Борисов обеща 4 магистрали при втори мандат

И в най-лошите ви сънища не сте ме виждали, че ще дойда като премиер, заяви Бойко Борисов на строителите на магистрала “Люлин“, след като инспектира строежа й.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща 4 магистрали при втори мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам!!!! Толкова правителства сменихме, и след толкова години доживях да видя правителство, което да работи, а не да се занимава само с далавери и обиржийство. Поздравления и следващите избори ще гласувам с две ръце за Вас. Само да вметна предходните избори Ви нямах доверие. "По делата ще ги познаете"

Питам защо никой от правителството не контролира строежа на жп линията Пловдив - Свиленград? Защото там дивидентите за бъдещите избори са по малки -отговарям си. А също и защото там сроковете са така закъсали, че даже и второто споразумение с италианската фирма няма да се спази. Големи тарикати излязоха италианците - отърваха неустойките по първия договор, а в момента симулират строителство. Така ще си умре тази линия - недовършена. Да му мислят тези дето я ползваха. Бегон на автобусчетата, но знайте, че министерството на транспорта е възложител на това строителство и от него търсете сметка!

таз година полупроводнизи-догодина зели проводнизи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-Н ПРЕМИЕР,КОГА ЛЪЖЕШ? КОГАТО КАЗВАШ ,ЧЕ СИ ПРЕУМОРЕН И ТОЛКОВА МОЖЕШ,ТОЛКО ТИ СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И СЪБУДИ СЪЖАЛЕНИЕТО НИ ОТ "ДЕНОНОЩНИЯТ" ТИ ТРУД ЗА НАШЕ БЛАГО ИЛИ СЕГА КОГАТО ИСКАШ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ?! НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ ОТЕГЛИШ НА ЗАСУЖЕН ОТДИХ,ЗА ДА СИ В КОНДИЦИЯ НА ИГРИЩАТА И КОРТОВЕТЕ,ПЪК И НИЕ ЩЕ МИРЯСАМЕ ОТ ТВОЯ ОБРАЗ И СПОКОЙНО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТЕЛЕВИЗИЯ!!

По- добре свобода, от колкото Бойко!!! Бойко и ти ли си вече в белия сектор или още имаш наказателни групи!!!

абе,боко,посмали манго,ще излезеш по-голямо менте и от мене!!

ГЛАДНА КАКОШКА ПРОСО СЪНУВА!ВЪПРОСА Е ЩЕ ИМА ЛИ КОЙ ДА ПОЛЗВА ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ С ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИШ!ЩЕ ОСТАНЕ САМО КАБИНЕТА ТИ,НАЛИ СТЕ ЛИЧНИ СПОРТИСТИ И ЩЕ ИМА ДА СИ ТИЧАТЕ,ТИЧАТЕ,ДОРИ ФОРМУЛА-1 МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ!!

Хората не го искат още преди да е изтекла година, а тоя нахалник си прави устата за втори мандат. Ебати безочливата мутра. Ако некадърността и пълното безхаберие за поста могат да се компенсират с наглост този самовлюбен простак ще поиска и царска корона.

СТРОЯТ СЕ САМО МАГИСТРАЛИ, А ПЪТИЩАТА ПО КОИТО ПЪТУВА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН СА ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. ЗАЩО НЕ ТРЪГНАТ МАЛКО ИЗ ПЛЕВЕНСКО ДА ВИДЯТ КАКВО СТАВА ПО ПЪТИЩАТА, НЕ ДУПКИ, А ОКОПИ КАТО СЛЕД ВОЙНА. НЕКА МИНАТ ПОСОКА ГУЛЯНЦИ ПРЕЗ БРЪШЛЯНИЦА ДА ВИДЯТ КАКВО СТАВА, ОСОБЕНО ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ И ДА ВАЛИ ДЪЖД. пРЕЗ ТУРСКО НЕ Е БИЛО ТАКА.

Ей до всичката тая гнусна сган която кълне - само да съм ви видял да припарите до тези магистрали като ги построят.

Споко бе гребен. Като не станат тия магистрали знам кой ще му е виновен на Мутрата. Той никога не е. Той е най-умният,най-можещият,най-красивият,най-безгрешният ... простак който лумпените докараха на власт и медиите продължават да славят.

Е това е обещание-4 магистрали, за да не се чудим откъде да бягаме от ББ, ЦЦ, Хер Флик и Цецето Цачева!

Дедо,накъде ще бягаш и ти с куците си крака и склерозата.То и без магистрали се чудиш какво става.Но пък имената на тези,от които уж ще бягаш знаеш точно.Кой ли ти ги подшушва?

Дедото за разлика от тебе е окат и може да мисли.

Няма вече мандати. Бойко се докопа до властта и вече няма да ея пусне. Като оглозгат запасите, ще стане президент, а за премиер ще сложи някой послушко като Фандъкова/Цецо да прощава, ама е много амбициозен/. С помощта на медиите, на закони и на страха ГЕРБ ще ни управляват докато от България не остане нищо.

Дано да си права,бабо,слава богу.

то необходено и неоокопано място от тебе не остана бе г-н премиер! ама след толкова барзане ще очакваме само ремонти по патищата-стото няма да се спазват технологицните срокове между операциите а и логистиката, ако я е имало, ще баде нарушена. евтиното по нашето разбиране е лоши матеряли, стара технология и главното саставките на покритието - в бг се използват до 3 саставки на асфалтовото покритие а трябва да са 18! дренажи ,които липсват в проекта и т.н...ама откаде да знае пожарникаря за тези неща... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подозирам вече,че при третия им мандат ще ни обещаят космически център с подходяща разбира се инфраструктура.Те са просто-ВЕЛИКИ.

Магистрала Люлин не се ли почна при кметуването на Борисов? Това обяснява защо той нищо не знае за нея. Че за какво по своето кметуване знае?

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

Идус или алаха.

Дано Бог по-скоро си го прибере, че се гласи и той като бившия си господар Тато да векува на власт.

Бойко, виж Емил Бок! Действай бързо и престани да търпиш ще загубиш! Румънският премиер Емил Бок смени днес шестима министри от кабинета си като антикризисна мярка След скандала за Ф1 сега е перфектният момент Бойко след една година и ясен поглед кой работи и кой не става да пренареди кабинета си и да се "отърве" от некачствените и некадърни министри. Задължително намялане на броя на министрите до 10-11! Смяна на Трайков, Дянков, Цветков, Нейков, ченгето Божо и Вежди! Божо или Вежди тъй като са и депутати единия от тях спокойно може да го пратят за омбудсман с 4-годишен мандат! Ако е Вежди ето показва се толерантност и човек от малцинствата да е а Божо ще се оправдае че е патриот! Обединяване на министерствата на образованието, спорта и културата! Education, Culture and Youth! Финансов министър с опит и знания! Най-добре Костов. Вицепремиерски пост на Росен Плевнелиев-единственият успешен мениджър построил перфектно най-големият високотехнологичен парк в югоизточна Европа-бизнес парк София като мениджър, а като министър и си свърши перфектно работата по "Тракия"! Тоест Вице и министър на трите "И" - икономика, инфраструктура и иновации! Освен ОП регионално развитие и ОП транспорт и без това чрез АПИ той и сега върши цялата работа! Министър на Енергетиката дето да не е свързан с Русия. И остават Цветанов, Младенов, Ангелов, Игнатов, Найденов, Караджова, Дончев, комуниста Тотю, Борисова и Попова! Общо 12 министри и министъра без портфейл Дончев! Двама вицепремиер Плевнелиев и Цветанов! Първата работа на Росен ще е съкращения в БДЖ! Както беше в ГУСВ от 1200 ги съкрати на 600! Сега от 15 000 трябват да се съкратят поне 50000 и да се закрият зверски губещите линии! Те са много губещите но тия дето губят най-много са фрапиращи случаите!

Мен ме изберете и ще ви дам 9 фурни хляб...

НЕИСКАМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕУКИ ХОРА ЩЕ СТИГНЕМ ДЪНОТО - ПО ДОБРЕ Е ГОСПОДИНА ДА СИ ОПРАВИ СЕМЕЙСТВОТО МОЖЕ ДА МУ Е ПО ЛЕСНО - СТИГА ИЗЛАГАЦИИ -СТИГА СА НИ СЕ СМЯЛИ ЧУЖДЕНЦИТЕ

Следващ мандат за ГЕРБ няма да има!За една година направихте толкова злини на народа ,колкото другите не успяха да направят за 20 години!

Като си толкова сигурен защо не си напишеш истинското име ами си си сложил инициали не те ли е срам да пишеш такива глупости

"В България има 7 магистрали, 3 ще построим в този мандат, 4 - в следващия", заяви по-късно Борисов, който направи символичната първа копка на ЛОТ 4 от автомагистрала Тракия. То след като една е била по4ната от триглавите, това прави 2 магистрали евентуално. Кое го кара да смята че при втори мандат ще са 4? Може да сa 4 само ако целия бюджет отиде там...о това май ве4е стана...

Борисов, обещай работа, обещай бизнес климат, обещай нормални заплати на лекари, учители, учени! Ако ше харчиш всичките ни пари за магистрали още сега си ходи. Ти докато се возиш по тях със служебни мерцедеси, ние нямаме пари да живеем, пък камо ли за автомобили! А ако парите са целеви- за пътища- оправи улиците в градовете- София е лунен пейзаж- кратери и грозни, калпаво направени, обляти с дзифт кръпки! Или както египтяните са строили пирамиди, ти искаш да си осигориш вечен живот сред боговете с магистрали, а?

Помним ги, и Боко ще го запомним като тях!

Душичко, ти да не мислиш, че Бойко ще я спре кризата? А досега защо не я спря? Триглавата ламя ли му попречи, дето цяла година е обезглавена?

знам че на безделниците дето висят по форуми няма да им хареса но.... бойко ще ви трови нервичките още дълго време. предричам 2-ри мандат :)

Надай се х.ьо на пияни жени.

Абе на тоя ясно ли му е, че докато му почне втория мандат, където ше прави 4 магистрали, до тогава няма да има кой да се движи по тях, освен турски тирове..... просто Българите ще са изчезнали дотогава!!!

Той, пък какво се размечта. Втори мандат ли, сигурен ли, че и тоя ще изкараш?!?

наи добре 10 и да си ходи....-този ме размива изкрено

O obeshta li spokoistvie na horata, obeshta li im da ne razrushava postroenoto ot tiah prez celia im jivot, obeshta li da ne pozvoliava upostoshiavaneto na spokoini sela zaradi rushveti i podkupnost, obeshta li horata da ne se razboliavat ot pritesnenia kak da se izhraniat?

e drug mandat ama nema she vidim sled 3 god kvi ste gi varshili i vie

vseki lud s nomera si.oniq bi4eha slan4ev brqg a toq magistrali i naroda pak na danoto.vaob6te aman ot grandomani.vaob6te se 4udq taq zima kak 6te e.pone net da imam:)

"В България има 7 магистрали, 3 ще построим в този мандат, 4 - в следващия" Истинският въпрос е не колко магистрали ще има в България, а дали следващото правителство ще бъде коалиционно.

Oswen obeshtaniq, drugo shte ima li?

Хората искат работа, заплати, пенсии, образование, здравеопазване, а не бетон! Хората не ядат магистрали!

Ало, селски, магистралите не са ли работа за някои? И по тия магистрали няма ли да има движение, т.е. бързи и удобни връзки и съответно по-бързо и по-удобно извършване на работата от други? Или ти разбираш работата като такава само ако се копа?

Дали се е изпикал преди да бърка в устата на момичето?

Че аз от къде да те знам, че ти пък си например Марта. Гледам се пънеш да се изказваш тук там, ама вземи малко се образовай. Хубаво да се опитваш да имаш мнение, ама нещо вкисната ми се вижда работата. Марта не е имало по форумите в дир-а. Ти си някой прикрит. Та за имената недей да се пънеш. Крадеца вика: "Дръжте крадеца".

Заблеяли ми агънца...

Бойко още 3 години имаш, какъв втори мандат... Явно вече усети, че 'миналото правителство' са виновни не върви вече и почна с обещанията за след 60 години...

Боби досега, след една година глад, събра достатъчно негативи, за да се сгромолясаш като Костав.Така че недей се хаби , да обещаваш!

4 magistrali ot bel prashez...

Защо плюете, при положение, че той е единствения който прави нещо от 15 години насам?

Да бе направи!-Повиши цената на олиото,хляба,салама, газа,изразходи резерва,даде нови премии на чиновниците и още има да прави...иде зима....хайерлиа да ни е...

Нека да сме по-скромни в обещанията - само 4 писти за Ф1.

"В България има 7 магистрали, 3 ще построим в този мандат, 4 - в следващия" - Муха-ха-ха-ха

Това, че не си ползвал интернет допреди 1 година и не си следял форуми и телевизии, изобщо не означава, че хората не са недоволствали от Сергей Станишев и компания.

Ti purvo purviq mandat izkarai i togava misli za vtori (vupreki 4e ne se sumnqvam 4e prostiq bulgarski narod otnovo 6te glasu va za nego)

Това е като онзи виц за циганина на сватбата, който като наближили младоженците попитал сега дава ли се или само се обещава.... Та и пожарникаря знае че сега само се обещава, а до даването я се стигне, я не!

Със стандарт"Стара планина"-10лв кило салам,в който не знаеш какво има,ще останат ли поданици на Н.В.Б.Б да го преизберат?

Абе тоя луд ли е,ние един мандат не трябва да го търпиме,той за втори бълнува. Ако иска да го дават по телевизията е там "Господари на ефира"го чакат.За друго не става.