Коми заяви, че е бил уволнен, заради Москва

Джеймс Коми заяви, че е бил уволнен, за да бъде променен начинът, по който се води разследването за предполагаема руска намеса.

Обратно в новината

Коментари - Коми заяви, че е бил уволнен, заради Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко лъжливи са нашите "демократични " СМИ! Истината за уволнението на Коми е друга ! След всяка своя среща с Тръмп Коми е записвал разговорите си със него ! На срещите Тръмп е настоявал "дпломатично" в своя си маниер за лична вярност и лоялност от страна на Коми! А това че е отстранен е резултат от недоговоренността между тях ! Предтекст е послужило необявяването на това че Тръмп не е под разследване ! Има стенограма на изявленията на Коми пред сенатската комисия ... А това което шляпат СМИ са фейкове и изсмукани от пръстите пропагандистки новини в които пак се споменава Москва , ГРУ , руските хакери и "страшния" и за всичко виновен Путин !

Най ми е жал за Ванчето Тръмпева , че ще остане на сухо накрая.

Последно Путин ли е назначил Тръмп или той си е честно избран от амеркинаските гласоподаватели? Някоя компетентна мека китка от редовете на изгладнялото простестърство ще ни обясни ли най-после? :)))))

" И замириса на импийчмънт"!

При евентуална процедура за импийчмънт и отстраняване на Тръмп (това е малко вероятно, ама много малко) господар на Белия дом става вицепрезидентът Майк Пенс. А той, както е добре известно е яростен враг на хомосексуализма, така че меките китки - простестърите, съвсем ще я окъсате. Спирането на надниците от АзБ, по нареждане на Тръмп ще ви се види розов сън. :))))))

Шило

Обикновен Маккартизъм. Сега ще стане известен като Маккейнизъм

Поредният т ъ п кавар!!!!!Русия виновна за загубата на Х Клинтън, пак Русия виновна за победата на Тръмп,Русия виновна за войната в Близкият Изток, пак Русия е виновна че на някой кравар не му става!?!Стига с това преиграване!!!!Смешно е!!!

Цялата кампания срещу Тръмп е в стила на Студената война. В същото време руската мафия вилнее в САЩ и в Лондон. Даа. Светът вече не е същият

Цялата американска политика се основава на наличието на "врагове" (външни и вътрешни). Чрез тях те по-лесно държат плебса и средната класа и ги спукват от бачкане. А иначе ми говорят за любов между хората...

Коми от република Коми ли е ? как е успял да стане шеф на америк.кгб ,с помощта на русия ли ? ние ,демократите от бг колония също имаме въпроси към другаря Коми . все пак и ние имаме права като данъкоплатци на сащ !

ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩИЯ ДЛЪЖНОСТТА "ДЕДО ИВАН" , НАПРАВО ГИ РАЗПОРИ ПО ВСИЧКИ ШЕВОВЕ :)))

Няма доказателства за това че Москва е уволнила Коми ! За това има доказателства че Коми е Клоун и разиграва тъпи и отживели комедии !

Русия била бензиностанция, а Путин бил палячо. Как тогава Русия и Путин определят всичко, което се случва във "великите" Щати?

зомбиран путинист. След като "определят всичко",как така допуснаха изслушването на Коми в Конгреса,където разобличи тяхната марионетка Тръмп? А може би съжаляват че не са успели да му запушат устата като на Литвиненко и Немцов?

Шило

Сам доказваш колко е несъстоятелна теорията за руска намеса в. Щатите!

Тръмб беше дотук с лъжите и простотиите си, с манипулациите, фейк нюз и лупингите си...

американските тролове си отдъхнаха, Коми ясно заяви че Тръмп не е руски агент... така че на наетите от Козяк няма да им се наложи да се целуват с руските си колеги.

Ако не беше такъв идиот и бевежа вероятно щеше да знаеш, че човек с поста и професионалните качества на Комни НИКОГА НЕ БИ КАЗАЛ ПОДОБНО НЕЩО ПУБЛИЧНО, особено в ситуация като тази. Да не говорим, че всъщност не само, че не каза подобно нещо, а де факто косвено потвърди точно обратното, но заяви ясно, че не мthe ж да говори за това на открито заседание на комисията, смешко.

Да влезе убития да каже кой е убиеца

Американците за поведен път стават за смях. Толкова трябва да си тъп и наивен да мислиш, че президента на твоята страна е назначен от Русия. И да водиш разследване за това. ПРеди 20-на години станаха за смях с Моника Люински. Тогава Бил Клинтън излъга че не я е познавал. То се разказваха пикантерии за неговите подвизи. ИСкаха и него да го махнат, но си замълчаха. Замълча си и жена му, та даже го заобича. Явно е че борбата е за кокъла. И не е смешен тоя цирк, ами си е опасен. И война ще запалят, само и само на тяхното да е.

Тръмп е като цирков артист, лъже публиката.

Тръмп е бизнесмен, при това добър, и лъже всички. А най му се връзват демократите. Закачил ги е на кукичката русия и им измъкна изборната победа, а сега отново печели време, като ги пуска по пързалката в глухата улица.

Коми трябва да спаси САЩ от тоя клоун Тръмп.

Тръмп да ходи да си прави конкурсите за мис.

Грях ми на душата ,но Тръмп все повече ми заприличва на Митьо Пищова.Няма начин ,повечето сенатори да не повярват на Коми.

Психо-наркоманите все Русия им е виновна.

Ами все прави зулуми.

Тръмп си мислише че всичко дето хвърчи се яде.

Скоро ще острижат Тръмп нула номер и на топло.

Пази се Тръмп идват истинските американци, ти си измислен герой.

Тръмп ще бъде изгонен.

Тръмп се е полакомил за рублички горкия, ама сега ще падне като гледам.

Ще се импийчваме май.Сенатът вярва на Коми не на Тръмп.

Коми е следващият президент на САЩ

Тръмпчо май се помисли за голяма работа.Сенатът ще му стопи май усмивката.

Тръмп е егати смешката.Прездент, ха-ха, мъчи се да опази зетчето Джаред да не влезе в затвора.

Ако Тръмп си въобразява че предателството ще му се размине,защото е милиардер и президент,скоро ще се увери че е сбъркал.

Тръмп е едно шоуменче и организатор на конкурси на мис Не знам коя си.Не може да се сравнява с Коми.

Коми е достоен човек офицер, личи си, а Тръмп някакъв бизнесмен правил конкурси за мис.

Коми е прав и честен.За съжаление Тръмп е слаба работа.

Името Коми и произхода му дали не от съветската република Коми или е случайност? Мирише ми на дървосекачи под прикритие във ФБР!

тоя лъже като дърта циганетка

и със сигурност си е вързал здраво гащите с куп неопровержими доказателства, докато оранжевата перука е обикновен търчи-лъжи шоумен.

Тръмп е слаба ракия ами добре че има сенат.

Тръмп е лъгал толкова много през живота си, че още един път не е проблем за него.Приемал е пари от кой ли не, че сега от руснаците какъв му е проблема.

Ами разбира се че е уволнен заради Москва-излиза че всичко в най-"демократичната" държава става заради москва-пълен цирк!!!!!

Значи в САЩ вече избират президент според това какво им кажат руснаците.Уволняват директора на ФВР и външното разузнаване заради руснаците.Никой не смее да се срещне с руския посланик,защото само с 2-3 изречения посланикът го вербува за агент!?Сега би трябвало да се направи едно разследване колко от сенаторите и конгресмените са избрани по указание на Москва!?Ами милиардерите-може би и те са руски агенти напр-Тилерсън ,милиардер и кавалер на руски орден/нали в Русия милиардерите ги назначава Путин!?/Излиза ,че властта на Путин е безгранична и излиза далече извън границите на Русия!А нещастните американци вече нито могат да направят самостоятелен избор,нито да се управляват,нито да забогатеят без разрешението на Путин!Горко на победените!

САЩ Е СПЕЧЕЛИ СТУДЕНАТА ВОЙНА, ТОЙ Е ПОБЕДИТЕЛ, А ТОВА КОЕТО ПИШЕШ Е СМЕШНО.

Коми е един честен и почтен човек, докато тромп е обикновен квартален шмекер, случайно попаднал там, дето не му е мястото.

Тръмп е някакво пораснало момче нестабилно по характер.САЩ не заслужава такъв човек.То не само Русия ами и други могат да го купят.

Тръмп ще падне скоро.То и без това е грешка , че е станал президент някакъв си бизнесмен нестабилен психически.

Лелеее....ло сбъркана държава едва ли има! Да ни пази господ от такава демокрация!!!!

"Назначить Дональда Джей Трампа полномочньiм представителем президента по Северо-Американскому федеральному округу" В.В.П

Нещата са много прости: Тръмпи си извоюва победата с помоща на еврейското лоби в САЩ. Руската намеса не я е търсил, но му дойде добре дошла. Да не забравяме че той изуби изборите (имаше близо 2 милиона гласа по малко от Хилъри) но Колегиата наклони везните в неговата полза - такава е системата в САЩ. Демократите след това се хванаха да гонят руската следа като начин да свалят Тръмп след време и Тръмпи се изплаши и реши да натисне както той си знае - с бухалката вместо с кадифената ръкавица...то си личи че не е политик. Политика пипа по меко. Коми е пич. Честен, интелигентен и опитен. Тръмп е тъпанар и го хванаха. Не се намери един от разпитващите да зададе въпроса "Коми, възможно ли е руснаците да се бъркат в нашите дела, защото ние се бъркаме в техните"? Вярно че Коми нямаше да може да отгови защото за това е отговорно ЦРУ а не ФБР, но все пак би бил добър въпрос. А че Русия се е опитала да повлия е ясно. Това което не е ясно, какво лошо или срамно има в това, след като САЩ се бъркат в делата на всички по света? 6+ на Чичко Вова че даде на измиселните демократи малко брашно от тяхната мелница...

За евреите е много точно. И ако свалят Тръмп, на Израел ще му дойде много нанагорно. Евреите няма да позволят това ...

sonibvc@gmail.com

То е достатъчно да видиш кой е най близкият му съветник и всичко става ясно!

Целта не е Тръмп, а превземане на Русия.Когато разберете рова ще можете да анализирате правилно.

Тръмп е ала бала, Коми е стабилен човек.

Коми е честен офицер, а Тръмп е един фарфара(лекомислен човек).

Тръмп е повърхностна личност и много страхлив, в същото време алчен за пари и власт.

Честен офицер, ако е наистина честен, никога не би навредил на държавата си, пред която се е заклел. Днешното изпълнение на Коми си е направо предателство. Но американците да му берат гаалето!

Именно ,не и наврежда , а и помага да разбере какъв президент има.

Той помага на САЩ да не се поддава на случайни хора като Тръмп.

Коми просто казва истината и има доказателства.

Господинът е ясен и без полиграф.