Каракачанов: ПФ няма да се разцепи

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че Патриотичният фронт няма да се разцепи заради казуса със зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: ПФ няма да се разцепи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На следващите избори Каракачанов ще е от 5 до8 партия в т.н. РБ. На по-следващите ще се борят с БСП за 4% общо.

На следващите избори,господа крепители, парламента през крив макарон.

ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ИНТЕЛЕГЕНТЕН. НО В ТОВА СИЛОВО МИНИСТЕРСТВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР С ДОКАЗАН ОПИТ И ВЯРНОСТ НА РОДИНАТА. ОБЪРКВАЩО Е РЕШЕНИЕТО НА ББ, ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА ПОКАЗА КАКВО НАПРАВИХА С БЪЛГАРИЯ ФИЛИП ДИМИТРОВ, СТОЯН ГАНЕВ, ПЕТЪР СТОЯНОВ, СОЛОМОН ПАСИ ....

...но, виж панталонът ти отзад, и ризата отпред със сигурност ще се разцепят.

Ако така ще продължава по-добре е да ви няма . В САЩ защо не назначат руснак или в Гърция турчин или албанец ,може и в Израел палистинец . Или на Орханчо му се ще да краде от МО ида има допълнителни възнаграждения от Турция. Тактиката на ДПС му е позната (безкраен финансов празник)

важното е златните ви дупета да не се разцепят, другото няма значение!

Kакво е това зам. мин., ясно е че г-н Oрхан има качества и на номер 1 в това министерство и това не стига ,трябват още няколко като г-н Oрхан, само тогава ще имаме Eвроп. правителство.

Ако това стане означава ,че гей браковете се озаконяват

оляма грешка е в правителството да влизат лица от ислямиска партия, отрито подкрепяна от Ердоган, те са троянския кон на турция в странатани, кога ще го разберат това нашите продажни политици?

Патриотичния фронт не трябва да казват "може да оттеглят", а твърдо и непоколебимо :Оттегляме подкрепата си за това правителство! ПИТАМ ГИ : Защо гласуваха актуализацията на бюджета на здравната каса? Непростимо. НАЙ- НЕПРОСТИМОТО Е ,ЧЕ ГЛАСУВАХА И АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ! НИМА НЕ ЗНАЕХА ,ЧЕ МЕНДА СТОЯНОВА ЛЪЖЕ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕН КРЕДИТА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА? Самия Горанов каза ,че няма да бъде възстановен. ТЕЗИ ХОРА НЕ МИСЛЯТ ЛИ С ГЛАВИТЕ СИ? КАРАКАЧАНОВ Е ЕДНА ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ТОЧНО КАТО ОНОВА КЕЛЕМЕ- Ангел Джамбазки. НАЙ- ДОБРОТО ,КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ Е ДА ПРЕСТАНЕ ДА ПОДКРЕПЯ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! ДА ПРОЧЕТАТ ХУБАВО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ И ДА НЕ ГЛАСУВАТ НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕН ЧЛ.28 ОТ ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕНОСТТА. Иначе ни чакат още много ИЗМАМИ НА Б.Б. и управляващите.Сега като разбраха ,че вече не не падат пари от приватизация СЕ ОБЪРНАХА КЪМ ОТНЕМАНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ УЖ ЗА ДЪРЖАВНИ ЦЕЛИ.МНОГО ЩЕ ПРОПИЩЯТ ,НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

Каракачане, ако си мислиш, че някой се вълнува дали ще се цепите или не, жестоко се лъжеш. А и вие нямате право да се наричате ВМРО. Ако възкръстне Ванче Михайлов, ще изчезнете на секунда всичките пишман войводи. Виж как си се оял. А и в Брюксел едва ли някой знае какво е това ВМРО.

Борисов, недей така си играй с търпението на хората. Дай им парите, щото виж как се карат.

Крайно време е да престанем с профанизацията на българина , не всичко е пари ...!

Разцеплението в Патриотичния фронт е вече факт, точно, както и при Реформаторите. Не знам само на какво разчитат ГЕРБ с тези партньори.

Борисов е направил превод по сметките на патриотите май?

Етническите партии са в нарушение на Конституцията! Как да бъдем правова държава с тези назначения? Докога нарушения?

КАРАКАЧАНКА, НЕМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ, КУРВО БОЛШЕВИШКА!!! ГЛАВАТА ТИ И ТАЯ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ЩЕ ГИ ИЗПРАТИМЕ НА ПУТИН!!!

ПФ не трябва да скачат на отбраната- ръководството й е много компетентно.Онзи ден министъра й заяви,че според изискванията на НАТО бюджета му трябва да стигне до 2% .Сега бил далече под тази цифра.Той не знае горкия земеделец,че от 5 години този бюджет- ва отбраната е 2.5 %

Всичко може да се разпадне,като се допре до Каракачанката!

Така и преди разправяхте, обаче се отцепихте в момента, в който ви предложиха повече парички в НФСБ, така че - НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!

Тоя гном Симеонов и македонеца от "Русьи" Каракачанов, каквото и да стане, няма да мръднат от задника на Боци, където са си завряли муцуните. Къде изчезна единственият достоен депутат Велизар Енчев- в момента тече организирана медийна кампания за неговото очерняне като долно ченге от ДС и какви ли не безумни приказки, подлагащи на унищожителни критики журналистическия му професионализъм и пълното му дискредитиране. Къде се крие и оная гнида Валентин Касабов, който тръгна и да го бие?

Въпреки че съм избирател на ГЕРБ, подкрепям и доста от идеите на НФСБ и дори се радвах че ще участват в управлението с програмата си. Но след като гласуваха ЗА отпадането на плоския данък онзи ден - не ща да ги чуя повече. Леви боклуци като атака!

Тия двамата играят ролята на доброто и лошото ченге.

ченгетата на какво да играят:)

Впечатляваща биография на Орхан-доцент, доктор, зам председател по досиетата, зам председател по класифицираната информация....той си е готов поне за вицепремиер по силовите министерства.

Освен това е вундеркинд, вземал в университета 5 години за 4.

Да бе може и премиер да го направим, защо не и президент? Пък после и фесове да си сложеим, а жените - фереджета ...... не е зле нали...... Измекяри долни, заради такива като вас сме стоели 500 години робство, не толкова заради турците....

Всички ще клекнете и вие и деформаторите ,дето никога нямаше да се коалират с гроб,тия дето висят по -магистралите за пари имат повече достойнство

проблема при тия формации е кой да кара влака , още от времето на македонските харамии през ванче михайлов до днес голямата борба е кой е баш патриота и ще води четата , шибаняци

Нали се оказа, че не членува и не е членувал в никоя партия човекът. Какъв е тогава проблемът? Не знаели патриотите, добре. Но след като се знае - защо?

И тези ще предаде тоя каракачанов ., за 25 години с който се е събрал всичките ги е прецакал :) :) :)

Какво значи "предава"? Или на теб ти харесва гласуването под строй както нареди Дучето?

Ама онзи мангал още ли не си е подал оставката бе...

Някой е мангал,най-вероятно ти...

ПРЕДЛАГАМ КАТО ЛОЯЛНИ ЧЛЕНОВЕ НА НАТО И демократи за пример да предложим на Турция за поеме отбраната на Булгаристан , това ще бъде най- хуманно и демократично , ще ни спести изключително голям финансов ресурс!

За твое сведение Българската армия заедно с турския аскер разгромяват войските на Русия и Румъния и защитават българска Добруджа през ПСВ.Стигат до Букурещ.Та заплахата е от Русия.

Турският аскер се е състоял от няколко дивизии слабообучени за военни действия сирийски араби.

Това е така ,но не и да ги пуснем "под юргана"...! Всичко има граници ...!

Аз пък предлагам, като доказали се толерантни с евроатлантически ценности, направо да анексираме България към милите ни и скъпи комшии от Турция, да им предаваме държавата и територията и да се оттървем и спрем да се мъчим да бъдем патриоти, ще си бъдем обикновенни роби...

иди в турция , не е скъпо ще ги спестиш . виж какво е отношението на хората към трудът , занаята и клиентите им , чистотата и редът тогава помисли дали те ще ни искат

Много умно.... Обаче ще трябва доста вазелин?

По-добре разцепете това бандитско котило ГЕРБ начело с удна мутра, отколкото да рушите единството на българските патриотични организации на бедните и онеправданите!

направо ме разплака! Ти от бедните и онеправданите ли си? Дето чакат правителството да ви вдигне заплатките?

Болен , Валери, Каракачана, много маймуни станаха на 'националистическия' клон и скоро ще се счупи.

Време е да покажем, че народа ни не е като някоя без зъба баба, която да фъфли насреща. Имаме кураж да се опълчим и с ясен глас да кажем какво искаме и как да го постигнем.

Скъпи патриоти , това с този зам. министър - турчин е несъществен проблем.Попитайте кога ще се подведат под отговорност поръчителите на престъплението на Златанов.Оттегляйте си подкрепата за правителството ако няма разследване за престъпленията на хората с инициалите от тефтера.ако това не е на дневен ред се превръщате в подлоги каквито обвинявате че са от Атака.

както апостол Петър три пъти се отказа от Христос, така ВМРО три пъти може да си смени коалиционния партньор в една година. Не се брои

Така ли бре Каракачанче. Ти мазнико, който си от 25год. на хранилка в политиката. Ако се отдели Велизар ще се сринете като стара барака и всички ще тръгнат след него. Ти май-не разбираш, че хватна последния влак на последната степенка. С тава ибрикчийско поведение към мутро-милиционерите сте аут. Боко разделя, вилнее и краде. Вие ставате за резил.

Уважаеми патриоти, ако отстъпите по тоя изключително важен въпрос - в ключови министерства на Република България да НЕ СЕ назначават ДРУГИ, ОСВЕН БЪЛГАРИ - ще станете за посмешище и ще ви пратим по дяволите! Така че мислете добре, на вас залагаме да отстоявате националната политика. И не забравяйте, че мантрата "европейски ценности" не може по никакъв начин да се постави пред НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ !!!

да си подаде оставката новия зам.министър на отбраната. Има толкова кадърни генерали, които могат да бъдат на негово място.

Да си подаде оставката, да не чака да се стига до напрежение и разпад на правителството. Срамота е да си натиска парцалите при това крехко равновесие в парламента!

Не демонстрирайте невежество, министър и зам.министри на отбраната са само граждански лица, а не военни!

Аз съм готов за предсрочни парламентарни избори - всичките ми рибарски такъми с пълна бойна готовност.

Да се внушава : " На ПФ им пука за бедния многострадален българин " !

Дали наистина им пука за народа или не, сега е момента да го покажат.