Експолицай преби шефа на криминалната полиция

Шофьор преби на пешеходна пътека шефа на “Криминална полиция” в Бургас Николай Николов.

Обратно в новината

Коментари - Експолицай преби шефа на криминалната полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха! Ама ако знаете само колко мириз в родната полиция е отнесло мусколестото хайванче! Ама и мутрагенчо здраво си гу е заработил - да счупиш челюстта на ченге - не знам какво се е опитал да му навре в устата! ха ха ха!

който не ставал за нищо друго става полицай..........

Класика в жанара.

Леле! Тоя бияч е егати калиткото!! Представете си какъв маркототевец трябва да си, та да се направиш ербап на полицейски шеф! Тоя магаре за синджира да хване, уя ще му изсъхне на хайванчето!

хахахаах, яка новина, и двамата заслужават яко бой, ама да не могат да станат повече

Бивш полицай, демек - настояща мутра!

Или настоящ полицай-бивша мутра.

Това са прословутите бургаски шофьори. Навсякъде в страната ставам изключително внимателен, като видя кола с бургаска регистрация, особено пък луксозна. Тия хем са безсмъртни, хем извън закона.

Само си въобразяват, че са безсмъртни нещастните копеленца!!!

и големия риж беше безсмъртен....

Аз пък имам други впечатления за бургазлии. Най-зле са си шопите, винаги и навсякъде да се пъхне, да мине, да изпревари... Абе хвани единия, блъсни другия.

Chefo77

Ооо, така си мислиш, защото не познаваш добричлии! Шопите са цветенца пред тях - това мигач, това червен светофар, това платно за движение ... Няма такива работи.

НЯМА БИВШ ПОЛИЦАЙ, КАКТО НЯМА БИВШ МАНТАЛИТЕТ ! ТОВА СА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ! ПАЗЕТЕ СЕ!

Tози абсурд може да се случи само у нас.

Пост-комунистическите клоаки се затлачиха от животноподобни анаболи, чиито житейски експресии се резюмират в "карам бързо, газя навред, бия и пребивам". Генерирането на изроди вероятно е единствения успех на първобитния строй наречен комунизъм.

Мисля си, че е редно в случая да има вендета, като се има предвид, че ако трябва всичко да се случи по надлежния ред, ще се проточи с години и "биячът" ще придобие чувство за ненаказаност.

Той (бияча) и сега се чувства недосегаем. В противен случай , надали щеше да пребие човека. Това е "Булгаристан" за съжаление:(( Всяко престъпление и побой става заради ненаказаност:(

нищо няма да му направят- ще даде две пачки и ще му плати лечението и хоп първи приятели.

Масовия полицай е социален неудачник който е на заплата и стаж в полицията и на хонорар към престъпните групи.

Трябва много да внимавате когато пресичате в Бургас.Миналото лято щяха да ме отнесат , едно черно жипче профуча сигурно с 60 .

Дали щяха да издирят побойника, ако беше "обработил" обикновен гражданин?

след като полицаите не могат да се опазят, какво остава да обикновените хора. докато ни управляват хитри крадливи простаци, така ще е

на криминалистите уцели тоя път "приятелския огън" :-))))))))) Мммм, да-а-а, стават такива инфекции понякога! :-)))

...работа! Обикновено в Бургас предимно в централната част има много добри взаимоотношения между шофьори и пешеходци,но за съжаление има и истински изроди,които трябва да бъдат изселени от този най-красив български град.Добре,че са малцинство. Дано се оправи бързо и без сериозни последствия нападнатия полицай.

Готино и типично за Булгаристан!Ха сега да се разберат по ченгеджийцки!Бивши ченгета няма!

Иначе "Нашата полиция ни пази". Такъв е бил , е и ще бъде материала в МВР - от министрите им та чак до кварталните рекетьори.

Карък-бабаит се нарича тва...

красота! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.