Коментари - Радев: Обезщетенията на тракийци не могат да се премълчават | Днес.dir.bg

Радев: Обезщетенията на тракийци не могат да се премълчават

Въпросът за дължимите обезщетения за имотите на тракийските бежанци не може да бъде премълчаван от никакви съображения.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Обезщетенията на тракийци не могат да се премълчават | Днес.dir.bg

Коментари

сигурен сıм по времето на тато си бил комсомолски,в момента се дıржи като околиъски управител,вıрти се на висилка,ходи в израел,палестинаи около арабите ,еми виж си комшията дошıл на посещениъе,седни на масата за преговори,сложи крак вıрху крак,светıт да види президента на бıлгария до султан ердоган.

Ами хайде,скарай се на Доги набии му канчето,както руския КГБ-ПОП ,ти изтегли МАГАРЕШКИТЕ УШИ.....

Смешнико, а нещо за поволжските българи да кажеш???

Що за президент е това чучело за да пита премиера дали има намеса на Турция във вътрешните работи на България. Службите не му ли докладват?

Шило

Службите не са подчинени на президента. Българският президент има представителни функции, информацията се концентрира в шефа на изпълнителната власт. Така че, въпроса правилно е зададен.

Стига си защитавал незащитимото. Бегай у Варна на протести срещу Ердоган, че са се събрали един файтон хора само. Срам! А уж България пълна с русофили...

Службите може да не са подчинени на Президента, но са задължени да му предават съответната информация.

Защо фатмака говори в бъдеще време? Защо досега не е поставил този въпрос пред турския си колега , на президентско ниво? Защо все още мълчи?

Шило

Хубаво, той не ги е задал, ама кво пречи на Боце да ги зададе? Оправдаваш бездействието на единия с поведението на другия?

Нали сте поканил Ердоган официално. Тогава му кажете всичко, което не трябва да се премълчава. Не вменявайте вина на Премиера. Той председателства Европейския съюз и като такъв се среща с Ердоган по въпросите на обвързаност на Турция със ЕС.

Шило

Че нали точно Премиера - "Слънце" си е постоянно в пряк контакт с Ердоган. Що си мълчи?

ЧЕ НАЛИ" МУНЧО" ИМАЛ ВЪПРОСИ-ДА СИ ГИ ПОСТАВИ ИЛИ ДА НАПРАВИ КОРЕМНО.ХАХАХА

Този кога си стои в кабинета?!? Още ли не е разбрал че функциите му са представителни.Всеки ден в по няколко статии е изтипосан, Май си мисли че е в риалити с номинации.Прочети конституцията бе ,,обединител""

Той със сигурност я знае наизуст конституцията ,но такива лаладжии,като тебе не могат да осмислят думите му,защото е нужно пипе!

НАЛИ Е ЕДИНСТВЕНАТА БСП ПРЪЧКА ВЪВ ВЛАСТТА ТА СЕ ОПИТВА ДА СЕ РАЗМНОЖАВА НЕФЕЛНИКА.:):):)

Разбира се че не може да се премълчава.но бкп беше на власт 45+10=55 години.защо не са го направили?а точно сега президент Радев ще поиска премиера Борисов да го реши.Колко пъти Радев е бил в Истанбул на среща с ер доган?сега стана спешно изведнъж.

Та колко пъти е бил президентът в Истанбул при Ердоган? Това да не е тиквата бе? Нещо ги бъркаш двата щата!

НАЛИ МУНЧО ТРЕЕ ГО ПАКАНЯТ НЯКЪДЕ ТА ДА РАЗХОДИ И ДЕСА,МА НЕ ГО БРЪСНАТ ЗА СЛИВА.

Комуноидите и Корни и РР мълчаха като наакани последните 30-40 години , а сега се събудиха. Някой друг да се занимава с турците , а те само с възродителния процес.

Шило

Брех, от къде се събрахте толкова почитатели на Ердоган? Сакън, някой да не му каже нещо накриво! Прашинка не давате да падне върху работо му, бе!

не даваме я! не помниш ли как се радваше на срещите путин ердоган?! няма да напрашим любимеца на любимият ти путин!

Шило

А ти, помниш ли? Щото, да си призная по отношение на Ердоган съм си последователен. За разлика от теб.

Шило

Борисов и успехи? Хахахахахаха!

българи има и ТАВРИЙСКИ българи!

Добре, че измисления ни "президент" няма да участва на срещата с Ердоганя-щото и той като руския псевдо-патриарх ще му набие канчето! Нашия клоун ще гледа още по-смотано надолу, той вече свикна да му набиват канчето постоянно!

За "измисления" президент са гласували много повече българи от всичките герберуги в партийните листи, взети заедно!

И магаре да бяха сложили срещу Цецка щеше да спечели, камо ли един фатмак!

Тази реч на български държавен глава в никакъв е много далеч от приятелски и добросъседски характер по скоро прилича на агитационен политически и изживял времето си балкански шовинизъм , едностранен и антихуманитарен забравил жертвите сред мюсюлманското турско население които са над 500 хиляди причинени от армията на цар Борис. Това е израз на истински двоен стандарт и лицемерие на български политик( държавен глава или без глава) ,на което турските държавни органи с техните политически ръководители по подобава ще отговорят.

Някой да е чул този президент да изрази мнение пред Турция за обезщетение на тракийските бежанци? Да е извикал турския посланик? Обръщение към Ердоган да е направил?

А тези думи на българския Президент към кой са отправени? Ердоган няма да ги прочете?

Отправени са към такива будали като теб. Никъде не чух фатмака да се обръща към Ердоган.

На Ердоган трябва да му набие яко канчето!

Само Ердоган да не си отвори устата за милионите изтикани от нашите земи турци, татари, черкези и всякакви през периода 1877 - 1880 като не се знае какви обезщетения и какво изобщо сме плащали за тях. Апропо неудобно ни е да кажем и каква част от тях са си били просто избити ... става въпрос за шестцифрена цифра.

Поздравления ,г-н президент !

Ей угодия няма, ако не го каже ще опищите света , че не го е казал, като го каза, що го каза. Като сте такива отворковци ами кандидатираите се бе, ще ви изберем.

Ей,много силно,безродно,продажно племе са троловете на ГЕРБ. То се говори за исторически дадености,за това,че Турция е задължена материално и морално пред България,да,ама не.Гербаджията си люби страхливият Лидер.Този Лидер,който оправя Света,но не и България,камо ли националният й,интерес.Да си мълчим,както до сега и да хвалим Шербет Султан Ердоан и неговият вечен слуга и приятел,бат Херойко!Това гърци да бяха,поляци,сърби,до сега сто пъти да са получили обещетения и репарации от Турция.Но,по гербажийски е важно да се мълчи,в угода на партийната им линия и практика.Безродници.

Не знам кой мълча по устав пред руския патриарх! Не знам кой проспа 55 години за обезщетенията. Не знам кой ще носи шарбета на срещата на НАТО. Да очакваме ли, че алтернативата ще тегли една майна на Ердоган, че яхне МИГ-а и ще завземе Одрин . . . та чак до Константинопол? Много филми гледате!

я сега обясни, защо комунделите не го оправиха този въпрос от 1944г та до 2009г когато е първото правителство на борисов! защо за 65 години комунделите не ги уредиха тия тъй наболяли за тебе въпроси?

А бе шаран,Борисов не е ли комундел бе неграмотник?

Днес не му е времето...? 60 год управлявахте защо не ги взехте тези обещететения???????????????????????????????????????????????? ?????? Днес има среща на ЕС с Ердоган! Това са си двустранни спогодби за тракийските бежанци!Дядо ми и той е бежанец от Одринска Тракия! Вие сте едни политици ,колкото аз съм космонавт! Верно вие не сте ходили на училище за политици?

Днес ще се повдигне въпроса за провокациите на Ердоган къв Кипър и Турция....така че може да се повдигнат и наште въпроси. Тоя какво си мисли,че тук метани ще му се прават,а?

Такъв некадърник и комуноиден злобар да си поставим за президент. Толкова ли е опростачена държавата ни?

Когато патриарха на КГБ му се скара пред журналистите, че българските власти са изразили благодарност пред загиналите украинци, поляци и финландци, ушака само кимаше подчинено глава. Стон не се чу , нито вопъл в защита на българската политика. Но сега пред стадото се прави на герой.

извисено,а?

пръска от далече...и най важното-изпълнява стриктно повелите на Партията!

Държавата на Ислямския тероризъм -Турция, трябва да си плати ОБЕЩЕТЕНИЕТО към България. Вместо това, Ердоган сънува Кърджалийските чукари и баири, не че му трябват, ама да ПРОВОКИРА! А бойко премиера ни е ЛУД -опасен психясъл, може като нищо да подпише един документ и да продаде България

Вече година и нещо е президент, а не е направил нищо за обезщетенията на тракийците. Само лозунги, нищо смислено. До кога ще мълчи пред Турция?

Помним и някогашните тракийски мъченици и днешните предатели носачи на шербет...

Смени малко плочата, изтърка се. Заради носача на шербет днес нямаш бежанци в България.

в България е пулно с бежанци-мигранти, само, че те самите не искат да остават тук....не че Бойко и Ердоган ни спасява , а бе глупендър смачкан

му отива червения микрофон...

става дума...

за другарят Шербетлиев от лоста...

Много популисти политиците ни, срещата е на ниво ЕС , ние сме само домакини, когато има среща между България и Турция можем да поставяме всякакви въпроси, да имаме всякакави притенции. Г-н Президента може да се обърне към Президента на Турция, стига театрални номера от всички. И срещата с Борисов е само като домакин, не съм фен на ГЕРБ, просто територията ни е мястото за срещата, от нас не зависи нищо, преговорите ще се водят от Туск ... но важно е да се говори, може да не му е мястото тук и сега....

portal

Комуниста си е комунист.. Тази среща не е България - Турция, а ЕС -Турция... Да изпозлваме, че сме в ЕС - ок, но на двустарнна среща... Дори да не се усеща сам - иам съветници... Това е лаене за вътрешна употреба... Тпйе президент има си анчин да уреди среща ан подходящо равнище ако ще само с тази единствена точка като предмет на срещата...

Шило

България не е ли част от ЕС?

от Россия?!...

portal

Както писах при уреждането на двустранна среща - това може да се използва... Не четеш ли... Президента може да уреди среща с една единствена точка - тази... за да се придаде максимална тежест... Тогава да видим...

А БСП защо не постави този въпрос по време на нейното управление???

Шило

Ок, те не са, ама това оправдава ли и мълчанието на Бойко?

Чакай сега, ти хем не искаш бежанци в България, хем пари искаш от тоя, дето ги спира. Нещо не се връзва, нали? Само да вметна, че при другарите комунисти го нямаше проблемът с бежанците.

Защото не им остана време от... крадене...

Ушко, след месец нали се разбрахте с ЕрДоганя да се видите в Брюксел. Там ще има възможност да му зададеш въпросите, с които сега си вдигаш рейтинга. И този път внимавай да има стенограма, щото Москва и обикновените българи не вярват на сълзите на комунисти и социалисти.

Коментари - Радев: Обезщетенията на тракийци не могат да се премълчават | Днес.dir.bg

Радев: Обезщетенията на тракийци не могат да се премълчават

Въпросът за дължимите обезщетения за имотите на тракийските бежанци не може да бъде премълчаван от никакви съображения.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Обезщетенията на тракийци не могат да се премълчават | Днес.dir.bg

Коментари

сигурен сıм по времето на тато си бил комсомолски,в момента се дıржи като околиъски управител,вıрти се на висилка,ходи в израел,палестинаи около арабите ,еми виж си комшията дошıл на посещениъе,седни на масата за преговори,сложи крак вıрху крак,светıт да види президента на бıлгария до султан ердоган.

Ами хайде,скарай се на Доги набии му канчето,както руския КГБ-ПОП ,ти изтегли МАГАРЕШКИТЕ УШИ.....

Смешнико, а нещо за поволжските българи да кажеш???

Що за президент е това чучело за да пита премиера дали има намеса на Турция във вътрешните работи на България. Службите не му ли докладват?

Шило

Службите не са подчинени на президента. Българският президент има представителни функции, информацията се концентрира в шефа на изпълнителната власт. Така че, въпроса правилно е зададен.

Стига си защитавал незащитимото. Бегай у Варна на протести срещу Ердоган, че са се събрали един файтон хора само. Срам! А уж България пълна с русофили...

Службите може да не са подчинени на Президента, но са задължени да му предават съответната информация.

Защо фатмака говори в бъдеще време? Защо досега не е поставил този въпрос пред турския си колега , на президентско ниво? Защо все още мълчи?

Шило

Хубаво, той не ги е задал, ама кво пречи на Боце да ги зададе? Оправдаваш бездействието на единия с поведението на другия?

Нали сте поканил Ердоган официално. Тогава му кажете всичко, което не трябва да се премълчава. Не вменявайте вина на Премиера. Той председателства Европейския съюз и като такъв се среща с Ердоган по въпросите на обвързаност на Турция със ЕС.

Шило

Че нали точно Премиера - "Слънце" си е постоянно в пряк контакт с Ердоган. Що си мълчи?

ЧЕ НАЛИ" МУНЧО" ИМАЛ ВЪПРОСИ-ДА СИ ГИ ПОСТАВИ ИЛИ ДА НАПРАВИ КОРЕМНО.ХАХАХА

Този кога си стои в кабинета?!? Още ли не е разбрал че функциите му са представителни.Всеки ден в по няколко статии е изтипосан, Май си мисли че е в риалити с номинации.Прочети конституцията бе ,,обединител""

Той със сигурност я знае наизуст конституцията ,но такива лаладжии,като тебе не могат да осмислят думите му,защото е нужно пипе!

НАЛИ Е ЕДИНСТВЕНАТА БСП ПРЪЧКА ВЪВ ВЛАСТТА ТА СЕ ОПИТВА ДА СЕ РАЗМНОЖАВА НЕФЕЛНИКА.:):):)

Разбира се че не може да се премълчава.но бкп беше на власт 45+10=55 години.защо не са го направили?а точно сега президент Радев ще поиска премиера Борисов да го реши.Колко пъти Радев е бил в Истанбул на среща с ер доган?сега стана спешно изведнъж.

Та колко пъти е бил президентът в Истанбул при Ердоган? Това да не е тиквата бе? Нещо ги бъркаш двата щата!

НАЛИ МУНЧО ТРЕЕ ГО ПАКАНЯТ НЯКЪДЕ ТА ДА РАЗХОДИ И ДЕСА,МА НЕ ГО БРЪСНАТ ЗА СЛИВА.

Комуноидите и Корни и РР мълчаха като наакани последните 30-40 години , а сега се събудиха. Някой друг да се занимава с турците , а те само с възродителния процес.

Шило

Брех, от къде се събрахте толкова почитатели на Ердоган? Сакън, някой да не му каже нещо накриво! Прашинка не давате да падне върху работо му, бе!

не даваме я! не помниш ли как се радваше на срещите путин ердоган?! няма да напрашим любимеца на любимият ти путин!

Шило

А ти, помниш ли? Щото, да си призная по отношение на Ердоган съм си последователен. За разлика от теб.

Шило

Борисов и успехи? Хахахахахаха!

българи има и ТАВРИЙСКИ българи!

Добре, че измисления ни "президент" няма да участва на срещата с Ердоганя-щото и той като руския псевдо-патриарх ще му набие канчето! Нашия клоун ще гледа още по-смотано надолу, той вече свикна да му набиват канчето постоянно!

За "измисления" президент са гласували много повече българи от всичките герберуги в партийните листи, взети заедно!

И магаре да бяха сложили срещу Цецка щеше да спечели, камо ли един фатмак!

Тази реч на български държавен глава в никакъв е много далеч от приятелски и добросъседски характер по скоро прилича на агитационен политически и изживял времето си балкански шовинизъм , едностранен и антихуманитарен забравил жертвите сред мюсюлманското турско население които са над 500 хиляди причинени от армията на цар Борис. Това е израз на истински двоен стандарт и лицемерие на български политик( държавен глава или без глава) ,на което турските държавни органи с техните политически ръководители по подобава ще отговорят.

Някой да е чул този президент да изрази мнение пред Турция за обезщетение на тракийските бежанци? Да е извикал турския посланик? Обръщение към Ердоган да е направил?

А тези думи на българския Президент към кой са отправени? Ердоган няма да ги прочете?

Отправени са към такива будали като теб. Никъде не чух фатмака да се обръща към Ердоган.

На Ердоган трябва да му набие яко канчето!

Само Ердоган да не си отвори устата за милионите изтикани от нашите земи турци, татари, черкези и всякакви през периода 1877 - 1880 като не се знае какви обезщетения и какво изобщо сме плащали за тях. Апропо неудобно ни е да кажем и каква част от тях са си били просто избити ... става въпрос за шестцифрена цифра.

Поздравления ,г-н президент !

Ей угодия няма, ако не го каже ще опищите света , че не го е казал, като го каза, що го каза. Като сте такива отворковци ами кандидатираите се бе, ще ви изберем.

Ей,много силно,безродно,продажно племе са троловете на ГЕРБ. То се говори за исторически дадености,за това,че Турция е задължена материално и морално пред България,да,ама не.Гербаджията си люби страхливият Лидер.Този Лидер,който оправя Света,но не и България,камо ли националният й,интерес.Да си мълчим,както до сега и да хвалим Шербет Султан Ердоан и неговият вечен слуга и приятел,бат Херойко!Това гърци да бяха,поляци,сърби,до сега сто пъти да са получили обещетения и репарации от Турция.Но,по гербажийски е важно да се мълчи,в угода на партийната им линия и практика.Безродници.

Не знам кой мълча по устав пред руския патриарх! Не знам кой проспа 55 години за обезщетенията. Не знам кой ще носи шарбета на срещата на НАТО. Да очакваме ли, че алтернативата ще тегли една майна на Ердоган, че яхне МИГ-а и ще завземе Одрин . . . та чак до Константинопол? Много филми гледате!

я сега обясни, защо комунделите не го оправиха този въпрос от 1944г та до 2009г когато е първото правителство на борисов! защо за 65 години комунделите не ги уредиха тия тъй наболяли за тебе въпроси?

А бе шаран,Борисов не е ли комундел бе неграмотник?

Днес не му е времето...? 60 год управлявахте защо не ги взехте тези обещететения???????????????????????????????????????????????? ?????? Днес има среща на ЕС с Ердоган! Това са си двустранни спогодби за тракийските бежанци!Дядо ми и той е бежанец от Одринска Тракия! Вие сте едни политици ,колкото аз съм космонавт! Верно вие не сте ходили на училище за политици?

Днес ще се повдигне въпроса за провокациите на Ердоган къв Кипър и Турция....така че може да се повдигнат и наште въпроси. Тоя какво си мисли,че тук метани ще му се прават,а?

Такъв некадърник и комуноиден злобар да си поставим за президент. Толкова ли е опростачена държавата ни?

Когато патриарха на КГБ му се скара пред журналистите, че българските власти са изразили благодарност пред загиналите украинци, поляци и финландци, ушака само кимаше подчинено глава. Стон не се чу , нито вопъл в защита на българската политика. Но сега пред стадото се прави на герой.

извисено,а?

пръска от далече...и най важното-изпълнява стриктно повелите на Партията!

Държавата на Ислямския тероризъм -Турция, трябва да си плати ОБЕЩЕТЕНИЕТО към България. Вместо това, Ердоган сънува Кърджалийските чукари и баири, не че му трябват, ама да ПРОВОКИРА! А бойко премиера ни е ЛУД -опасен психясъл, може като нищо да подпише един документ и да продаде България

Вече година и нещо е президент, а не е направил нищо за обезщетенията на тракийците. Само лозунги, нищо смислено. До кога ще мълчи пред Турция?

Помним и някогашните тракийски мъченици и днешните предатели носачи на шербет...

Смени малко плочата, изтърка се. Заради носача на шербет днес нямаш бежанци в България.

в България е пулно с бежанци-мигранти, само, че те самите не искат да остават тук....не че Бойко и Ердоган ни спасява , а бе глупендър смачкан

му отива червения микрофон...

става дума...

за другарят Шербетлиев от лоста...

Много популисти политиците ни, срещата е на ниво ЕС , ние сме само домакини, когато има среща между България и Турция можем да поставяме всякакви въпроси, да имаме всякакави притенции. Г-н Президента може да се обърне към Президента на Турция, стига театрални номера от всички. И срещата с Борисов е само като домакин, не съм фен на ГЕРБ, просто територията ни е мястото за срещата, от нас не зависи нищо, преговорите ще се водят от Туск ... но важно е да се говори, може да не му е мястото тук и сега....

portal

Комуниста си е комунист.. Тази среща не е България - Турция, а ЕС -Турция... Да изпозлваме, че сме в ЕС - ок, но на двустарнна среща... Дори да не се усеща сам - иам съветници... Това е лаене за вътрешна употреба... Тпйе президент има си анчин да уреди среща ан подходящо равнище ако ще само с тази единствена точка като предмет на срещата...

Шило

България не е ли част от ЕС?

от Россия?!...

portal

Както писах при уреждането на двустранна среща - това може да се използва... Не четеш ли... Президента може да уреди среща с една единствена точка - тази... за да се придаде максимална тежест... Тогава да видим...

А БСП защо не постави този въпрос по време на нейното управление???

Шило

Ок, те не са, ама това оправдава ли и мълчанието на Бойко?

Чакай сега, ти хем не искаш бежанци в България, хем пари искаш от тоя, дето ги спира. Нещо не се връзва, нали? Само да вметна, че при другарите комунисти го нямаше проблемът с бежанците.

Защото не им остана време от... крадене...

Ушко, след месец нали се разбрахте с ЕрДоганя да се видите в Брюксел. Там ще има възможност да му зададеш въпросите, с които сега си вдигаш рейтинга. И този път внимавай да има стенограма, щото Москва и обикновените българи не вярват на сълзите на комунисти и социалисти.