Йълдъръм разговаря с Местан преди срещата с Борисов

Турският министър-председател Бинали Йълдъръм е провел в четвъртък среща с лидера на партия ДОСТ Лютви Местан, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - Йълдъръм разговаря с Местан преди срещата с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, кои са тези, дето са признали тази партия ДОСТ !? Нас, българите не са ни питали!

ДВ, Бедров и други журналя. Малко повече плюнки не ни пречат. Но като ги чета, веднага се сещам за Хелзинския комитет. Абе кой им плаща на тия?

този фес се радва че представителя на една диктатура разговарял първо с него местан е ислямист които в нормална независима страна отдавна щеше да е в затвора

Местан много се е озъбил от болката в лакътя.

Аа..ааа България ли да бе верно имаше такава държава и беше мнооого хубава ,имаше наѝ красивата планина на европа имаше река /макар и гранична/вдъхновила един от наѝ добрите композитори ,имаше прекрасно черноморие ....да вярно имаше имного добри хора за жалост...

не знам само кои чалми ще ни управляват - турски или руски

Извинявайте. ...ама няма ли българи в България. ...Бойко дали не направи свирка на приятеля си! !!!!

Късно е либе за китка. Под икономическо робство. Нагледно. Заповядайте и ще се уверите. Някой преди много години беше казал-булгаристан ще изчезне от картата на света. кой,кога и защо? отговор с повишена или затруднена трудност, я

Йълдъръм разговаря с Местан преди срещата с Борисов Ако имаха някакво уважение срещата с Местан трябваше да е след срещата с Борисов.

Дори и аз вече вярвам, че Местан е важен турски агент. Толкова важен, че нашите служби и властта, не смеят да го пипнат, дори.

Това новия минисрът председател ли Е ?

Май, май...

Кака Корнелия изтича до Москва за да получи одобрение , когато издигна Радев за кандидат за президент. СЕГА МЕСТАН ПРАВИ СЪЩОТО.

А, когато Бойко Борисов тича при Ердоган и Меркел, е гот според теб. Егати демокрацията, която си представяш!

Не ни чака нищо добро.

Нашите независими продажни съдии пак гушнаха рушветчето за регистрираната партия на Местан.А ББ няма никаква държавна мисъл и никакво държавно отношение.Просто щом са приели Местан да преговарят с него.Другото е намеса във вътрешните работи на страната.

както Първанов, Р. Петков, Шаренкова и тути кванти руски патриоти.

НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША Е КАЗАЛ СЛАВЕЙКОВ !

Как ли му е новото агентурно име на Павел сега. Може би някакво евроатлантическо или по-скоро анадолско?

анадолските косомолци да го ...

ГОЛЯМ СМУТ И ТРЕВОГА ОБЗЕ НАШИТЕ ПЕНДЕЛИ! ВСИЧКИТЕ СЕ ЧУДЯТ, КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ВАЗЕЛИНА ОТ АПТЕКИТЕ!?ПРОСТО МЕСТАНЧО ГО ИЗКУПИ!!!БАЯ СМАЗКА ЩЕ МУ ТРЯБВА!! СЕГА СЕ СЕЩАМ ЗА ОСМАНСКИЯ ОБИЧАЙ ...БУЛКАТА СЕ ПРОБВА ПЪРВО ОТ КУМА!!!АНАДЪНМО!

Дайте на младите хора жилища и средства да живеят добре и няма да се страхувате за милярдите си........ НЕ МОЖЕ С 2-3 ДЕЦА ДА РАБОТИШ И ДА НЯМАШ ДОМ ДА СЕ ХРАНИШ И ОБЛИЧАШ ЗЛЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЕ ГОВОРИМ КАК ЩЕ ГИ ОБРАЗОВАШ...............

Само Путин може да ни освободи!

Става дума?!

първо да се разграничим, после да се обединим

Не че има нещо против някой, но тези партия или там квото ги наричат за коя държава и кои хора работят!?

много е просто: България е под турско робство! Не го ли разбирате?

Кой е призна тази партия ???Да бъде осъден тя е против България и българските граждани!!!

тя България май директно от Турция се управлява

Време е за Народен съд

Турция за пореден път се ПОДИГРА с Българската Държава и се изплю в лицето й!

Владо Зографски е голяма работа. Малко плашлив се показа изначално, но влиза в ритъм. Все пак политическата шизофрения е типично родно заболяване, но пък с пари се лекува.

Не тичам рано сутрин, защото ме страх че няма да мога да спра и ще избягам от страната!...

Абе тия се надпреварват кой пръв да го уважи турчуляка Местан, Боко, Путин

някои казват че прехода е направил българина тъпунгер, други плюят комунизма....но само тоя който е чел повечко знае че ние винаги сме си били е такива келеши....къде ме роди майко мила?!?! обичат страната, мразя държавата!!

Доган трябва да бъде арестуван. Представлява риск за националната сигурност.

теб май те държи още от снощи,а?

Само той да беше....Гледай кво стана в Турция...тука има поне 1000-2000 души които трябва да бъдат арестувани и затворени, а някои даже и разстреляни!

Добро утро - казва се мЕСТАН

Не ставаме булгараните. Бавно предават родината ни и територията. Не се народ а мърша...................

"Делегацията на ДОСТ изрази и своя респект от демократичната зрялост и култура на турския народ, който се противопостави на противоконституционния преврат" Много демократично беше без конкретни доказателства да арестуват няколко десетки хиляди журналисти, професори, учители, бизнесмени (на които конфискуваха имуществото и парите), военни, полицаи... Истинска демокрация и върховенство на Конституцията, дума да няма! Ако Местан вярва в това значи или е малоумен, или е подлизурко спрямо Ердоган и сие. И в двата случая няма място в българската политика. Направо да си заминава за Анадола и да се радва на демокрацията там!

А демократично ли е да се сваля властта в една държава с преврат, възстание бунт и т.н.? В библията пише следното: Когато сочиш някого с пръст не забравяй, че към тебе сочат три пръста...

ИМАЛО И ЩЕ ИМА! ЗАЩО НЕ ОСЪДИХА ПРЕВРАТА В УКРАЙНА,ОРГАНИЗИРАН ОТ ФАЩ,ПО ДУМИТЕ НА ВИКТОРИЯ НЮЛАНД !!!

Г-н. Местан е истинският управляващ Булгаристан, бойко е само едно поставено лице на американците.

Плана добре работи....до 2050г. да няма да има жив българин!!! Поздравления, господа национални предатели!

показаха на боко кой му е шефа. И без това яко го тресе от турците и от страх е готов и майка си да продаде . Нещастници сме всички.

Чалматия козел Местаня дал подробен отчет на висшия Миндил. И това била българска партия. Ще се отчита на чужди боклуци те пък му спускат Опорни точки... Ква държава сме еййнн...

ДАНО СКОРО НЯКОЙ ДОЙДЕ ДА ЪС СВЪРШИ РАБОТАТА И НИ ОТЪРВЕ

все сме чакали Някой да ни отърве, а е време да се обединим като граждани на тази България и сами да си свършим работата. Няма бсп, дпс, герб и разни реформатори има български граждани, които трябва да поемат грижата за Родината си. Иначе отиваме на провал и изчезване!

В тази поредност на срещи, лидер на партия ПРИЯТЕЛ после премиер, ясно се вижда кой свири на гъдулката и кой е мечката вързана със синджир за носа.

Според вас,кой е по важен за правителството ни-Доган или Местан?

Нито един.

бива - ама чак толкова голямо продажничество не бива. Срам и позор. Доказано е исторически, че това което народа и армията постигне - политиците в България го опропастяват. ТОТАЛНО.

най - лошото е, че го правят " В името на народа ".

Този трябва да бъде премахнат, физически! За урок!

ЧЕСТИТА ВИ НОВА ПАРТИЯ ОВЦЕ ....

Всеки на опашката и по ред на номерата. Mestan се римува с Number one.

Когато един премиер загуби САМОУВАЖЕНИЕ, когато се навежда прекалено, същото става и с държавата на която е премиер. Турция показа колко уважава Българския Премиер... Явно Местан е по важен от Борисов

Така е. Щом една територия се управлява от мутра-трафикант за какво уважение може да става дума. И след като населението го търпи значи всичко е наред. Просто така му се пада.

А пък турция се управлява от психопат диктатор ненормалник... не че защитавам Боци.

всеки народ заслужава управниците си. защо не ги махнахме?

Tа нали си е техния човек на който и боко се кланя та натисна и да му регистрират протурската партия...Всяка една демократична и правова страна при такъв случай на директно предателство когато се търси турското посолство а не българските институции би го разследвала би го изолирала от политическия живот , но не и в надупената от боко България на турция и сащ. Та нали местанчо превеждаше на боко и при предишното посещение та се не разбра коя страна представлява там и като какъв когато е извън властта

Ако поне малко достойнство имаше Боко, ама като няма... Ще видим, какво ще го изнудват турците, след срещата с Местан...

пак последен.... Обаче за пореден път се видя, че местан не е български политик, а идиотите му регистрираха партията!