Коментари - Бламираха Пирински за свещената чужда карта | Днес.dir.bg

Бламираха Пирински за свещената чужда карта

Народното събрание не прие текст от промените в правилника, предвиждащ задължително санкциониране за депутатите, които гласуват с чужда карта или с чиято карта е гласувано.

Обратно в новината

Коментари - Бламираха Пирински за свещената чужда карта | Днес.dir.bg

Коментари

мани тия внушения, щото наистина има хора на прага не че мога да предложа нещо по-добро - като се замисля ... 17 години се гаврят с нас

До тоя дето ще се взривява: Няма да можеш да ги избиеш всичките, защото на заседания присъстват не повече от 10-20%. До модераторите: Разпечатайте мненията на хората и ги връчете на лицето Зайков-Пирински, който по някакво недоразумение в момента е Председател на Народното събрание. Нека видят какво мислят избирателите за тях. Не че ще се засрамят, но все пак да са на ясно с положението. До баба Меца: Ако никой не гласува, тогава власта ще бъде 100% на ДПС и тогава жална ви майка мечешка. Защото електоратът на ДПС е овчи и подплатен с пари от Турция, пачангите се избиват да гласуват по няколко пъти.

Сигурно всичко е вярно. Не съм сигурен, обаче че ако гласувам за Атака някой друг няма да спомене Вашите имена в подобен сайт. Видях доста доказани боклука във Вашите редици. Пазете се от комунистите, те са Вашето и нашето проклятие.

Ako niakoi den razbera che sam bolen ot niakoia ne islechima bolest i ne mi ostava mnogo jivot shte vliaza v narodnoto sabranie i shte se vzrivia zaedno sas vsichki deputati vatre.Tova e edinstvenoto reshenie .

Ako niakoi den razbera che sam bolen ot niakoia ne islechima bolest i ne mi ostava mnogo jivot shte vliaza v narodnoto sabranie i shte se vzrivia zaedno sas vsichki deputati vatre.Tova e edinstvenoto reshenie .

Ako niakoi den razbera che sam bolen ot niakoia ne islechima bolest i ne mi ostava mnogo jivot shte vliaza v narodnoto sabranie i shte se vzrivia zaedno sas vsichki deputati vatre.Tova e edinstvenoto reshenie .

Bedni miNarode Tie si tap .Za kogoto i da glasuvash vse tie shte si nae...ia.Nedei glasuva za nikoi i za nishto v Taia banditska darjava

otkoga blamiram vlese v bg re4nik i koga nai posle bg medii ste sapo4nete da pi6ete na 4ist bg esik,ili i toi ve4e e prevatisiran

Камене, прав си братко! Вътре си в нещата: вземи и им побликувай имената на тия депутат-хрантутници, които са против, че да не гласува пак за тях простия народ!?! Сидеров не е най-доброто, но необходим котрапункт! Друг има ли, някой да каже!? Мухльото Гоцето не става, видяхте: един път не се изказа пред депутат-хрантутницит Например за: грабежите, за бандитите, за хубавата наша родна, българска правна система! А всеки ден може да го прави, за какво сме го избрали!? Трае си: безхаберен и мекушав!!! Колко щеше да царува при хановете, а .....? Другата ТОП новина народе е, че ОПРАВДАХА ВАЛЬО ТОПЛОТО !!!!!!!???????? Фил с главен сценарист ГОЦЕ продължава, ако не сте го гледали .... Браво на модератора, че се развива !!!

Мерзавци, вън от парламента мошенници!

Хубаво са отхвърлили предложението да се удържа надница на депутатите, когато гласват с чужда карта или не са на работа и някой гласува с тяхната карта! Де да имаше кой да ни пита и в службата, а то, ако отсъстваме от работа-самоотлъчка и естествено няма надница! Ако отсъстваме 3 дни- дисциплинарно уволнение! Вярно е, че на депутатите им е широко около врата, но срама нямат ли!? Те пък какво ли гласуват-закони с които оневиняват такива като Вальо Топлото и Шушелов! И гласуват повишение на своите заплати!

Започвам да се замислям, как можем адекватно да отговорим на тези думбели? Какво би станало, ако никой, ама никой не гласува на изборите? Прекрасен парадокс!!! От 17 год. се говори за мажоретарен вот, и НИЩО! И как да има нещо, когато онези свини, от които това зависи няма да го допуснат. Защото в НС е пълно с лоясали идиоти, които сомодоволно се хвалят, че народът ги е избрал! Кого точно избра народът? Гошо Тъпото, Цветелин Кънчев, Фидел Беев, Филип Боков, Георги Пирински, Анелия Касабова, Анелия Първанова, или някой друг високомерен полуидиот? Честните хора отдавна не са в НС. Срам ги е.

Още едно доказателство за безочието на мизерниците, които ни управляват.Подкрепям мнението, че трябва да бъдат изхвърляни от парламанета и на тяхно място да идва следващия от листата. Интересно е че също така винаги са приемани промените на заплатите им, като в същото време присъствието в пленарната зала не дори и 50%. Мизерници без липса на достойнство!!!!!!

Е, явно ни харесва да сме все прецаканите, щом още не сме се видгнали! Но - което е вече трагичната истина, кой ли ще дойде след тях? Уви, същитите тикви, но с променено име. Нормален човек, който аистина более за род и държава, в нашенската политика просто не вирее... Господ да ни е на помощ!

Още едно доказателство за безочието на мизерниците, които ни управляват.Подкрепям мнението, че трябва да бъдат изхвърляни от парламанета и на тяхно място да идва следващия от листата. Интересно е че също така винаги са приемани промените на заплатите им, като в същото време присъствието в пленарната зала не дори и 50%. Мизерници без липса на достойнство!!!!!!

Безобразие. Днес голяма част от депутатите си гласуваха Закон за амнистията, но обслужващ както винаги само тях. Няма опастност да извършат престъпление извън пленарна зала, а само да увеличат банковите си сметки, чрез т.н. неумишлени престъпления в рамките на работния ден. Нека БСП се замисли достатъчно добре и да не иска оттеглянето на проектозакона за амнистиите, а чрез корекции и добавки в текстовете да се приеме един такъв демократичен закон, позволяващ на една част от затворниците и голяма част от условно осъдените, разкаяли се многократно да получат втори шанс, да си намерят работа и да издържат семействата си. Разкаяли се депутати няма, но отчаяни и разкаяли се престъпници има. Крайно време е детутатите да спрат да гласуват закони само за себе си. Господа народни представители, дайте шанс и на други. Стига сте се страхували от загубата на рейтинг и власт. Може пък точно Закона за амнистията да се окаже след време най-доброто нещо, което сте направили. Ака това стане тази дата и ГОДИНА 2007 ще остане в българската история.

Жалкото е, че само си говорим и си се възмущаваме на топло пред компютъра, вместо да обградим Парламента и да ги държим вътре докато не започнат да гласуват ОБМИСЛЕНИ И НОРМАЛНИ ЗАКОНИ!!!! Ще правят каквото си искат, защото знаят, че ние пак ще си мълчим, свити в ъгъла!!!! Кои са МИШКИТЕ!?! А?

Решението на този въпрос е елементарно. Всяка уважаваща себе си фирма го има внедрено на практика. На всички входове и изходи се поставя по едно сканиращо устройство и за да премине депутата трябва да носи със себе си картата. Влиза в сградата на Народното събрание - четящото устройство го регистрира, влиза в пленарна зала - хоп нова регистрация, излиза пак регистрация. Влиза в бюфета да яде кюфтета - хоп регистрация и т.н. Така във всеки един момент ще се знае колко човека реално има във всяка една зона на НС. За гости и журналисти се дават временни карти с определени права на достъп и проблемът е решен. Само че, за това се иска политическа воля, но не им отърва. Тогава ще се види, че някои като Меди Доганов не ходи на работа по цели месеци или че Христо Бисеров идва само да си върши частната работа, прекарвайки цялото време в кафето. Ама щели да им отнемат свободата. Те си го заслужават. След като толкова време не намериха воля и желание да се оправят. Ако и това не помогне, аз предлагам да ги вързват със синджир за работното място и да имат свобода на движение около 2 метра. Един надзирател да ги отвързва само за задоволяване на естествените нужди.

Много просто - като не гласуваме, всъщност избираме тези загубеняци, които ни тормозят вече 17 години. По-добре да се гласува за Азис или независими кандидати, защото мълчанието е подкрепа за тези мошенници.

Как само сте го показали Пирински - като фотомодел. Я вижте какви ги върши: Пирински купи 13 нови BMW-та, АТАКА е против Всяка от новите лимузини струва по 110 000 лв. на данъкоплатците Председатели на комисии в Народното събрание се сдобиха с 13 нови лъскави и луксозни BMW-та, закупени с пари на редовите данъкоплатци в държавата. Цената на една от тузарските коли е 110 000 лв., уточниха от кабинета на Главния секретар на парламента Огнян Аврамов. Според неговото обяснение пред медиите возилата били закупени, тъй като предишните вече остарели и се амортизирали, но тях пък щели да ги разиграят на търг. Със специално писмо до Огнян Аврамов ПГ АТАКА изрази несъгласието си с купуването на 13-те нови луксозни коли за парламента. Вече втора година народните представители от ПГ на АТАКА не ползват служебните автомобили от парка на НС, за да не харчат парите на данъкоплатците. Лидерът на националистите Волен Сидеров не е похарчил и стотинка за служебен бензин. Инцидентно са ползвани само няколко пъти от други депутати от групата няколко коли. По предварителни изчисления националистите са спестили на данъкоплатците от това перо близо 1 млн.лева. Престъпно е депутатското прахосничество на фона на беднотията и мизерията в държавата. Как така няма пари за пенсиите на достойните възрастни хора, които са дали здравето и живота си, за да работят за България, а има пари да се купуват от скъпи по-скъпи коли, коментира възмутен депутатът от АТАКА Десислав Чуколов. От общо 24-мата председатели на комисии в парламента 13 са късметлиите, които ще полагат морни тела в луксозните баварци след тежкия работен ден в сградата с надпис Съединението прави силата. Това са Николай Свинаров, Светослав Спасов, Янаки Стоилов, Йордан Мирчев и др. Новите депутатски коли имат и вградени сини лампи, освен това те си паркират, където заварят по любимият за народните избраници бул.Витоша с неговите скъпарски заведения, забелязаха будни репортери. Междувре Атака вече писа, че освен скъпи служебни коли, част от депутатите крият в имотните си декларации имоти и доходи за милиони левове. След като скри от имотната си декларация огромен палат в най-скъпия столичен квартал Бояна, жълтата депутатка Долорес Арсенова вече се вози в нов джип. Бившата екоминистърка си е харесала баровска Тойота Ленд Круизър. Цената на луксозното возило тръгва от 110 хиляди лева. С нов лъскав джип се придвижва вече и колежката на Арсенова - Теодора Дренска, пак от НДСВ. Тя заменила спортния си Мерцедес с Тойота РАВ-4, чиято цена варира от 55 000 лева нагоре. Както Атака съобщи в началото на февруари, двете царски депутатки бяха пропуснали да впишат част от движимото и недвижимото си имущество. За палата на Долорес Арсенова се говори отдавна. Строежът на къщата е започнал още когато Арсенова беше министър. Жълтата депутатка не е включила луксозната си боянска къща от 283 квадратни метра в декларацията си по публичния регистър. Нелепото й обяснение беше, че имотът всъщност е на мъжа й. Съпругът й Асен Арсенов пък е известен като собственик на една от най-големите фирми дистрибутори на лекарства. През лятото миналата година ПГ на АТАКА внесе проектозакон за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество. Според проекта, ако има разминаване между обявената пред данъчните сума или стойност на имот, разликата отива в хазната. Това би означавало Долорес Арсенова и останалите лъжливи депутати да се лишат от скъпите си придобивки

Докато си седим по домовете и си пишем в нета, колко сме нещастни те ще си правят каквото си искат. Ние си трайкаме и се възмущаваме помежду си а те си играят хоро на главите ни и ни се присмиват в очите. Значи сме си ги заслужили за съжаление. :(

Ama kak gadno se e uhilil na snimkata,a:)

Добре де! Ама като дойдат избори и...???Хайде Адвокате, тогава как да се пазиме? Пак няма да гласуваме, пак ще зачеркваме всички имена и пак ще има избрани, и пак ще се казват НАРОДНИ! Хайде да почакаме още малко А ? Какво ще кажеш колко да чакаме още?

Съгласен съм с Адвокат-а. Ако не се промени избирателната система и стане мажоритарна, малко неща ще се променят в тази държава. Само че на тези отгоре не им изнася мажоритарна система. Просто трябва да си изберем една дата, ама не веднага, а след две седмици например, за да може повече хора да узреят за идеята. И тогава, всички на улицата, пред народното събрание. И да стоим там, докато не ги махнем. Това вече не е държава.

Съгласна съм с мнението на писалите преди мен и едва ли нещо по-различно мога да добавя.Каквото и да си приказваме,кервана/р депутатите!/ си върви както си му е изгодно.Там определено не са хора, които са се загрижили за българския народ и страната ни.Сития не вярва на гладния!Освен това дори и да се коментира възмутено нещо,нещата си остават на това ниво-коментар-няма санкции,няма краен резултат!

За бога братя, крайно време е да им покажем на тези корумпирани алчни търтеи в парламента, че те са там временно, а не пожизнено. Това тяхно последно решение наистина е черешката на коктейла - та те ни показват среден пръст! Да им покажем и ние на следващите избори! Да задраскаме всички имена на сегашни депутати от листите!

Ama kak gadno se e uhilil na snimkata,a:)

Системата е сгрешена изначало, братя и сестри!Избирателната система прави така, че доказани бездарници, семпли мозъчета, крехки души и откровени подлизурковци попадат в тази свещена сграда и хоп...още на другия ден започват да се изживяват, като месии и спасители на Отечеството. Халал да им е автомобилния парк, костюмите на Армани, чуждите карти, кюфтетата и прочие!Халал да им е демагогията, простащината, самолюбието, популизмът, недодялания вкус, грандоманията!Лоясал им сърца не туптят с нашия ритъм. Мен, лично, не ме е яд, че са ни яхнали почти в буквалния смисъл. Не ме е яд, че говорят високопарно, безкрайно скучно, грешно дори. Яд ме е, ама ужасно ме е яд, че си мислят, че им вярвам!!Направо съм бесен от това! Бесен съм и заради друго- че бездарието и грандиозната посредственост се умножи в тази красива страна. Опростачването на нацията отдавна е единствената приложена социална политика с видим резултат. Само че, докато Азис е трогателно прост и кичозен, бъдещето ми не зависи от него. Тези от Парламента обаче, са простаци с власт. Ето го, бедствието! Пазете се!

Въпрос към Xstasy:Готова съм да внимавам много за кои кандидат-депутати да гласувам на следващите избори,но не знам за кои от изредилите се през последните 17 години гадове да гласувам.Кои бяха респективно са по-различни, т.е. не са гадни авантаджии?

Triabva da izleze naroda...gledai gi ti!!! ne iskat a rabotiat!!! ako vseki pyt kato napraviat niakoia glupost izlizahme da gi ovikame, niama6e da e taka polojenieto! te raz4itat 4e na nikoi ne mu puka......

Какво се прави на луд Пирински, вече са широко разпространени системите за идентификация по пръстови отпечатъци. Дори вече има инсталирани в някои предприятия, обслужващи пропускателния режим. Но и Пирински не иска да променя статуквото, малко пушилка в очите на хората и това е...

Не виждам какво може да се коментира за тези гнусни страхливци изпратени да създават и контролират спазването на законите в тази държава.

naistina kak evazmojno takova bezochie smeshni sme nie che gi tarpim .kak e vazmojno taka da se podigravat s horata ?!!! Tryabva daim se iska obyasnenie

БРАВО ! Всичко това идва от задължителното присъствие в пленарната зала при гласуване. ПРЕДЛОЖЕНИЕ - присъствието да не е задължително и да се гласува в електронен вид, с код на достъп, този на дебитната им банкова сметка, при задължителна минимална наличност 10 000 лв. Тогава предполагам, че ще се замислят дали да си оставят картите.

Искам и аз да не ходя на работа и да получавам заплата ! Това е пример за байганювщина . Затова са ни такива законите . Искам да си внесем депутати напр. от Германия .

Е така ще е докато спазваме това, което за приели абсолютно незаконно, каквото и да приказват.

Искам и аз да съм депутат. Ще си гласувам да ми купят нова кола, да ми увеличат заплатата, да ми намалят работното време, да ми увеличат коледната ваканция и още каквото друго се сетя.... И накрая ще излезе, че докато съм гласувал тия неща, всъщност съм си свършил работата. А даже може да гласувам и на работа да не ходя...:)

Предлагам при гласуване с чужда карта депутатът да бъде отзован от Народното събрание и неговото място да бъде заето от следващият в парламентарната листа.

koi shte si ritne trudovata knijka i shte izlese ot polojenie...deputat zvuchi gordo,i az iskam da stana depotat - Stanislav.

да обяснят защо са гласували против. ние в крайна сметка избиратели пред които се отчитат ли сме или стадо някакво

Чакайте, става дума за демократите, а не за всички дупетати...Дайте да се разберем...Ха Ха.

Всеки народ си заслужава идиотите, които си е избрал за депутати! В нашия случай трагичното е, че кои точно дебелооки идиоти ще избереш е без значение!

МИШКИ!!!

Има ли учудени от действията на тези доказани измамници?! Но ние сме си ги избрали, значи си ги заслужаваме. На следващите избори нека не забравяме да им покажем отношението ни.

Това показва какъв морал имат т.н. депутати-тунеядц Затова внимавайте много занапред за кого гласувате..........

Това и на Марс го няма. )

Депутатите приличат на деца в частна детска градина, които знаят че всичко им е позволено и могат да се мажат с шоколад по косите да драскат тапетите с фулмастри и да разливат супичките си по престилките наволя, защото никой нищо не може да им каже. За ПОРЕДЕН път доказват колко са безотговорни, не зачитат никакви правила и си мислят че парламента и привилегиите им се полагат с нотариален акт и доживот. Жалки, дребни твари

келеши

Кой пуска кокала.Кюфтета,илуже НОВИ коли,друг да гласува с техните карти/уж те да на работа/а електората да духа /САМО/супата.

Коментари - Бламираха Пирински за свещената чужда карта | Днес.dir.bg

Бламираха Пирински за свещената чужда карта

Народното събрание не прие текст от промените в правилника, предвиждащ задължително санкциониране за депутатите, които гласуват с чужда карта или с чиято карта е гласувано.

Обратно в новината

Коментари - Бламираха Пирински за свещената чужда карта | Днес.dir.bg

Коментари

мани тия внушения, щото наистина има хора на прага не че мога да предложа нещо по-добро - като се замисля ... 17 години се гаврят с нас

До тоя дето ще се взривява: Няма да можеш да ги избиеш всичките, защото на заседания присъстват не повече от 10-20%. До модераторите: Разпечатайте мненията на хората и ги връчете на лицето Зайков-Пирински, който по някакво недоразумение в момента е Председател на Народното събрание. Нека видят какво мислят избирателите за тях. Не че ще се засрамят, но все пак да са на ясно с положението. До баба Меца: Ако никой не гласува, тогава власта ще бъде 100% на ДПС и тогава жална ви майка мечешка. Защото електоратът на ДПС е овчи и подплатен с пари от Турция, пачангите се избиват да гласуват по няколко пъти.

Сигурно всичко е вярно. Не съм сигурен, обаче че ако гласувам за Атака някой друг няма да спомене Вашите имена в подобен сайт. Видях доста доказани боклука във Вашите редици. Пазете се от комунистите, те са Вашето и нашето проклятие.

Ako niakoi den razbera che sam bolen ot niakoia ne islechima bolest i ne mi ostava mnogo jivot shte vliaza v narodnoto sabranie i shte se vzrivia zaedno sas vsichki deputati vatre.Tova e edinstvenoto reshenie .

Ako niakoi den razbera che sam bolen ot niakoia ne islechima bolest i ne mi ostava mnogo jivot shte vliaza v narodnoto sabranie i shte se vzrivia zaedno sas vsichki deputati vatre.Tova e edinstvenoto reshenie .

Ako niakoi den razbera che sam bolen ot niakoia ne islechima bolest i ne mi ostava mnogo jivot shte vliaza v narodnoto sabranie i shte se vzrivia zaedno sas vsichki deputati vatre.Tova e edinstvenoto reshenie .

Bedni miNarode Tie si tap .Za kogoto i da glasuvash vse tie shte si nae...ia.Nedei glasuva za nikoi i za nishto v Taia banditska darjava

otkoga blamiram vlese v bg re4nik i koga nai posle bg medii ste sapo4nete da pi6ete na 4ist bg esik,ili i toi ve4e e prevatisiran

Камене, прав си братко! Вътре си в нещата: вземи и им побликувай имената на тия депутат-хрантутници, които са против, че да не гласува пак за тях простия народ!?! Сидеров не е най-доброто, но необходим котрапункт! Друг има ли, някой да каже!? Мухльото Гоцето не става, видяхте: един път не се изказа пред депутат-хрантутницит Например за: грабежите, за бандитите, за хубавата наша родна, българска правна система! А всеки ден може да го прави, за какво сме го избрали!? Трае си: безхаберен и мекушав!!! Колко щеше да царува при хановете, а .....? Другата ТОП новина народе е, че ОПРАВДАХА ВАЛЬО ТОПЛОТО !!!!!!!???????? Фил с главен сценарист ГОЦЕ продължава, ако не сте го гледали .... Браво на модератора, че се развива !!!

Мерзавци, вън от парламента мошенници!

Хубаво са отхвърлили предложението да се удържа надница на депутатите, когато гласват с чужда карта или не са на работа и някой гласува с тяхната карта! Де да имаше кой да ни пита и в службата, а то, ако отсъстваме от работа-самоотлъчка и естествено няма надница! Ако отсъстваме 3 дни- дисциплинарно уволнение! Вярно е, че на депутатите им е широко около врата, но срама нямат ли!? Те пък какво ли гласуват-закони с които оневиняват такива като Вальо Топлото и Шушелов! И гласуват повишение на своите заплати!

Започвам да се замислям, как можем адекватно да отговорим на тези думбели? Какво би станало, ако никой, ама никой не гласува на изборите? Прекрасен парадокс!!! От 17 год. се говори за мажоретарен вот, и НИЩО! И как да има нещо, когато онези свини, от които това зависи няма да го допуснат. Защото в НС е пълно с лоясали идиоти, които сомодоволно се хвалят, че народът ги е избрал! Кого точно избра народът? Гошо Тъпото, Цветелин Кънчев, Фидел Беев, Филип Боков, Георги Пирински, Анелия Касабова, Анелия Първанова, или някой друг високомерен полуидиот? Честните хора отдавна не са в НС. Срам ги е.

Още едно доказателство за безочието на мизерниците, които ни управляват.Подкрепям мнението, че трябва да бъдат изхвърляни от парламанета и на тяхно място да идва следващия от листата. Интересно е че също така винаги са приемани промените на заплатите им, като в същото време присъствието в пленарната зала не дори и 50%. Мизерници без липса на достойнство!!!!!!

Е, явно ни харесва да сме все прецаканите, щом още не сме се видгнали! Но - което е вече трагичната истина, кой ли ще дойде след тях? Уви, същитите тикви, но с променено име. Нормален човек, който аистина более за род и държава, в нашенската политика просто не вирее... Господ да ни е на помощ!

Още едно доказателство за безочието на мизерниците, които ни управляват.Подкрепям мнението, че трябва да бъдат изхвърляни от парламанета и на тяхно място да идва следващия от листата. Интересно е че също така винаги са приемани промените на заплатите им, като в същото време присъствието в пленарната зала не дори и 50%. Мизерници без липса на достойнство!!!!!!

Безобразие. Днес голяма част от депутатите си гласуваха Закон за амнистията, но обслужващ както винаги само тях. Няма опастност да извършат престъпление извън пленарна зала, а само да увеличат банковите си сметки, чрез т.н. неумишлени престъпления в рамките на работния ден. Нека БСП се замисли достатъчно добре и да не иска оттеглянето на проектозакона за амнистиите, а чрез корекции и добавки в текстовете да се приеме един такъв демократичен закон, позволяващ на една част от затворниците и голяма част от условно осъдените, разкаяли се многократно да получат втори шанс, да си намерят работа и да издържат семействата си. Разкаяли се депутати няма, но отчаяни и разкаяли се престъпници има. Крайно време е детутатите да спрат да гласуват закони само за себе си. Господа народни представители, дайте шанс и на други. Стига сте се страхували от загубата на рейтинг и власт. Може пък точно Закона за амнистията да се окаже след време най-доброто нещо, което сте направили. Ака това стане тази дата и ГОДИНА 2007 ще остане в българската история.

Жалкото е, че само си говорим и си се възмущаваме на топло пред компютъра, вместо да обградим Парламента и да ги държим вътре докато не започнат да гласуват ОБМИСЛЕНИ И НОРМАЛНИ ЗАКОНИ!!!! Ще правят каквото си искат, защото знаят, че ние пак ще си мълчим, свити в ъгъла!!!! Кои са МИШКИТЕ!?! А?

Решението на този въпрос е елементарно. Всяка уважаваща себе си фирма го има внедрено на практика. На всички входове и изходи се поставя по едно сканиращо устройство и за да премине депутата трябва да носи със себе си картата. Влиза в сградата на Народното събрание - четящото устройство го регистрира, влиза в пленарна зала - хоп нова регистрация, излиза пак регистрация. Влиза в бюфета да яде кюфтета - хоп регистрация и т.н. Така във всеки един момент ще се знае колко човека реално има във всяка една зона на НС. За гости и журналисти се дават временни карти с определени права на достъп и проблемът е решен. Само че, за това се иска политическа воля, но не им отърва. Тогава ще се види, че някои като Меди Доганов не ходи на работа по цели месеци или че Христо Бисеров идва само да си върши частната работа, прекарвайки цялото време в кафето. Ама щели да им отнемат свободата. Те си го заслужават. След като толкова време не намериха воля и желание да се оправят. Ако и това не помогне, аз предлагам да ги вързват със синджир за работното място и да имат свобода на движение около 2 метра. Един надзирател да ги отвързва само за задоволяване на естествените нужди.

Много просто - като не гласуваме, всъщност избираме тези загубеняци, които ни тормозят вече 17 години. По-добре да се гласува за Азис или независими кандидати, защото мълчанието е подкрепа за тези мошенници.

Как само сте го показали Пирински - като фотомодел. Я вижте какви ги върши: Пирински купи 13 нови BMW-та, АТАКА е против Всяка от новите лимузини струва по 110 000 лв. на данъкоплатците Председатели на комисии в Народното събрание се сдобиха с 13 нови лъскави и луксозни BMW-та, закупени с пари на редовите данъкоплатци в държавата. Цената на една от тузарските коли е 110 000 лв., уточниха от кабинета на Главния секретар на парламента Огнян Аврамов. Според неговото обяснение пред медиите возилата били закупени, тъй като предишните вече остарели и се амортизирали, но тях пък щели да ги разиграят на търг. Със специално писмо до Огнян Аврамов ПГ АТАКА изрази несъгласието си с купуването на 13-те нови луксозни коли за парламента. Вече втора година народните представители от ПГ на АТАКА не ползват служебните автомобили от парка на НС, за да не харчат парите на данъкоплатците. Лидерът на националистите Волен Сидеров не е похарчил и стотинка за служебен бензин. Инцидентно са ползвани само няколко пъти от други депутати от групата няколко коли. По предварителни изчисления националистите са спестили на данъкоплатците от това перо близо 1 млн.лева. Престъпно е депутатското прахосничество на фона на беднотията и мизерията в държавата. Как така няма пари за пенсиите на достойните възрастни хора, които са дали здравето и живота си, за да работят за България, а има пари да се купуват от скъпи по-скъпи коли, коментира възмутен депутатът от АТАКА Десислав Чуколов. От общо 24-мата председатели на комисии в парламента 13 са късметлиите, които ще полагат морни тела в луксозните баварци след тежкия работен ден в сградата с надпис Съединението прави силата. Това са Николай Свинаров, Светослав Спасов, Янаки Стоилов, Йордан Мирчев и др. Новите депутатски коли имат и вградени сини лампи, освен това те си паркират, където заварят по любимият за народните избраници бул.Витоша с неговите скъпарски заведения, забелязаха будни репортери. Междувре Атака вече писа, че освен скъпи служебни коли, част от депутатите крият в имотните си декларации имоти и доходи за милиони левове. След като скри от имотната си декларация огромен палат в най-скъпия столичен квартал Бояна, жълтата депутатка Долорес Арсенова вече се вози в нов джип. Бившата екоминистърка си е харесала баровска Тойота Ленд Круизър. Цената на луксозното возило тръгва от 110 хиляди лева. С нов лъскав джип се придвижва вече и колежката на Арсенова - Теодора Дренска, пак от НДСВ. Тя заменила спортния си Мерцедес с Тойота РАВ-4, чиято цена варира от 55 000 лева нагоре. Както Атака съобщи в началото на февруари, двете царски депутатки бяха пропуснали да впишат част от движимото и недвижимото си имущество. За палата на Долорес Арсенова се говори отдавна. Строежът на къщата е започнал още когато Арсенова беше министър. Жълтата депутатка не е включила луксозната си боянска къща от 283 квадратни метра в декларацията си по публичния регистър. Нелепото й обяснение беше, че имотът всъщност е на мъжа й. Съпругът й Асен Арсенов пък е известен като собственик на една от най-големите фирми дистрибутори на лекарства. През лятото миналата година ПГ на АТАКА внесе проектозакон за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество. Според проекта, ако има разминаване между обявената пред данъчните сума или стойност на имот, разликата отива в хазната. Това би означавало Долорес Арсенова и останалите лъжливи депутати да се лишат от скъпите си придобивки

Докато си седим по домовете и си пишем в нета, колко сме нещастни те ще си правят каквото си искат. Ние си трайкаме и се възмущаваме помежду си а те си играят хоро на главите ни и ни се присмиват в очите. Значи сме си ги заслужили за съжаление. :(

Ama kak gadno se e uhilil na snimkata,a:)

Добре де! Ама като дойдат избори и...???Хайде Адвокате, тогава как да се пазиме? Пак няма да гласуваме, пак ще зачеркваме всички имена и пак ще има избрани, и пак ще се казват НАРОДНИ! Хайде да почакаме още малко А ? Какво ще кажеш колко да чакаме още?

Съгласен съм с Адвокат-а. Ако не се промени избирателната система и стане мажоритарна, малко неща ще се променят в тази държава. Само че на тези отгоре не им изнася мажоритарна система. Просто трябва да си изберем една дата, ама не веднага, а след две седмици например, за да може повече хора да узреят за идеята. И тогава, всички на улицата, пред народното събрание. И да стоим там, докато не ги махнем. Това вече не е държава.

Съгласна съм с мнението на писалите преди мен и едва ли нещо по-различно мога да добавя.Каквото и да си приказваме,кервана/р депутатите!/ си върви както си му е изгодно.Там определено не са хора, които са се загрижили за българския народ и страната ни.Сития не вярва на гладния!Освен това дори и да се коментира възмутено нещо,нещата си остават на това ниво-коментар-няма санкции,няма краен резултат!

За бога братя, крайно време е да им покажем на тези корумпирани алчни търтеи в парламента, че те са там временно, а не пожизнено. Това тяхно последно решение наистина е черешката на коктейла - та те ни показват среден пръст! Да им покажем и ние на следващите избори! Да задраскаме всички имена на сегашни депутати от листите!

Ama kak gadno se e uhilil na snimkata,a:)

Системата е сгрешена изначало, братя и сестри!Избирателната система прави така, че доказани бездарници, семпли мозъчета, крехки души и откровени подлизурковци попадат в тази свещена сграда и хоп...още на другия ден започват да се изживяват, като месии и спасители на Отечеството. Халал да им е автомобилния парк, костюмите на Армани, чуждите карти, кюфтетата и прочие!Халал да им е демагогията, простащината, самолюбието, популизмът, недодялания вкус, грандоманията!Лоясал им сърца не туптят с нашия ритъм. Мен, лично, не ме е яд, че са ни яхнали почти в буквалния смисъл. Не ме е яд, че говорят високопарно, безкрайно скучно, грешно дори. Яд ме е, ама ужасно ме е яд, че си мислят, че им вярвам!!Направо съм бесен от това! Бесен съм и заради друго- че бездарието и грандиозната посредственост се умножи в тази красива страна. Опростачването на нацията отдавна е единствената приложена социална политика с видим резултат. Само че, докато Азис е трогателно прост и кичозен, бъдещето ми не зависи от него. Тези от Парламента обаче, са простаци с власт. Ето го, бедствието! Пазете се!

Въпрос към Xstasy:Готова съм да внимавам много за кои кандидат-депутати да гласувам на следващите избори,но не знам за кои от изредилите се през последните 17 години гадове да гласувам.Кои бяха респективно са по-различни, т.е. не са гадни авантаджии?

Triabva da izleze naroda...gledai gi ti!!! ne iskat a rabotiat!!! ako vseki pyt kato napraviat niakoia glupost izlizahme da gi ovikame, niama6e da e taka polojenieto! te raz4itat 4e na nikoi ne mu puka......

Какво се прави на луд Пирински, вече са широко разпространени системите за идентификация по пръстови отпечатъци. Дори вече има инсталирани в някои предприятия, обслужващи пропускателния режим. Но и Пирински не иска да променя статуквото, малко пушилка в очите на хората и това е...

Не виждам какво може да се коментира за тези гнусни страхливци изпратени да създават и контролират спазването на законите в тази държава.

naistina kak evazmojno takova bezochie smeshni sme nie che gi tarpim .kak e vazmojno taka da se podigravat s horata ?!!! Tryabva daim se iska obyasnenie

БРАВО ! Всичко това идва от задължителното присъствие в пленарната зала при гласуване. ПРЕДЛОЖЕНИЕ - присъствието да не е задължително и да се гласува в електронен вид, с код на достъп, този на дебитната им банкова сметка, при задължителна минимална наличност 10 000 лв. Тогава предполагам, че ще се замислят дали да си оставят картите.

Искам и аз да не ходя на работа и да получавам заплата ! Това е пример за байганювщина . Затова са ни такива законите . Искам да си внесем депутати напр. от Германия .

Е така ще е докато спазваме това, което за приели абсолютно незаконно, каквото и да приказват.

Искам и аз да съм депутат. Ще си гласувам да ми купят нова кола, да ми увеличат заплатата, да ми намалят работното време, да ми увеличат коледната ваканция и още каквото друго се сетя.... И накрая ще излезе, че докато съм гласувал тия неща, всъщност съм си свършил работата. А даже може да гласувам и на работа да не ходя...:)

Предлагам при гласуване с чужда карта депутатът да бъде отзован от Народното събрание и неговото място да бъде заето от следващият в парламентарната листа.

koi shte si ritne trudovata knijka i shte izlese ot polojenie...deputat zvuchi gordo,i az iskam da stana depotat - Stanislav.

да обяснят защо са гласували против. ние в крайна сметка избиратели пред които се отчитат ли сме или стадо някакво

Чакайте, става дума за демократите, а не за всички дупетати...Дайте да се разберем...Ха Ха.

Всеки народ си заслужава идиотите, които си е избрал за депутати! В нашия случай трагичното е, че кои точно дебелооки идиоти ще избереш е без значение!

МИШКИ!!!

Има ли учудени от действията на тези доказани измамници?! Но ние сме си ги избрали, значи си ги заслужаваме. На следващите избори нека не забравяме да им покажем отношението ни.

Това показва какъв морал имат т.н. депутати-тунеядц Затова внимавайте много занапред за кого гласувате..........

Това и на Марс го няма. )

Депутатите приличат на деца в частна детска градина, които знаят че всичко им е позволено и могат да се мажат с шоколад по косите да драскат тапетите с фулмастри и да разливат супичките си по престилките наволя, защото никой нищо не може да им каже. За ПОРЕДЕН път доказват колко са безотговорни, не зачитат никакви правила и си мислят че парламента и привилегиите им се полагат с нотариален акт и доживот. Жалки, дребни твари

келеши

Кой пуска кокала.Кюфтета,илуже НОВИ коли,друг да гласува с техните карти/уж те да на работа/а електората да духа /САМО/супата.