Разсекретиха почти 3000 документа за убийството на Кенеди

Правителството на американския президент Доналд Тръмп публикува близо 3000 секретни документа, свързани с убийството на президента Джон Фицджералд Кенеди.

Обратно в новината

Коментари - Разсекретиха почти 3000 документа за убийството на Кенеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук и струва човек да си зададе един много прост и логичен въпрос, без значение какво точно ще се намери в разсекретените след толкова години документи, което без съмнение разтърси Америка и света, и е важно и от голям интерес за хората: ЗАЩО ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ БЯХА ЗАСЕКРЕТЕНИ И ПАЗЕНИ В ТАЙНА ТОЛКОВА ГОДИНИ, И ОТ КОГО (КОИ)! Това е много важен въпрос, чиойто отговор обществото е длъжно да намери, защото и в него, не само и толкова в разсекретените документи, се крие ключът на "загадките" във важни събития и факти!

С разкриването на все повече и повече АВТЕНТИЧНИ документи и свидетелства за случилото се през последния половин-един век по света, за основните и важни събития, ще се разбере, че нещата изобщо не са такива, каквито се представят пред хората, пред всички нас! Едно от важните разкрития за повечето хора ще е, че всъщност например върхушките в Москва и Вашингтон, респ. КГБ и ЦРУ РЪКОВОДСТВАТА ИМ много повече СА "РАБОТИЛИ" ЗАЕДНО и са си съдействали, макар и дискретно, отколкото реално да са воювали, както са представяли нещата за пред хората! Тоест, че наистина има едно СВЕТОВНО СТАТУКВО, и то повече нито може да се отрича, нито да се крие, и точно то Е ОТГОВОРНО ЗА СЪБИТИЯТА В СВЕТА, вкл. войните и загиналите и пострадали от войните и терористични актове хора! Ще се разбере, че този свят е уреден с ЙЕРАРХИЧНИ СТРУКТУРИ, най-силните и важни от които СА БИЛИ СКРИТИ ЗА ХОРАТА И ЗА ТЯХ ЗАКОНИТЕ РЕАЛНО НЕ ВАЖАТ, ТЕ СЪЗДАВАТ ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА ЗА ОСТАНАЛИТЕ, а изградената от тях СИСТЕМА се представя като демократична чрез подбрани и подчинени на тях ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, КОИТО НЕ СА АВТЕНТИЧНИ, тоест НЕ СА РЕАЛНО И НЕ МОГАТ ДА СА ОТГОВОРНИ ЗА НЕЩАТА И СЪБИТИЯТА, без значение за какви се представят, просто защото по презумция, по условие не могат да са отговорни, ЗАЩОТО СА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, ИЗПЪЛНИТЕЛИ! А не истински десижън мейкъри! И човешкият, и животинският свят са изградени на базата на ЙЕРАРХИЧнИ СТРУКТУРИ И ГОСПОДСТВО! РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ ПРИ ЖИВОТНИТЕ ТОВА Е ОТКРИТО И ПРЕДЕЛНО ЯСНО, А ПРИ ХОРАТА С РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ТЕ, НАЙ-ВАЖНИТГЕ ОТ ТЯХ СА УПОРИТО И СТАРАТЕЛНО ПРИКРИТИ И ОТРИЧАНИ!

И ако беше добавил,че зад всичката тази смрад и гадост се таят чифутските банкери,анализът ти щеше да е перфектен

Евала за това! А сега трябва да се разсекретят и всички документи и ОСОБЕНО ДОКЛАДА НА СПЕЦИАЛНО НАЗНАЧЕНАТА КОМИСИЯ ОТ КОНГРЕСА И ЗА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ ПРЕЗ 11 СЕПТЕМВРИ СРЕЩУ "БЛИЗНАЦИТЕ" В НЮ ЙОРК И ПЕНТАГОНА! И какво точно и ЗАЩО стана, вкл. ролята на Саудитска Арабия. Трябва да се разкрият и всички документи и цялата истина и ЗАЩО БЕ ЗАПОЧНАТА ВОЙНАТА В ИРАК от Джордж Дабъл Ю Буш и шайката му, начело с Дик Чейни, и каква много голяма роля изигра баща му, старият Буш (срещу когото съвсем наскоро излязоха обвинения, че е и сексуален насилник (и то вкл. и пред собствената си съпруга), и той взе, че ... и си призна!!!), при сключването на никога не обявената и призната ДОГОВОРКА МЕЖДУ ОПРЕДЕЛЕНИ НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЛИЦА И КРЪГОВЕ ОТ АМЕРИКА И ЗАПАДА (И ТЕХНИ ШЕФОВЕ НА СЛУЖБИ - Буп бе шеф на ЦРУ) с ... върхушката в Москва и на КГБ за започване на голямото разграбване, наречено ПЕРЕСТРОЙКА!

Случаят Кенеди и случаят Караибска криза отдавна са ясни. Има заснет филм за убийството, на който е заснето как главата на Кенеди се килва назад към облегалката на кадилака. Това означава изтрел отпред, а Осуалд е стрелял отзад. В облегалката на шофьора на президентската лимузина е било монтирано стрелящо устройство. Имало е двама външни стрелци, единият Осуалд, които са стреляли за заблуда. В момента на техните изстрели не друг, а именно шофьорът е задействал устройството в облегалката. Куршумът пронизва челюстта на президента, преминава през мозъка и излиза настрана. Главата се килва назад. Осуалд наистина е имал връзки с левите и СССР и точно затова е бил изключително удобен за едно бъдещо обвинение след 50 години към Русия. Затова е бил избран и вербуван за покушението. Негов куршум обаче не е пронизал президента. Руснаците не са имали никакъв интерес от убийството на Кенеди. Той е бил далеч по-добър за тях от следващите. Случаят Караибска криза е следният. По силата на договора "Айзенхауер", сключен между извънземната раса на сивите, от една страна, и от друга - от Айзенхауер, сивите, наричащи себе си "Ммо", получават терен в подземните бази на САЩв Невада - зона 51 и база "Едуардс". Айзенхауер подписва договора не като президент на САЩ, а като представител на Земята, понеже той е осъзнал, че сам не може да се справи. Поканил е и руснаците. След Айзенхауер идва Кенеди и връзката с Русия се прекратява. Тогава Хрушчов праща военния флот с ядрените ракети в Куба. Кенеди въобще не е в състояние да им се противопостави със сила. Той не е готов за това. Не е вярно, че ги е отблъснал със сила. Това, което той прави е, че възобновява договора с СССР. На противниците си всред ЦРУ заявява, че ще огласи договора със сивите, с Ммо. Това има 2 резултата: 1.През 1962 г. на Марс каца пилотиран от Ммо кораб с екипаж от американци и руснаци. Има в интернет качен филм за това кацане. 2.Кенеди е убит.

Истината не е скрита между тези 3000 документа! Такива неща, убийства, не се правят с писмени заповеди и документи. Имаше една комисия навремето, която написа доклад от над 1000 страници и всичко беше така завоалирано, че излезе, че Осуалд е самотен "ловец", който сам е организирал и извършил убийството. Имаше ясни факти за втори, че и дори за трети стрелец, но това мина покрай ушите на комисията. Все пак побързаха да "приключат" със случая, защото в хода на разследването изникнаха много въпроси, чиито отговори щяха да поставят в крайно неудобно положение и ЦРУ и мафията...Е, накрая решиха и набедиха Осуалд за всичко, а оня, дето го уби, Джак Раби (или Руби) излезе едва ли не патриот и го е убил от "патриотични" подбуди. Та така...А че Осуалд е бил по някое време преди убийството в СССР и дори е бил женен за рускиня там, до колкото си спомням, е факт, който никой не отрича. Но също е факт, че КГБ са го изгонили и изобщо не са опряли до "услугите" му, просто защото е бил тъпанар...

Осуалд е ходил в Москва и Хавана , влизал е във връзка техните служби и функционери и е бил под тяхно влияние.. Това е безспорен факт, което прави хипотезата за московска връзка след основните версии за убийството и при това доста много вероятна, като се има предвид какво знаем за руските служби , колкото и русофилистиците да се правят на неразбиращи , гламави и невинни.

Кой събори кулите близнаци?

Президентът Тръмп се съгласи с отлагането и даде на правителствените агенции срок от 180 дни............... Вятър работа, не са им стигнали 54 год. да се аргументират, сега за 180 дни ще го направят???

Вятър и мъгла. 3000 документа! Какви са тези документи? Колко от тях изобщо казват нещо за убийството? Истинските документи, разкриващи убийството са един-два. Те никога няма да видят бял свят, защото мръсната политика и подмолен бизнес на американците не са се променили от времето на убийството на Кенеди и няма да се променят. Кенеди, като всички америкаски политици, беше част от голямата престъпност, а престъпниците уреждат сделките си с куршуми.

Целта е да се бетонира официалната версия, а не да се разкрие нещо ново!

Защо след 54г. се разсекретиха тези документи свързани с убийството на американският президент Кенеди ? Като анализираме събитията през годините 1962,1963 и 1964г. ,отговорът може да бъде само един ,защото СССР и САЩ щяха да се сбият в Трета световна воина.

Какви докюменти, не ми е интересно защото не истината ,а перде ще получа. Върнете се във времето назад, вижте случващите събития и ще разберете истината. ;Аз паднах, друг ще ме смени и толкоз това е просто и логично;

Не го прави герой този треторазряден шпионин на САЩ и евреите!Разкрит от КГБ бързо и нееднократно предупреждаван да спре да работи за чужди интереси!

Георги Марков, ако не знаеш, е бил двоен агент- на ДС и на МИ-5!Това е доказано независимо, че не му се дава достатъчна гласност, по обясними причини! Това води автоматически до версия, че Марков може да е ликвидиран и от МИ-5, предполагам за подвеждащи информации които им е давал! Този "странен занаят" е изпълнен с подобни похвати! А колкото до оръжието на престъплението, рицинът като силна и бързодействаща отрова е известен още на индианците!

Ако можеше да четеш щях да ти повярвам!

Ти гей ли си ?

Той си е най-обикновен пед....

През 1963 год Владимир Путин е бил на 11 години. Сигурно е участвал в подготовка на убийството на Кенеди. Как не са се сетили от ЦРУ да изготвят съответния доклад ???

Ти си толкоз задръстен, че и от елементарен майтап не разбираш!

Чукча писател, не читател!

Тия вече стават за смях...

МИ 5 и МИ 6 са си сила! За SAS да не говорим- нямат равни!

Кой уби Троцки? КГБ, нали? А кой уби Боби Цанков и Георги Стоев? Пак КГБ ли? Та, да си дойдем на думата, кой уби Георги Марков.... Ами, който е имал файда от това.

loyola

Абе, тия руснаци били голяма работа бе! Убиват президентите на САЩ, манипулират им изборите и дори са причинили БРЕКЗИТ. Хвала!

Да бе те са виновни и за 11 септември..... Единия от терористите е гледал му пагади в Гуантанамо.... за

Аха! Руснаците са убили Кенеди, но тази информация се пази в тайна толкова години, за да не уроним авторитета на "братска" Русия и да не развалим "приятелските" си отношения с руснаците!!! Е, ние, господа американци, не вадим доматите с колците. Подценявате интелигентността ни!!!

30 000 документа са публикувани, НО С РЕДАКЦИИ!!! Така действат всепризнатите демократи. Крият истината и пускат лъжи за да зомбират вярващите! Нагла лакома мафия управлява САЩ от десетилетия, а корените й са далеч в миналото, затова няма да позволят истината да излезе, въпреки, че иде реч за събития от преди 50 години! А истината е повече от ясна, Кенеди е убит от същата тази мафия, която дебелашки замете следите и засекрети истината! Ако беше намесен СССР досега хиляда пъти да са обявили всички документи за да докажат тази теза! Ама ги крият именно защото истината в тях не е удобна за мошеническата им политика!!!!

страната с най-много убити президенти е САЩ. Трябва да си пълен олигофрен, за да си мислишп, че руснаците са им ги убили.

Излиза,че нищо не зависи от тях. За всичко са им виновни руснаците! Ама на троловете само това им трябва за да почнат да го повтарят от сутрин до вечер, толкова са тъпи милите.

Ех тези руснаци бе! То ще се окаже, че САЩ са просто част от великия и непобедим СССР А иначе по-вероятно е убийството да е аранжирано от някой от администрацията му

"1984"

от 1962 до 1964 г, светът се тресеше от три последователни световни събития : 1.Карибската криза през 1962 г. когато СССР и САЩ бяха на ръба на Трета световна война. 2.През 1963г. убийството на Кенеди 3. През 1964г, държавния преврат в СССР, срещу Хрушчов ,които беше сменен от Брежнев. От сега разсекретените документи става ясно,че няколко дни преди атентата Осуалд е посетил Съветското и Кубинското консулства в Мексико с мотив издаване на визи. Осуалд преди това е бил в СССР няколко години и има руско гражданство.Защо беше сменен хардлайнера от сталински образец Хрушчов ?За мен това не беше случайно.

Убийците на Кенеди и причините за това за описани кристално ясно в документалното признание на Чък Джанкана изложено в книгата "Двойна Игра" (издавана е и в България). "Кой и защо" е абсолютно ясно както за елита на САЩ, така и за почти всички разузнавателни служби в Света. В резюме тази истина е следната: В началото на 60-те г. две могъщи за САЩ организации се уговарят, подготвят и извършват това убиство - ЦРУ и могъщият клон на Италианската (чикагската) мафия в САЩ. ЦРУ участва, защото Кенеди не зачита иситнските управляващи в САЩ - фамилиите собственици на ФЕД (федералния резерв - националната банка на САЩ, която е частна) и започва да печата пари, отново с държавна печатница - 5$ банкноти. Чикагската мафия е излъгана от фамилия Кенеди, изкупувайки техен дълг от Ню Йорксата мафия (еврейска), който Кенеди не изплаща така както се очаква (с послушание). Изобщо фамилията Кенеди са богаташи забогатели в началото на 20-ти век от контрабанда на алкохол по време на сухия режим. Така ЦРУ и убийци на мафията организират по същество държавен преврат. Малко след президента Кенеди е убит и брат му -главен прокурор и председател на върховния съд на САЩ, а малко преди това е убита Мерлин Монро - любовница на Кенеди - за предупреждение. Офицерът от ЦРУ отговарящ за акцията е ... ... Джордж Буш - баща !

Абсолютно точно! Логически обосновано и непредубедено разследване проведено от Джънкън!

Не забравяйте и факта, че Путин е детето вундеркинд и тогава е бил във възрастта, която позволява да бъдеш професор (11 год.) и че може да е осножвия фактор за обучението на убиеца и той да е основния виновник за това покушение. Кога ако не сега е времето за възмездие и показване на света колко лош е бил СССР и колко лош е самия Путин!!!

да публикуват, истината пак няма да е в тях. Пускаха се какви ли не безумни версии - че се бил съюзил с руснаците, че имал намерение да разкрие информация за връзки на правителството с извънземни и какво ли още не. Най-достоверната версия, която бе изказана обаче упорито се избягва - че е имал намерение да национализира Федералния резерв. Това ако не е достатъчен мотив за убийство...

Той започва да печата долари на САЩ със сребърно покритие в малки копюри от 1,2,5 $ и пуска в обръщение близо 6 милиарда такива долара. И когато решава да започне печат на банкноти от 10 и 20 $, вече го гръмват, след което първата работа на наследника му и още преди официално да е встъпил в длъжност е да спре печата и да изтегли всички пуснати банкноти от обръщение .

като и на слепите е ясно, че Кенеди го уби федералния резерв! Освен да се окаже, че и той е руски!?!

е пребивавал няколко години в СССР и май се беше оженил за някаква рускиня, и то по време на яка студена война.

Евреите изпушиха. Явно, действията на Ким са ефективни.

че не са изпушили. Нещо са замислили, да видим какво е.

А тандема Джордж Буш старши и Дик Чейни?И двамата евреи и двамата били с кортежа на Кенеди!

То наистина започна да става смешно-за всичко по света е свързано с Раша.Когато започваш да се оливаш с лъжите,не ти вярват на истината.

че двете големи сили, които толкова години ни надъхваха, че противостоят, всъщност са заедно срещу нас. Комунистическата връзка със самото включване на Осуалд в операцията от самото начало си беше заявена, но те толкова години не я отричаха безапелационно, както стана и със самолета над Украйна. Те имат доказателствата, но приемат подозрението да си стои върху тях. Защото участват в играта, във всички игри. В убийството на Кенеди не са замесени, но в много други мръсотии са до шията. Така че да не се правят на светата вода ненапита. Просто да не се обаждат.

някой да положи къртовски труд да отдели зърното от плявата, та да видим има ли нещо наистина ново.

Ще отдели зърното от плявата, но след това ще го отделят от главата му.

Гузен негонен бяга ли? Разсекретяването на подозрения е истина до толкова до колкото тези сведения съдържат тази информация, но не и истинността на тази информация. Ако така пише на документите, значи така пише, но другото не е доказано. Ако властта е опазила в тайна, за да няма война, значи е платена цена, за да има мир със СССР и Русия няма какво да подскача. Хрушов не е жив, нито онези, които биха могли да участват в покушение срещу американския президент. Желателно е истината да се появи на бял свят, но вместо това е възможно да се появи огромно количество баластра. Ако Лий Харви Осуалт е обучаван в Русия, това е само предположение за способността му да убие президента, но не и доказателството, че го е убил. Осуалт е убит и това също е повод за спекулации дали няма да пропее с нещо за поръчителите на покушението. Така, че не чакайте прекалено много от следващата партида документи.