Коментари - Турският премиер ще се срещне с лидерите на протестите | dnes.dir.bg
назад

Турският премиер ще се срещне с лидерите на протестите

Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган ще се срещне с организаторите на протестите в страната в сряда, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС, като се позоваха на неговия заместник Бюлент Арънч. Президентът Абдуллах Гюл пък подписа спорния закон за продажбата на алкохол.

Обратно в новината

Коментари - Турският премиер ще се срещне с лидерите на протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе Ба'т Бойко де беше че нещо не се виждаше по протестите?

Гарантирам се нищо сериозно не може да се случи в Турция.Това е една огромна държава движеща се успешно в една посока.Като как и защо тая посока трябва да бъде променена кардинално.Но че някакви козметични корекции за удоволствие на бунтуващите се сигурно ще бъдат направени.

... ако забрани освен алкохола и секса перди 20:00 и след 22:00 ч., както и тютюнопушенето просто ще е вожд на място ...

Да се обзаложим ли ?! : а) Ердоган няма да падне б) Турция ще промени рязко външната си политика в) Познайте в чий заден двор ще е намърда турската войска ;)

И все пак го "изработиха"! Планът беше разработен още преди 7 години от специалният департамент на САЩ. Турция се превърна в прекалено голяма заплаха, не само за ЕС, но и за САЩ и Израел. И ето че дойде времето за "разплатата" за това благоденствие и просперитет на Турция.. Ердоган е КРЕТЕН, както и повечето от "управляващите говеда" на планетата! Никой да не се залъгва, че една гражданска война във Турция ще е добре за БГ или за когото да е освен за "радетелите на новият световен ред". Ще видим епохални събития и промени, които много скоро ще обхванат целият свят!

Не е лошо да си взимаш хапчетата по-редовно

А Бойко Борисов е разменил Осама и Обама и ги държи запрени под сайванта в Банкя!

Турция върви към султанска власт с религиозен ислям, което означава, че България ще привлече много активи от загубите на Турция. Те си стягат държавата, което означава, че и ние трябва да я стягаме.

с мека гума какво се стяга

Неведнъж съм казвал че този пишлигар е гьонсурат. Гледам, още продължава да живее в паралелно измерение. Пътник е! Рекох!

Че е "ПЪТНИК" за отвъдното няма никакво съмнение, но ще отнесе и много други със себе си за съжаление!