Димов: Протестите за Пирин са политически

Тече проверка на прокуратурата за Пирин, аз ще се съобвазя с нея, каза екоминистърът Нено Димов. Той определи протестите като политически.

Обратно в новината

Коментари - Димов: Протестите за Пирин са политически | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестите, които се провеждат уж в защита на Пирин отдавна се превърнаха в политическа бухалка, а жалките зелените оргазниции които стоят за тази постановка се опитват да натрупат точки за престоящите избори.

И са политически, и са платени тези протести, и са лъжовни!

Е добро утро! То е ясно, че зелените протести са дирижирани.

Голям провал с тези протести и сега зелените ще излязат на изборите под претекст, че са се борили за правата на българите, но пак ще се изложат с нищожна подкрепа

Само преекспониране и спекулации бе! А на всички е ясно, че целта е главата на Батко!

Като се коалира с престъпници, до нтикъде няма да стигне.

Абе, др. Димов, ти днес погледна ли календара и знаеш ли в кой век живееш? Я, спри дрънкането на празни приказки, ами слез на земята и се огледай. Само вчера, по пътя от София за Варна през В.Търново, се разминах с най-малко 40-50 огромни камиони, натоварени догоре с прясно отсечени дърва, големи, хубави, още със свежите си клонки дървета. При това, без никакви печати. А доста от камионите успешно се прикриват като ТИР-ове с платнища, през които трудно ще разбереш какво носят. Особено трагично е положението около Микре, после преди Севлиево, а в района на Антоново и Омуртаг отдавна вече не е останала гора. Там жестока сеч доунищожава последните горски терени. И никой не прави нищо, няма горски инспектори, няма контрол, няма дори КАТ-аджии поне да спират тези камиони и да им искат разрешителни. Имам чувството, че някой е възложил на горската мафия до десетина години да няма никаква гора в България!!! И се сещам как преди 2-3 години, когато имаше предложение в Парламента да се гласува забрана на износа на дървесина, тогава голяма част от нашите "любими" народни избранници не се явиха, за да няма кворум и тази точка отпадна!!! Познайте дали горската мафия не е напазарувала и тези "достойни " хора??? А др. Димов за кого работи - за безценното горско богатство или за себе си, но под диктовката на същата тази мафия? И да уточня - нямам нищо общо с никакви фондации, организации, асоциации и дружества - изразявам личната си позиция и мъка! Защото в Германия или Норвегия, в Австрия или Швейцария - гори колкото щеш, но пипат ли ги? Нима нямат радетели и там, като този наш другар Димов, за "санитарна" сеч?

Много болно е, когато изверг, пущ, простак и дивак като този - не искам да му споменавам нито името, нито неговата престъпна партия, стои на поста та екоминистър. Жалко, срам , срам за света. Пирин не е заслужила такава гавра. Тя трубва да премине под закрилата на световните сили, за да се спаси от унищожението от българските варвари. Смъртна изверга! Смърт!

В Рила планина да видите какво става,оня от Мадрид ,,реза на воля,,сега също не се спира

е та много ясно че са политически , и от с пълно основание , защото провеждате политика на унищожение на Пирин и не само, и е напълно нормално да се иска оставката на всички замесени

d4

и кой е реалния собственик на Юлен? и защо концесионната такса е САМО 50 хилки?? М?

Политически?!?!? Няма лошо в това да се модернизира една база, да и се увеличи капацитета. Но като ВИ знаем подлите намерения, ще опукате целият парк без да ви мигне окото, за да налапате някой друг лев. Нима обществените поръчки не ви стигат?? Милиарди източени, за сметка на нулеви резултати, ама нищо, в Брюксел почва да им писва от вашата простотия. Още малко и сте чао!

Точно така! Сечи, бетонирай, яж!

Дано им заклекне и Господ да ги прибере!

Протестите за Пирин се случват с най-вече млади хора.Не са като тези на БСП,напр. Тези млади хора,българи,изразяват остро недоверие към вас,Министър Димов,управляващите корумпирани,лъжливи и непристойни,политици.

Когато политиката е сбъркана е нормално и протестите да са политически. Ако Ненов беше поп протестите щяха да бъдат религиозни.

Пинокио Димов много ги разбира политическите работи... слуга на олигарсите и офшорките! Истината винаги излиза наяве, Пинокио!

У дупе ли си правен бе еййййй откъд се взе такъв за*к небърсан ве ей

нено, ти си безприципно същество, сменило 3 партии, само и само да се докопа до това постче и да може да лапне малко парици от цеко. Какво общо имаш ти с екологията? Да си физик не те прави еколог. Оставка веднага!

тия управляващи така са си зас али очите. че не им пука от нищо. Гледахте ли изказването на Джема Грозданова за Истанбулската конференция? ие като хора за тях сме нищо - такава демонстерация на пълно презрение, на пълно пренебрегване на волята и желанието на българския народ, рядко се вижда дори в Герб. И подпяващите и Мария Габриел с дългия нос и Цв. Цв с многото апартаменти.

Този що партии смени заради кокала. На олигархията и се бетонира. Окрадоха много пари трябва да ги реинвестират в бетон и сечене на планината.

Всеки който каже нещо срещу мафията става антиевропеец, човек на Путин и комунист. И то обвинен от комунистите от ГЕРБ.

Ако са във Ваша полза , няма значение дали са ''политически'' или ''платени , но ако не са .... - е лошо и вредно за ''демокрацията '' ?!

Били ''политически'' ..... - и какво трябва да означава това ?! Защо непременно ''политическите '' протести , трябва да са нещо лошо - А да - Защото не ви изнасят на Вас , и ви създават дизкомфорт и се страхуваш , че креслото може и да ти изтине - НАЛИ ????!!!! Още не си се оял достатъчно , а вече ти се клати поста - ЯСНО !!!!!

Напълно разбирам , че можеш да промениш възгледите си , но не и ако си политически участник ,Димов беше от ДСБ сега е от Цеко паша.

Защо протестите да са политически, а вашите мераци за строеж и усвояване на територии в Пирин да са резонни ? Ние казваме обратното .

АКО Е ТАКА - ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХАТЕ!!!

Не са политически, бе джанъм. Презастрояването е политика на днешните "политици", а тази политика е унищожителна.

Този пак лобира за някого срещу България. €€€€€€€€€€

Трябва да ги свалим колкото се може по-бързо. Още преди да са направили и закони, с които да приемат и ИК. Иначе, горко на БГ и българите.

Вие от микроби стигнахте до политици.Ходи с Валери в крачмата ама и от там ще ви изгонят.

Много е трудно,човек като го види този хубостник,да запази приличие.И продължава да обижда, да лъже.ОСТАВКА бе дръвник.

На тоя Гиргио Гиргиус да не му се явява на сън като ДЕВА МАРИЯ и вместо библейски текстове да му реди пачки пред очите?! РИОСВ са толкова поддадени на курупция, че навсякъде се замърсява сас строителни отпадаци, унищожават се плодородни земеделски площи, строи се безогледно до защитени територии, въздуха се замърсява безконтролно от Химически предприятия във ВАРНА, БУРГАС, СТАРА ЗАГОРА, РУСЕ и т.н И всичко това се поощрява от политическата проституция

И в природата трябва да има политика, гусин Димов, герберастка подлого, защото нея трябва да я има и за правнуците ни, че и по-натам. И за ад я има, ще се наложи да ви изхвърлим, теб е цялата герберастка пасмина на бунището на историята.

Много скоро вас ще изхвърлим на бунището зомбирани предатели,много скоро

Това, което Димов говори, народът ни нарича: "Дрън-дрън ярина". Наивен е онзи, който очаква от димовците, сешени с цекоминеевците да запазят българската природа!

Нищо не прави за мръсният въздух в София.Ще откраднат милиони за 50 печки на пелети,а отделно комисионните от производителите на пелети.Крадливи всички политици досега

Правителство отдадено изключително на корупция , лобизъм , шашми и далавери , гарнирано обилно с некадърност да управлява държава.

е, да, ама има "кадърността" ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ! Сещате ли се как?И това е "умение", макар и незаконно

Ами да - политически са! Защото са насочени срещу безумната политика на ГЕРБ и тоталното незачитане на законите в държавата ни! Заради поредния "спонсор" на боко и компания се готви затриването на малкото останала чиста природа у нас! Да, протестите са политически!!!!

Напълно Ви подкрепям! По логиката на тоя суек всяко действие може да се разглежда като политическо . Протестира се за една кауза- щом герберите искат да я унищожат , значи е срещу тях. Какво толкова се чуди тоя крис и се напъва да роди пореднаото си подмазване

Всеки протест, който не е "успореден" правата линия на партията-майка е крив и, естествено, политически! И цели да Му вгорчи живота, да Му подлее вода в международен план, да Му орезили европредседателството...абе каквото се сетите в политически план...А когато Пирин олисее като кубето Му, тогаз ще търсим истинските причини и ще викаме "ся ква стана тя?"...

Даааа ,Димов , протестите са политически , а управлението ви дървесно. Що не фащате гората?

Много искам да кажа, какво мисля за това от снимката и за нелепите му изказвания, ни ме е скрах, че ДИР ще ме изтрие.

Тегли му една , ние ще читим бърже.

:)))))))))))"ще читим"бърже а селски дебили....и раб фак-а ви е много но там където скоро ще отидете няма да ви питат колко сте грамотни

И в детската градина разбраха каква е скапаната ви врътка със социално слабия кредитен милиардер концесионер които ни натресохте. Безгранична наглост. Правителството не ни предпазва а затвърждава монополите

Най-адекватния министър. Жалко че клекна за Трън и загубихме нови хиляда работни места

Ще се въртиш и превърташ , само и само да си запазиш столчето - НАЛИ ???!!! Не ти дреме за нищо освен за пари , и на теб и на всички като теб !!!! Важни са властта и парите , пък ако ще и едно дърво да не остане !!!!

Тоя седесарин Димов---трябва да го киснат 4 денонощия във водица от с.Казанка!:)))))) ...тогава ще му светне за Пирин и не само...!:)))))))

Протестите са политически, а правителството е олигархично.

Статистически прираст на дърветата. Отсичат едно вековно дърво и садят 3 фиданки. Две от тях може и да не се хванат но иначе пък цифрите изглеждат добре

Димов продължава по инерция да плямпа глупости. Сечта била само санитарна... ама само по документи, бе, Димов! Щото не смееш гък да кажеш на дпс фирмите, дето режат в Пирин. От дебелия ли те е страх или от сопола?

Ей нагли та нагли бе , сутринта слушах и оня Мутрак Веждито за Ларгото , абе наглост не познаваща граници.

Добро утро! У вас ле е патента за топлата вода? Естествено, че са политически. Само първият протест беше зелен. После узря!