Симеонов за акция ”Тишина”: Няма как Бойко да спре Валери

Няма как Бойко Борисов да спре Валери или Валери да спре Бойко Борисов, когато и двамата спазват закона и работят по програмата, която са подписали.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов за акция ”Тишина”: Няма как Бойко да спре Валери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път "БРАВО" на Валери Симеонов. А Попарешки да си взема ХАПОВЕ гинкобилоба ОТ ЕДНИ АПТЕКИ за да се досети, че Слънчев бряг се намира в страна, известна през вековете със силен, здрав морал, а не с ВЪРГАЛЯНЕ НА ПИЯНИ НАПИКАНИ ЖЕНИ И ДРУСАНИ МЛАДЕЖИ В ПОВРЪЩНЯ И ЕКСКРЕМЕНТИ. Тая "бизнес"- стратегия много опростенчески разбира "забавлението". Добре би било апологетите и да се пообразоват малко. Няма да позволим на примитивни хора във властта да развращават младежите, както и да допуснем младите хора, подстрекавани от примитивите, да реват "СлънчакА не е за хора от трета възраст", което е ПОДСЪДНА ДИСКРИМИНАЦИЯ. Освен ако подстрекателите не се считат за "младежи"на преклонната си възраст. А ако на някой му иска България да се превърне в Куба отпреди 1960 г. - мръсен, заразен вертеп за "забавления"- да си взима дърмите и да ходи да живее в страни с "шумни места", заедно с децата си, да им осигури достойна кочина, където спокойно да се въргалят в помия и зарази. Тук е България, тук е Европа!

Валери е прав и няма никой да го спре.

Имаше една народна мъдрост подходяща за случая: Дай му на селяндура власт и му гледай сеира!

ПОДКРЕПА за да можем нормално да живеем.Никъде по света няма такава вакханалия каквато е завладяла нашата страна кой както му скимне да слуша - пуска музика, кой както му скимне да си паркира, кой както му скимне да шофира и т.н. до като тези всички деформации не бъдат премахнати.Стига вече с тези МУТРО - ТИМСКИ ПОХВАТИ.

Този прабългарин само се дъни! А къде е Волен?Някъде пасува... след като разни пришалци бият хората ни и цигани, също....

Евала, Валерка!

Просто си на погрешно становище, противното занчи че не си си взел дозата рано сутринта.

Дай Боже повече селяндури като тебе да спазват закона.

Излюпили се от бърлогите и направили протеста си в 12 на обяд, че довечера са на работа. Абе хаймави, налятайте си парцалите и работете без нарушавате закона или хващайте самолетите да видите на запад какво е засон, като сте толкова отворени.

Боко няма нищо общо с маджо и маргините, а пък ние сме олигофрени, ама друг път... Сега разбирате ли защо боко правеше реклама на българския туризъм?

"когато и двамата спазват закона" ли??? Кой точно закон са спазили? А основния закон на демократичното управление, този за разделение на властите, как точно е спазен? Понеже видите ли, местната съдебна власт отхвърляла решенията за затваряне на заведенията, другарят Валери Симеонов с неговите щурмоваци милиционери от набързо сформираните "айнзацгрупен" решават да "спазят" закона като извършат нападение над туристически обекти??? Нека поясня - не защитавам никого. Слънчев бряг не е моя курорт. И аз обичам тишината и спокойствието. Но това ли е начина за решаване на всички проблеми???

Войната на троновете.А бе хора, не ви ли прави впечатление фактая, че Валери говори само за Маджо,Маргините ,Радо Слънцето и хайде от него да мине и братя Диневи, ама те били местни.Споменава и Божидар Кузманов, но нито дума за Митьо Очите и Иван Апостолов.Валерка,братко мили, не така, неееее.С този бургаски регионал шовинизъм не те приемам.После това са пилищарници на фона на акулите-Арабаджиев,Банев, Гергов и.т.н.

отвъдното,бивш шестак от ДС,бивш члена на ВС на БСП. "Аааа,Маргините няма да ги закачате.Те са наши момчета".

"В бар "Оксижен", който е собственост на една мутра от Пазарджик - Божо Кравата, става дума за най-малко 20 предупредителни протокола и над 18 наказателни постановления за шум, които не се спазват. Те продължават да скандализират", изтъкна Симеонов. И Вицепремиерът беше категоричен, че институциите вършат добра работа." Г-н вицепремиер, това са две изключващи се твърдения все пак;) Т.е. институциите вършат добра работа, но нарушителя продължава да си прави каквото си иска - работят , да, А КЪДЕ Е ЕФЕКТИВНОСТТА от вършената работа?!

"Ааа, и Маджо няма да закачате.Като бях министър на вътрешните работи колко пъти сме си пили кафето заедно,Абе и то е наше момче".

Хайде всички вие, пишман български "патриоти", които се възхищавате от действията на това недоразумение, да вземете да попитате другаря Валери Симеонов, като е толкова загрижен за тишината и спокойствието на мирните граждани, кога ще направи нещо по проблемите със шумните ромски сватби, които тероризират цели квартали от мирни жители? Кога той ще извърши проверки, арести, изземане на озвучителна техника, и прочие подобни действия които видяхме в курорта Слънчев бряг? Искате ли да позная? Точно НИ-КО-ГА! Защото ще си загуби електората ;-)

И така,Валери,кактои си тръгнал да изброяваш имена,които държат"летния бизнес"по Морето,защо не продължи?На Север-всичко са ТИМ.От Черноморец до Каваци-ТИМ и пернишките Котараци....И понеже говориш за мутри,ами да,България е превърната в мутро-държава.Начело с Вожда....и приятели.

Този египтопитек си мисли, че е римски консул!

Ами то не е ли ясно? Защото групировката ТИМ и всички кръжащи около нея очевидно са от бандитите на властта. Просто едни бандити извършиха погром над други бандити под формалния предтекст на спазване на някакви си закони. Това е което стана на "Слънчака" ако трябва да обобщим. Мафиотска война между две групировки - тая, която си има държава (България) и другата, която не е успяла да си вземе такава.

България би трябвало да е правова държава , в която да се спазват закони и правила !!! Тъжното е , че се стига до там, правилата да се спазват от време навреме според това, кой е решил да свърши нещо !!!

ТИМ са най-големи и велики, Валерката от тях му треперят мартинките!!!!

Подкрепям Валери Симеонов! Това се прави с дупе. Само така!!!

Това, все едно не живеем в правова държава, а в някаква феодална структура от средновековието. Няма съд и прокуратура, няма полиция, само някакви владетели, като Бойко, Волен и Валери ходят и раздават правосъдие. И така, ние, дето сме по-зле от бананова република, дръзваме да се наричаме европейци, че и да горовим за еврогейове и пр. Какви сме смешни, само да можехме да се видим отстрани.

Валери - законите за шума ги разбираш, ама за незаконното застрояване в защитени територии нещо ти убягват - защо ли?! Май само където има финансова стимулация си радетел за законност.

Аман от паляци!!! Като иска да свърши нещо нека разръчка дебелосерковците от съответните органи да си вършат работата! Ако те заработят нормално няма да се налага вицепремиери да събират грамофонни плочи! Ако се окаже ,че имат някакви уговорки на местна почва да си понесат наказанията!

Такаа, цял вицепремиер нарича собственици на заведения и плажове "мутри". Това морално ли е, законно ли е? След това обяснява, че черноморието е разпределено от мутри. И какво прави бачо вицепремиер. Не може да ги вкара затвора, но ще им спре музиката в 12ч. и ще им гепи по един лаптоп. През сълзи се смея вече.

Обаче ,забележете кои първи нададоха кански писъци за правата на швестерите и курволяка в Сл.бряг- цялата недъгава ,протестърска ,ентелектулна,жълтопаветна измет на драгалевския лаборантин и дойче зеле!Изпълзяват на припек към обяд,защото никой не работи и почват да дават 99 акъла как не трябва нищо да се прави!Костомола на радан кънев веднага вкараха интрига между Бойко и Валери! Тия и комунягите са корена на злото и заради тях нищо не върви в България -от съдебна реформа до шум в дискотеките!

То това си е типично за бургаско мИкере, а и е ясно от факта, че вилнее само в Слънчака.

Винкел, пожелавам ти да продължиш в този дух. Заповядай да нахлуеш с 50 полицая и да откраднеш средството за препитание на следващия диджея - лаптоп. Но с тези си действия освен да предизвикаш падането на Борисов-3 нищо друго няма да направиш. Скандални дс ченгета малоумници окупирали властта.

А какви са маджо,радо слънчето ,,маргините и шефа им червения генерал Любен Гоцев- монаси? Гоцевци водеха от монтерей цялата метежна измет и пропаганда срещу Б-1 плащане в медии и мма анаболни швестери по улиците !

С голо дупе, таралеж не може да се смачка.

Давай Валери, сложи малко ред че вече и кварталните шматароци като се надянат в бяло и се типосат в бедрума се мислят за недосегаеми.

Браво на Валери Симеонов! Долу мутрите-печалбари!

Далавери Тишинков , дълбокият проблем на тази територия е , че такива като тебе направиха така ,че обикновени граждани като мен ,например , да застават на страната на ''мутрите'' , както съвсем възпитано и подобаващо на поста който заемате ги наричате. Сутринта размахвахте някакъв закон и същевременно твърдяхте , че призваните институции да се занимават с подобни проблеми нямали достатъчна подкрепа , ами закона бе г-нчо , закона , каква повече подкрепа , излиза , че институциите ви по някакви причини не си изпълняват задълженията да прилагат закона , потърсете им отговорност бе , елементарно е но не достатъчно за вашето ниво.

Волен Сидеров: "Този циганин В.Симеонов,забогатя от кражба на кабели"

За 3 месеца е министър и вече го направи в Асеновград! А вие - лаладжиите от драгалевския костомол,на колко мангала и мутри досега начупихте колоните?

Интересно как деградира версията на този мутромилиционер. От борец срещу шума в дискотеките изведнъж стана борец срещу неплащането на данъци и прочие икономически престъпления. Ако е така да влезне една пълна данъчна ревизия в хотелите му и телевизията му, да видим колко е отворен. Разбирам да е чист борец за правда, но той е един от най-големите престъпници по морето. Известно е, че крадъцът най-силно вика, дръжте крадеца.

намери един висш правителствен чиновник да разбута с клечка блатото,наречено Слънчака,че да позамирише малко.Но това е нищожно.Следва : 1/До края на сезона денонощно да се тревожат мутрите на Слънчака и за високата музика и за наркотици и всички противозаконни действия. 2/След сезона - тотални комплексни проверки от всички компетентни институции на тези мутри,наричащи се "ресторантьори и "хотелиери".Това за разрешителни,лицензи,плащане данъци,доходи от дейност,печалба,разходи,работна сила,трудови договори,работни заплати,хигиена,хранене,снабдяване,фактури и какво ли не.Който нагазил лука здраво,на прокуратура,съд,отнемане на разрешителни,затваряне на заведения и хотели и т.н.Щото иначе на туристическите карти,диплянки и агитационни материали и пътни указателни табелки вече няма да пише Слънчев бряг или Съни бийч, а вертеп-клоака Слънчака.

За пръв път, от 27г., български политик категорично прилага закона, в полза на обществото.

Воленееее ,къде си отрепко- сега е момента да застанеш зад Валери,както Бойко и целия народ- а не да ми обикаляш бакалиите с чукопата за хвърлени фасове в 03 сабале!

Надяваме се, че прилагането на закона в чалга гетото "Слънчака" е само загрявка за прилагането на закона и в циганските гета "Столипиново", "Факултето"...

Чест прави на Валери Симеонов, че се нагърби с тази неблагодарна задача - да спре тормоза на обикновените граждани по морето!!!!

Вицепремиерът трябва да иска по скоро отговорност от съответните органи за несвършена работа! Иначе прилича на кампанийна ПР акция ! Нека разберем защо и кой от местната власт не си е свършил работата,какви са причините и какво наказание е понесъл! ТАКА БИ ТРЯБВАЛО ДА РАБОТИ ДЪРЖАВАТА!

Надявай се! Това ще стане когато се разтопят напълно ледовете в Антарктида!!! Бас фащаме ли?

за тези които продаляват упорито да наричат валери бургазлия повтарям за кои ли път валерката е родом от варненските села или с една дума гагауз за това може би не закача родното си место а вилнее около бургас където е и бизнеса му

Мутри, идиоти, дрогари, чалгари, кръчмари, пияници... от по света и у нас, обединявайте се! Смърт на държавата, реда и законноста! Свобода за идиотщината!

Айде бе! Ще предизвика падането на кабинета с ограничаване на дерибейството на няколко шибани мутрака?!? Какво си мислите вие - че сте вечни и недосегаеми! Ми не! А тия дето им подгъзувате по форумите сте най-жалки!

Ем, сега им показва(как), после ще наказва.

Ти като не разбираш законите какво се изказваш неподготвен? Това си е разчистване на сметките на мутри в типичен мафиотски стил! За разделение на властите чувал ли си? Не е работа на този министър да провежда такива наказателни акции в стила на щурмовите отряди на германските есесовци от Втората Световна Война! Проблем в Слънчев бряг има. Но не това е начина той да бъде решен. Жалко. И тъжно.

Като ми заговорят мутри за законност аз пък умирам да се смея! То отнякъде трябва да се почне - превърнаха Слънчев бряг в "Слънчака" и клоаката на Европа!