Валери Симеонов даде на основни медии 24 часа за извинение

Заместник министър-председателят Валери Симеонов даде на Нова телевизия, bTV, БНТ и БНР 24-часов срок да му се извинят.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов даде на основни медии 24 часа за извинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречените журналисти са жалка пасмина готова да служи на всеки който си плати!!!

..е по-мургав и от някои истински роми. Не блести с кой-знае каква интелигентност и трябва да престане да се дуе и да се прави на интересен.

оставка бе! марш!

Варели варели ти какво още чакаш специална покана ли.вземи пример от другият самоубиец тодоров

Медиите пък му показаха среден пръст! Хем професионално,хем задружно.На път са да подпалят чергата на Валери, а от там и тази на любимия на "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ" вожд,великия Бойко Борисов.Дръж се Боце,мечка ке те гази!

Ще има да чакаш?

браво на валери симеонов -единствения адекватен и умен политик в българия който мисли за благото и тишината на всички а не само за собственото си благо и понеже не се вписва в дребночелите мозъци на някои злобни журналисти са решили да организират клеветническа питбулдса кампания срещу него -това е пример как в българия се оплюват всички достойни политици и как после се оплакваме че нямаме достойни политици -същото се случи и с иван костов -прости български народе -заслужаваш тежката си участ заради злобната си глупост!

Оправи тия подлоги на герб нова бтв канал1 бнр аз не знам коя медия не е на герб ама гледай герб да не те катурнат

Никой не е допускал, че в коалицията на ГЕРБ ще попаднат такива долнопробни типове като Тодоров, Гърневски, Симеонов ... Те са личен избор на Цветанов.

Този е абсолютен типаж на Пурко в:"Господин за един ден"!

Значи след като всеки има свобода на словото (според него) Ако го нарека т..ъ...п г...ъ...з, няма проблем?!

тамън се зачудих как ще го отиграят падането на правителството този път (и то преди България да поеме председателството).

Почти не гледам телевизия, нито пък това прословуто интервю. Но Виктор Николаев ми изглежда послушко. То няма и как да сложат за водещ на медия, обслужваща герб, някой със собствено мнение. Тъй че за каква свобода на словото говорим? Просто лъсна наглостта на управляващите и това, че смятат журналистите за свои слуги. Те са си такива, просто сега си пролича хаха..

Кой си ти ?

му е дадена някаква власт и му гледайте сеира.Действа като гаулайтер,сатрап.И този се нарича патриот.да му се отнеме властта,защото е смешен.Сътворява безчинства.

Абе, откъм МС се чува ритане на манерки. Чии ли са?

Едно време,когато някой направи нещо нередно го наричахме /дърводелец/,сега трябва задължително трябва да им викаме/журналист/няма по гадно племе от журналистите това е пасмина от тъпи тъпанари с чела два пръстакато козя пътека през Хималаите,които мислят, че ние българите сме прости и могат да ни промиват мозаците в услуга на едни други,които са мразени от целия свят.За това елате нещасни журналисчета при бате митко шопа да ви удари по една сопа та белким ви дойде акъла.

ДО 24 ЧАСА СИМЕОНОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!1

Всеки над 165см.дава ултиматуми.Кой си ти?Какво като си В.С.?Аз пък съм П.Б.

По-прост и от Стоичков.

Валери за президент да нарита платените медии

"Кога стана калайджия, кога ти почерня зад.ника". Поговорка.

Този много бързо загуби връзка с реалността и се помисли за велик. Толкова ли е зле че не може да се намери един файтон свестни хора да управляват Б-я

АКО ДО 24 ЧАСА ДАЛАВЕРКАТА НЕ СЕ ПОДМИЕ И МИ СЕ ПРЕДСТАВИ В ПРОЗРАЧНА НОЩНИЧКА ЩЕ ГО ПОЧИСТЯ СЪС ШОМПОЛА И ПАК ЩЕ ГО ХХХ :))

... със шомпола?!... мн. тънко, бе...

Валерка,времето на ултиматума изтече.Не ти се подчиниха.Бъди мъж,почвай ги!Разкажи им играта,разкатай им фамилията.Те да видят кой е боса в тази държава.Ти се справи с бабите по границата,та с тези "скърцащи със зъби от злоба журналистки",няма ли да се справиш. Ако не се справиш,всички ще те мислим за въздух в балон.Ставаш Господин Никой.А може би и сега си такъв!?

Този се е самозабравил! Аман от такива надути простаци, дето си мислят, че всички са им длъжни и трябва само да им се кланят, камо ли да посмеят да кажат нещо по- така в лицето им! Незабавна оставка за такива измекяри!

Аман от селски комплексари!

Извинявай, Валерка, че Мичурин ти е присадил на раменете възможно най-празната манерка!!! Направо се е подиграл Бог с теб!!! Ще му искаш ли извинение, питам?

може да го даде на СЪД ! Ха ах ха ха ха

Айде при СДС. Да ви няма. Самозабрави се.

Този селски простак е не само е срам, но и обида за българите, че имат такъв заместник министър председател!

КОЙ КАК ГЛЕДА,НО СПОРЕД МЕН ВИКТОР НИКОЛАЕВ СЕ ДЪРЖЕШЕ СДЪРЖАНО И ДОСТОЙНО

ЗАЩО,БЕ ХОРА ДА ИМ СЕ ПРОЩАВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НА ТЕЗИ НАГЛ ЕДЦИ.ПОСЛЕ ЩЕ ПОДПУКАТ И ВАС ДЕ ТО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ. ВАЛЕРКАТА С ПРАЗНАТА МАНЕРКА ПРОСТО НЕ Е ЗА ТАМ.СРАМ И ПОЗОР Е ЗА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ.

Тойзи другар съвсем си повЕрвА! Я, зУт, коте, под масата!

Стига вече с тази тема! Голяма работа станала! Журналистите не са богопомазани и трябва да се съобразяват, че срещу тях има хора, а не дивеч, който да обстрелват.

Гледах интервюто. Мисля, че Викторчо на няколко пъти пълни гащите по време на разговора. Сигурно студиото е имало нужда от сериозно проветряване и обезмирисяване след това предаване. А майката на Викторчо вероятно доста усилия е трябвало да положи, за да му изпере гащите. П.П. Не съм фен на Симеонов, но Викторчо ми е по-неприятен и противен.

НЕ СЕ КОСЕТЕ ! НИЙ КОМУНЯГИТЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР - ОТ ТУК ДО КРАЯ НА... ...докат не ни изтребат и забранят със закон !

ШАЙКАТА НИ ТАКОВА МАЙКАТА

ЗА НАУКА ХЛУХ.ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИЗЛАГАТ САМИ ЩЕ СЕ ИЗГОНЯТ. НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОЙ ГЛЕДА ПРЕЗКОМФЕРЕНЦИЯТА ИМ , БЕШЕ ТРАГИЧЕН ФАРС.УЖ СЕ ИЗВИНЯВАТ АМА НАУЖКИМ.А ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ ЗАИГРА С КУЧЕТО СИ И ОТВРАТИ ВСИЧКИ , НАГЛЕДЦИ, ПРОСТАЦИ, НАРЦИСИ

ТОВА -ВАЛЕРКА,ВАЛЕРКА, ПРАЗНА МАНЕРКА... МНОГОООО МИ ХАРЕСА.ХАЙДЕ ДА МУ СПРЕТНЕМ ЛАФ-ГЕЙТ ВАЛЕРКА-ПРАЗНА МАНЕРКА

ДОСТОЕН ЗАМЕСТНИК НА ВОЛЕН СИДЕРОВ. МАШАЛА.БИВА,БИВА ЦИНИЗЪЪМ И НАГЛОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА НЕ БИВА.ОТВРАТ

ХЕЙ, НАГЛЕЦ ДОЛЕН! ДАВАМ ТИ СРОК ДО 24 ЧАСА ДА СЕ ИЗМЕТЕШ ОТ ВЛАСТТА,ЧЕ ДА НЕ ТЕ ПОГНЕ НАРОДЪТ С КАМЪНИ ..ШЕГУВАМ СЕ,БЕ. И АЗ КАТО ТЕБЕ ИМАМЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Този, Валери Симеонов, май, се е взел много на сериозно! Толкова се е вживял в своето величие, че е "мръднал"! Дано се самосезира личният му лекар и му даде задължително направление за специалист Психиатър!

Иначе ще им изпразни столчетата... Подобни хора нямат място във властта.

Ако разкрият собственниците на големите медии, може да се окаже, че са собственност на бившите агенти на ДС. Всички медии ни натякват, че свободата на словото е само тяхно. Мисля че един кукловод управлява медиите.

Напипал си "верният" тон! До моята реплика имаш 9 положителни отзива и нула отрицателни! Хората у нас са зомбирани и тази зомбировка им се поддържа ежедневно, от медиите и такива, като теб, че всичко кофти в държавата се върши от бивши агенти на ДС(без имена) и виртуални безимени Комунисти! Вярно, че таи мантра върви! Ама, докато така готино върви, криейки се зад нея, тарикатите крадат ли, крадат и ни пращат да гоним Михаля сред анонимни комунисти и агенти на ДС! За сведение: БНТ е държавна! Би Ти Ви е на Западни сбственици, Нова ТВ е на западни собственици, БИТ е на български американци Европа ТВ е на властта, ако собственика, вече е Западняк!

Хората са го казали- който плаща, той поръчва музиката! А коя е най-богатата партия, м? Отделно съвсем официално топ журналисти са финансирани от чужди НПО-та.. Стига вече с тези фантомни комунисти, десе-та и бла бла..

Е как ни се падат все неуравновесени хора да ни управляват....явно на поправителния изпит тези мутри няма да ги има дори и в списъците на резервите....например като този нарцис!

ТОЯ КЕ ГО МЛАТИМ У ДУВАРО И НА ОЛИМПИАДА ПО МАТЕМАТИКА И НА ОЛИМПИАДА ПО ПРОСТАЩИНА .... А ОСВЕН ТОВА ГОВОРЯ 3 ЧУЖДИ ЕЗИКА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО :))) ...

валерка валерка празна манерка

Всички медии в България работят като пета колона и манипулират общественото мнение. Отдавна съм престанал да ги гледам, чета и слушам. Ако случайно погледна някое предаване по телевизията, веднага ми става гадно! Същото е при радиото и другите медии! Медиите в България са враг номер 1 на обществото и изпълняват чужди поръчки! ЕС трябва да помогне да се създадат силни алтернативни български медии, иначе сегашните медии ще продължават да манипулират и плашат хората и да работят срещу ЕС!!!