Захарова: Българският президент не каза нищо за паметниците

На редовния си брифинг, говорителят на МВнР на Русия Мария Захарова отново засегна въпроса за оскверняването на паметниците на съветските воини в България.

Обратно в новината

Коментари - Захарова: Българският президент не каза нищо за паметниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъж без пари и Жена без гърди - огин да ги гори... Та къде е тръгнал безцицестия Травестит да упреква Презинента ни?!

Радев каквото и да каже си е ваш агент.

Българският народ спаси евреите (7-ми март 43-та), но без победата на съветската армия при Сталинград (2-ри февруари 43-та) това нямаше да е възможно. В Германия обявяват 3 дневен траур. За всички става ясно - германците ще загубят войната. И за германците става ясно. Само месец по-късно, на 7-ми март 1943-та година, Комисарството по еврейските въпроси се опитва да депортира евреите от България и получава твърд отпор. Между двете събития има тясна, непосредствена връзка. Без първото нямаше да бъде възможно второто ! Откъде дойде куража на българската общественост, ако не от победите на руското оръжие и прелома във войната ? Откъде дойде нерешителността на германците и ги накара да се откажат ? Като всички виждаха накъде отиват нещата... Та има голяма заслуга съветската армия за спасяването на българските евреи от българския народ. Без нея спасението просто нямаше да е възможно. И не заслужава тази армия да и' драскат паметниците.

Станков, по грешка ти сложих минус. Затова пиша този пост - хиляда плюса, от мен.

Не ни занимавайте с тази малоцицеста и малоумна рунячка! На нея да си й бере греховете тъпия аутист, господарят на Кремъл!

Само погледнете кои са най-коментираните новини - Захарова, паметника Альоша, ПутинТръмп и сагата около изтребителите, която със сигурност няма да приключи скоро! На никой не му пука за всички от изброените новини , но тук драскачите упорстват и дращят неистово глупости и вулгаризми. После не ме убеждавайте,че Бг копторника не е една малка пародия на "братска" Русия. Никой не е прокопсал нито тук, нито там и от двете "държави" населението се изнася кой където намери нещо по-нормално и смислено!

Товарищ Захарова Маша,забърка долна и мръсна руска каша,а мурзилажа лапа,ли лапа и вече се задаша.

Докога ще плашите читателите си с тоз травестит? Ще ви избягат читателите така... Мдаа :)

но българският народ и написа какво мисли по въпроса. Хайде сега нека си коментира мъж ли е жена ли е или обикновена нахалница, която изобщо не подозира какво я чака, ако отвори уста пред българин.

"Миньор е моят татко..."от червен другар-поет и недебил на социалистическия реализъм. "Дебил е моят татко, дебил ще съм и аз. Ех,само да порастна, пък вижте ме тогаз. Ще пръскам аз със спрея, пред съветски паметник ще си куфея, а като цапам със боичка, ще дразня Захарова Маша, тази плоска руска пичка. Ще къртя като татко червената скала, а петолъчки,сърпове и чука, да се разхвърчат по градчета и села. Автор: проф.Дебил Христоффф.

На снимката прилича на травестит на 100% - също така грозен като късокракия травестит

Господа български дипломати,напомнете и на тази госпожа за кораба Струма,потпен от съветска подводница със загинали 700 евреи.Така ли са ги спасявали.

Верно прилича на травестит.

Проблемът е, че Русия е окупатор, а не освободител. Как си позволява една "пикла без цици" да прави забележки ?!

тъпа и некомпетентна проститутка,правеща свирки на шефа си Лавров.

Захарова си позволява този назидателен тон,защото знае че България е управлявана от продажни руски мекерета.Дори и след като Пьотр Толстой открито заяви че ще ни изкупят като стадо,те все така са готови да му се кланят и да му лижат задника.

Писна ми някаква проста говорителка да се прави на ментор и да раздава акъл, повтаряйки като папагал чужди внушения и доктрини. Освен това я каква светлокоса е. То бива, бива... Поканете я лятото на почивка у нас да я видим.

Жената (Захарова) не е виновна, но е трябвало да завърши поне едно висше в България, и да опознае истинските бълг. мъже. И тогава ще разбере ('щото жените са по-стар дух), че единствените неподправени съюзници и подкрепители на рускио народ, това са българите. И че Червената армия се нуждае от български генерал начело, за да се пртотивопостави на всякакви външни и вътрешни врагове. Това е кармично предопределено, както и да звучи.

значи първо ни били спасили евреите, а сега ни били "освободили от фашизма". явно госпожата не прави разлика между фашизъм и нацизъм, както и разлика между освобождение и окупация. първо, никой не е канил червената армия, и второ кой превърна България и цяла източна Европа в сателит и марионетка на ссср, след окупацията на червената армия?

Най-големи са проблемите м/у роднини. Но в случая не са виновни българите! а някои хора в Русия, които от край време действат двата народа (българският и руският) да бъдат противопоставени. А руският човек не се усеща.

Край за днес. Ще продължим утре, когато ми дадат нови инструкции. Ако ми пуснат и атутокюто ще е връо!

Ако Русия имаше имидж,тази булка щеше да му навреди и с ц-ци дори.

Уважаема г-жо Захарова,не ми отива на мен да ви уча на дипломация,но когато сте ядосана за нещо и на някой ,назовайтего с точното име,а не го навязавайте на народу.Защото и аз може да Ви попитам,кой е бил първият ви патриарх по народност,следкато сте приели христианството,кой Ви е го е дал заедно с азбуката(бъдете сигурна не са византийците)продължавам-кой Ви е дал каноника за държавност(пак не са византийците).Сигурно са Сърбите,нали така казвате,само те не са ви предавали:)))

но за осквернените паметници в България сте права до болка

Няма в света друга държава или народ, който да мачка и гони всеки завоевател по света, ДА ДАВА СВОБОДАТА НА НАРОДИТЕ И СПОКОЙНО ДА СЕ ПРИБИРА В СВОЯТА СИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!! Русия е помогнала и на Германия, Италия, Швейцария, България............................ НА ЦЯЛА ЕВРОПА!!! Руските войни са си пили кафето в Париж и са се прибирали у дома без облаги!!!! Дали са постъпвали така англичани, французи, немци, кравари???? РУСКИЯ ВОЙНИК ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПАМЕТНИЦИ ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ ОТКОЛКОТО СА МУ ИЗДИГНАТИ!!!!! ХОРА ПАЗЕТЕ КАТО ЗЕНИЦИТЕ НА ОЧИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТТА НА НАРОДА НИ КЪМ ДВОЙНИТЕ НИ ОСВОБОДИТЕЛИ!!!!!!!!!!!

Кой спаси българските евреи: 1. Т.Живков и ОК на БКП в София 2. Царят 3. Църквата 4. Правителството и Парламента 5. Хората, не евреи 6. Армиите на СССР 7. Отрядът "Чавдар" 8. Майор Томпсън 9. Други 10. Всички посочени На мен ми допада т.10 макар, че имам несъгласия с т.7, 8, донякъде и с т.1 и 4. Категорично твърдя, че т. 6 е "нонсенс". Дървено "желязо". Ето ви нещо за размисъл, но нееее не съм сектант, атеист съм почти: Пловдивският по това време митрополит Кирил/После патриарх През 1943 г. дръзва да се опълчи на властите, за да спаси подготвените за депортиране в лагерите на смъртта пловдивски евреи. Митрополит Кирил поема събраните за депортиране евреи под своя закрила и заявява, че ако ги натоварят във вагоните, той ще легне пред влака. За това си дело през 2000 г. е провъзгласен от организацията Яд Вашем за праведник на народите"

ША ВИ ЕБА ЕВРЕИТЕ ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ МЪРША ИЗРАЕЛСКА ПЕДАЛСКА

НЯМАШ ШАНС, ДА ЕБЕШ! Никого, нито от женски, нито от мъжки пол, нито от смешан. Нито, евреи, нито араби, нито нищооо. Когато се научиш да пишеш, шансовете се повишават в много пъти. Омразата не е добър път за любов.

евреина шаломов-путин е първи в списъка ти нали

оти открива паметнико на онова джудже от веселиново заедно с другите богати костюме

Мяза на травестит Сигурни мъкне паламарка по голяма от на Шундин...

Абе капут смачкан армията на Паулус е най-елитната по-това време в Вермахта.Около нея пълзят и други мощни групировки като танковите девизии на Гудериян и СС Мъртвешка глава .Румънците и италианците ли ми цитираш.Изнемощели били-от кое 200000 бомби над Сталинград и тогава почва офанзивата в града.УМРИИИИ БОКЛУК СОРОСОЯДЕН!!!!

Ето ти пушка, ето ти тояга и НАПРЕД! Падне ли пушката, хвърляте тоягата и ще вземете от убития пред вас. Така СССР изпращаше воините си в Сталинград. Защо иначе от 55 млн. в цялата Втора световна война те са дали над 25 млн.? Не ям соросо и не зная какво е това. Но знам, какво е УМРИИИ. А, за теб МИСЛИИИ, без да умираш.

stan_posta@

Няма такова нещо. Прекрасно е била въоръжена съветската армия, нищо не и' е липсвало. Особено при Сталинград. Изобилие на автоматично оръжие - ППШ, ППС, СВТ-40, ПД. Изобилие на артилерия, вижте 19-ти ноември. Никога, никой войник, не е изпращан в боя без оръжие, дори и през тежката 41-ва година. Това са примитивни дойчевелски глупости. Щото то иначе излиза, че руснаците са супергерои - със сопи са пребили немските русокоси рицари :) И за жертвите не сте наясно - 55 милиона за света и 25 милиона за СССР са общите загуби, включително демографските (неродени и преждевременно починали от глад и болести сред гражданското население). За армията статистиката е: Вермахт - 3 604 800 загинали, починали от рани, безследно изчезнали. Пленени 3 576 300, починали в плен 442 хиляди РККА - 6,329 млн. убити или починали от рани, 555 хиляди починали от болести, загинали в произшествия. 4,559 млн. попаднали в плен, от тях загинали в плен 1,784 млн. Имайте уважение към войниците и от двете страни, за страните си са загинали ! Не ни пробутвайте помията на примитивната пропаганда ! И прочетете малко - има интернет, ако не сте чували !

Няма плюсове, няма минуси, даже и = няма. Всичко живо е на купон и празнува. Петък е, следва уикенд. Е, после пак "бачкане" за "чорбаджиите", но това е е след 2 дни и 2 нощи и много тежък махмурлук, олеле.... От мен: Да Ви е честит 10-ти ноември! Когато се събудите с кафе и бира, питайте се откъде дойдоха тези неща. Не знам. Преди нямаше нито кафе, нито бира, а сега са марки, брандове: черни, кафяви, жълти, зелени и на зелени човечета. Но честно си признавам, че шкембе-чорба имаше преди повечето от Вас да се родят. По добра даже, но спорно. Секс също. Безспорно много по-добър. Таен такъв, загадъчен. Честит Празник!

Харесвам проф. Димитров за точния му "народностен изказ", но в случая трябва да призная, че не е прав. Жената си има..., каквото трябва да си има... , както се вижда от видеото. :) Но: Не ми хареса в същото клипче, че пак се търси под вола теле или виме /де да знам вече?/. :) Паметникът е в София, на българска /все още територия/. Дело на архитект Данчо Митов и скулптор Иван Фунев, помагащи мислители, строители, общи работници- все българи, а може и евреи... Чий е паметникът? На България, на СССР, на Русия, на Украйна, на Узбекистан, Израел или др.? Ако е български, защо да не си го боядисваме в каквото искаме? Ако е руски, защо не си го охраняват с караул? Захариева мрази историята, но аз я обичам,та : България е една от малкото /или единствената/ страна, в която няма нужда от такъв паметник. Съветската, /а съвсем не руската/ армия не е дала жертви, във войната, която ни обявява, защото е пусната с телеграми от София. Жертвите им се броят на една ръка, което не е вярно нито за Румъния, нито за Югославия, нито за Полша, Чехия, Унгария, Австрия, да не говорим Германия, да даже и за самия СССР. Тя не освобождава никого, а окупира, присвоява си права над сгради, разквартирува генерали и офицери. Войниците спят където намерят... Казват ни: А, ако не беше Сталиниград....? Така е

Възхищавам се от битките на СССР срещу фашизма и героизма на хората! В историята няма "ако", но все пак, а ако заедно с изномощялата армия на ген.Паулус, /която е в огромна час от италиански и румънски лошо въоръжени войници/ воюваха и 500 000-700 000 добре въоръжени и с опит български генерали, офицери и войници? Дали така щеше да е при Сталинград? Не забравяйте, че Хитлер всеки ден иска това от нас! Да пратим армията на Източния фронт!!! Ние казваме- не, ние сме братушки. Това го казва и Царят, църквата и хората. Ако Вие не знаете да Ви кажа- тежко, кърваво, гнусно, а и в учебниците щеше да пише други неща. Колкото повече опитвате да откраднете от миналото в неистини, толкова повече ще ви мразим. Може да не останем братушки, даже! За паметниците имам предложения- Ето някои от тях: 1. Ние сме Ви издигнали паметник на героят от Втората световна война. Победил народи, освободил народи, каквито ние не сме. Паметник на Освободител, над цял град. Не какъв да е град, а в Пловдив. Хълм сме Ви дали за целта. Вижда се от 30 км. Пловдив е от най-старите градове в света и аз обичам този град. Смятам, че "Альоша" трябва да остане. Да ме простят пловдивчаните на друго мнение, но наистина така мисля! А, сега направете паметник на "Неучасвалия български войник", в Санкт Петербург/Ленинград/ да кажем. И тогава ми говорете за ролята на тази или онази армия, хора, съсловия, етноси....

2. Много се колебах да го предложа, но сега смятам, че паметникът в София, следва да се разруши, разбира се качествено! - Скулптурите отиват в музея, а железарията и бетона се взривяват. Мотиви: За разлика от "Альоша" в Пловдив в него няма нито смисъл, нито идея и е кръпка на пейзажа срещу Университета и парка, в който се рахождат и учат децата и от Пловдив и от Петербург. За разлика от "Альоша" той е построен на равно и си извисява, само защото е висок паметник. За разлика от Альоша, той е пълен със социалистическа символика, групи хора с гранати в съчетание с агресия, колхозник и колхозничка с детенце на ръце, а войникът ...е със същият "Шпагин", като при "Альоша", със същата устременост и също толкова е уморен от простотии като на Мосвфьлм. В Древният Рим и колегата Катон е бил с Картаген, но после е повтарял до умопобъркване- "Картаген трябва да се разруши" И, аз така се чудех, но с времето разбирам, че архитектурната страна на нещата не е най-важната, а смисъла на съществуването на нещото, или смисъла на неговата липса. Да се разруши! Няма паметник- няма проблем! Вечна дружба, впрочем.

Да, нашият не ви казва нищо за паметниците, вашият не ни казва нищо за радиацията... президенти ,сър.

Ще вкарам гол

На теб тъпа кифло какво ти влиза в работата какво е казал бъгарският "президент" ?!?! Първо ни го натресохте а после сте недоволни от обслужването му?!? Ами леко малко в повечко изнагляваш вече!!!Ами да бяхте си го обучили по-качествено преди да стъпи в длъжност!!!

Всъщност ако сме обективни и честни, тази госпожа Захарова, както и тези от Кремъл ИМАТ ИЗВЕСТНО ПРАВО И ОСНОВАНИЕ ДА ОЧАКВАТ ОТ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ И УПРАВЛЯВАЩИ ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ МОСКВА И ДА ИЗРАЗЯТ ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО НЯКОИ НЕРАЗРЕШЕНИ ПРОБЛЕМИ МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ! Съветският съюз чрез Червената армия НАНЕСЕ ОГРОМНИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, освен кражбите и репарациите ни към ВОЮВАЩА УЖ ДЪРЖАВА СЪС СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, КАКВАТО НИЕ НЕ СМЕ БИЛИ! Да не говорим за кражбите, изнасилванията, палежите и погромите....НО ТОЧНО СТАЛИН ВЪВЕЖДА И ГЕНОЦИДА В БЪЛГАРИЯ, ПОСЛЕДВАН ОТ ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА, ТОТАЛНИТЕ РЕПРЕСИИ, ИЗДЕВАТЕЛСТВА, УБИЙСТВА И КОНЦЛАГЕРИ! Без да си давам труда да смятам и пресмятам, става ясно, че Русия освен откраднатите ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ БЪЛГАРСКИ АРХИВИ И ОРИГИНАЛНИ МАТЕРИАЛИ, ИСКОННО ПРИТЕЖАНИЕ НА НАС, НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, НИ ДЪЛЖИ И ОГРОМНИ СУМИ КАТО ОТКРАДНАТИ ПАРИ И АКТИВИ, ВКЛ. РЕПАРАЦИИ, КОИТО СА НЕЗАКОННИ И НЕМОРАЛНИ, НЕОПРАВДАНИ, И ПР. Да не говортим за откгаднатото от техните мекерета на власт близо половин век по време на комунистическата диктатура - руско робство в България, говоря за шебеците и неграмотгните руски простаци зовящи се Политбюро и ЦК на БКП!!! След 10 ноемви 1989 година ПАК МЕКЕРЕТАТА НА МОСКВА И КГБ - ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ И ДС СЪЗДАВАТ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И МАФИЯТА В БЪлгария, и всички тези обединяват усилията си в разграбвамето на държавата, като успяват за около 30 години да откраднат нови около 150 милиарда долара от нас, от българите! КАто огромна част от откраднатото при най-големите единични удари (като огромните руски корупционни проекти в България - Белене, Южен Поток и пр.) ОТИВА ДИРЕКТНО ПАК В МОСКВА И НЕЙНИТЕ КГБ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ НА ПУТИН!!! Между прочем пак те НАСЪРЧАВАТ И КУЛТИВИРАТ И ЧРЕЗ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ЛИДЕРИТЕ Й, КАКТО И ЧРЕЗ ТОТАЛНО СЪСИПАНАТА И ОВЛАДЯНА ОТ ТЯХ СЪДЕБНА СИСТЕМА И ИНСТИТУЦИЯТА ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ... МАСОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ!

Вече се обърках, Захарова за кого работи?! Ако продължава така скоро няма да останат привърженити на Русия в България. Това някаква нова руска тактика ли е за печелене на симпатизанти?!

Да им правят паметник където са загинали !!! В Буркина Фасо , Кот ди Воар , Горна Волта, Джибути !!! Тук не са мрели.../ може от алкохолизъм , но това не е геройство /

Che kak da kaje neshto za koeto ne sa go pitali ma bliad? Pitat go choveka za evreite i prezidenta otgovaria. SAmo v glavata na edna pikla moje da iznikne vrazka mejdu boiadisan pametnik i evreite. APropo ot tvoite dumi zaxarova izliza che ruskata armia e prestapna prganizacia, zashtoto kato e mogla da spasiava evrei, e spasila samo balgarskite.

Ежедневните опорни точки на реформаторската измет е, че Радев бил продукт на Решетников и Москва. Сега обаче нещо се колебаят, нали, платена измет ?

Че Лайньо Радев е просукт на руско-съветката школа няма никакво съмнение. С всичките си действия го показва и доказва. Но все пак не е толкова глупав да застане открито на страната на Кремъл. Тогава всички ще видят че царят е гол. И каво ще постигне? 7 млн българи ще му теглят една майна и освен като национален предател няма да ги бръснат ни за слива ни за морков. Дупенето на другарите от Кремъл е отколешна практика на другарите от БСП. Нали са другари. А по този случй националното им предателство лъсва като маймунски гъз на висок клон. Но не само. Реакцията е че от тук нататък всяко оскверняване на съветски паметник ще се счита за чеп отзад като на Русия, така и на БСП. И докато Путьо можем само да си го псуваме, то Курнелия и компания можем и да си ги побийваме

Ти се припозна в текста, като въпросната измет ли, че ми отговаряш с общи приказки и заучени седесарски клишета?

...вечна слава на героите от Втората световна война и дълбок поклон на жертвите,това символизира този паметник. И се чудя защо сульо и пульо не се занимава с българската простотия,която избликва отвсякъде ами е захапал безмозъчно тази тема,подадена му от не много интелигетни представители на българската НЕинтелигенция. Да ви пикаят на гробовете един ден!

Споко , ние пък ще скерем на твоя

Във Виена има също паметник на Съветската армия. Строен от СССР, а не от Австрия. И виенчани го наричат "паметик на неизвестния мародер и изнасилвач". Сигурно има защо. През 1955 г. съветската армия напуска Австрия. От тогава националния празник на Австрия е датата на напускането на окупационната съветска армия. А това е империя със 700 годишна история. Толкова ли няма други дати? например спасяването на Виена от турските войски. Или победите над Наполеон. Или нещо друго. Но не, те са си избрали за нациоанлен празник дена на ликвидацията на съветската окупация. Със сигурност има защо. В Австрия и Германия никой никога не е приемал съветските войски като освободители. Те винаги са били окупатори. Нормално, когато окупираш една държава, ти си окупатор. Само у нас родните комуняги за да с еподмажат на господарите си в Кремъл издигнаха най-големите паметници (с български пари) на окупационната армия. И като висш израз на перверзно дупедавство я нарекоха освободителна. А от какво ни е освобождавала не е ясно. Може би от марсианците. Що се отнаса до паметниците крайно време е да почерпим от челния естонски опит. Такива паметници - в музея. Там никой няма да ги изографисва.

Досадни като мухи са руските вече. Майка ли са ни, какво? Нацапали са паметника, ок. Да дойдат да си го почистят като са толкова хора на действието. Вместо това пробват какво ли не за да ни дразнят. След "освобождението" им 45г. тук беше съветски мор и по добре да не ни се натрапват защото само се връща спомена за Белене, Скравена и Ловеч. Хиляти избити и осакатени като животни. Егати освобождението!

Българският президент не води диалог с някаква си говорителка. А тя да се жалва пред командира на съветската армия.

Нали ти обсъдихме цте. Какво искаш повече?

Тъпа руска курва. Освободили ни през 2-та Световна Война - от кого и какво.

Някой може ли да каже какво щеше да стане ако германците бяха победили?Тука щеше да е рай.Ние сме потърпевши от съветското "освобождение".

нисто не сам казал ама ако трябва сте повторя! тои божо каза каквото трябва!амам освен че си без ц....и маи си и без уши или си нахлюпила платно ушанката!

Маша - наша.

Красиво парче си е все още Захарова и това си е. Красиви са рускините.

Точно така. Божо да казва каквото си ще. Ако иска да си вземе черна дебелана с пищни форми, аз предпочитам Захарова.

....тя само стене горката в това интервю, брифинга сигурно е за озвучаване на порнофилм.

Навремето имаше следния виц: Един отива при психиатър. Лекарят му показва два вписани един в друг кръга и го пита какво е това. Отговърът е кръкла стая и в нея кръгло легло. Показват му два вписани един в друг квадрата и отново му задават същия въпрос. Болният отговаря - квадратна стая с квадратно лего. На показаните два вписани триъгълника отговорът е - триъгълна стая с триъгълно легло в нея. Накрая нервите на пациента не издържат и пита лекаря - "А, бе докторе ти да не си сексуален маниак." Че и твоята работа е подобна. Каквото искаш - това чуваш.

Ти как изкаш поемането на въздух да не се чува в микрофона ли. Това да не е школувана оперна певмица, която като поеме въздух да е като като ковашки мях и да няма свършване този въздух в белия дроб.

Русофобите гледам строшили тъпомера. Кофти матрял, кво друго да очакваш...

НЕ КАЗА НИЩО И ЗА ЦИЦИТЕ НА ЗАХАРОВА.

Ако, ги сравнява с тия на Деса.....на Захарова хич ги няма.

Триете коментара ми защото сте жалки нагаждачи.Лек ден!

Питали каката нещо, тя отговорила друго. И подскача нахално. Нагло. Всъщност тя въобще не е на нивото на Президента, че да се обажда! Пак е пияна! Оставете нейните глупости без коментар. Тя си измисля в момента и едва ли някой от шефовете и знае, какво ще каже срещу България и нейния Президент. Нека се пукне от яд в глупостите си. Там в Русия всичко така правят. После се чудят кой да им бъде крив.