24-годишен мъж уби възрастна жена и се самоуби

24-годишният Цветан А. уби 84-годишна жена, след което се самоуби.

Обратно в новината

Коментари - 24-годишен мъж уби възрастна жена и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледало е жени момчето и се е самозадоволявало !Аз да ви кажа,че е била такава работата !

Кел файда от досъдебното производство за извършено убийство, след като извършителя се е самоубил? Преливане от пусто в празно! Що не се разследват живите убийци?

Това прогресивно същество (надрусана свиня), отгледано в условията на либерална демокрация (свободия, хаос и разруха) малко се е объркало (безвъзвратно изперкало), поради което убило себе си и възрастна гражданка (нещастна баба, едва кретаща с отпусканите от политическите ни корумпета подаяния, т.е. неможеща да се измъкне от съседство с агресивната откачалка).

Ами възпитавано е от родители, баби и дядовци, живели през социализма!

Възпитавано е от улицата, защото родителите са били а) твърде угрижени да вържат двата края, за да му обърнат подобаващо внимание б) притеснени от новата реалност, са го научили да бъде и той перде, за да оцелее в настъпилото вълче време Естествено, това са предположения. Факт е обаче, че живеем в среда, недружелюбна към принципите на традиционното възпитание. През лошия социализъм лудите бяха хоспитализирани и на строг отчет/проследяване. Днес?

Защо, заради това,че няма кой да контролира и прибира психоболните, трябва да умират невинни хора?Сега тази женица с какво е заслужила да я убие?Имала е лошия късмет да живее до луд.

хубавия начин на живот в София кара хората да озверяват... от ППГЕРБ нищо не правят по темата, за тях е важно конектори да се строят и някакви метростанции да се вози стадото наблъскано като сардини. София е станал отвратителен град за живеене, пумийна яма, с разбити улици и мизерни фасади, никакво място за разходки и паркиране, парковете са място, където да ходиш само въоръжен, тотална разсипия на публични ресурси в резултат на криминалното управление на Бойко Борисоф, корупцията която създаде и краденето на пари, липсата на правила, неуважението към закона и правовата държава и тотално единоначалие - всичко се случа когато и ако вожда каже. Отвратително е това, създадохме не държава а чудовище, което ни изяжда с всеки изминал ден и ставаме все по-малко и все по слаби, жалко е за децата...

същото е в цяла България- градове и села. Всичко е в разруха.

Успехите на герб. Портних завинаги! Тотев завинаги! Николов завинаги! Фандъчката форевър!

единственият начин герб да остане на власт е да избие всички гласуващи за БСП и да им прибере сметки и имоти за бонус .явно ,че и народът няма нищо против !

Отивай да обядваш, че ще изтървеш филма след обяд!

Такива неща могат да се случат само в държава която е била под руска окупация.

засега изтребва пенсионерите.

какво ли са му причинили ,за да откачи до такава степен ? и защо откачалките се увеличават с около 300 на ден ,вместо да намаляват ?брех ,че дяволски план са измислили тия дето ги спасявахме ,браво на тях и техните прислуги наречени политици ,свещеници и останалите антихристи !

Ами момчето предупредило бабата не гледа през шпионката , когато му звънят на неговата врата ... Ама тя не разбирала от дума!

Амфетамини и т.н.

И без това бабите са повече от колкото е нужно, защото живеят много дълго и получават пенсии ... А в действителност са работили много по-малко от сегашното поколение, което ги издържа!

Ето, при теб вече и превенция е невъзможна като закъсняла. По-зле си от тоя голия убиец.

Ако имах индивидуална пенсионна партида нямаше да ги пиша тия неща, но уви - "солидарния" модел на осигуряване води до непрекъснатото увеличение на пенсионната възраст!

явно ,вие, смятате форумното писане за някаква работа !в чий интерес,ако не е тайна ?

Антихристът дава добри пари! А пък ти се научи къде да слагаш главни букви, червена кратунке!

Иванчовците също са в повече, ама ги търпим.

Явно нямаш баби, дядовци и родители, затова си такъв звяр. Иначе за поименните партиди съм съгласна и за да могат се наследяват от децата съм съгласна..

Събличане гол на публично място,трошене на предмети,нападение над някой който е наблизо и е имало конфликти с него преди,самонараняване и т.н. това са само част от проявите на психично заболяване.По света (за разлика от нас) при най малките прояви от този тип всеки може да сигнализира полицията и той да бъде пратен на изследване и лечение .

''Само '' 38% от ЕС , имат психични проблеми .

Тез пък, които нямат, "проблеми", са още по-зле и още по-опасни, щото те именно, поддържат престъпното статукво.

И още толко сме "под прикритие" хахаха

ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ЕВРОПЕЙСКА ''ЦЕННОСТ''.

с тези наркотици, които тъпчат децата ни и подрастващите до такива неща водят, "има данни" - когато има употреба на такива наркотични вещества, превъртането е сигурно. това е проблемът, хората които продават тези неща трябва мислят какво причиняват, само незнам тези хора как спят нощем

Виновни за тази ужасна трагедия са шайката на тиквата, която за 10 години само граби, а не направи нищо градивно в съдебната система, за да може лудите да са в лудниците, а не да убиват възрастни!

"Нищо градивно", ама много разрушително, прави - "шайката".

Лудите в лудниците! Това е задължение на държавата! Утре може жертва да е наша баба, майка, дете, ние самите!

За да стане това, трябва първо т.нар. "българска" политическа "класа" да бъде напъхана в затвора.

Демоноткрацията в действие.....

"Има данни, че е страдал от психично заболяване." Има данни, че в условията на демоНОкрация и хибриден геноцид, все повече хора страдат от психическо заболяване. Има данни и че повечето, които се самоубиват се обявяват за "страдащи от психично заболяване", а може да се окаже, че това всъщност са нормални, които просто не могат да издържат на ненормалния живот в България, където ни управляват сдружени гадове и идиоти.

В България нормални хора не са останали.Всички оскотяха и се отвратиха от живота от тази т.н. ДЕМОКРАЦИЯ по КОМУНИСТИЧЕСКИ. Краят и се вижда.

Не остана ли вече ни една лудница в тая държава, какво става?! И здравите вече полудяват, а за болните от деца или от дълго време - да не говорим! И за наркоманите, пияниците, просто неуравновесените и периодически разцентроващи се ... А полюцията само брои труповете, никаква превенция, работа с агресивните сред населението, нищо!

Щом ще чакаме "превенция", от полюцията, а не здраво възпитание, в здраво семейство, в здраво общество... ще има да чакаме още. Докато ни довършат съвсем.

Хората обедняха дотам, че нямат пари за друга дрога, освен такава, сготвена от неграмотен циганин в мръсно мазе.Наркоманията си е беля, но ако пичът имаше за хероин или кока, щеше тихо да се кефи, без да избива комшиите.

Нямаш представа колко си прав, аз съм на 28 и имам съученици които отключиха шизофреник, мании и прочие болести от фалшива евтина синтетика.Не малко от тях се самоубиха

Докато не се промени закона в посока на това да се отмени влизането в психиатрия да става по изрично лично желание, няма оправия. Това не са адекватни хора, за да се очаква да вземат адекватни решения. Едно време можеха да се приберат, като почнат да буйстват, водеха се на отчет и се знаеше кои са. Сега се разчита на това сами да си пият лекарствата, сами да определят кога се влошават и сами да постъпват в болница. Идиотщина.

Докато не се промени системата, така че хората да се развиват нормално и лудите да са изключение...

Защо лудите не са в лудниците????

Защото при демокрацията няма пари за да ги държат там.......

колкото и да е луд човек,то той се нахвърля срещу друг,ако другия го засегне с нещо.Така че може да е бил пиян,може да е бил луд,но при всички случай най вероятно двамата са били в конфликтни отношения.Иначе не би се сетил да се прехвърля през терасата.Добре е да се установят тези неща в защита на истината,но след смъртта им това вече няма значение.

Голяма глупост си написал

Вероятно са били в конфликтни отношения, то да живееш до луд хич не е лесно. А и помощ отникъде - няма държава да те защити, лекарите вдигат рамене, близките на такива хора /ако изобщо имат такива/ и те са се покрили... горката женица, какво ли е преживаля през годините.

има ли доказателства,че наистина е бил луд или всички повтаряме нещо,казано от НЯКОЙ.Една лъжа повторена от 100 човека става истина.

Luna0102

Докато не започнат да затварят лудите, така ще бъде. Свиквайте!

Бабата ако имаше патлак, щеше да прати душата на душевно болния за рециклиране.

не е редно

Преди 30 години лудите бяха в лудниците. Сега се разхождат демократично по улиците.

Това звучи като сценарий на някакъв хорър филм, луда работа :))) Хората хванаха къра

Това си е чиста лотария, с кого ще живееш в България. С кого ще варите компотите, c кого ще плющите белотите.

Ужас....превъртял е и е убил първата жертва която е излязла на пътя му. Ако лудите бяха по лудниците нямаше да е такова положението в България.

ами гледал е каранга от цска и е решил, че така се прави - реже се глава

а после ловешките баи ганъовци обясняват че така се правело и че това е заговор срещу някого си . отвратителна ситуация и отвратителна реакция на органите на реда , правоохранителните органи , сем , футболната федерация , министерството на младежта и спортта ......всички на държавна хранилка . докога ще толерираме простотята и нехуманното ? докога по масовите медии ще показват изроди с половин грам мозък ?