ПФ може да смени позицията си за участие в кабинета

Валери Симеонов заяви, че е възможна промяна на позицията на ПФ относно участие във властта заради променената позиция на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ПФ може да смени позицията си за участие в кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Впечатлиха ме думите на лидерите на ПФ -убедителни, простички, ясни. По мой вкус - народни. Фактът , че подават ръка на един простак и невежа, на една мутра с манталитет на мутра, ме потресе. Ако те смятат, че ГЕРБ ще изпълни и една десета от обещаното наляво е надясно, че ще допуснат отново мрачните времена на Дянков и Сие, че милиционери и селски биячи няма да тъпчат разума и интелекта на нацията, то въобще няма смисъл от политика. Ние не сме на футболен мач с наши и ваши, ние сме в Европа от 1300 години и поведението на шепа негодници с власт, която никой не им е давал, на крадци на милиарди, на пандисчии в отпуск ну бива да бъде поощрявано с контакти под каквито и да е било форми. ДПС и ГЕРБ нямат място в тази страна. Ще платим скъпа цена за обратното. Скоро.

Задава се интересна коалиция от типа реанимирано-патриотичен бостан .Господ да ни пази от откровените простаци в комплект с гладни полу интелигенти .

Валери е умен човек! Той пръв се опълчи и на ГЕРБ, и на ТИМ, и чрез СКАТ на всички бандити в България! Чест му прави, че преодолява личното его в името на България! Желая успех на Патриотичния фронт! Не се съмнявам, че на следващи избори ще са първа сила!

ОТ БИОГРАФИЯТА НА ДВУЛИЧНИКА СИМЕОНОВ: "След местните избори през 2007 година е избран от листата на партия Атака за председател на общинския съвет в Бургас, в коалиция с партия ГЕРБ." КАК СЕ Е ОПЪЛЧИЛ НА ГЕРБ КАТО ОЩЕ ПРЕЗ 2007 СЕ Е ПРЕГЪРНАЛ С ТЯХ!

На балотажа Пеевски изпреварва Борисов и назначава! Кво подскачате толкова от президентската не мога да разбера?

От където и да се погледне, участието на фронта в изпълнителната власт е нужно и полезно. Най-после националисти в правителството. Това е голяма новина и много добро начало. Валери, ти вече не говориш пред СКАТ, а пред целият български народ. Поемай властта и на добър път.

Въпроса е как да я поеме тази пуста власт - с лубрикант или без.

ПАТРИОТИ ОТ ПФ И АТАКА ОСТАВЕТЕ МЕЖДУЛИЧНОСТНИТЕ ОТНОШЕНИЯ И СЕ ОБЕДИНЕТЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ТОВА НЕ БИ ИМ ХАРЕСАЛО ЗАЩОТО ПРИХОДИТЕ ИМ ЩЕ НАМАЛЕЯТ. ТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЬЗМОЖНО ДА ОГРАНИЧАВАТ ВЛИЯНИЕТО НА ТЕЗИ ПАРТИИ.НАС НИ ПОДГОТВЯТ И ЗА ВОЕНЕН ТЕРЕН. ПОЛИТИЦИ НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С НАРОДА СИ. ТОЙ ВИ ХРАНИ,НО ДОКОГА ?

специалистите да на бъдат менте, че колко професори- менте познавам все на отговорни постове, не е истина направо.

Оценявам професионалните и личностни качества на участниците във форума. Но няма ли начин да го разкажем тия неща по простичко и кратко. Като например. Една огромна и сложна страна като САЩ се управлява много успешно само от две партии. При това те са доста условно разделени. А на нас дали наистина са ни нужни 300 партии, при нашата бедност? Номера е да ни направят разногледи от уж големият избор. Няма в България леви, десни и средни. Няма и либерали и не либерали. Доган-либерал. По-точно Доган-феодал. В България има само два вида българи-гладни и сити. И така се е докарало, че гладните очакват от ситите да ги нахранят. Въпреки народната мъдрост, че сит на гладен не вярва. Ха дано, но едва ли. Ха кажете сега, че не съм прав.

Дойде, разби двуполюсния (невероятно голяма работа), взе си имотите ( даже и в повече) и бега.

Какъвто и министър да стане, няма да се изложи, защото е бизнесмен и знае цената на всяка стотинка! А политиците, чийто мутри гледаме десетки години нямат хал-хабер нито от икономика, нито от производство! Това са само едни плужеци и търтеи, за баницата са готови на всичко! Жалки подлоги!

държавата върви напред. Другите не мислят за хората.

И Поли е читава. Може да стане министър на стюардесите, камериерките и на червените фенери.

какво направиха Станишев и Доган? Взеха ДАНС от Президента за да назначат Пеесвки.

беше за! Пеевски му се видя подходящ.

Паричният Фонд е като Бойко-СамО и само за лапане ВЕДНАГА ЩЕ СИ СМЕНЯТ ПОЗИЦИЯТА-Разиграват ЕТЮДИ ПРЕД ПУБЛИКАТА И МИСЛЯТ ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА-Лапачи от класа-Сега са се надуп или на Бойко и ще се дупят само и само да са във властта-СКАТ ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА МОГАТ ДЕБЕЛАЦИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ДА РАЗКАЗВАТ КОЛКО Е ХУБАВ ЖИВОТА ПЪЛЕН С ПАЧКИ

Паричен фонд е златния пръст на Болен, който за 20 млн. лв. продаде и Атака и майка си! А сега цвили по Алфа, щото за него няма лапачка! А 20-те милиона ги опука за купуване на цигански гласове! Ама на следващия вот-джобчето празно, щото Патриотичния фронт ще спре субсидийте.

Щом една даскалица Фандъкова може да е кмет на София, аз да не съм с по-малки възможности? Аз ставам за Вицепремиер и министър на вътрешните работи! Ц.Цветанов да не е по-добър от мен?

Разбира се , че ще я смени Политическите проститутки нямат собствено мнение , а се съобразяват с желанието на клиента . Така е в пазарната икономика , пардон политика .

ПФ трябва да приеме участие във властта с министри, иначе какъв коалиционен партньор ще е? Само на думи! Нека носят отговорност!

Дайте им Министерствата на Отбраната, Туризма и Образованието, като Корман не участва в Кабинета!

Много ми е интересно как така наречения патриотичен фронт ще подкрепя правителство в което е реформаторския блок?Всички знаем,че там се намира най-протурската партия на Касим Дал,пряко подчинена на Ердоган

И друго е много интересно.Защо никой журналист не повдига този въпрос?Защото всичките са подлоги и мишоци.

дека е Станишев бе, напълни си гушата с Моника и дим да го няма.На кого ви остави - на пияници разни. Сега вече я втасахте. Както гледам спасение от никъде не дебне.

много изгладнели това тролчетата комунистически. Абе по сред нощ - сън не ги хваща - 2, 3, 4 часа - щракат ли щракат клавиатурата. Ама полза никаква.

Уточни се кои комунисти То и ГЕРБ са комунисти и то в червата

то комеунистите като отворят едни уста - като дупка на клозета в двора на Първанката - там където се е родил. Няма напълване. А като сте толков оправни защо не спечелихпте поне едни избори откак ГЕРБ се явява на тях. И сега сте два пъти по-малко. Ама лайняната уста да ви имам.

Жалък наивник си ти . Чии кадри са скъпите ти герберасти ? Наши , разбира се .Ние създадохме различни партии - мутанти за да ви доим и стрижем до край тъпи овце , а вие даже се и радвате . Затова ще започнем и да ви колим , а вие пак се радвайте.

Щом иска министри от ПФ, значи, че агент Буда е приключил с резервната скамейка, иска нови играчи!

От комунист/ДС/ Бойко стана капиталист-компрадор! Глупаците все още му се връзват, но не искат Цвъки, Фидосова, Дянков, Трайков и прочие...леваци! Но до него - други няма! Значи - от партньорите РБ и ПФ са необходими министърчета!

ГЕРБ+РБ+ПФ правят силно дясно правителство...... За Червените Боклуци и турците...... Кальфката..... :-)

задава се злощастното управление на гробокопачите ,та си търсят още някой за парлама!задкулисно всичко е подготвено,няма нищо антимонополно и по същество,само антиобществено и едва ли ще спазват споразуменията,защото фесовете негласно ще ги подпират заради вечните си незадоволени амбиции и алчност!

какво участие,герба да си сърбат попарата сами,която са подготвили те и отделно служебните идиоти!идва нов хаос и повече бюрокрация с отежняване и рестрикции,сглобено за благозвучие като "реформи" във всички сфери!нищо няма да излезе,само ще печелят време за европроектите,а вътре ще настане бъркотия!отново се подготвят за приходи чрез рестрикции,а не с подходяща бизнес среда,което е табу!не разбраха че нямаме условия за икономическо развитие,а ще стягат коланите докато блокират всичко!

Когато Андрей Карлович Луканов "вършееше", България беше фалирана от неговата продажност, и подчиняване на заповедите на Синедриона. Когато СерГей Дмитриевич СтаниШефф "вършееше", България беше фалирана от неговата продажност, и подчиняване на заповедите на Синедриона. Сега Бойко Борисов ще плаща за натрупаните си милиарди до момента ... като ще трябва да КАТАСТРОФИРА БЪЛГАРИЯ. Ако обаче успее Будата да се "справи" с МОШЕниците и ДуПиСе, имаме някакъв шанс "горчивата чаша" с отровата от бучиниш (Conium maculatum), да ни отмине. Тогава, всички ние ще станем последователи на Буда и ще го изберем за президент. Зер нали и сега "магарето" му, топли президентският стол за него.

Тиквата също е надупена на Синедриона, ако досега не си го забелязал! Спомни си кой беие външен министър в правителството на Боко мутрата и какво беше казал: "Ако някой нападне Израел, значи напада България!" Освен това мутроидът и оня примат М. Найденов решиха да продават земя на хазарите - ако не си чел нищо по въпроса, осведоми се!

като говорят п.ф.за експерти в хипотетичното правителство,за експерта орешарски ли намекват?гербери,малките камачета обръщат колата!с тия маничета ръбъ и пъфъ ще ви падне имиджа!

Вземете се стегнете Патриоти, направете нещо за България с Тиквата, защото в следващите избори май ще трябва да слагаме фесове и шалвари

С тия ''патриоти'' фесовете и шалварите няма да те подминат.

Не виждаш ли, че само "КАКИ" има в управлението. И всички са в поза "партер", с мераци в четирите посоки на света. Само ПАРАТА да е на мегдан, а не да е като ситуацията с КТБ . ВЛАСТТА е станала като свещ, в пламъкът на който крилата на "НОЩНИТЕ ПЕПЕРУДИ"-КАКИТЕ ще изгорят, за да светят като Пламен Горанов от Варна, мир на прахът му. Или Андрей Луканов, да се слави името му от ДПС.

Лъскат задници на месечина.

От 70г съм опозиция на всички комунистически правителства и нямам никакво намерение да пропусна и това, което се задава.

ЕВТАНАЗИЯ ИЛИ БЕСИЛО СЕ ЗАДАВА НАЙ-НАКРАЯ, НА ЦОЦИАЛИЗъМА? /Думата евтаназия има гръцки произход и означава добра, хубава смърт./

В тази страна границата на опростяване е премината и връщане назад няма.:(

Да ги видим патриотите сега колко са твърди или и те ще започнат да се връткат като ББ кога как им е изгодно.

втасахме я. Борисов не помни какво е казал вчера, а Симеонов подписва споразумения сутринта и се измята вечерта.

Гласувах, за ГЕРБ и подкрепям идеята, за съвместно патриотично управление. Съгласен съм че казарма трябва да има ако, ще и 45 дена да е. Относно Болен Сидеров, патриот е човека, но нечии друг патриот, не български.

Браво Форца!Твоето мнение е много важно и значимо.

Болен е твоя мозък, че си гласувал за Герб.

ВОЖДА ВИНЕТУ СИ ВЗИМА ВТОРА ЖЕНА - ВАЛЕРИЯ .. ПЪРВАТА МУ ЖЕНА ЯНКА ОДЪРТЯ

Как да бъдеш почтен човек в родината си като виждаш какви мутри и простаци избира този безпределно прост народ да го управляват!? Намалиха им цената на тока и и още мнго неща в техен интерес,а те се поведоха по думите на лъжци и мошеници,които ще замразят пенсиите,ще вдигнат тока,годините за пенсия и още много неща.Недоумявам наистина!

ааа и дигнахме пенсиите с лев и 80 цтинки

недоумявам за боклушарски ,чобанов ли говориш или за жида сергеи и авера му доган .

Валери,Валери,прав е Волен за едно,че сме колониална държава.На ГЕРБ хем им трябва подкрепа ,хем ни им стиска да го правят с вас защото баба Меркел не дава член на ЕНП и националисти в един кюп.И сега Боко се чюди какво да ви прави,като го натискат ор ЕС да прави коалиция с БСП.

Какво е избори и референдуми в представителната демокрация - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво може едини избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация (власт за гражданите). Може единствено да служи КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко и ДРУГИ диктатири също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин. Дори орязана, пряката демокрация (Швейцария и Исландия) започва да работи СЕГА за всеки гражданин. В пряка демокрация НЯМА "преход", няма утре, защото пряка демокрация е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега. Гражданите имат правото да се самоорганизират и решават какво им е нужно СЕГА, а после и да го осъществяват СЕГА. Самият обществен дебат и съставяне на план за решаване на някакъв проблем е реален референдум за гражданите СЕГА това е реална(пряка) демокрация. Нататък речено, сторено. Във властта и по конституция на ВСЯКА демократична държава е гражданите да наложат пряка демокрация.

Например , Кр. Каракачанов и Искрен Веселинов са идеални за министри, много добре крадат !

"Винкела" - "бизнесмен" бивша мутра и посран боксьор, и то се гласи да лапа с министерси прерогативи!

Когато в България гражданите (суверенът) прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за гражданите, защото гражданите на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите (суверенът) е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в РБългария НИКОГА не е имало демокрация.

Хайде хайде ,всички на софрата Корман носи баклавата.

Вечна дружба между Сергей Дмитриевич, Ахмед Доган и Волен Сидеров! Комунисти, турци и цигани от всички страни - обединявайте се!

Обединете се, за да се изчистим от ГЕРБ.

Да, такива нечистоплътни работи се случват в поробена колониална България. Гласуваш за едни уж с принципни позиции, а накрая получаваш тоя срещу когото си гласувал да се махне. Тия наистина отмъкнаха електората на Атака, но и Атака едно време отмъкна електората на ВМРО, който не е никак малък, но така и не можа да се покаже наяве. Аман от всички ченгета, заели "дясната и патриотичната " ниша под формата на ГРОБ и ПФ и т.н.

ЕЙ МИШКО СИМЕОНОВА, ... МУТРО-ПАТРИОТИ НЯМА .. КАКТО И КАПИТАЛИСТО-КОМУНИСТИ .... ИЛИ СИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО:)

Бял слон, а тоя тиквун- шебек, на клона, люпи бял слънчоглед! Праси риве "Шуми Марица", шибека подскача в есгаст Боргас- ръченица

Симеонов, Спомняш ли си кой бе Дончо Градинаров и за какво води дела срещу него? На 3 януари 2012 г., 66 годишният поет и преводач Дончо Градинаров почина. В некролога издателят Красимир Кръстьовски писа: Нека се помни, как заради едно интервю Валери Симеонов го осъди, а после му описа и запорира вещите в дома. Дончо трудно прие резила. А срещу него в съда свидетелства Валентин Касабов. Мир на праха ти, Дончо. Благодарение на смелостта ти лъснаха доста (за съжаление недоказани) истини. !! Дончо има смелостта да разкрие истината как ВИНКЕЛА познат ни като ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ от търговец на скраб се превърна в медиен магнат! На съвестта на този от снимката стои смъртта на Дончо !! ВСЪШНОСТ ТОЗИ ИМА ЛИ ИЗОБЩО СЪВЕСТ! СЛЕД ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО НА ЕЛЕКТОРАТА СИ - КАТЕГОРИЧНО НЕ! ГЛАСУВАШ ЗА СИМЕОНОВ ИЗБИРАШ БОРИСОВ , ПАРДОН БУДА!!

Да се внушава : " Борисов е работил за службите като агент Буда"!

"ПАТРИОТИТЕ" ОТВЯКОХА ЕЛЕКТОРАТА НА ВОЛЕН ... ОБАЧЕ СЛЕД КАТО КЛКНАХА НА МУТРЬО .... СЕГА ГИ ЧАКА СЪДБАТА НА ЯНКА ЯНКИНА ... ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ДА ПИТА МУТРАТА КЪДЕ Е ЯНКА ЯНКИНА ... КВО СТАНА С НЕГО И ПАРТИЯТА МУ ?

Питайте тайфата на хисарския поп, къде Янка.

НА БОЦКАТА МУ!!! 13 октомври И Радан Кънев дигна бялото знаме: "Може би беше грешен ход и от моя страна и от страна на Борисов, който го взе много лично и започна да подскача. Това не помогна на България да има правителство. Може би А може би не. И така играта на Бойкотиране безславно приключи. Изобщо тия хора, реформаторите, си изкльопаха бъдещето. Засрамиха и малкото истина, артисала от 1990 г

Свали долните гащи?

журналистите да изяснят разликата между патриоти и националисти. И двете думи не са български, и нищо не означават за българина. Особено патриота от Русе, защитаващ одринско и Македония.

Патриотизъм (на гръцки: πατριώτης съотечественик, πατρίς - отечество) означава любов, обич към родината и желанието за опазването и. Възхищение от националните постижения, привързаност към родната земя, език и традиции. Патриотизмът на дело изисква безкористна и всеотдайна работа за въздигане на народа и родината.

Съвсем скоро те ще покажат, че не са такива?

понеже не съм полиглот, обяснената от Вас любов към Родината, е налична само в една част, дял, партия от българският народ. А сега обяснете кои са националистите? Това е нещо като музиката която народа нарича чалга, а музикалните критици попфолк! Справих се с речника за чуждите думи и се оказа че попула на латински е народ, а фолк на немски също е народ. Така, че чалгата според критиците е народнарод. Подобно на патриоти и националисти!

Да бъдеш или да не бъдеш? - Патриоти или Министри, това е въпросът! Да го гълташ или да го плюеш? - това изобщо не е въпросът!