Сергей Лавров напуска поста си?

Слуховете за излизането на сегашния външен министър на Русия Сергей Лавров от кабинета се потвърждават.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Лавров напуска поста си? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новичок.

Знаменателен факт! Веднага след "великата" изборна победа на Путин го напуска втория му човек!Тежката му артилерия. В същия тоя ден военен руски експерт ясно доказва и военната слабост на Русия пред САЩ!Путин остава сам на върха, следва пуч или Новичок! Путин е пътник, Путин е на пътя, както е по името си!

Тази информация е крайно противоречива!!!

този гледа сякаш току що се е изпуснал в гащите

Сега интересно къде ще заживее.. В червения рай или в прогнилия запад.. Новичок и за това куче.

Как къде - при дъщеря си в Щатите!

Умен мъж, който не може вече да прикрива и оправдава глупостите на началника си...

количеството на радини вълнения по повод, който не засяга списващите. при липсата на други теми, където може да се плюе, напълно разбираемо. друго е нивото на една млада министърка, която си пише в туитър с Джонсън и се прегръща с фактори в Брюксел, за разлика от този министър, който не се облича като папагал и не е млад.

abasador

един, велик демагог напусна световната политическа сцена! По-простичко казано или на разбираем моряшки жаргон, когато кораба потъва, капитана стои на мостика и призовава ... спокойно моряци, не скачайте от борда, вода ще има за всички! Лек ден.

По твоята логика корабът на усращ отдааавна е потънал, при чича ти Дончо започнаха да напускат през глава. Та?

abasador

колега, ти да не си извънземен? Да си чул и видял през последните десетилетия, някой да е мигрирал в СССР или Русия? Случайно да си информиран, че от десетки страни в Европа, Азия и не само, хиляди хората чакат за т.н. зелена карта за САЩ? Хайде, моля те отговори си на тези два простички въпроса (не, че нямам с повишена трудност), пък тогава ше поговорим за логиката ми. Лек ден.

Дано руснаците намерят негов достоен заместник от същия ранг-наистина не е лесно толкова години да си хабиш нервите в преговори с лукавите грандомани англосакси, които нищо не признават освен че са много велики и целия свят им е подчинен!

Велики са-да! И светът не им е подчинен, ами има добро сътрудниюество между тях и по-голяма част от света. А вие там в Матушката, не завиждайте. Че това правите най-добре. Аа, да, забравих, че и "освобождавате" най-добре. НАй-вече от свободата...

Сътрудничество? Така ли наричате ролята господар-роб?

Западнала подводница на Нефтеният кладенец е замръзнала в ледовете на Арктика по време на учение на ОТАН.

Алкохолиците от страната с ватенките са обеднели критично и търсят под вола теле. В една въоръжена надпревара мощната СССР фалира. А сега бедните алкохолизирани ватенки нямат никакъв шанс във сегашна военна надпревара. Американците имат ДЕСЕТ пъти по-голям бюджет за оръжие и много повече предимство в новите технологии. Така че ботоксовото пигмейче и еврейски агент путю е обречен на фалит.

Пак има ..фейк нюз". Захарова го опроверга вече , а и смени в правителството ще има чак през май- Путин го заяви.

Трябва да си стягаме бомбоубежищата... Положението не е розово...

Виждам едно полестно състояние на булгаристанците към Русия! Вие долни ,невежи неверници ,дето и държава нямате .Вие дето сте управлявани от няколко клана на подмолни душици. Вие дето един външен министър нямате ,който да не е подставено лице. Вие ли ще оправите света .......отрепки долни дето висите само по форумите >>>??????? Ще се моля за прогнилите ви души !!!!

си пий хапчетата, че не душите, ами ушите ще ти изсъхнат от тази злоба...

Я прочети биографията на черкезина с евреиска фамилия лаВаров

Много хубави новини идват заедно с така нареченото Великая Победа Путина на вийборах Газпром реже тръбите на Турски поток Газпром кляка пред Украйна и си плаща задълженията от 2.6 млрд долара Лавров се уморил.. от какво ли... и от какво ли ще му се наложи да се спомине?

Ами уморил се от същото което те чака и теб....старост....ти какво мислиш че останеш стълб на тая земя ли...радвай се ако доживееш пенсионна възраст в България....

Уморил се от лъжи. Лъжите и негативните емоции вследствие на тях съсипват организма, особено ако човека е стар с намалени защитни функции ...

Прав си-лъжите на лукавите англосакси са вредни за здравето на всеки нормален човек...

След събитието ще се вика Серго ролекса.

Плъховете първи бягат от потъващия кораб Може да му викат и така

Kalin

по твойта логика като гледам рокадите в САЩ и Германия след изборите там явно само плъхове са останали

След това - полоний или новичок. Има избор.

За уморени СТАРИ коне СТАРИЧОК

дано поне да го сменят с някоя хубавица, че не се трае

само да не е ерзац путка като тази в кремл

Казахстан постепенно дистанцируется от России. На днях его МИД ОТВЕРГ ТРЕБОВАНИЕ главы российского внешнеполитического ведомства Сергея Лаврова отменить безвизовый режим с США. Ранее глава республики Нурсултан Назарбаев распорядился перейти с кириллицы на латиницу. И, наконец, чиновникам Казахстана отныне запрещено публично выступать на русском языке.

Има вероятност като се пенсионира да изкара старините си в Англия. Там климата е по мек и ще се отрази добре на здравето му.

тъй си е, но в англия много плутоний, много новичок, та вероятно климата едва ли му помогне .

часа минаха вече от завършване на брифинга пред 150 чужди посланици даден от МВнР на РФ ... Пълно мълчание в т.нар. "новини" у нас !

Ватен боклук, това не е новина за нас. Не ни оинтересува в някаква мижава губернийка какво се случва. 1. Нито сме във военен съюз Варшавски Договор, 2. Нито сме в СИВ, 3. Нито сме поробени от ватенките повече за да изучаваме насила руски език и да гледаме насила руска телевизия в петък и т. н. То и ватенките измират стотици на ден от мизерия и алкохолизъм, но не ни информират

ти си съдран потур, от къде ги измислихте тези ватенки, а не виждате собсвтените си протрити потури.

но трафика си върви гледам.

тая суперпротивна руска муцуна ша се се замени с още по голем боклук

от толкова много санкции от къде пари за заплати...само,че не е свикнал като другата част от населението на купони...и отначало малко ще му е трудно на човека.

Леле, не е истина просто, как може да има толкова примитивно мислещи хора като теб.

по примитивни от вас няма...с промити мозъци,сиви и изостанали

Аз зная на България: Тази с очилата и цветните дрехи- Катето.

Хареса ми наистина един коментар и въпрос: да назовем външните министри на САЩ, Германия, Франция и други големи държави. За радост или не, Лавров го знаем всички. Това е оценката.

Не. ...просто НЕ отчитате : а. Тоталното ЦелевоОсвинване на Нашето медиа&интернетПространство б. Факта че Днес с/при Такива Промени - Несменяемост означава Друго (а НЕ непременно Експертиза)

Да, знаят го. Пияница-путлераст. Бабите плашат децата с него...

Сепване : Се разбра че Вече "наште"интернетчики НЕ получават парса за Непубликувани+Шовнати "коментари" ... ...а Продължават ли да получават Само за +/- ?

ми нормално. 14 години не са малко и работата не е никак лека. Дано Путин му е намерил подходящ заместник.

Ама чакайте малко, Колега ! - язди мечки...лети с журавли...яде гущери, подрязвайки ноктите-им с АК-ножа да н'го дласкат...разбира от мадами...управлява успешна държава... И ! - Сега И от Това казвате бил бил разбирал ?! ... Всъщност - м'чи Ползвайте-му СпециалнатаПодготовка та да Спрете Инвазиите на Жена-Ви връз Вас ! - ей го в на - Ви Е таковала главата на пихтия я !

докато-путин не влеза да командва стаята за опасни луди у некоя психятрия нема да се оправат-тея фалшиви оставки никого не подлагват

Щял да бъде Киро Патриарха. Щял да тропа по масата пред новия държавен секретар на САЩ Помпейо и да му търси сметка защо САЩ лъжат, че през ВСВ са пращали в СССР храна, оръжие, техника и боеприпаси.

и аз сам за него ша освежи колекцята часовници ,оше е обиден че в бг. не му снесоха

Пък Русия е изпращала на индианците от бъдещия континент Америка порожки и водка. Какво общо има по темата бе, глупак соросоиден

неграмотник напиши си правилно името ASS-кат се отваряш за америка

Техниката, и оръжията са по договор ленд лиз (lend -lease)- заем- наем и всичко е заплатено и изплатено! И до като твоите кумири от САЩ правят пари, руският народ дава жертви. Ако си прост обаче, никога няма да го осъзнаеш!!

Руския народ обича да дава жертви. Сега като един ще рипне в Сирия да стане курбан за Путин

По принцип- да. Само, че русняшките НИКОГА не връщат парите, товарищ. Те само зимат, не дават.

Нито ще ми липсва, нито ме интересува тоя пореден, нагъл лъжец от кремълската банда.

дебила путин се надява с тоя ход да умилостиви тереза но тя иска да смачка на змията главата

Борка, Борка, и двамата не знаете на кой свят сте. ТМей се дистанцира от ЕС, скара се с Русия, ще се скара с Германия заради СП2, очертава се търговска война с УС. Времената не са за конфронтация. Каква е следващата стъпка - прекратяване на дипломатически отношения, обявяване на война. Киро на кирия

крайно време беше

Ако Лавров успяваше да накара западните да се опикаят, то следващият ще ги накара да се осерат. Няма страшно- Кремъл става все по - силен и там не стига да си прочел само една книга за да те изберат.

Попикаване, ама от смях. Смешни сте бе. Вие вярвате ли си? Наритаха ви като помияри от Лондон. на това ли казваш попикаване?

От смях, ама друг път. Затова британски вестници на първа страница публикуват карти на пораженията при пряко попадение на ядрена бойна глава върху Лондон, щото им е много смешно.... на руснаците.

Удобно за тебе пропускаш, че реципрочно ритници изядоха и поданиците на великата корона, че дори им беше сложена лихва. Иначе от всички конфликти във външната политика, Русия успява да извлече полза и да си прокара интересите.

България няма да прогресира с материал като теб.

Само един въпрос към писачите по съобщението за Сергей Лавров: знаете ли кои са външните министри на САЩ и Германия? Ровенето в мрежата не се смята.

А на русия кой е ?

А знаеш ли колко са заплатите в германия и САЩ и колко в русия? Видно е кой си върши по-добре работата. А братушките, след като не могат да покажат нещо насреща на германската и щатски икономики, почват да издигат в култ някой образ. Путин тва, лавров онова, путин тва, лавров онова. Евтина пропаганда. И като си го чувал това в продължение на години, без да искаш си му запомнил името. Ама руската заплатка пак 7800 рубли. Та прав си, не ми се е набило името на германеца в паметта. Ама и не ми се е набило какво геройство е направил лавров.

Бе руснаците са си руснаци, ми ти защо четеш това щом не си падаш по пропагандата. От мазохизъм ли?

Тук някви плазмодии чак рожденния ден му честитятхахахаха велик бил малееееее жалка работа... то бива бива тролове ама тия нашите са бклиничен случай :))))

Демокрация бе, брато, цензурата ли ти липсва?

нормално пращаше им по ватенка с ушанка...карат по инерция

абе кво да праат наще пенсии освен да ласкат комуняшките си бастуни по тоя сдуханяк -лавров

OmPoBeH

За тези, които питат за постиженията на Лавров: Накара американосите да пикаят газ..многократно. Още пикаят газ. Тези слухове са за тях, за да си бият задницте у тавана. Утре ще дойде опровержението и ще изпикаят още газ. Това малко ли е ?

в опровержението ша добават и оставката на путина

Тереза, не давайте оценки на нашия външен министър Сергей Лавров, написа във фацебоок официалният говорител на руската дипломатическа централа Мария Захарова- и след тая оценка лавров отворенIя лавров замина

Не бива да напуска.Той е велик Дипломат и ако напусне,не само Русия ще изгуби много,но и световната дипломация ще изгуби.

руся вече спечели отарва се от 1 марионеттка на путин-всички с надежда очакват продалжение

Грустная лошадь напуска арената, където се въртеше в кръг. Ще извадят друг от конюшнята.

Евродребки, може би предпочитате В.М.Молотов?:))))))))))

Руски сатрапи - бол. Няма значеие какво предпочитат европейците. Руския външен министър си е вътрешна руска работа.

Досега имаха маймуна, интересно какъв ще бъде следващият.

Хрумка : Лавров - Се готвейки Отдавна -- Използва СвръхВниманието Отвсякъде по казусаСкрипал ---- Очаквайки че Кремъл/Касака - Няма да Смее да му Посегне ?