Тагес Цайтунг: ЕС да скочи срещу лудия Кадафи

Германското издание "Тагес Цайтунг", цитирано от БГНЕС, призова ЕС за единна позиция за българските медици в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Тагес Цайтунг: ЕС да скочи срещу лудия Кадафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки е ковач на собствената си съдба

Русия крепи Кадафито и никой друг.Нека ощипаните госпожици и господа/другарки и другари/ с това да започват и свършват тирадите за тиранина.Икато се кичат с лентички като маймуни, нека закичат 350 руски дипломати които работят у нас,че и Путин и путиница.

Някой нещо да каже за братския либийски народ? А за американския империализъмкойто тероризира демократичните страни? Ако имах американската мощ , нямаше да остане ни Либия, ни либийци, ни полковник Мишри, ни шизофреника Кадафи!!! Пясък!Само пясък!

Браво на немците и браво на модераторите на сайта,че премахнахте тия тъпи надписи.Беше много жалка идея.Сега ,ако сложите и емотикони съвсем ще освежите сайтчето.Успехи.

Руснаците само ше го оправят за нула време!!!

Като си пееш Пенке ле , кой ли те слуша.....

ами да скочи какво чака още

Това прилича ли ви на тиха дипломация?Добре,че има и хора,на които можем да разчитаме в такива моменти.Позорно е нашето меко отношение към този туземец.А този Феим-боядисания да си го грабва Меди и заедно за Турция.

Що чакаме все друг да скочи вместо нас ? Къде са смотаните ни правителства ? Къде е турският президент Параванов ? Къде са тройката еврей Станишев, циганин Доган и Симеон-Хасан ? Къде е кастрираното ни разузнаване, че не може да скочи върху цялата урод на Кадафи. Защо ревеме, а не действаме. Нека разплачем наистина този път ние майките им както те ни разплакват без вина ! България от дълго време се ръководи от шушумиги ! Те могат да убиват само собствения си народ и то когато са на власт. После стават по-меки от тревата.