Цар Киро: Няма да се изселя от Катуница

Цар Киро заяви в интервю за предаването "Директно Карбовски" на Нова телевизия, че убитият 19-годишен Ангел е бил част от група, която е тормозила семейството му в продължение на години.

Обратно в новината

Коментари - Цар Киро: Няма да се изселя от Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало едно време закон за защита на нацията май

аз не знам кои би повярвал на неграмотния циганин.вижте само какув мъ е беден речника.ъяс как са го турпяли до сега????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не губете време-търсете киро....

Изглежда, че Катуница подпали задниците на политиците. Когато някой пише активно в Дир, става обект на пси-атаки. Аз мога да усещам тези атаки и вече ги усетих преди още да са дали соматични изяви. Пазете се. И други могат да бъдат обект на пси-атаки. Резултатът - главоболие, кошмари, боледуване... и други неща. Това са телесните проявления на пси-атаките. А пси-атаки има, когато управниците искат да накарат хората да мълчат.

абе,полицията нема да ги пази цял живот,просто се отдрапнете,изчакаите ги да си трагнат,и тогава сте вие на ход,щом полицията ги пази,щом неспазват законите,мама им циганска,ние сме закона,да видим каде ще иде ;царя;каде сте се изсели.......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква ирония, държавата (доколкото има заслуга) му е присадила сърце а сега момчето си го връща обратно (държавата му го взе) !!! ПРЕУСМИСЛЕТЕ ЗА КОГО И КАК ДАВАТЕ ВОТА СИ - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОБРЕ че времето ни изтича - света е малък и до вас ще упре !

НА СЪРЦЕТО МУ Е СМЕНЕНА ,И Е ВЪЗМОЖНО ДЪРЖАВАТА ДА ИМА ЗАСЛУГА И ЗА ТОВА ,ЧЕ НЕ Е ЛЕКУВАН СВОЕВРЕМЕННО С АНТИБИОТИЦИ ,ЗА ДА СЕ ПРЕДОТВАРИ РАЗВИТИЕ НА КЛАПЕН ДЕФЕКТ СЛЕД НЕЛЕКУВАНА ИНФЕКЦИЯ ,по няколко причини ,а част от тях може да са свързани с клана на Рашкови

Уважете искането на човека - не го изселвайте от Катуница. Просто го погребете там.

Изселете Царя на циганите при циганите-в Столипиново.Така и Катуница ще се прочисти , и царят ще си е във Царството.

типично несвързано изказване на неграмотен циганин,пълно с противоречия и непоследователност.и наи-интересното,19 годишен ги е тормозил в продължение на 6 години. P.S. лека му пръст на момчето

НАГЛОСТ,циганска НАГЛОСТ.

Не се изселвай ! Защо се криеш като мишка зад гърбовете и щитовете на полицията ? Защо не предаде веднага всички участници в престъплението ? Защо ? Защо Вие - за ромите както Ви наричат двуликите европейци не се научихте че в тази държава има и закони които трябва да се спазват ! Ако и полицията , прокуратурата и естествено държавата си бяха на мястото това престъпление нямаше да се случи !

жалко за убития младеж ,ето до къде докара атака и тв скат ,нека не забравяме че злобата ражда злоба,атака води политика изградена изцяло върху турците и циганите ,тв скат също предавания само за тях ,обиди омраза ,подстрекателства и т.н това е не е национализъм това е фашизъм ,няма съд в бг и всеки вече е тръгнал да раздава правосъдие което е много опасно за бг и ако не се оправят нещата нищо добро не чака бг

Ти или не четеш информацията внимателно..., или си ром! Както и да е! Убийството ще излезе мнооого солено на цар ти Киро, който отдавна се е самозабравил! Това да му предадеш от мен!!!Ще добавя, че "Атака" никога не ми е харесвала и няма как да ме спечели тяхното "верую", но и ромите да се подготвят за гол. неприятности, защото и те отдавна, отдавна прекалиха ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!!!

Остави нещастниците от Атака и бегай при Мелихата да си четете Ориана Фалачи, Салман Ружди и Под игото. Такива като вас под предлог за религиозна и етническа толерантност само гледат да присламчат талибани, то затова и маса цигани станаха мюсюлмани, но Тенекето Бакър не става

За каква толерантност говориш бе, тъпан? Циганите да убият младо момче, да се самозабравят и да се чувстват безнаказани... Гневът на българите в Катуница показва, че хората отдавна търпят. И сега е преляло! Я сам ти потърпи цигански тормоз, па тогава пиши за толерантност!

първо не съм циганин а съм турчин ,второ въобще не ми дреми нито за баи ти киро или за някои друг съжалявам само за починалия младеж ,квото и да има между хората никои няма право да отнеме човешки живот,а за това кои ставал мюсюлманин или християнин то това си е тяхна работа

абе идиот, атака ли кара циганите да крадат , убиват , изнасилват и тормозят българите . То бива политизиран народ ама чак толкоз не бива

абе простак задавал ли си въпроса защо са неграмотни тия цигани а и защо крадат,за това са виновни управниците които с години наред пренебрагваха циганите а и ги малтретираха ,ако някои извърши престъпление има си закони кои им дава право на тия пияници да запалят имота на някои друг ,даваха по тв бащата на пошиналия младеж и разправя ше е застанал пред автобуса и не искал да ги пусне да минат е тоя няма ли вина какъв е тои че ще спре колата,кои каквото си е надробил

Като не се изселиш доброволно, ще те изселят на сила, Кирчо!

еи заради такива кат тебе нещата стигат до такива инциденти ,а иди да го изгониш от селота стиска ли ти ,ти си един мишок само подстрекаваш а ти самия се криеш в дупката

ти кво сега 4е идеш да лапа* на цар киро ли?

може ли един циганин да варти на праста си цяло бг село лелелеле трагедия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рашков можел да изсели българите от Катуница. Е, кой е малцинство в България и кой има повече права?! Как смеят циганите да пледират за права след такова изявление от техния "цар"?! Циганите са преяли с права! За солидарност с българите от Катуница и в знак на протест аз няма да гласувам - и без това никой не ме пита какво искам. На политиците им е през това, че оттатък, докато българите страдат.

Нека не се правим на наивни! Знаем поне трима политици, които са чадър на "Царя"

ТОЧНТО ЗА ДА СЕ СПРЕ С КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАШ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ-ТОГАВА КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ СА КАПКА В МОРЕТО! А ТЕ РАЗЧИТАТ НА ТАКАВА РЕАКЦИЯ КАТО ТВОЯТА!

ТОЧНТО ЗА ДА СЕ СПРЕ С КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАШ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ-ТОГАВА КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ СА КАПКА В МОРЕТО! А ТЕ РАЗЧИТАТ НА ТАКАВА РЕАКЦИЯ КАТО ТВОЯТА!

ТОЧНО ЗА ДА СЕ СПРЕ С КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАШ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ-ТОГАВА КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ СА КАПКА В МОРЕТО! А ТЕ РАЗЧИТАТ НА ТАКАВА РЕАКЦИЯ КАТО ТВОЯТА!

Пич, ама много си прост... Те мангалите точно на това се надяват...

още сноши са извели " цар " киро от катуница - какво ще рече , в охраната му има и действащи полицаи ?

...преди малко гледах новините...ако иска да остане в Катуница може....ама на палатка :)

Хем прост, хем циганин - от най-лошите (българските).

Цар Киро, кюнец скапан! Ако 19-годишният момък те е тормозил цели шест години, ти искаш да кажеш, че загиналият ти е вдигнал мерника още когато е бил 13-годишен! Не се учудвам. Само уроди като Кирил Рашков могат да воюват с 13-годишни деца!

Защо не се вдигнете и да защитите колегите си, пострадали при това брутално насилие? И вие сте една полиция

мисля че не трябва да приключва до катуница а да продължим към парламента всички там са отговорни за това което се случва в тази държава

Точно! За политическия чадър над циганите са виновни управляващите (и не само тези в момента) ! Митингите - И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !!!

Добре, значи ще си умреш там в близките дни...

Ще изселва,кой го интересува какво иска - именията му горят :)

Ще принуждава хората да се изселват а? Личи си че е нагъл циганин! Ако не беше виновен нямаше да говори по този начин! Да му се отнеме имуществото, което съм сигурен че е придобито от престъпления и измами!

Показно убийство на българин и потрошени полицаи и други хора - има ли еднакъв закон за цигани и българи в тази държава? Нямат ли полицаите оръжие и право на самоотбрана от подивели престъпници-цигани? Полиция като няма, то няма ли КАТ да се намеси? Българите съседи на цигани очевидно намат никакви граждански права и няма държава, която да ги защити ... Циганите плашат българи с изселване от тяхната собственост и от тяхната държава?

Кирил Рашков заяви, че никога няма да се изсели от Катуница, както настояват българите в селото. Нямам такива намерения. Ние обаче можем да ги принудим да се изселят, каза той. Рашков заплаши, че може да събере много повече хора, от протестиращите днес, и да поиска хората, които го тормозят да напуснат селото. Стига да поискал и веднага можел да организира мащабни контра протести

абе ти сте се изнесесч и то незабавно инатче сте проклинасч балгарските пари гдето си ял и крал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не, няма такав народ, засчтото няма други такива п....и като насчите маже. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този циганина дет се прави на Цар е много нагал че и заплашва хората с изселване дори. Колко време ще го тарпим този мафиот от времето на Карамански.

Конституция на РБ Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление. ------------------------------------------ Наказателен кодекс Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години Чл. 117. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Приготовление за убийство се наказва с лишаване от свобода от една до шест години. (2) Същото наказание се налага и на онзи, който подбужда другиго към убийство. Чл. 144. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години. ---------------------- Остава прокуратурата да се самосезира за смъртните заплахи, които не на шега е отправял тоя криминален тип към своите съселяни и предвид изпълнената закана , довела да смъртта на едно от заплашваните момчета, и предвид основателната опасност от нови смърни случаи, да го опандизи по бързата процедура, съгласно повелите на законите в България. Не го ли направят прокурорите - съд за държавата в Страсбург!

Майтап закони, направени и създадени точно с целта да се държат хората в страх от подобни изверги! Око за око, зъб за два! Това е истината! Влизат за 10 години, лежат 5-6 и са обратно навън за нови убийства! А убития и близките му са затрити завинаги!

За цигани няма български закони и конституция - те живеят извън закона. Престъпления извършени от цигани, включително убийства не се наказват от закона - кой ще свидетелства срещу мафиотска циганска групировка без опасност за живота?

Именно - ако не живееш в цивилизацията и цивилизацията не трябва да се отнася цивилизовано към тебе. Питайте старозагорци, те знаят как се прави, каквото е нужно и са го направили. Идете в техния град и ще видите и цивилизовани цигани, но това не е чудо на интеграцията, а просто реципрочно отношение - на диваците по дивашки, да не изпадам в подробности, сещате се за какво става дума. Ако политиците ни са готови да се продадат за далавера на варварите какво може да се очаква освен асимилация на българите от най-пропадналата част на циганите и точно това става доста години наред. Колкото и да си крадлив и корумпиран трябва да имаш някакви задръжки, нещо свято, но на повечето места в страната това не се случи - гласувайте за продажници отново и отново, хайде давайте, вярвайте им на мангасарските приказки - не припознавате ли циганските номера в приказките на величията ни с министерски постове?

Чл. 169: Самообявили се за местни феодални владетели дерибеи подлежат на изтребване от подчинените си крепостни селяни

Един криминален тип- някакъв Киро Рашков, , тормози Катуница вече повече от 30 години. Полицията го закриля - изведе го на сигурно място, даде му пропуск за всички поделения на МВР, което е повод спортиста Цветанов незабавно да бъде махнат от министерството. Омръзнаха ни тези курвенски позиции на Боко, Цоко и прочее типове, които не спазват Конституцията да закрилят българските гражданини, да пазят живота и имуществотоим - нещо, което неподкупните ни полицаи демонстративно не правят. При това ГЕРБ е готов за насилие над народа ни, тероризиран от граждани на Индия, които не желаем тук.Готови са списъци, досиета от подслушвания, готови са стадионите за репресиите, готови са за нов десен фашизъм. За такива ли ще гласувате?!За вашата екзекуция ли?!

Цар Киро ?! Цар ?!?!?!?!

ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, СПОСОБЕН ЛИ СИ ДА СЕ СПРАВИШ С ЦИГАНИТЕ? АКО ЛИ НЕ - ВЪРВИ СИ!

ТОГАВА КАТО НЕИСКА ОТ СЕЛОТО ДА СЕ ИЗСЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ,УСЕЩАМ ЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО ТЪРПЕНИЕ СЕ Е НАГНЕТИЛО ДОСТАТЪЧНО И СКОРО ВРЕМЕ САМ ЩЕ ПОЖЕЛАЕ ТОВА!А НА НЕГО ЛИЧНО МУ ПРАЩАМ ТОЗИ ПОЗДРАВ,,ХАС МУКАРЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,,

В предаването на Нова телевизия "Директно Карбовски" Цар Киро обяви, че няма намерение да се изселва от селото....Бреййй тоя Цар Киро се изживява като Моамар Кадафи.абе и Кадаифа каза,че няма да се махне от Либия,но избяга.Хайде сега е ред на Цар Киро.

Киро е човек на Гоце. Другата седмица ще го видите при Славчо как ще разказва, че няма нищо общо със случая и пак ще му се размине.

Колко сте прости в Катуница личи не само от написаното от вас но и от "търпението" ви толкова време...Та вие не знаете че от 2 години ББ и ЦЦ колят и бесят....така че явно те са зад "цар Киро"....Президента нито има такава власт, нито такива правомощия и най-малко "любовта" на ББ и ЦЦ...

Шофьор на ТИР прегази ромче, циганите го пребиха до смърт. Може и да не е бил виновен. Цигани прегазиха българче. Умишлено го убиха и потрошиха още хора. Полицията ги пази и охранява ромската фамилия.

ПРОДАЖНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, ЩЕ ИЗПИЕ И ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРЪВ НА ТЪРПЕЛИВИЯ НАРОД. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. АЗ ЩЕ СИ ИЗГОРЯ В СОФИЯ ВСИЧКИ ОТЛИЧИЯ, КОИТО МИ Е ДАЛА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!

да бъде изселен в столипиново! казах!

че няма да се изселиш. Не трябва да те пускат от там - жив