Коментари - След пробив на газопровод 1/4 от София на студено | dnes.dir.bg
назад

След пробив на газопровод 1/4 от София на студено

Незапомнен пробив на газопровод, снабдяващ с гориво отоплителните централи "Земляне", "Овча купел 1" и "Овча купел 2", остави без топла вода и парно югозападните квартали на София.

Обратно в новината

Коментари - След пробив на газопровод 1/4 от София на студено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние като забравени от Бога ли сме/Овча купел 1 и 2/Другите райони ще ги устроят , какво се прави тук с местните централи.Виновна за всичко отново е държавата и общините-къде е контрола,кой къде копае, къде изхвърля не-съвестния боклуците си След като няма закони и реални глоби всеки си прави каквото си иска.

Драгими zero, обвиняваш, че другите пишат глупости и не четат и слушат, но и ти влизаш в тази категория. Първо този газопровод не е на Газпром, второ в статията е описано, защо се е стигнало до спиране подаването на газа. Газпром само ни продава газа. Магистралният газопровод си е наш - на България. Има достатъчно материали по тази тема да се ограмотиш. Та отново се връщам към аварията. Едва след източване на езерото може да се даде точна експертиза на причините за аварията. А останалите може и да пишат глупости, но те имат право да си кажат мнението и го правят, защото са потърпевши /не само от Топлофикация/, както предполагам и ти.

no ako kotlite ne zapalqt na kude,samo tva mi obqsni!:D

skupa avariq! moga da ti kaja,4e razabiram ot toplofikaciq i gezefikaci, i znam 4e 24 4asa nemojeda se opravi! no drugoto koeto e tam li horata trqbva da si izhvurlqt boklucite!ima opredeleni mesta i tova ne sa plo6tadkite zad bolka ili gazoprovodite:D!

Абе след толкова много и малоумни коментари се убеждавам, че никой в България не чете и не слуша точно за какво става въпрос и кой този път е виновен - достатъчно е да прочетеш само заглавието След пробив на газопровод 1/4 от София на студено Този път вината не е на Топлофикция а на Газпром, който си е положил тръбите в мочурлив и блатен терен и те непрекъснато пропадат. А тъй като Топлофикация така или иначе се води към фалит, всички тия дето реват против нея и не си плащат, но ползват услугите и все още, ще зареват с двойно по силен глас, като почнат да си плащат тройно по скъпите си сметки за ток(за отопление и бойлери) от които обаче няма да могат да избягат.

Тплофикация може и си прави каквото иска.Монополист е на тази услуга.Ами като обяват фалит?!Обвиняват потребителите-непл сметки!Кой може да каже нещо?Ако някой си мисли,че някой,някога в България ще бъде осъден(свързан с Топлофикация) значи просто не живее в тази страна на абсурда...

Абе приятелю VASO, ако толкова си умен трябваше да си раэбрал до сега че това е голяма авария,но понеже си много работен си пропуснал и още-който кълне,него го СТИГА!!!!!

Скъпи или скапа lqlqlq, първо се научи да пишеш правилно на латинеца. Явно нищо не разбираш от топлофикация и газификация. Прекъснат е газопровод и той не може да бъде подменен за 24 часа. Малко се ограмоти преди да пишеш глупости. Топлофикация може да премине на мазут докато се подмени авариралия участък от газопровода.

щом не искат да плащат а искат да режат тръби и слагат бойлери да стоят на студено.все пак има ток да си пуснат печките

Mi loshoto e che niama koi da vi osudi (toplofikacia) primerno za tezi dni v koito stoim bez topla voda.... koi 6te plati toka deto go polzvame zada si toplim vodata ????

Без парно и топла вода е кофти,нали драги столичани?! Продължавайте да не си плащатате старите задължения!!!

Ми супер и без това никой не иска ТЕЦ!!! Какъв е проблема? Ивче, кой ти каза че никой не иска да се топли на парно????АЗ ИСКАМ, като си гледам сметката(30-50лв на стая с включена топлата вода), ако се топля на ток по-този начин(не става въпрос за кражби), да ми е толкова топло не ми се мисли колко ще трябва да платя :((( Това че ти не искаш, въобще не значи че никой не иска ;)

Ами аз не чакам нищо от държавата, защото всеки знае, че тя не се грижи за нас, ама я някой да го обясни на 5 месечното ми бебе, което вместо баня ще получи забърсване с мокри кърпички и ще реве, защото заспива СЛЕД след вечерната си баня!!! За какво си плащаме надутите сметки се питам..

Ами работете повече, а не пестете от парно! Който не иска да не плаща толкова е просто, а иначе господ да накаже нещастниците дето ни държат на студено!!!

koga 6te pusnat toplata voda?

Казаното по-горе е вярно, но за жалост живеем в България и тук никой на никого не се извинява за причинени неудобства или нанесени щети, а за приспадане на сметки можем само да сънуваме. Докато всички /в т.ч. и най-богатите/ си плащат нереалните сметки на Топлофикация ще продължават да ни изнудват и нашите пари да потъват в джобовете на далавераджиите. Но приказката сит на гладен не вярва е много актуална към днешна дата. При средна работна заплата от 300 - 400 лв. сметката за парно да ти е 200 - 300 лв. на месец е направо престъпление. Крайно време е тези на които им се плаща за това да слезнат на земята.

lellele kolko typi hoda ima....ne 4etete li we!pi6e,4e ne v toplofikaciq e vinata,a typiq gazoprovod!dori da se pravqt profilaktiki,kato ima hoha,kojto nz kude se izhvurq bokluka,sega nqma da ima topla voda! iziskva se malko mozuk hoha-neka ne budem -sivi,kuhi i gledki

Хахаха, да точно от това в цяла България вали кален дъжд. Заради пробива на газопровод в София. Плашим се!

koi si ima boiler si e dobree ama drugite tctctct

Глезотии.

А дали това е причината вчера към 17:00 часа да вали странен дъжд - наподобяващ в най-лекият случай кал. Доколкото разбрах това се наблюдава из цяла България

Аварията криво-ляво ще я отстранят , топлоподаването ще го минат официално през мазут за неопределено време , а мартенските и априлските сметки на всички софиянци , не само на тези от аварията , ще скочат порядъчно , защото никой няма да си направи труда да изчисли и да компенсира загубите на парите и нервите на потребителите от джоба на прекия виновник за аварията - отговарящият за инфаструктурната сигурност на подобни съоръжения и терените около тях.Всяка година Топлофикация си прави профилактика на съоръженията , за да им отстранява недостатъците и хората търпеливо си изчакват десетината дни като нетоплоподадени , без това да ги притеснява много.В момента времето е топло и няма голяма обективна нужда от парно в панелките.Удобен момент да се спестят пари от гориво , а не да се трови допълнително и с мазутни пушеци предостатъчно замърсеният от изгорели транспортни газове софийски котловинен въздух. Защо да не приключат отоплителния си сезон още през март , да го комбинират с плановата профилактика , ами ще го оскъпяват напук и излишно и за през месец април , заради вопиющата нужда на софиянци от затоплените им , до не повече от 38-39 градуса , радиатори от миналия век. Интересно ...дали няма и за събраната през сезона ( за подобни възстановителни цели от хората със спрени радиатори ) такса мощност, да се установи , че вече е била тихомълком усвоена по други пера и сега аварията ще им обърка счетоводния баланс на традиционните премиялни за сезона.

Когато плащаме е с лихва а сега децата в къщи са болни и няма изход ще чакаме когато благоволят да го пуснат

Просто престъпно деяние имаме болни деца в къщи.Когато ни събират парите и лихви е добре а сега ?

Ми супер и без това никой не иска ТЕЦ!!! Какъв е проблема?

ИСКАМ ДА НЕ ГО ПРИЕМАТЕ КАТО ЗАПЛАХА но тези дупки по трабите ви ще се множат народа вече се сабужда ще има бомби атентати (ще поживеем ще видим) но тези сметки натрупани ЗАВИШЕНИ грешни и(се в полза на топлофикация) водят само до едно и то не е хубаво за вас МИЛА ТОПЛОФИКАЦИЯ. ПОСЛЕ ОБИЧ РЕДОВЕН КЛИЕНТ

тази липса на парно и топла вода ще бъде ли приспадната в сметките

Mnogo KOFTI

no qko kotlite ne zapalq na mazut na kude a:) samo tva mi obq

Абе след толкова много и малоумни коментари се убеждавам, че никой в България не чете и не слуша точно за какво става въпрос и кой този път е виновен - достатъчно е да прочетеш само заглавието След пробив на газопровод 1/4 от София на студено Този път вината не е на Топлофикция а на Газпром, който си е положил тръбите в мочурлив и блатен терен и те непрекъснато пропадат. А тъй като Топлофикация така или иначе се води към фалит, всички тия дето реват против нея и не си плащат, но ползват услугите и все още, ще зареват с двойно по силен глас, като почнат да си плащат тройно по скъпите си сметки за ток(за отопление и бойлери) от които обаче няма да могат да избягат.

щом не искат да плащат а искат да режат тръби и да слагат бойлери да стоят на студено

deeba i operatora, i ti li ne sa kype6, jivotnoooo, puskay mi komentara vednagaaaaaaaa

deeba i mizernata, mangalska dyrjava i sq kvo da ne se kypem, a z se kypq vseki den i tva me pobyrkva, no lelkite i 4i4kovcite ot toplofikaciq go pravqt 1 pyt v sedmicata i ko im dreme......

епа я оти не им платам!!!!!!!!

bahtitiznenadata

какви срокове ?

Ква София, тва е 1/30 от София. Напишете Ядрен Взрив на газопровод! България на студено за десетилетие!.