Червеният Висш съвет като един одобри евролистата

Заседанието на Висшия съвет на БСП одобри листата с кандидат-депутати на партията за изборите за български представители в Европейския парламент (ЕП) на 20 май.

Обратно в новината

Коментари - Червеният Висш съвет като един одобри евролистата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се заяждайте с БСП-то! Ще си прехапят сами езика като получат точно 4 (четири) евродепутати.И това са им много.Но гласувайте за другите!

Явно е, че трябва да се отърве БСП от евреи, лековати жени и некадърници.Не беше лошо и замминисърките да изпратят, че да намалеят профаните в нашите ведомства.

Не разбрахте ли, тикви кестени, че не искаме повече да ни управляват и представляват никъде евреи и турци ?

Направих си труда да му прочета побликуваната биография.Нищо не пише.Все едно че се е родил на 25 години и пак нищо.

момчето ще защитава яко правата на хомосексуалистите, май!

Кадиев е умен и кадърен човек.А такъв дълго няма да се заседи при такива нещастници. Пък и те няма да го изтърпят.Трябва да останат Илианчето,Ванчето,Св и пр. и пр.

Как точно се е изразил този път наш Сергейчо! Точно ще са чантажии 3-4 та евро БСП депутати. Та какво друга освен чанта може да носи Вигенин.Ами Илианчето.БСП вкарва двама хомосексуалисти сигурно - това го гарантирам!

Като ги гледаш,каква смрад са ти е ясно какви специалисти са.КОМУНИСТ не може да бъде европеец,той си знае само Кремъл и ЛЕНИН.Ех, БЪЛГАРИО защо само нещастия те спохождат.

Размисъл на глас: При 126 участници 125 гласували ЗА ми предстои трудна задача!Да позная колко от тях са гласували с чужди карти?Всъщност какви ги говоря ТА ТОВА СИ Е НАШАТА ПАРТИЯ!

Ето това за за добрата езикова подготовка на Илиянчето много ми хареса!Според логиката другите сигурно сричат на руски език!

Както по времето на бай Тошо. Всички са за, против и въздаржали се няма. Да живее международното положение.

хомо е баба ти. Не може ли да има някой кадърен, за разлика от вас сърдите на света.

Естествено е евреина сергей станишев да постави на първо място евреина вигенин. И евреина кало ще включи в листата разбира се. В българската администрация и властови позиции няма място за българи. Напред са само евреи и турци и затова ни е...тн постоянно и разпродадоха държавната собственост на безценица а те забогатяват.

Говори се, че е хомо. Това обяснява много неща.

Наредете колкото си имена искате,но оставете народа да каже кого иска.От изброените от вас само 2-3души евентуално стават на работа.Всички сте кариеристи и службогонци.На никого не може да се има вяра!

Абе тоа Вигенин на кого протеже е? В столетницата не всеки може да направи такава бърза кериера. не ка който знае да каже. Комунистите са навързани като свински черва и всеки е наследник на клан. Говоря за едрите риби. останалите са пълнеж.

От Българска работническа партията ни се превърна в партия на евреите, курвите и педерасите.