в какво обиняват Гешев, подбужда други да извршват престъпление? Тогав нека Петков се огледа в парламента, например Царя за да си уреди имотите и прекара сделката за външния дълг, подкупи половината парламент с постове и рушвети, за наша сметка, сега е същото така че господин петков не се увличайте по медийни акций а опитайте да изкарате полицайте на улицата както беше по татово време, а не ДС. и пестете лампите на полицейските коли че се скапаха от безполезна работа, и цялата Ви система в МВР се скапа от безполезна работа, само вие се хвалите сам.

Мила рокс! Как е възможно из Европата свободно да си теглиш каквото ти душа сака без нищо да ти казват, а в страна като БГ, да те третират като бандит за същото нещо?! И защо сега реши този 'български представител на народа' да дава поводи млади хора да гласуват за Атака? Колко жалко...

Не те мразим. Просто, няма кой да изпере такова леке като теб Румене.... Петков.... Такива загубеняци, в татковината, с лопата да ги ринеш- на тор миришат!!!!

Чудя се дали има начин, на този миризлив министър (който незнам поради каква причина някои от пишещите тук определят като комунист и последовател на Джерджински ) да му се поиска оставката?

В цяла Европа торентите и пиратските дискове съществуват и се разпространяват свободно!!! Тоя министър вчерашен какво си мисли че ще постигне ?? Пример за подражание като премахне торентите а по улицата да не може човек да се движи спокойно и ако някъде се намери полицай то той или ще е курумпиран или безхаберен простак. В МВР системата ни има само бивши и настоящи престъпници с ниво на култура много под нулата. Това ли са хората които продължават ни пазят отговорът за съжаление е ДА. А ние плащаме...и плащаме на ВАС Г-Н МИНИСТЪРА и цялата бригада!

Напълно съм съгласна с мнението на mila,но както казват-КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ,ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ-а в случай става дума за много пари.Американците най добре знаят да си защитават парите,но нашите лизачи на задници се надпреварват да им лижат задниците ,сякаш парите ще дойдат директно в дробовете им.Това е поредната шумотевица,с това се опитва да се отвлече общественото внимание от истинските проблеми.Крадеца вика-дръжте крадеца.

Аз пък те заобичах внезапно. Готин ми стана и ми иде да те уважа.

Та какво точно нарушили два портални сайта??? Кой е автор и какви точно права си търси??? И какво общо има ГДБОП???

На миналите избори гласувах за БСП и сега искренно съжалявам заради това недоразумение,на следващите за Атака-те поне са откровенно недоразумение.

Здравейте ! Ако не ни бъзикат с кухи неща, ще осъзнаем робското си положение и може да им скочим. Затова спазват принципа на тоз народ - тормоз !

Тоз министър поне да беше прочел закона за да не се излага пред държавата

Г-н министър, въпросът с убийството на Росица и Христина Белнейски все още стои отворен. Не отвличайте вниманието на народа си с безмисленни неща които не ощетяват на практика никого. Хайде най-накрая да оправдаета министерското си възнагрждение и да положите малко труд и професионализъм ,ако имате такъв. ДО КЪДЕ ДОСТИГНА РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО СЛУЧЯ Белнейски?????

Само така пичове - кефите ме!!!!

най-вероятно тези тракери пречат на някой да си продава пиратските дискове!

Истината е че на 19 Март европейския парламент е приел поправка която се казва че споделянето на файлове е законно и че е пиратство само ако се извлича финансова изгода. Пълния текс може да бъде прочетен на: http://www.euro

най-големият пират е държавата!!! може ли някой да ми каже колко държавни институции имат лицензиран софтуер. мисля, че почти няма такъв! всеки нормален министър може да провери, колко държавни компютри /и общински/ има в цяла България и колко операционни системи има закупени. ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ РАБОТИ С ПИРАТСКИ СОФТУЕР!!!!!!!!

Петков и Овчаров са най-противните твари в това правителство (дип, че Масларова е жена, та е по-малко гнусна от тия двамата). А на бащата на мафията - Луканов, Плевен му беше като база, когато там дерибействаше Румен Петков. Какво друго да се очаква от него.

Истината е, че пиратите сме ние, а не торент-тракерите, които нямат никакво законно основание да преследват... Истината също така е, че това пиратство не ограбва, защото ако не беше то, пак нямаше да си купим софтуер или филми, или музика, просто нямаше да ги ползваме...

Това ли е най-големия проблем на държавата в момента - торентите? Това е най-малкият проблем! Защо Петков не обясни на хората защо загиват по над 10 човека на седмица по пътищата, защо няма един полицай по улиците и защо никой в неговото министертво не си гледа работата? Истината е проста - от комсомолци без един ден трудов стаж и чеп за зеле не става. Тези хора могат само далавери да въртят, да крадат, да лъжат и да изнудват.

Г-н Минисъра лично съм го виждал преди 10г. пиян да пикае в градската градина в Плевен. Сега съвесем е изнаглял - иска да пикае върху нас, че да му е по-интересно. Плащайте си данъците за да може такива нелепи творения на съдбата, като него да ви унижават открито и занапред. Да го д..ха алкохолизирания негодник и цялата му пасмина! Колко бързо забравят за кого са длъжни да работят и да защитават...

Господин Петков нямате си друга работа и се занимавате с ТОРЕНТИТЕ!!!

Петков е катър!!!

Gn-Ministur vie prevurnahte Bulagaria v policeiska strana za koeto nie vsi4ki iskame ostavka ostavka i tova e 6te glasuvam za ataka

Аз искам компаниите да фалират. Искам да няма изпълнители и филми кавито виждаме днес. Днес не е важно филмът или песента да е хубава, а колко пари ще донесе. Ако се реши, че един пърдящ гъз ще донесе 1 милион печалба, ще видим и такъв филм, и такава музика и такава игра и всичко. Едно време богатите са плащали за създаването на искуство, за да може всички други да го видят безплатно. Сега кво е. Точно обратното.

аз само искам да попитам... (наистина само питам... не го казвам) вярно ли е че Явор Колев се е заял толкова много с аренабг след като гледайки поредното ГЕЙ порно се е разпознал в една от ролите и се е опитал да ограничи достъпа на потребители до аренабг за да не го разпознаят и други хора :)

na komunisti ne se vqrva i na segachtnite sachto toq petkov da go

всички знаем че пиратстваме и това е престъпление

Kakava tragi-komedia. Istinskite prestapnici sa si na svoboda i praviat kakvoto si shta. A specpolicaite se zanimavat s pensioneri deto pikaiat nakrivo i maloletni kradci na avtorsko pravo. Ami vreme e da pochnem da chetem poveche knigi i da ziapame po-malko i bez tova ednoobraznita filmi. G-din Petkov, za da se chuvstvate po-udobno ot tezi koito plashtat danaci (vashata zaplata) se zaemete parvo s po-nalejashtite problemi.

Торент тракерите г-н Министре е цяла България, включително и вашите деца. Помислете добре.

заради тракерите ли ще излезем от евросъюза?! абе вие малоумни ли сте там в парламента! гадни, пропити с корупция, комунисти, турци и мутри! ЗАРАДИ ВАС ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОСЪЮЗА, А НЕ ЗАРАДИ НАРОДА НА ТАЯ ДЪРЖАВА, КОЙТО СМИРЕНО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ ЗА ДА МОЖЕ ВИЕ ДА СИ ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ, НЕНАСИТНИ ПРАСЕТА ТАКИВА!

ами то голяма част от пишещите тук, май не са наясно с правилата! не е кражба, когато си го свалил филма и си го запишеш ка твой, купен диск. Защото в цената на диска си влиза и съответен процент за авторско право/това е най-достъпното обяснение/ Престъпление е налице, ако правиш бизнес с изтегленото, т.е ако запишеш два диска и единия го ПРОДАДЕШ - тогава нарушаваш закона за авторските права, ако не преведеш съответна сума на автора. Това го днае и министъра/нали има юристи около него/, ама нали трябва да се отчита дейност през ЕС !!! ПАРАДОСК - не говорят ясно, пък после се чудят защо не са разбрани

В тая държава нищо не остана, затова бягат младите хора и не се връщат!

И все пак тя се върти. Ти ли ще ми кажеш какво е авторско право. Я си декларирай имотчетата. Всека тухла ли си платил

всичката ни наред вече няма какво да правят,и ще спрат едно от малкото останали развлечения на българина. то какво ще остане,кръчми и к.....и,извинете.

Оставка, Оставка, Оставка, няма по-корумпирани и по-некадърни управници от сегашните

Пиратий от целата БЪЛГАРИЯ саюзете СЕ

emi s takiva upravnici kato tozi nikoga nqma da jiveem v evropeiska strana i nikoga nqma da imame evropeiski prava!jalko!pagobno e za bulgariq ako otno6eniqto i kum aktivnoto pokolenie e takova!

Ами ще те намразят, ти какво очакваш! А да не говорим, че единственият, който нарушава закона сте Вие, г-н Румен Петков и ГДБОП, а не торент потребителите...

ако намеря една химикалка на улицата и я взема, това кражба ли е? ако гледам филм у приятел - пират ли съм? ако си архивирам двд и го дам на приятел да го гледа без пари - пират ли съм?

Neshtastni Prodajnici! Zaradi nekadarni upravnici kato tozi napusnah Bg i ne sajalyavam. Tozi neshtasten pedal ne osaznava che edin den shte ostane ministar samo na cigani i pederasti,zashtoto prosto balgari nyama da sa ostanali.

Ми ние и преди си го мразехме!

Тоя мръсник се представя като някакъв борец зе законност, а всъщност е само една мижитурка изпълняваща исканията на САЩ и ционистката мафия.

Другарю Рум. Петк., стига си нарушавал законите на Република България, стига си защитавал частни интереси. Още не си разбрал какъв таралеж си сложил в гащите, просто каква бомба закъснител е това с което си се захванал.

комуниски интереси