Едуард Сноудън поиска удължаване на престоя си в Русия

Едуард Сноудън е поискал продължаване с още 1 година на срока на временното му убежище в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Едуард Сноудън поиска удължаване на престоя си в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти къде решаваш ако имаш две алтернативи????

Всякa стрaнa трябвa дa се грижи зa интересите си, но не трябвa дa вреди нa остaнaлите държaви.

АБЕ СТОЙ СИ В РУСИЯ ПО НЕ ТАМ СИ В БЕЗОПАСНОСТ ! ВСИЧКИ ДРУГИ СА СЛУГИ НА ДЯВОЛА !!!!!! СВЕТА ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ !!!!

Ще се сетя къде я прочетох и ще те светна!

Няма нужда някой да му вярва. Ама защо ли федералният съд работи по тезата "предателство" а не "уронване на престиж, обида и клевета"?

Българите (а не русофилистичетата) знаем, че на паметника край с. Оборище едно име е заличено - това на оная гад, предала априлското въстание... Това, което не се прокламира широко е съдбата на това жалко същество. То успява да се скрие, доживява до освобождението, но се заселва в Одрин (страх го е да се върне в Княжеството или в Източна Румелия)... Една вечер в една одринска кръчма се напил и взел да се хвали, как е предал буната на българите и я е провалил... Хвалил се, хвалил, докато не станал един ТУРЧИН и не го заклал с ножа си, с думите "Никой не обича предателите..."

Ненко Терзийски е разпознат от български войници при вратите на Цариград и убит при опита му да избяга в Османската империя. Заради неговото предателство Тодор Каблешков пише писмо, белязано с алена кръв.

Сноудън е зъл расист, така жестоко да го набие на малкото черно човече...

Т.е., да си налягаме парцалките, да хвалим американската псевдо-"демокрация" (и демокрацията изобщо - замислял ли си се колко души в древна Гърция са имали ПРАВО да участват в тази демокрация?!) и да чакаме като говеда в обор някой да ни измисли нещо по-добро?...

Ако някай няма твое мнение веднага го заклеймяваш, като "нечовек". Доста недемократично, другарю. Каде ваши европейски ценности за свобода на мисълта и слово?

които искат да им бъде екстрадиран...

Един невинен въпрос. Според какви човешки и божии критерии сащ е голяма страна, освен като територия? Силният на деня ли величаем, приклекнали плахо в краката му с тайна надежда за шепа трохи?

Освен, че е единствената държава, която е замислена и създадена като демократична, произвежда 20 % от световния брутен продукт, с 4% от световното население. Излиза, че гражданинът на САЩ работи и произвежда 5 пъти повече от средния човек на планетата! Ако това ти е малко, можем да обсъдим и ценности като свобода, човешки права, съдебна система, научни постижения, спорт...

Май в САЩ се извършват предимно услуги, а производството им е малко. Много по-малко от външният внос там. Те произвеждат например долари. Е и оръжия. Купувал ли си нещо американско? Освен някакъв телефон, правен реално в Китай.

А ще благоволите ли да кажете КОЛКО Е ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА САЩ!?Ееее ама много нагли хора се навъдиха....

Браво, Еми! Толкова рядко се срещат мислещи хората, които отиват отвъд клишетата!

Пиленце твоята тъпота на "някой" и на "браво" може би не заслува Фнимание но арогантния начин по който искаш да ни информираш за този не особено приятен за всички факт ме кара да се унижа вземайки отношение.Колкото и да си тъпа би тревало да си разбрала че от има няма 80-100г двигателя на човечеството се нарича съединени американски щати.Може би за крава като теб това няма значение и аз не бих могъл да ти помогна.Не виждам нищо сложно и в проумяването на факта че КИТАЙ ТОВА Е АМЕРИКА.Китай произвежда ИЗМИСЛЕНОТО в америка.Извинявам се за неприятния език но когато някой почне да се изявява по форумите трябва да помисли дали неговата глупост няма да засегне някого.А твойта глупост наистина е обидна.

А по темата "сноудън" - наистина е забавно да се срещат изрази като "проговорила съвест" или "свобода на словото" или пдобни безсмислици. Годишна заплата от $200000 не се изоставя по "морални" причини.Такава заплата се изоставя за много пари на куп.Просто това е активно мероприятие на КГБ или както е "модерното" му име.

Ей, "ценен"! Нещо си се пообъркал "моето момченце"... 1/ САЩ може да са всичко друго, но НЕ и двигател на прогреса!... 2/ Китай НЕ е Америка а по-скоро е обратното, имайки предвид, че китайците далеч не копират САМО от Америка, че Китай има все по-голямо участие в американската икономиката, както и факта, че Америка дължи пари на Китай а не обратното! А това те прави НЕценен... и необразован.

Ало ценния,така ли говориш с жените бе простак!Типичен балкански наведен простак!Двигателя на човечеството бил Сащ!?МОЛЯ? С над 90 ВОЙНИ ДОСЕГА и СТОТИЦИ МИЛИОНИ (ВКЛЮЧВАМЕ ФАШИЗМА И БОЛШЕВИЗМА СПОНСОРИРАНИ ОТ ЛЮБИМАТА ТИ ДЪРЖАВА)смазани човешки съдби от създаване то си!Е много си нагъл ...отврат!

Да, ама не !!!!!!

Ама нали целта му е да стои в Русия-да яде пирожки с водка и това ..

Тоя пък каво ми го навират непрекъснато. Криминален тип. Какво повече.

Сноудън и Асанж са смелчаците, които без да употребяват хладно оръжие показаха с факти какво представлява западната "демокрация". Затова са мразени и преследвани от янките по целия свят.

А тя този път е и грозна, крайно неприятна. Издава цената и истината за "свободата" в която живеят американците и какво не предлагат, а направо искат да наложат на останалата част от света. Ако ще и със сила, с кръвопролития. Дано хората проумеят накрая, че каквото и да прави чичо им Сам, го прави само и изключително в своя полза, за останалите хич те го е еня!

Възможността да изказваш мнение свободно и да пишеш е корена на демокрацията- това го пише на влизане в Американският Конгрес, и мисля е мисъл на Линкълн Пак ли ще се прилага двуяка демокрация, по критерии удобни на ЦРУ? Та, когато някой пише свободно очевидни истини, но неудобни за САЩ, е веч изменник, аха, добре!

не изказва мнение. Той издава техни тайни....Които всички знаем, че не само там е така!

Шило

Ще го получи.