Дянков: Танов удържа фронта. Цветанов: Не воювам с Танов

Да се подслушва по незаконен начин определено не е нещо, което въобще трябва да си го помисляме в една демократична държава. Произволното подслушване на граждани не води до нищо

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Танов удържа фронта. Цветанов: Не воювам с Танов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това правителство имаше капка достойнство, след тези скандали, с които станахме за смях в Европа, отдавна трябваше да има поне 3 оставки....

...че страхливият каратист- пожарникар ще ви накаже.

всеки да си върши работата и да си носи отговорностите,а не да ми се правят на ощипани моми.

Ей, колко пари направиха журналистите от тая всеизвесна клюка.Още праисторическия човек е знаел да удря едно ухо на чуждите приказки, че защо сега да е поразлично. Техника-бол, интереси всякакви ! Който го може - го може, който не може губи - естествен подбор.Утре ще дойде друг можещ и ще окъка тия можещи, а може и това да си ти !

Бих ви предложил едно словосъчетание от две думи. Може да бъде един универсален ключ. И то е: "Държавен интерес". Предлагам всеки спор или дилема да се разглежда през тази призма. Например, подслушването на МИНИСТРИ(не на всеки!) обслужва ли държавния интерес или не? Или пък строителство на магистрали? Каквото и да е, пуснете го през тази призма. Че от демагози вече идва байгън. . .

Нека през тази призма разгледаме и други неща: война между институциите, самонадеяни и некомпетентни министри, самовлюбен премиер, омраза в министерския съвет, сриване на икономиката с неграмотни действия, увеличаване с пъти контрабандата, лобизъм за съмнителни икономически субекти, удар срещу здравеопазването, образованието и науката, национализиране на лични средства за здраве от здравните фондове, груба полицейщина и т.н. Вероятно другите европейски държави не защитават държавния си интерес...

Тато също подслушваше всеки за да не му забие нож в гърба и доста хора затри покрай това подслушване :))) Виж какво стана когато изпусна Луканката и Свинчо Младенов да направят заговора с бай Добри и му организират Преврат-чето от 10 Ноември :))) Намери на YouTube разговорите на Карбовски с жената на Луканов за да се сетиш накъде ни води Пожарникаря от Банкя ( Ех поне звучи по-интилигентно от Чобанина от Правец)

Веднага ти отговарям. АЗ НЕ ПРИЕМАМ ТВОЯТ "УНИВЕРСАЛЕН КЛЮЧ" . НЕЩО ПОВЕЧЕ, АЗ СЪМ ОТЯВЛЕН ПРОТИВНИК НА ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС. Опитът ме е научил, че всички злини, струпали се на гърба на мен и сънародниците ми винаги са обяснявани с някакъв висш държавен интерес. Затов винаги съм разглеждал държавата си като личен враг 1 , чиято главна цел е да ме лъже, ограбва и да пречи на просперитета ми. И съответно, винаги , когато съм имал възможност да я преметна съм го правил с чуство на ДОСТОЙНО ИЗПЪЛНЕН ГРАЖДАНСКИ ДЪЛГ. Когато някой ми заговори за държавен интерес съм сигурен - тоя ми готви поредната секира. Мога да ти дам десетки примери за това нещо. Нещо по-различно е "интереса на хората", или ако щеш "национален интерес", въпреки , че и последното доста пъти е използвано , за да се вършат безобразия.

Дует: Цветанов и Дянков. Диригент: Б. Борисов. Акомпанира: Сидеров

Тези, колкото повече се "овъртолват" в л.йна, толкова повече ни се тикат в очите. То не бе любов, то не бе чудо. Чак сами ще започнат да си вярват, че са дружки и вечер като се приберат в къщи се редуват да си ходят на гости. Айде не на нас тия... Вожда им сам каза какъв е метода на работа с министрите- омраза помежду им. И разбира се, че я постига чрез интриги, които прави дясната му ръка ЦЦ. И понеже тези хора явно или нямат достойнство или са зависими от Вожда, затова не подават оставки, а му позволяват да ги унижава. Все пак всичко си има цена и вероятно те са си я получили...

Те оставките им са в джоба ,само някой трябва да им ги извади

Абе какъв ред точно от Цветанов, Танов, Дянков и сие....та точно те създават хаоса...безредието,,,,и безпринципността...нали им чухме речниковия фонд....ужас.....

"По думите му от изнесените разговори се вижда, че дори да има натиск, (за назначаване - б.р.) Ваньо Танов е удържал фронта." Дянков излъга като дърт циганин.Човек за който е ходатайствала Магда Стоянова и за който Танов казва че е престъпник е назначен за ид.шеф на митница Пловдив явно с разрешението на Борисов.

Целта на цялата тази "помия",която се изсипва е да се създаде "конфликтна" ситуация между отделните министри в кабинета..И най-вече между Цветанов,Танов,Дянков.Това са хора на ключови позиции.те пречат на мого хора.засегнати са много интереси.Много хора нямат интереси в тази държава да има ред и да се спазват законите.През последните двадесет години се живееше без закони.Всеки отстояваше "своята правда" от позицията на силата и парите..Сега закона и реда не им харесва и правят всичко възможно да стопират това.Янев,с надеждата да е във парламента,а Патрашкова..на нея пък е обещано нещо друго.Може би по-големи диоптри..за да види колко много се излага с яловите си напъни....

На Патрашкова е обещано същото както на Яне ,на тях друго им не трябва -по един дебел,с разширени вени ,по възможност -войнишки-професионален..

То веке таквиз войници нема, ама ще ги подгони полицейския.

Къде видя ред и законност през последните 18 месеца? Аз не виждам друго освен престъпност (организирана и неорганизирана), обедняване, некомпетентност стигаща до пълно безхаберие.

Да,съгласен с БГ.Жалко ,че обществото ни е в отпуск и допуска да ги омазват в помията.

Независимо на кой се принадлежи сценария и режисурата МЪЖЕТЕ В ДЪРЖАВАТА СА ТОНИ СТРАНДЖЕВ И ВАНЬО ТАНОВ!

Дянков ,Цветанов,Борисов,Танов ,Вежди и другите ,не допускайте да ви острелват един по един с компромати ,както съсипаха правителството на Костов и спряха развитието на България за 10 г!Бъдете като брониран влак ,всеки извън борда ще бъде моментално оглозган от червено депесарската и резесарска глутница хиени,ще му почернят името години напред !Това са недотрепани гадове от който няма пощада,благодарение на тях сме на този хал.Кое БСП правителство е било уважавано някога но нашите ЕУ партньори?

Наистина както пише АГЕНТ 007 - да си затварят устите и да работят за хората .Те се превърнаха в медийни герои .Цял ден се уточняват и обесняват по медиите за нещо . Стига толкова . На работа ,че идат избори и ще се учудите на резултата накрая .

Вече е време да излезат СРС-та за политически съкращения и назначения. Ситуацита в страната ужасна, статистиката прекрасна? Щом е така защо не ни приемат в Шенген? От там не издат цигари и алкохол? Браво на водещета от канал1, само една умна и смела жена може да сложи така Цвък на мястото му.

Др.Живков нареди на Минстъра на Финансите да отпусне на Министъра на Външните работи Др.Младенов средства за създаването на работна комисия с нашите съседи от Република Турция с цел построяването на магазини на фирмата "Импекс-транс" на ККПП Капитан Андреево :)

Във Франция или Великобритания уволняват и даже има съд. Значи сме били досега на фронтовата линия, а? И кой пращали напред под "огъня"? Нас, пешките. Гответе се за нова емигрантска вълна напролет - още поне 499 000 млади хора ще си идат от Родината, за да оцелеят всячески. Скоро ще си останете колкото сте там във вашия си парламент да си се дърляте един друг насаме. ЧНГ и за много години, че когато се върнем, ще ви потърсим.........

С какво се хвалят - с подслушване ! Оло я се събудете ,че ако Ви събудят хората ще стане страшно . Стига вече РЕЗИЛИ И ИЗЛАГАЦИИ! Затворете си устите и работете ,че народа като откачи ще стане страшно . Цял ден се чуват по медиите едни и същи неща вдигаме хляба , вдигаме парното , вдигаме това ,вдигаме онова . А ХОРАТА ? А ЗАПЛАТИТЕ ? А ИНФЛАЦИЯТА , А МИЗЕРИЯТА НА ПЕНСИОНЕРИ И БЪЛГАРИНА КАТО ЦЯЛО? А ЧЕРНИТЕ БОЛНИЦИ ? ХАЙДЕ РАБОТЕТЕ ЗА ХОРАТА И СЕ СКРИЙТЕ В МИША ДУПКА , ЧЕ РЕЗИЛА НАИСТИНА ВИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ваньо нищо не е удържал,когато го засегнаха лично,предупредиха го и той целенасочено започна да води тези разговори които го изкарват чист като сутрешна роса.

Тоя Путьо нали беше съгласен да го подслушват?

За изтичането на СРС отговорност носи Министъра на вътрешните работи, ако се докаже разбира се, че са СРС, такъв е закона, а всички се правят на радостни, че са изтекли СРС за каква държава говорим.

Живеем в държавата на Б.Б. и ГЕРБ - налице са ясни признаци на тоталитарно държавно управление. Б.Б. поне да изслуша обясненията на правния си екип, преди да ръси "заключения", от които е налице направо суспендиране на конституционни норми.

Какъв фронт бе, какви 5лв.- да не би да сме на някаква бариката или война случайно- от едната страна управляващите с цялата си наглост, а от другата целия народ- е те това е резила!! Гласувах за вас, но вече съм отвратен до мозъка на костите си от произвола и от полицейщината- няма правила, няма закони- всичко се омаза, като че ли живея в бананова република. И нищо не се прави, за да се съвземе икономиката, а тя загива и никой не го вълнува особено- явно само полиция в тази държава ще има- да вземе да изчезваме вече.

Не уволнени бе Туй, трябва да бъдат осъдени 2 пъти повече от другите бандити

Каквото и да си говорим - РЕЗИЛА Е ПЪЛЕН ! И господа управляващи спрете с тези подслушвания, така много бързо ще си отидете. ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ!

ЕИиииии българино РАБОТИИИиии стига с тия милиционерски истории! ЕИиииии спретееее.... и работете комунета алчни оставете народа малко да се съвземе 66г.го ограбвате!

Това тук дето пишат са комунистичеки безработни мекерета далавераджии :(. Нямат интерес тази държава да върви напред.

"Произволното подслушване на граждани не води до нищо" Аааа, води до сезиране на съответните съдилища за нарушение на конституционните права на граждани и ако съответния съд постанови, че е факт произволното подслушване на обикновен гражданин, ще се изплаща обезщетение на обикн. гражданин от държавата. Нека се сетим и за парите от държ. бюджет, отделени за заплащане на произволното подслушване.

Напълни ми душата Не бях гледал такави пропагандни акции за търсене на Врага от 70 -те година на миналия век, когато Правешкия Чобанин се окопаваше във властта :)))))) ...... .........А вие Дяца ако не знаете кво е Тоталитаризъм - бат ви Бойко шъ ви научи - щото Тоталитаризма няма цвят , както е вярно и това че червените паши не градяха в България социализъм - то и Шведите уж са социалисти ама има разлика между двата типа :)

Чета вестник Работническо Дело от 1976 Др. Живков откри кравеферма във град Правец Др. Живков направи първата копка на завода за цели проводници във Враца На 11 Конгрес на БКП, Партията прие по предложение на Др.Живков своя нов девиз ""Ефективност и качество, качество и ефективност" :)))

Това много напомня на хрониките от последните месеци. Само заместваме името и всичко пасва.

Да, има и открит завод, а сега само МОЛ-ове

"Тези хора, които извадиха записите, имат способността да го правят това нещо, те не биха се поколебали, това е механизъм за манипулиране на общественото мнение." - Цецо се разсърди, че и друго освен него се иска да манипулира общественото мнение. Следващият път Цецко, когато хукнеш в нарушение на всички закони да подслушваш и да изнасяш записите пред медиите, имай предвид, че и на тебе някой може да ти свие същия номер. Също така бъди наясно, че не само ти искаш да правиш контрабанда и да си купуваш апартаменти и други кандидат министри-контрабандисти има в тая държава.

Горкият Ц.Ц.! Уж се гласеше да ни става президент, а то така замириса около него и в ГЕРБ оше преди изборите. Тази сутрин Б.Б. ги разпрати с Флик по телевизиите, ама и те вече взеха да не им цепят басма. Цветанка Ризова обаче не се отказва да се метне на килимчето. Гледайте "На 4 очи" в недела.