Цяла Америка на ”Поход за живота” срещу оръжията

Десетки хиляди хора от цяла Америка се стекоха на масов поход с искане властите най-после да вземат мерки за контрол над огнестрелните оръжия

Обратно в новината

Коментари - Цяла Америка на ”Поход за живота” срещу оръжията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗНАЕТЕ ЛИ В БЪЛГАРИ ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЛЕДНОТО МАСОВО УБИЙСТВО В УЧИЛИЩЕТО ... .. ВЪОРЪЖЕН ПОЛИЦАЙ СТОИ 10 МИНУТИ ПРЕД УЧИЛИЩЕТО ... ЧУВА И ВИЖДА ЦЯЛАТА СТРЕЛБА .. И НЕ ПРАВИ НИЩО ????

ПОЛИЦАИТЕ И НАРКОДИЛЪРИТЕ УЛИЧНИТЕ БАНДИ СА ВЪОРЪЖЕНИ С БТР-И И РПГ-ТА .... А НАРОДА КВО ДА ПРАВИ ?? ... УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВЪВ ФАШИНГТОН СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ НАРОДА ДА НЕ СТАНЕ 2-РА АМЕРИКАНСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА :))

Тези оръжия са като детска играчка сравнение с МК УЛТРА.Истинското оръжие на елита с което са облъчени и участниците във въпросния поход.

Ако американците вземат грешно решение под напора на тези неосъзнати гимназисти.Ще се окажат по-зле и от нас.Както и да е.Не вярвам че шепа гимназисти биха могли да спрат фундамента на американската икономика -военния индустриален комплекс.

Ще го вземем наесен,когато изметем реупубликанският боклук на Тръмп от Вашингтон.Едно нещо е сигурно .За една година оранжевият не сътвори един нов свой гласоподавател.Но пък идват няколко милиона ученици които наесен ще гласуват!

А "Поход срещу перхидроления Перко"-кога ще има в цяла Кравария?

а пубери, подлъгани от либерастите.

Антидепресантите SSRI са ключов фактор при кажи-речи всички масови убийства в САЩ - непрекъснато се оказва, че масовият убиец е вземал тези променящи съзнанието медикаменти. А що се касае до Холивуд - еми в крайна сметка работата на дорбрия е да ги елиминира лошите, било с юмруци, било с оръжия.

Утре, ако някой някъде убие някого с нож, тия глупаци ще тръгнат на поход срещу ножовете.

ако утре някой умре от преяждане тия глупаци ще тръгнат на поход и срещу храната

Походчиите са американски роми, джендъри и платени от Клинтън неудачници!

за да си неудачник трябва поне да си човек , а тези са подчовеци

А ти си горд български ром.Вероятно разносвач на пици.Или санитар!

Не позна, бивш член на БКП, с добра инженерна и езикова подготовка, сега с добра работа в чужда фирма у нас! Ха, ха!

Американците ще ги ограничат не заради убийствата, а защото оръжието е ВЛАСТ, както информацията и парите. Затова народът се държи далеч от тези неща, които са притежание само на властимащите. Гаврата при нас е, че в Конституцията ни е записано, че властта принадлежи на народа, но пък не му се дават средствата да я упражнява реално.

Тия говеда дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвежда освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

Не си си взимал лекарствата цяла седмица

в русия не можеш да носиш дори нож!

А в Америка дори и отвертката се смята за нападателно оръжие-)

Цяла Америка? Ама друг път. Шепа цигани, обратни, соросоиди и други подобни.

втора поправка на конституцията на сащ гласи за сигурността на една свободна държава е необходима добре регулирано опълчение , правото на хората да носят оръжие не трябва да бъде нарушавано.

да да да....да на повсеместна гражданска война в САЩ, за да се оправят нещата там и по света!

Цяла Америка сигурно! По-скоро платените от Сорос протестъри, същите като нашите, и платените млади кризисни актьори "жертви"! И бая заблудени будали, разбира се!

Какво посееш, това ще пожънеш !

Манипулирани говеда. Цел - изземване оръжието от населението и превръщането му в стадо като нас.

щял да гони руски граждани от САЩ, заради опит за убийство на руски гражданин в УК. Каква загриженост, представете си, а убийците на деца в подопечната му територия, ще бъдат подлагани на разни тестове и хиляди простотии, за да ги изкарат невинни.

Нали е много нахален Тръмп!?!?!? А да го видим какво ще пише . Макар, че той няма вина- Путин е виновен !!!!

"В изследване от 2016 г. на изданието "Америкън джърнъл ъв медсин" се посочва, че в най-богатите страни в света взети заедно, които са общо около двайсет, смъртните случаи в САЩ от огнестрелно оръжие сред деца на 14 или под 14 години съставляват 91 процента от всички случаи." Ученици ходели с бронезащитни раници... САЩ да избира между "Похода за живота" и "Похода за смъртта"!

Това не е обективно изказване. Колко от убитите са с нерегистрирано оръжие. По принцип престъпността е най-голяма в градовете управлявани от демократи.

Като прочетох заглавието си помислих,че са излезли на поход срещу използването на оръжия за военни цели.С други думи поход за мир. Но на Американска територия никога не е имало война,така че това не ги засяга.

В интерес на истината - имало е войни. Войната за независимост от Торите(англичаните), Гражданската война, войната с Мексико, непрекъснатите войни с автохотонното индианско население и т.н.

Такива вътрешни войни не ми ги разправяй.Колко световни войни е имало там и в коя световна война Америка не се е намесила на чужда територия?

Познавате си комшиите и съгражданите. На тях и ток и вода са им много и още се учат как се работи с кофата за боклук. Вие искате да им се даде огнестрелно оръжие... Не бива. Казвам го като многократен и многогодишен шампион по стрелба - бърза и прецизна, който също няма лично късо или ловно огнестрелно оръжие - върнах го, защото законите у нас не позволяват употребата му. Трябва да те стрелят трима с калашници, за да ги неутрализираш без да ги лежиш. Това, че си ядрен физик не значи, че трябва да имаш ядрен реактор в мазето. Огнестрелното оръжие е власт и наука. Външна и вътрешна балистика, психология, физическа подготовка, начин на живот, който трябва да се спазва. Тази власт не се раздава току-така в нормалните държави.

Не могат американжите да ни стигнат! Тук вече протестиране за по - либерален режим за оръжията и тяхното използване.

Забранете огнестрелните оръжия , Разрешете Лазарните Вече сме 21 век !

Очевидно е, че когато някой изкрейзи ако има пушка стреля, ако няма се сбива. Направете си справка колко души са изтрепани от болни хора с достъп до огнестрелно оръжие и колоко са изтрепани с голи ръце. Разликата е в пъти. Болният човек с голи ръце нищо особено не може да направи. Не случайно във Великобритания например, редовите полицаи не носят дори нож. Само палка. Ако има данни, че престъпниците, които трябва да се задържат са въоръжени идва спец-поделение с автоматично оръжие. Обучено, тренирано, подбрано. Никой не дава на "Бобитата" дори револвер.

Avatar952

Бобитата са с палки вместо револвери по една много проста причина - формата. Като им го наврат инструмента гражданите "нов внос" да не драска много.

В САЩ само единични брйки са убити с регистрирано оръжие. Голямата част на убитите е от престъпници с не законно притежаване на оръжие. Също така има статистика на въоръжените обири в Англия те са 70%, а в САЩ са 13%, защо мислиш е така?

Регистрираното оръжие се добива до 48 ч. ако раявителя няма криминални регистрации. Т.е. всеки има оръжие, без да знае как да го пази и как да го ползва. При всяка взломна кражба заедно с ценните вещи се краде и оръжието, което в 90 процента от случаите си стои у дома, защото не е нужно на собственика си. Престъпниците, които извършват взломни кражби, препродават оръжието на бандити. Заради това там престъпленията с огнестрелно оръжие са масови - има оръжия масово. Крадът се и се препродават. Информацията за въоръжени обири в Англия (Великобритания вероятно) трябва да потвърдиш с източник. Не мисля, че това, което излагаш е вярно.

Краварса простотия. Вместо да излязат срещу наркотиците,които са на макс, там и карат някои да изперкват и стрелят на поразия,те срещу оръжията.

Друго си е да стреляш на трезва глава.

Америка и континент, идиоти, и включва две части - Северна и Южна Америка. Кръстени са на Америго Веспучи, въпреки че ги открива Христофор Колумб. Как ги открива като там вече има цивилизации на над 1000 г.? Евроцентрична гледна точка се нарича. Все едно Вас да ви окткрият извънземните. Вас Ви е имало и преди това, скоро няма да Ви има, но се водите съществуващи откакто са Ви открили. Държавата САЩ (Съединени Американски Щати) се намира в Северна Америка. Както и Канада, Мексико, Панама и т.н.

Христофор Колумб открива Карибите не континента. Америки Веспучи открива континента Америка.

Америко Веспучи нищо не открива,а прави картата на континента.

Ние искаме пушкала, тези пък - не искат! Няма угодия!

А,дали ние не сме лудите?

Имах предвид - и ние, и те. А иначе проблемът се състои в това, че примерно тук ако въведем оръжията, броят на плъховете рязко ще намалее, ОБАЧЕ покрай тях ще рита камбаната и по някой не-плъх (било то по погрешка, било то умишлено...). Явно при тях плъховете вече са достатъчно намалели, и при това положение вече е спорно дали оръжиата носят повече полза или повече вреда (понеже по принцип са средство, с което лесно може да се злоупотреби...).

Даже американците си го казват7 "оръжейното лоби в САЩ все още е силно" Политиката на САЩ се управлява в голяма част от разни лобита. Същият момент го има в Германия и на Меркел и е казано, че на бизнеса му трябва евтина работна ръка - това за имигрантите. Може накрая държави да се управляват от бизнеси, което е безкрайно далеч от демокрацията. Ще има бизнескрация. ;)

Точно това е капитализъм,който има пари,той управлява

Ако властта иска да наложи диктатура какви мерки трябва да предприеме?

Зависи от вида диктатура.

При диктаторските режими хората имат ли право да носят оръжие?

В САЩ никога няма да могат да забранят оръжията, защото правото да отстояваш свободата си и на другите е залегнало в Конституцията. NRA е супер организация и не е това за която я представят. Тя е първата, която искаше национална база данни за предтъпници и луди. Проблема е че демократите само разлайват кучетата, но не правят нищо за да решат проблема

Време е Путин да защити руснаците в САЩ ! Първо санкции , после и блокада и референдум за Анексиране ! !

Първом ще ги парфюмират с малко деутерий, и чак после ще ги анексират...

Тя ако с походи ставаше... трепане на изроди трябва, трепане!!!

С насилие не се решават проблеми. Само се създават такива. Любовта лекува всяко зло. Враг на любовта са гордостта и егоизмът - принципи на хаосът превърнати в култ в този свят.

Майката природа е балансирала насилието като форма, която поддържа живота извън човешкото общество!!! Хората са излишни на планетата, но за жалост - те ще я унищожат!!!

Ако се отнеме правото гражданите да носят оръжие остава това право да имат само военните и полицията контролирани от властта на банкерите и гоемите корпорации, които ще си имат армия, държава и никакъв коректив. При положение че полицаите и военните не са по-морални от гражданите, системата излиза от контрол при това положение и предпоставките за диктатура са налице. Истината е че не убива оръжието, а неспазването на двете основни Божии заповеди: Да възкюбиш Господа своят Бог с цялото си сърце, душа, ум и сила. И да възлюбиш ближният както себе си.

Това е гениалното на 2-та добавка на Конституцията, да можеш да се защитиш от държавата ако има нужда. а това САЩ са Велика държава

А , И САЩ имало мислещи хора ! Не са само зомбита . Не късно и тях да зомбират ! Там без контрола на медиите нищо не се случва !

И да иска Тръмп да ограничи оръжията, няма да му позволят, а оръжейното лоби ще го махне веднага.

на пиндостания защо нямат право на оръжие,а само шантавите реднеци

Тъй като според статистиките американската полиция годишно убива повече невинни граждани, отколкото престъпниците, американците би трябвало първо да забранят на американските полицаи и полицейските специални части да носят огнестрелни оръжия!

се вижда единия от проблемите със огнестрелното оръжие във фермата

На политиците не им пука за жертвите от оръжията,пука им за парите!!! Парите са най важното нещо на запад,а може би и в света сега!!!! Те са по важни от живота на хората! В Америка печалбите от продажба на оръжие са по важни от хилядите убити от него! В ЕС е важна евтината работна ръка и са готови да приемат малоумни бежанци,нищо че избиват и изнасилват местното население,важното е да се намери евтина работна ръка и роби,които да работят и да изкарват парите на богаташите,не са важни хилядите жертви на терора!! Парите за Запада са по важни от човешката раса!!!

Добре, а колко хора бяха сгазени от камиони и автомобили от терористи? Ще забраняваме ли и тях?

Неслучайно е казано, че в Америка се създава новият тип човек-също както е казано, че на Русия принадлежи бъдещето. Ако можете, примирете това привидно противоречие.

Хората в САЩ могат да си изразяват мнението, да стачкуват, да си търсят правата......не като тия в Раша, които са едно стадо овце с един плешив пастир. В Раша престъпноста е 2 пъти по висока от САЩ, но кой да излезе да протестира след като ще свърши в затвора

В контекста на това "експертно"становище твърде любопитно е как ще продължи управлението на рошавия перчем?

А си гледай в твойта паница / кочина / ако имаш такава, че предателите всички ги уважават по един начин-няма значение свои или чужди. Живота ви е винаги един!

дека стоиш до кофата седнал да дава акъла си клошарски

прости кравари

Тъжното е, че това няма да спре жертвите, а само ще намали убитите и ще увеличи ранените. Който е толкова изперкал може и с един дезодорант, запалка и кухненски нож да причини невероятни страдания.

да да да....милиони да излезат....да започне новата гражданска война там....време е вече

много си добрицка. сте те вземем да саветвас емператорите. обаце парво сте триабва да те обезззмийат.

фъфлещ кретен устата ти е пълна със семенна течност от идолите ти...плакни па тогава се изказвай

последно цяла америка или десетки хиляди хора от цяла америка

Цяла Америка?! То наистина Доктрината Монро обявява Цяла Америка за сфера на интересите на САЩ, ама това все още не означава че САЩ са цялата Америка;)

Проблема с контрола върху оръжията разбира се може би ще намери частично решение. Но въпроса е в т.нар."американски начин на живот"-компилация от "илюзорна фалшива свобода" и реалния свръхрегулиран,манипулиран и всъщност ежедневно контролиран живот на отделния индивид.