Симеон: В нашата евролиста попадна “квинтесенцията”

НДСВ представи листата си за изборите за български представители в Европейския парламент. Водач на листата ще бъде Биляна Раева.

Обратно в новината

Коментари - Симеон: В нашата евролиста попадна “квинтесенцията” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее българският цар Хасан ! Може и Доган. А може и някой от многото евреи.

Здравей, Хасане ! До вчера те знаехме като обикновено говно, според братовчед ти, а вече си и Хасан. Така сме наистина с кръвна връзка: хем Симеон, хем Хасан ! Как е тръгнало да ни управляват чуждоземци, вече и аз ще се прекръстя на Авраам.

Кеворкян: -Материални претенции към България имате ли? Симеон C.: -Как материални? Кеворкян: -Имуществени? Симеон C.: -Как? Не. От собствената си страна ! Не! От мене това няма да видите, независимо при какви обстоятелства, обстановки и положения категорично не! (Разговор воден на 8 февруари 1990 г. и публикуван в книгата на Кеворкян Разговори със Симеон Втори)

За пореден път млади, интелигентни, учени, знаещи и можещи хора! Които наистина могат да защитят интересите на България! Успех!

Първата в листата е живяла по чужбина и е обикаляла, за да учи най-стария занаят... Езиците й са достатъчни за съответните професионални цели. Е, ако това не е гьон-сурат, здраве му кажи!

Царя и Костов продадоха България, но няма да я погребат...

Тоя кретен г-н Сакс отново е казал пълни безсмислици.Квинте на европейското, на широкия кръг от българите -европейци и ........ Дрън-Дрън. Тая кикимора, която е първа, и която е живяла в Европа, живяла ли е в България? Познава ли България и кого ще представлява там? Знае ли проблемите на България и на българите? Ще представлява себе си с ближещите си езици.

и чии интереси ще защитава тази некадърна и непрофесионална дружина? що не ходи безтронния да реди листи в Испания, или там бият през ръцете, а?!

Защо ще го преглежда някой?Нали цензурата беше заклеймена!Или това е докато вземете властта?

Стига да намерят балъци да гласуват!Защото в листата на НДСВ са децата на ръководството му във Варна.Биляна Раева е дъщеря на 30г. несменяемия шеф на Фестивалния комплекс във Варна.Мария Донева е дъщеря на Снежана Донева-шефката на НДСВ във Варна и т.н.Това е новият им морал!!!

Билянчето е поредната любовница на Никито- май нещо и се е наситил и иска да я разкара...както по-рано направи и с другите официални такива- като ги назначи- пардон- набута! тук- там по министерства- без диплбоми, квалификация.. опит и т.н. нужен зда съответните позиции...еее Европа!!!

Нещо като секстим есенция...

В нашата евролиста попадна квинтесенцията от пр....та Н..В

абе много напира този.Дойде време да си ходи

Как е Асанчето бе, батееее? То нема ли да оди на Брюксел или е още ранно

Върви на ....... си германецо.

Този тъпак още ли има наглостта да се явява пред българския народ? Да се преименува на Сюлейман!!!

Симеон казва, че при него е квинтесенцията за кандидат депутати за ЕП! Станишев казва, че БСП ще победи на изборите за Евродепутати! Това е както ние-майките смятаме, че по хубави от нашите деца няма! Е, добре де! Дано и избирателите мислят така!

Анатема, Симеон-Хасан ага! Няма да имаш и един депутат, мръсен,долен,гаден предател.

Симеон - на съд! Окраде България.Сега ни предаде на турците - Симеон Хасан!Ха,ха,ха.Най-п лъсна.Комунистите ако искат да им се вярва още малко -да се отърват от тези мекерета!