Ненчев: Герджиков се е поставил в услуга на социалистите

Озадачен съм от поведението на премиера Герджиков, който очевидно се е поставил в услуга на българските социалисти, заяви бившият военен министър Николай Ненчев

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: Герджиков се е поставил в услуга на социалистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама да знаеш как народа те е ''заслушал'' със зяпнала уста какви лъжи ще избълваш още:)))))Скрий се поне от погледите ни защото това което излиза на бял свят е много малко в сравнение с всичките ви гешефти по време на властването

Защо се дава думата на ПАНДИЗЧИИ да се обяснавят?

На трудовака-мошеник пак някой друг му е виновен! Ако си чист, какво ти дреме, че те проверяват? Гузен, негонен бяга.

Абе Ненчев, ко стана с проститутката - началник?

Нищо съществено не се крие от срещата на Радев с НАТО. Някакви 2000 военни и 50-100 танка, малко обеднен уран. Ама това не би следвало да е изненада - все пак БСП подписа за американските бази в България, сега е редно да ги попълнят с персонал. Пък Радев, дето уж подаде оставка, защото НАТО ще ни охранява небето беше част от предизборната приказка за пенсионерите. Като тази, че ще им повиши пенсиите и ще върне внучетата.

А ти крадецо, като кради в чия услуга се постави?

А ти ще се поставиш в услуга на бай Ставри...

привършва първите 100 от 800-те на дедо цар

Хойко ме дои, за масс, но иска и неистово, 24/24 ч. да квича как ме БИЕ Радев- Президента

Ей крадльо няма да бъркаш политиката с кражбите ! По стара трудовашка традиция трябва да откраднеш ! Писна ни от изроди крадливи които се правят на Врро-Атлантици , за да прикрият кражбите!

Вярно ли е това , което е открил Герджиков , или не е вярно ? Не ни пробутвай , на кого е в услуга . ИМА ЛИ НАРУШЕНИЯ , ИЛИ НЯМА ?

Да провери и назначенията, че какви нередности ще открият там, този идиот си е направо за затвор.

каква изненада може да има от факта че царистите са маша на комунистите??? първото нещо което направи царя беше да спре комисията по досиетата те затова докараха царя за да смачкат СДС! няма никаква изненада напълно очаквано комунистите си редят партиите както им изнася няма да се отървем скоро ся е нова вълна на сила която им идва от путин гнусна история

Ненчев напълно отговаря на профила за първия осъден корумпиран министър. Никой няма да чуе воплите му, нито от ГЕРБ, нито от БСП.

По добре замълчи бе крадливо копе..е.

Той крал,а сега се оказва,че другите му виновни! Всичкото седераст ли са такива? Безхаберни и нагли,като тоя на снимката!

Той крал,а сега се оказва,че другите му виновни! Всичкото седераст ли са такива? Безхаберни и нагли,като тоя на снимката!

Ненка,не се коси,ще вдигнеш кръвно. Ако си чист като момона сълза,нека те проверяват. От чиста съвест и невзети комисионни не се вдига кръвно. Като те гледам Ненчо, бая притеснен си. Значи има защо. Стягай куфара, път те чака. С вас политиците все някогатрябва да се започне!

Ненчев следва да виси на някой клон пред парламента, а не да му се дава трибуна да говори. Националните предатели трябва да бъдат наказвани.

Селянинооо, обувай цървулите и на село да копаш картофите!

А сега и Бойко се оказа маша на камунезите. Пробута на РБ гадните министерства и им гледа сеира.

Това недоразумение, наречено "бивш военен министър" (Начев), до кога ще цапа медийното пространство. Първо, Герджиков не пише докладите от проверките, а само ги чете и огласява, второ, обвиненията от прокуратурата срещу Начев, започнаха още преди да има служебно правителство! И трето, смешни са ,вече, тия бивши еднодневки от предишната власт, с оправданието БСП! На комшията петела умрял, пак БСП виновни.Когато Радев назначи служебният кабинет, ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ БЯХА ДОВОЛНИ!!! Всички одобряваха Герджиков и бяха съгласни, че е равно отдалечен от всички.А сега, когато започнаха да излизат кирливите ризи на мутрите и на техните дупелизци (РБ), изведнъж стана лош!

То каквото и да стане за ГЕРБ виновникът е БСП!!! Ако поне малко уважаваха този народ, щяха да се държат малко по-цивилизовано, скапаните ни политици и управници!!!

Ненчев ще е първия министър влязъл в затвора. Не казвам че не го заслужава,но и други трябва да го последват.

Според мен е по добре да копа картофите в Белене. И да си го перкат всеки ден. Толкова е нежен, с присадена и боядисана грива.

Как само вият а. Този ПЛЕШЯСАЛ МОКЕТ и КРИВОДЖУКЛЕСТАТА МИГРЕНА. КРАДЯЩИ ПИХТИИ

И Борисов беше против идеята да се напълни морето ни с военни кораби. Дали не е по добре вместо военни кораби, морето да се напълни с туристически круизни кораби, контейнеровози и т.н. От кое ще има истинска полза за страната ни. Ненчев се изкара по "ястреб" от "ястребите". А полза от това - никаква.

Мислех си, че Тройната коалиция е отдавна в историята, ама Герджиков е на път да я възкреси, че може и да успее. С козяшка подкрепа, разбира се, както му е редът и традицията! В крайна сметка то вече 28 години е винаги и само според както кажат от Козяк.

Даа ти искаш да правиш неща против закона без отговорност е сега в тюрмето.

Що ривеш бе. Нали шеф Бойко каза на Герджиков да се проверят всички министерства за далавери

Ненчев то се знае, че всичко идва от президента. Нали ти беше подчинен. С нещо си го ядосал.

"...България отказа участие във военна флотилия срещу Русия. Предложението отправено към страната ни от Румъния е недопустимо, заяви категорично премиерът Бойко Борисов. Русия никога няма да предприеме военни действия спрямо България и наше участие в такава флотилия преминава границата, посочи премиерът. Той се закани, че ако министърът на отбраната и на външните работи са поели такъв ангажимент ще ги изпрати на военните кораби да воюват...", 16 юни 2016 11:57, Дарик нюз.

А ТИКВЕТО? Пак бяга по тъчлинията и се крие зад НЕЩАСТНИЦИТЕ, които назначи за министри, само и само да се крепи на трона

хората защо мисли този че се интересуват от червени, сини, пембени. щом нарушиш закона и си аут. НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ОТ БОЛЕСТИ И ХРОНИЧЕН ГЛАД - КАКТО КАЗВА БАЙ Х И У - НАПРАВЕТЕ НЕЩО, а не само приказки, не искаме приказки, а дела.

На този мога да му кажа само една единствена истина която е доказана с времето - ако си честен и читав НЕ се притесняваш от проверки, защото неговото бръщолевене в момента е ''крадеца вика дръжте крадеца''

БЗНС е еднодневка? Вероятно не знаеш, но БЗНС е създаден през 1899 година!

Само дето в момента НЯМА нищо реално от това БЗНС което цитирате....Преброихте ли ги колко се нароиха????май май и поовече от реалните земеделци са станали

И за двете неща е прав Ненчев. 1. Военният министър преди три дни каза, че "има нередности и нарушения в над 100 обществени поръчки". Днес премиерът ги е редуцирал наполовина. 2. Никой нищо не говори за учението на НАТО в Черно море. Всеки си спомня, какъв шум се вдигна преди година, че дори се получи разминаване между президент, военен и външен министър от една страна и премиера с разхождащите се яхти от друга.

Той не е казал, че се притеснява, а само, че Герджиков е взел страна в предизборната надпревара! Наистина, колко са обвиненията, дали са сто или хилядя, няма абсолютно никакво значение. Всеки е невинен до доказване на противното. Но има хора, на които подобна информация им влияе, вервай ми!

Ей такива неадекватници убиват всякакво желание у нормалните хора да си помислят нещо хубаво за "евроатлантическите ценности". В България "ЕС" и "НАТО" се възприемат главно през истеричните крясъци на една малобройна, платена от западняците колониална администрация, алчна, проста, необразована и жалка.

Трай , бе тупан ! Разкриха обществените поръчки , най-малката ти издънка . И от 100 незаконни , станаха 40 , от които само девет отиват в спец прокуратурата ..... Българската такава , за съжаление. Ако беше румънска , с десетилетия щеше да търкаш наровете в панделата . А в Китай направо даваш фира :)))) Скоро ще лъсне и грабежа на военния холдинг Терем , пък и земите в Евсиноград . Тогава вече ще си заскубеш перуката :))))

Радев по време на президентската кампания: "Румен Радев се обяви за преразглеждане на участието на България в ЕС и НАТО", 01 октомври 2016, Медиапул, а след най-бесепарски подлъгаха хората да го изберат: "Президентът Румен Радев: НАТО е гарант за националната и колективна сигурност", 03/02/2017, armymedia bg.

Абе защо така, когато хванат някой политик/министър в чисто криминална или корупционна издънка, той веднага започва да реве, като теле в железница, че го преследвали политически...! А четвърт век вече няма, нито един осъден политик или държавник у нас (или поне аз не се сещам)! Абе, Ненчев, нещастнико посран и напикан - аре, сега гризни дръвцето, защото всички тези за които се набираше, като услужлива пача, сега ти обърнаха гръб и се правят, че не те познават!... Защото си тъп задник и пълен нещастник! Както се казва: "На скапаната ракета, Космосът ѝ кръв"...

Бедни ми Ненчев. От кога борбата с корупцията е в услуга на социалистите - хахахахахахха

Фактите сочат, че Боко, вместо да тури земеделеца Ненчев за шеф на Земеделието, го заложи на военната мина. Защото: - "Земеделието", в което най-много се краде (и то бързо и директно) Боко даде на латифундистката Танева, за да има келепир и за него; - от Министерството на Войната също може да се краде, но малко по-сложно. И се получи казусът "Земеделецът Ненчо не настъпи мина, а мотика от обратната страна"! Дано Ненчо е откраднал достатъчно, за да си плаща на телевизиите, които го показват напоително (засега!) и за да се откупи от "съдебната система", която е много огладняла и го дебне като крокодил!

Само ще подскажа на "присадената ливада" В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, И ПО НИКАКЪВ ПОВОД ДА НЕ ХОДИ В ХОТЕЛА ДО ПРАВЕЦ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ СЕ КАПИЧНАЛ ДО ЛЮБОВНИЦАТА СИ...!!! :::))) БОКо така реже "опашките"...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

Ако Медиапул са правили някакви свободни съчинения - то си е техен проблем,но Радев никога не е обещавал преразглеждане на членството ни в НАТО.Нещо в повече - той винаги е заявявал,че е НАТОвски генерал.Стига манополалации!

министъркиньо НЕНКЕ.. Социалиста, конституционалиста БЛИЗАШКИ се бе поставил в услуга на ПП ГРОБ.. Сега съратник на един ГЛАВСЕК на МВР, обслужващ персонал на МЕСИЯТА ОТ МАДРИДе напълно естествено да обслужва БСП.. Минкат си ги те ценните кадри.. А, че един АГРАРКЕЧАДЖИЯ кат теб за фира го дават. Ма то затуй и БАЦЕ та взе за министъркиня.. С теб и тебе подобните реанимирани мумии суратя да си трие.. Нищо, че вие сами сте се усмърдяли. Ти, Пепи Белото и/или Ваксината, или КУКУНЕВИЦА..