Измамени с български имоти протестираха в Москва

Десетки руски граждани протестираха пред българското посолство в Москва срещу имотните измами у нас.Те връчиха писмо до премиера Бойко Борисов с искане за съдействие да си възвърнат собствеността върху вече закупените от тях жилища, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Измамени с български имоти протестираха в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

За много неща сте прави , но ще ви кажа че измамата без нотариус НЕ става !!! през тази година се "освободих" от няколко имота и нотариуската /въпреки че лично ме познава и е наясно ,че имотите са чисти / луд ме направи , за да е спокоен купувача при всяка от сделките !!! Освен това ако не участва имотната агенция в измамата пак няма как да стане ! Трябва да си малоумен да платиш имот БЕЗ удостоверение за тежести !!!

Има особен вид хора,които като излъжат някого са доволни и ликуват. Сами съзнават че нищо не могат да занесът в отвъдното но явно нечестивия ги е обсебил и са продали душите си! Бих ги нарекъл дори неграмотни хора Трупат негативи,отежняват кармата си и се чудят защо децата им боледуват тежко,защо близки хора ги напускат в разцвета на годините си. Винаги греховете на тази алчна пасмина се изкопуват от най милите същества-дечицата Царството на злото ли се шири по земята???

Нощно време е най-доброто време да поостане човек насаме. И със самия-себе-си, а и с Добри Приятели откъде-ли-не. .... Струва ми се, че след Високо-Тиражината (Но така и Нестанала !) уавинъ скандали с ирландци, англичани - просто Се Навлиза В Самото Ядро на махленската шмекерия един-господ-по-дяволите знае-защо наречена 'преход' у Нас. (За мое-лична Най-Голяма Радост - просто Не Можем да седиииим и да блееем. Защото просто касае Всички-Нас. Пряко или не-съвсем пряко. )

"..Бивш зам.-министър катастрофира тежко.." 22:04 30 ноември 2012

Срам и резил за България! През лятото искат двойна такса на руските туристи в черноморските ни хотели, сега пък - да плащат още веднъж жилищата си!!!Що за държава сме?!!!

Има си нотариус които исповядва зделката.Хиляди измамени в БГ и нито един осуден!ЗАШТО????Наскоро,тоест в неделя даваха един суполив ром които купил фирма с дългове до небесата и то кам нас данакопладците!!Еми ма..ла продалжа да си полу4ава нашите пари4ки , на свобоса е и нотариуса съшто!А ние пием една студена наша водица по 2.70 кубика!!

Д-а-а-а-а, избили сме организираната престъпност. Коя е останала? Неорганизираната и държавната. Накъдето и да се огледаш, в държавният апарат, цъфтят юристи. Затова и схемите на "неорганизираната" престъпност са толкова организирани.

Мноо яко - първо мамихме англичаните, ама те бързо се усетиха. Нищо, дойдоха братушките и вече си ги доим цели 6 години - и не се усещат, баси.

Колко трябва да си проз, за да имаш нотариален акт, който единствения документ за собственост, и да мислиш, че банка може да продаде имота ти на търг. Това го пише черно на бяло и много ясно на три езика в специално създадения за чужденци сайт link Кой при тва положение е тръгнал да реве? А, да - руснаци...

Има една система, наречена КАДАСТЪР и ИМОТЕН РЕГИСТЪР, която прави нищожна възможността да се извършват имотни измами. Тази система е създадена и функционира в почти всички държави по света. У нас фамозният Дянков е прекратил от около 4 години насам финансирането на създаването на кадастър. По този начин се блокира пълноценното прилагане на Закона за кадастъра и имотния регистър и се уврежда сигурността на недвижимата собственост.

Има си ги и двете. И именно чрез тях се врътка Всичко с/по Краденето на Земите-Ни.

Абсолютно погрешно, заблуждаваш се много - няма си ги "и двете". Кадастърът е изграден само за около 15% от територията - всичко останало "плува", а имотният регистър още никакъв го няма. За местата, където са вероятно най-големите "врътки" с участието на властимащи, одобряването на кадастъра просто силово се блокира - справка район "Студентски" в столицата.

А НЕКОЙ , ИЗМЪКНАЛ ЛИ САЕ НЕЙБАН ОТ ПАЗАРДЖИШКИ СЪД ?? ТАМ СА ИСТИНСИТЕ ДЪРВАРИ , СИНЕ-ПАРТИЗАНИ И АНТИ- ХИТЛЕРИСТИ, ИСТИНСКА МАРКА !!!!

Добре дошли в България! За нас това е ежедневие! И няма да се оправим скоро докато в полицията, съдебната система и политиката се въртят едни и същи.

Типично! Само ние можем да измамим руснаците. Наред са марсианците!

Вече няма област, в която да не сме се осрали! Що за народ сме?

Лаком. но за сметка на това много изпростял вече.Ако не се вземат някакви мерки на кардинално ниво и туризма ще загине до една- две години .

уцим се от управляващите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия не са ли прочели обилната информация да кенефа? Глупово е до се нахулиш в тая клоака дали като турист и куповач или да пътуваш с самолет над нея.

до кога държавата удобно за имотните шашмаджии ще се прави,че не вижда и не разбира какви измами въртят разни ми ти там строители,имотни брокери и нотариуси?

настана време когато комунист брата прекарва ,а после - кой ми ...... в гащите

Колко народ изгоря с пари на зелено за жилище. По-голяма пирамида от тая не е имало. А 240 разбойника в парламента и един закон не се сещат да гласуват за защита на купувачите. Един електронен регистър може да направите поне. Да се вижда кой е реалният собственик на жилището.