Коментари - Паси: Някой ще убие ли Нинова, за да накисне Борисов? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..МАЗНЬО...от оня мултт филм за ,,смърфовете,,

Пълно морално и политическо падение на това чорвейче! Продажно! Кой друг стигна до тая гнус да прави подобни намеци и внушенив! прдаде всичко. Откъде той и жена му имат пари да живеят нашироко и охолно? Кой му плаща на тоя самозабравил се син на вкти вни

(и за държавата), че е бил външен министър. Явно, всеки може да плещи глупости, всичко, което му дойде на езика и да си мисли, че е актуален. Отношенията между държавите трябва да се основават на взаимно уважение. А не, ти си му влезнал в хола за да си вземеш каквото ти трябва, а после се чудиш защо взима мерки за да те изгони.

Cкрии се бе, мръсник мазен!!

Всеки етнически българин трябва да знае,да чете и препрочита"Жидов гроб" от Дядо Вазов,за да знае историята си,да я предава на поколенията и да се учи от събитията,които са се случвали,защото някои се повтарят.

От кого да се пази България? Преди дни турската армия нахлу в чужда държава и развя турско знаме в СИРИЙСКИЯ град Африн! Президентът на Турция заяви нееднократно и провокативно, че БЪЛГАРСКИЯ град Кърджали е в "душевните" им граници!!! А Гербаджийските дупедавци ще му бият чела в земята във Варна на БЛАГОВЕЩЕНИЕ!!! Що за народ сме ние и заслужаваме ли държава!

Тракия,Македония,Западните покрайнини,Северна Добруджа,Кримския полуостров,Чикаго са ни в душевните граници...? Това не значи,че ще ги анексираме...

Мончо, кой продължи да разширява военния си съюз след 1990? Кой кого обяви за "враг"? Кой изразява съжаление, че не може да притежава огромните ресурси на една държава? Кой издава присъди на базата на предположения! Чии изтребители летят около границите на "врага"? Кой се опита да направи Украйна плацдарм за военните си бази? ..? ..? Вие, платените американски подлоги, хората за идиоти ли ги смятате?

.... да те гледа човек е лудост. Да те слуша - още по-голяма лудост. Образец на идиот загробил държавицата България.....

Баща му го отгледа и изучи проповядвайки руски комунизъм като ортодоксален равин и плюейки американците, Соломончо ще изучи многобройната си челяд плюейки по руснаците и кълнейки се във вярност на американците. Понякога съжалявам за някои недовършени неща в историята....

Тоя младеж май не е на ред с логиката!А бе Паси , как малка България ще се мери по въоръжение с Русия или пък с Русия и Китай ?Ти си куку , напълно изперкал !Американски генерал призна , че НАТО е далеч изостанал от Русия!Момко , не въоръжение , а икономика и жизнен стандарт и трябва на България , аман от побъркани политици!

Членове на НАТО като България са изостанали, ама има членове на НАТО като САЩ, които са доста напреднали и е хубаво да се в съюз с тях, че нали видя какво станна в Ирак?! Па-па и 20 години гражданска война

Не знам дали ще уроня доброто име на Паси но откровенно ще кажа,че е завършен идиот!!!!

Паси и добро име?! Паси и добри пари от Козяк може, но първото е оксиморон!

На този ЮДЕН, като му видя физиономията и му чуя приказката ми става мъчно за г-н Шикългрубер.....

Това май същият трансатлантически експерт, който беше летял на Ф-18.

до болка физиономия.

Неочаквано добре!

Аз искам да му припомня на евречейто Паси, че Русия такава или онакава, но в исторически аспект ни е освобождавала 2 пъти...дано да не се наложи да ни освобождава и 3-ти път...? от евроатлантическите ценности, дето така ни ги набутват отзад.

До кога Пасито ще облъчва обществото ни с дивотиите си? Нима трябва да минат още 30 години, че народът ни като слуша такива като него все повече се обърква и не може да хване правилния път.Пасито е вреден за България и колкото по рано го осъзнаят всички, толкова по добре!

Аз искам да му припомня на евречейто Паси, че Русия такава или онакава, но в исторически аспект ни е освобождавала 2 пъти...дано да не се наложи да ни освобождава и 3-ти път...? от евроатлантическите ценности, дето така ни ги набутват отзад.

На снимка да го видиш , шамар да му откършиш ! От сърце ;)))

Европа са силни на думи, докато в Русия са силни на дела. Ми защо ни набута в НАТО ? Ъ ?

Много точен коментар на Мони Паси. След присъединяването на Крим в Черноморския басейн паритетът наистина е нарушен и сега Русия разполага с повече единици от трите натовски страни, Турция, Румъния и България, взети заедно!

като ,,гибралтар,, например...!!! или тя е ,,задморска демократична територия,,...???

Туй джендър да каже къде е извънземно ново модерната техника,която подобните на "майната му на православието" Чифут Паси и подобните му обещаваха като сме стъпили в ОТАН. 30 лета примитивизма нищо не е купил, добре че е руската техника купена и платена от ТАТО и НРБ преди 1989, при "лошия" комунизъм.

Европа СИЛНА на думи,Русия СИЛНА на дела!!!!Боооже ,колко е прав---то от България САМО ДУМИ ОСТАНАХА!!!!!

Ти уби България,че за една нинова....Ма то да знаеш---няма да жалим...

ех, тъкмо го забравя този и медиите пак ми го припомнят :(

Скоро ни показаха и старата клептоманка орезилила България за една помада

тя не е клептоманка а еврейка,на тях им е разрешено от мойсей да крадат колкото искта без да бъдат наказвани.

ами защо някой не убие боико за да натопи еврейчето паси

Някой ще запознае ли един мръсник с дъното на Черно море,за радост на нормалните

ТОЗИ КОЙТО ОГРАБИ ФРАНЦИЯ И ПРОВАЛИ НАПОЛЕОН НЕ БЕШЕ ЛИ ЕВРЕИН?КАКВА Е РОЛЯТА НА ЕВРЕИТЕ В ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО?КОГА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН ЩЕ СТАНЕ МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ?НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ПОНЯКОГА ИНТЕРЕСЧИЯ ДА ИЗВИКАШ:ДОЛУ САЩ!

еврейчето пасе ще остане в политиката с израза си "майната му на православието" аз пък казвам "майната им на евреите и на пасе ,да отива да пасе "

Хмммм! Интересна идея !

Тоя съвсем изкуфя.....

Идиотски пример на един пълен идиот.

Примера е неточен, да убиеш незначителен човек за натопиш опонент, по скоро ми прилича да убиеш него за натопиш Нинова, щом държи тя да фигурира в примера.

Паси, според теб Путин се прави на Чък Норис. На какво се прави Тръмп - на Казанова. Или Бил Клинтън със секс скандалите. Ами Путин ме кефи, а Тръмп не. И ти не ме кефиш

Паско, Паско, ами, какво да прави Володя, да вземе да кара...Трабант ли:)))??? Ами, че нали такива като вас го карат да се.. пъчи, забрави ли??? От къде ви намират тези над вас, все такива гниди всичките, от прост, че до...уникално тъБ!!!

НЕЩО МНОГО ВИ Е УПЛАШИЛА НИНОВА. САМО ТЯ ВИ Е В УСТАТА.

НА БАЙ ТОШО ОТ пОЛИТБЮРО НА ГЕРБ

ПРОСТОТИИТЕ НА СОЛОМОН ПАСИ НЯМАТ КРАЙ. ТОЙ Е ПОД КРИЛАТА НА НЕБЕСНО МУ ЛЪЧЕЗАРИЕ И ПОЖАРОСИЯНИЕ. ДО КОГА ЩЕ ОТВРАЩАВА ХОРАТА?

ИДИОТИТЕ НА ИДИОТИ НИ ПРЕВЪРНАХА. Е , АКОТОВА НЕ Е ИДИОТЩИНА, КАЖЕТЕ КАКВО Е.

Да си имаш такъв външен министър е лудост, да продължаваш да публикуваш дебилските изказвания на бившият външен министър е още по-голяма лудост.

Защо някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов? Сакън,не! Те се обичат!

А пасито ли е това ?!!! Майната ти , шломо !

Къде бе Соломончо пасе, та се напасе с такива мисли? Ама то, толкова мозъче, толкова мислички може да изходи.

Паси-то още ли не е арестуван за подстрекателство към убийство .

"Внезапно скокнa той, заходи безглавия жид нечестив, защуря се плахо, заброди по ярове, урви кат жив,"