Близнашки: Положението с бюджета е изключително тежко

Положението с бюджета към момента е изключително тежко и това е опасно, обяви във Варна служебният премиер Георги Близнашки.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Положението с бюджета е изключително тежко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Тоя пък от кога разбира от бюджети или просто повтаря думите на шефа си Борисов който е признат финансов корифей;-)

Близнашки,ами допитай се до Ицко Бисера и Даньо Ментата,та да те"светнат"как да вържеш бюджета!!! Те са отдавна в"занаята"и са"вещи"по тези дела!!! Може и съвет от"другарите с чука и сърпа"да поискаш,та нали те...дробиха попарата за последно!!!

humfry

"Това обаче натовари администрацията и навсякъде има недостиг на пари, включително и невъзможност да се осигурят средства за заплати до края на годината, ако не нарастват приходите" Нали временното правителство щеше да съкращава администрацията четири пъти и да ги кара да си плащат сами осигуровките?

Ами като не можете си ходете! А ние пак ще изберем Партията, защото тя вдига пенсиите, социалните осигуровки, намалява тока и ни строи веднъж месечно по АЕЦ! Ау, и кебапчета дава!!

Ха, много бързаш, Близнашки! Чакай да излезе резила от проверките на КТБ! Чакай да излезе арбитража за Белене! Чакай да дойдат първите сметки за Уестингхаус и Южен поток (до тук 780 милиона). Тогава ще видиш защо Експерт си подава оставката, а Гербер сяда на пачи яйца!