Повечето задържани на Орлов мост са освободени

По-голямата част от задържаните по време на снощния протест в София вече са освободени, съобщиха от СДВР.

Обратно в новината

Коментари - Повечето задържани на Орлов мост са освободени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1chovek

"Повечето задържани на Орлов мост са освободени" - като преди това са преминали на обучение за повишаване на квалификацията по специалност "Подривна и конспиративна дейност и масови безредици", а на дипломантите бяха раздадени палки, ножове, боксове, маски и други необходими пособия за по-нататъшната им практика по специалността.

Господине, не са само пубери хората в протеста. А защо затварят Орлов Мост, ами общината е разрешила там да се провежда протеста, от къде на къде ще минава кола и то шофирана от пиян шофьор.

Тия пикльовци,докога ще ги търпим да блокират когато си пожелаят и където си пожелаят!?Къде е полицията?!Неразрешен протест и никаква реакция на полицията?И то на възлово кръстовище!Като им гледам бутилките в ръцете-ясно е,че и те самите не знаят -протестират ли и защо изобщо са там!Това може само в България да се случи!

За фашизираните вандали и неокомунистическите глупендери препоръчвам да прочетат какво стана през 1917 г в Русия -"Вся власт советом"и деветоюнския фашистки преврат 1934 г-забраната на политическите партии и прояви.В първия случай се откри пътя към анархията и комунизмаа,а при втория-пътя към фашистка диктатура

Ех, Андреев, Андреев, Деветоюнският преврат е през 1923 г.

Всеки ден съм във фитнеса! Ако някой ми препречи пътя, или ми счупи стъкло, слизам и бия ! Който чупи ще усети как него го чупят !

kirchevo

Значи щом ходиш на фитнес носиш и на бой.

След като протеста беше свършил, една групичка от анархисти и млади комунисти остава и блокира отново Орлов мост. Тогава полицията не направи нищо и по този начин предизвика инцидента! На хората започва да им омръзва малки групички да тероризират обществото! Скоро ще има и по голе ми проблеми! Време е тези, които всеки ден тероризират хората да разберат, че са МАЛЦИНСТВО! Аз също поддържам повечето от исканията, но също така съм убеден демократ и всякакви революции са ми дълбоко чужди! Нищо добро не е станало с революция!

Точно така е, само че полицията не смее да се намеси, за да не я обвинят в насилие. Затова не се намесиха, когато преди 2 дни една група "протестиращи" биха момче и момиче, а и сега, когато група пияни и дрогирани незаконно спира движението и троши коли. Вместо това арестуваха шофьора, който може и да е бил пиян, но ако не бяха го нападнали, полицията нямаше и да разбере дали е пиян.

Ами аз не се сърдя на полицията, че не ги отупа тия келеша, дето след протеста проявяват насилие срещу гражданите. Не им се сърдя, защото "медиите" жадни за създаване на неотразяващи истината репортажи, пак щяха да врещят какво ли не. Спомнете си случая с онзи господин дето го удариха с камък в главата и после медиите 3 дена казваха, че са го били полицаите. И снощи пак репортаж по БТВ от мястото на събитието - разговарят с "пострадали" момчета. И шофьорът минал вандалски през тях. Че е пил и че кара без книжка, виновен е и да си понесе наказанието. Ама моля щом коментират какво е станало, защо видеорепортажът показва не точно това? Стига вече разни пешлеменца да нарушават обществения ред. Имало малолетни сред тях, ами глоба на родителите, както повелява законът. Тези дни се възмутих от повечето медии в нашата страна. Аман от платени слагачи.