Гневни фенове спряха автобус с футболисти

Над 20 разгневени футболни фенове бяха арестувани от полицията в Благоевград след мача Пирин (Гоце Делчев) - Левски, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Гневни фенове спряха автобус с футболисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива келеши трябва не само да ги бият, ами и да се узакони употребата на сила от полицията срещу такива пияни копелдаци!!! Да ви светна защо има арестувани, това са шофьори употребили алкохол!!!

Руиз

Аз съм левскар откакто се помня. Но се гневя на такива реакции на тези фенове. Чакайте бе, по принцип само трябва да мачка ли Левски? Изпитвам уважение към противника и още повеме към такива скромни отбори като Пирин Гоце Делчев. Браво на тях, имаха сили да се противопоставят на колос / в кавички/ като Левски. Аз помня Георги Аспапухов, помня неговата скромност, честност неговия фейр плей. Нали сегашните левскари са нарекли стадиона в Герена на негово име ,нали има паметник, ами тогава нека бъдем като него, а не представители на грубиянщината на 21 век.

Футболните запалянковци са утайката на обществото, както у нас така и по света.

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има- просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи,нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Еййй голяма трагедия.. Левски да не са абонирани за победа?! Направят равен и се почват великите изказвания за гонене на футболисти и треньори т.н. Ами то така в западна Европа редовно щяха да сменят треньорите и футболистите.. Крайно време е да почнете да уважавате и другите отбори, дори и да са по-слаби от вас. Левски и ЦСКА не са единствените в България!

Ами сигурно са заслужили! Да седят и да им гледат простотиите ли?!

Малко са ги били.

Ултрасите са утайката на обществото. Те са тези, които не са успяли никога с нищо, за това избиват комплекси по стадионите.Живеят само за да се напият, да се надрусат и да се сбият с някого. Те са и причината много хора да не стъпват по стадионите.

Точно тези стотина човека от точно тези сините фенове, които са известни като най-обикновени бандити, наркодилъри, хулигани, и всякаква друга утайка, трябва да бъде респектирана със или без повод. Както казваше дядо ми по адрес на някой непоправим кретен "Този когато и да го набиеш ще му е късно и колкото и да го биеш, ще муу е малко"

Истината е че нивото на родната ни А група, не е дори на ниво Б група от 80 те и 90 те години. В така наречените грандове има футболисти, които нямат да намерят място и в отборите в махалите, така че има защо феновете да са бесни, но не е това начина.

Абе той начина отдавна е ясен - да се обеси крадливата перука пред БФС за назидание,а може и плешивия сливенски боклук,ама не го направихме това преди 3-4 години и сега си седим кротко закотвени на дъното...

Кретени колкото искаш,лошото че стават все повече. Като не им харесва резултата да станат привърженици на друг отбор.

"ОТБОРА НА НАРОДА" - друг път! На тоя отбор само името му е хубавото, нищо повече! За така наречените им "ултраси" пък въобще няма какво да говорим...

Ако държахме сметка по този начин и на политиците - България щеше да бъде рай!

Батков, тия ритни топковци са продали мача пък ти лапаш мухите. Изядоха ти парите пък нищо не правят. Затова, минавай ги на минимална заплата и премия за победа от 500лв. и който иска. Криза е ама като гледам за тях няма такова понятие.

Преди време,когато един мой познат след като следва 10 години в чужбина не завърши баща му така обясни неуспеха:много му дойдоха парите!!!Та и нашите галени и прегалени футбуляри дето лапат десетки хиляди на месец...Качество не се прави с раздаване на пари,а с заплаха за невземането им!

Е как така ще спират случайни коли и ще задържат фенове?!?! Ебати държавата!!! Да бяха задържали на място определени хора, които са блокирали движението - ОК, но в статията не пише това.

Se taia

Хм.. Много странна теза. Представи си една патрулка срещу 100 човека. Дали ще могат да ги задържат? Затова са извикали подкрепление, съответно междувременно говедата (прасетата, както искаш ги наричай) са започнали да се разотиват. Затова полицаите логично са започнали да спират колите за проверка. Не виждам нищо антидържавно в случая. Поговорката "Да би мирно седяло - не би чудо видяло" е в пълна сила тук. Мен защо не са ме задържали полицаи на футболен мач? Просто не ходя на такива места, защото знам каква сбирщина "запалянковци" мога да срещна. Не казвам, че всички, които ходят на мач са простаци и наркомани, но да речем, повечето са такива за съжаление. Затова има тези ответни мерки от полицията.

И какво са проверявали?

Навсякъде в нормалния свят, като мяташ факли и камъни по полицията след това ядеш бой!

И може малко да те карцерират и да лапаш черни пишки!

ДА, НО БЪЛГАРИЯ НЕ Е В НОРМАЛНИЯ СВЯТ!!

Не пренебрегвай факта,че в нормалния свят за отбори като ПФК Левски няма място и те там съответно не съществуват.Все пак отборите по света ги има благодарение на феновете им.А къде другаде по света ще намериш фенове за отбор като Левски ? Ще трябва да си внасят лумпенизирани идиоти от България.

деер

Защо се хабят държавни пари за глупости? Някой да е карал момчетата на сила да стават "футболисти" в България?