Туристически автобуси возят безплатно в Бургас

На 1 август туристически автобус ще вози безплатно жителите и гостите на града. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Обратно в новината

Коментари - Туристически автобуси возят безплатно в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

готино е това, но за големината на града, мисля че влакчето в морската върши достатъчно добра работа. Можеше да се направи нещо в тази насока. Не се сещам какво ще гледат с тези авотбуси из града..

Това е много хубава идея , догодина да има и открити автобуси или част от тези да са и открити , ако пък закупят от Англия 3-4 автобуси на 2 етажа ,ще е екстра , тъкмо на тая жега ще има повече клиенти и ще има какво да разгледат , а и Бургас ще сложи в малкия си джоб шопите и варналиите дето си измислиха , че са морска столица , да ама друг път , давай КМЕТЕ все така швсички в Бургас те обичат и уважават , всички са с теб и стоят зад теб , много успехи !!!

Chefo77

Сладурана. Тази година във Варна за четвърта година ще обикаля двуетажен автобус ... Varna city tour се казва атракцията. И предлага не само разходка, а и превод на екскурзията на различни езици (8 на брой). Е, мааалко по-скъпо е, но пък "нашия" е червен, в тон с политическата ситуация :) :) Поздравления за ДОСТЪПНОСТТА на идеята!

Да бяхте написали откаде тръгват и къде може да се качи човек

Чудесна идея! Дано в близко бъдеще имат възможност да пуснат по атракционната линия открити автобуси.