Путин гласува и заяви:Устройва ме всеки резултат, ако победя

Президентът на Русия Владимир Путин гласува в Москва на изборите, съобщи РИА „Новости“.

Обратно в новината

Коментари - Путин гласува и заяви:Устройва ме всеки резултат, ако победя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин ще гарантира мизерният живот на руснаците до края на мандата си.

Родоотстъпниците да се радват на победата на Путин в Русия, още един мандат западналите наркомани ще ви захранват с центчета.

Путин побеждава само крепостни селяни, и е доволен.Съдете за него какво е

А ако прочетете Макиавели ще разберете за съществата гласували за ..........................

Прочетох няколко пъти цитата и все ми с еструваше че има нещо гнило в това, което казва Путьо. И изведнаж пшолучих прозрение. ами да! Ами че то е толкова ясно! То всичко е написано, а аз да не мога да го видя. Путьо заявява че го устройсва всеки резултат АКО ПОБЕДИ. Ние вече знаем че той победи. Ами ако не беше победил, тогава какво? Ясно е че този резултат не го устройва ( или поне така казва). И тогава? Ще сдаде властта ли? Глупости на търкалета! От 1500 г, насам единствения който е сдал властта в Русия доброволно е Елцин. и то по здравословни причини. Или ще организира военен преврат. Тъй де, той е главнокомандващ на Съветската армия. Случвало се е - и при свалянето ан Берия, и при свалянето на Хрушчов, и при пуча а който с еопитаха да свалят Горбачов. Съветската армия има сериозни традиции в това отношение. Значи трябв ада сем благодарни че др. Путьо е спечелил за пореден път "изборите". И да му пожелаем да ги печели и следващите 10 пъти. С поне 99,99%. Пък може и със 101%, какво толкова.

после рушняците да се сърдят само на себе си, че са си избрали некадърен диктатор със 73%! След 5-6 години да не се озъртат като свине в картофи, ама кой им е виновен, че живеят по-зле и от най-мизерната африканска държава! Щото те вече от доста време живеят по-зле от България, най-мизерната европейска държава! По самопризнание на самия току-що "избран"диктатор!

Е , ама според нашите медии това нито е успех, нито ни интересувам Тази сутрин кореспондентката на БНР в Брюксел, някоя си Пискова, представи някаква политичка западна, която ни каза колко е зле и лошо избирането на Путин! Кой ги праща такива блюдолизаачки като Пискова за наша сметка в Европа да плюят отрова/

ама защо е бел като восак много унило гледа нещто пишман президента

И да падна и да бия, все президент ще съм на тия!

Изборите в тази кочина винаги са подправени. А този един ден ще го обесят като Садам. Тогава всички вие продажни ватенки ще се отречете от него като юдей.

Един вид - даже и с 5% пак ще е президент.

Господ задраве да ти дава, другарьо Путин! Дай Боже да имаш дълък живот и здрави нерви,за да се бориш срещу краварите капиталисти и ционистите, които подпалиха Света!

Че то има ли изобщо опозиция в Русия..кой в затвора кой забранен . За 3 мандата ликвидира опозицията като Гестапо и сега ще царува докато не почне да се насира в гащите. като умре сигурно ще го напълнят със слама и ще му се кланят ...по Руска традиция.

Най-черния уикенд в историята на Запада. Вчера преизбраха Дзинпин, днес Путин. След 5 години (когато изтича новият мандат на Дзинпин) Западът ще е треторазрядна сила.

Какъв Дзинпин бе ватен скъсан презерватив ? Китайците ви взеха вече половин Сибир барабар с Байкал... скоро ще го духате, ще остане само мАсковска губерния.

над 10 милиона руснаци избягаха от Русия, за да търсят нормален дом и бъдеще за своите деца, и достойно заплащане за своя труд и знания

Над 30 милиота руснаци,,останаха , зад границите на Русия.

ТОВА КОГА?

Ей, недоносени, Путин вече е избран. Сменяйте темата.

Алкохолик, намаляй одеколона.

В Украйна няма руснаци, хуйло! Иначе що не позволят и американците да гласуват да видим колко % ще събере Путкин

как бе , нали танковете на путин биле в украйна , кой ги кара ? укри ли ? гледай си майдана там

ЕС и нато подкрепят "демократична" Украйна, която забранява на руснаците да гласуват???? Медиите у нас мълчат???? "Не са разбрали още". 109 място ви е много високо.

Е за какво да се хабят да гласуват? Резултата е ясен. Ти за последните 3-4 години не разбра ли, че Джуджи ще е президент?

В това дъждовно време съм си седнал пред монитора, пия си водка "Столичная" с рибка мезе" сальодка" и се кефа на троловете. Те са ми духовното мезе!! Наздраве тролчета, много сте вкусни!

Моето меню е доста по богато от твоето...Затова съм толкова вдъхновен в своите коментари! То е смес от три менюта- българско, руско и турско Кое какво е по националност всеки може да си определи сам. Смесеното ми меню включва: Шкембе чорба(ишкембе чорбасъ) Овчарска салата,една свинска пържола,една овнешка пържола и телешки кебапчета, пържени картошки, а за десерт....ммммм...тахан- халва, рахат- локум,баклава и толумби...плюс шам фъстък за мезе И най-важното БЪЛГАРСКА ДОМАШНА РАКИЯ!- лично мое производство- елексир...кратка рецепта: първа преварка-по-отделно сливова,ябълкова, крушова, дюлева и гроздова ракия. втора преварка: петте ракии заедно в казана плюс прясно мляко, активен въглен,мурсалски чай,джинджифил, жълт кантарион и бурканче пчелен мед. ... Не признавам нито водка,нито йени ракъ....:)

И какво е руското в това меню? Май това, което липсва. Както и от трапезата на обикновения руснак...

PREZIDENTA

Само Путин! Само ЦСКА !

Диктатора се поздрави, отново с победа!

Накратко без плямпане. Вече се ускорява стопяването на РФ. Андропов подобно на Путев казваше: имам оръжия да разцепя земята и кво стана: Няма го "Великия" СССР и Социал.с-ма. Така отива и РФ. Другото е кое вярно,кое демагогия. Руснаците са царе на плямпането и лъжата: Къде е комунизма,който трябваше да е построен 80 та г.??!! Пияници не могат да правят нови технологии и това Путев го знае,но по комунистически началника на охраната на Петербургската община Путев пусна фабриката за ЛЪЖИ. Това не след 6 г. вкрая на мандата му но до 2 г. ще лъсне,че е ЛЪЖА. Важното е ,че той се готви да царува повече от Сталин до фризера като Андропов,Брежнев и Черненко

Велик си Владимир!! Здавай период!!

Велик диктатор, Чарли Чаплин направи един чудесен филм, тук ще е съвсем на място!

Има една поговорка, която важи за троловете срещу Путин: " Залудо работи, залудо не стой!". Пишат си глупости, а процентите на Путин се увеличават.И по стотинка, не трябва да ви даде работодателя!!Шут!!

...така беше! ..

И с неговата популярност, расте и благоденствието на нас, русснаците!

Айде - разчекнатия от яд соросов крадец на профили - пак се появи.

Орлин Данев

Ти не си ГОРД ЕВРОПЕЕЦ...Ти си НАГЪЗЕН ЕВРОГЕЕЦ,...оня по-долу е истинския....:)

Хиляди руснаци гласуват днес у нас България _ Хиляди руснаци, живеещи в България, упражняват правото си на глас в президентските избори, провеждащи се в родината им. Във Варна, при засилена полицейска охрана, вотът за нов президент се провежда в сградата на Генералното консулство на Руската федерация. Право да пуснат бюлетина имат над 2000 руски граждани, съобщава Нова телевизия. Вече има предсрочно гласували и в Шумен, Добрич, Ямбол, Сливен и Несебър. В България са създадени четири избирателни секции в Посолството на Руската федерация в София, в генералните консулства във Варна и Русе, и в офиса на почетния консул на Русия в Пловдив. Понеже съм руска гражданка и гласувам постоянно, особено като има такива избори. За местните избори пак идвах. Смятам, че е мой дълг, казва Ирина Петкова. Обстановката винаги е различна сложна или не, трябва да избираш държавен глава, ако си гражданин на една държава, отбелязва Владимир Тулин.В Пловдив дори имаше опашки от желаещи да пуснат бюлетина. Гласуващите за първи път получиха подаръци. Хората с увреждания има възможност да гласуват в домовете си при тях по предварителна заявка ще отиде екип с мобилна урна.

Руснаците в Пловдив излязоха да гласуват _ Десетки руснаци живеещи в Пловдив се очаква да гласуват на изборите за президент на Руската Федерация днес. В Пловдив те ще могат да дадат вота си в емблематичната къща на "Иван Вазов" 25 - прочутата "Берьозка", съобщава Марица. Изборите тук ще продължат от 8.00 до 20.00 часа българско време. Освен в Пловдив, руските граждани ще могат да гласуват в още три български града. Това са София, Варна и Русе. Тези които са трудноподвижни и не могат да излязат от домовете си, ще пуснат вота си в специално изпратени до тях урни. Гласувалите за първи път ще получат подаръци. Почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов също ще избира президента на Русия. Мажоритарният собственик на "Международен панаир - Пловдив" АД има двойно гражданско - българско и руско, и счита за своя дълг да участва в демократичния вот и в двете държави. Очакваме висока активност от страна на руските граждани, каза за "Марица" председателят на избирателната комисия за Пловдив Павел Журавльов. Предсрочно вече са проведени избори за президент в 20 града в България. В Бургас на 10 март желаещите да гласуват чакаха на опашка, даде пример Журавльов. Той подчерта, че всеки, който иска да участват във вота и има право, ще бъде посрещнат с "Добре дошъл".

Россия - это абсолютное зло. Безнаказанное, древнее, самоуверенное, жестокое зло. Где ложь, где насилие, где низость, трусость, нравственное гниение, лицемерие - это состав воздуха, которым дышат и пропитывается местное население. Вся история, все окружающее, все мировоззрение, все связи между людьми, все умонастроения - это густая темнота, где не видно человека. Только безликие, блуждающие тени. Убийцы, воры, соучастники, рабы, ждущие кнута и посылаемые на убой, униженные и унижающие.

А от хубав живот ли са избягали и са се спасили от ватното блато ?

Орлин Данев

Никой руснак,или рускиня НЕ са избягали в България бе Иля! Ние просто сме братски народи. В България българи и руснаци(мъже и жени) ядат ,пият и пеят заедно,после се лашкат яко помежду си и накрая правят общи семейства и се размножават...

Ей точно тези трябва да се записват на камери и после да се депортират от България преди да спретнат някой референдум с подкрепата на зелени човечета

Както и тук в раша гласуват зомбираните пенсии, които след 2-3 години няма да ги има. Младите разбират че путин е докарал държавата до фалит и не го искат. В Русия бяха публикувани първите данни от екзит пол на ВЦИОМ за Москва. 1. Според тях най-много от явилите се пред урните избиратели са на възраст 60 и повече години- 29.1%. 2. На второ място е групата избиратели на възраст от 45 до 60 години . 3. На обратния полюс са младежите, които са на 18-20 години. Сред тях са гласували 7.5% от имащите право на глас.

Факта, че се говори "за Русия на Путин", а не "за Путин на Руси"я е достатъчно показателен, кой за кого работи!

А може просто хората над 60 години да са най-много! В Россия се води най-здравословния начин на живот в света и средната възраст е 95 години, затова и над 60 са най-много не е ли логично!

раССия е кенеф неземен! Има там един Питер и една Москва и всичко друго е като в Африка! В тези два града са против путин-точно жителите на Питер и Москва! Путин по бесепарската кара на селските гласове от забитите деревни, където е пълно с деградирали алкаши и дъртаци само, където си мислят, че Путин е новия вожд Сталин!

По далече от Ларгото не си стигал!

Хората, които са пътували по света знаят, че народите живяли при демокрация, независимо от липсата на съвършенство, живеят по-богато, по-свободно и по-спокойно, отколкото при диктатури, като руската!

Явно ви учат при диктатурата да мразите различните, дали са с други сексуални наклонности или роми! ние българите сме спасили нашите роми и евреи, не си падаме по лагери на смъртта! Вие ни довбякохте това зло, като окупирахте България 1944 г. с лагерите на смъртта, като Белене!

Накрая ще останат Путин, Асад и Ким . Рускините бягат с бракове на запад, рублата падна на 2 стотинки. Мъжете в Русия живеят средно по 59г-в Бълга-рия по 69г. Генералите им получават заплата по 1200лв

Каква оплаквачка само!?

Пиши си в руските форуми и не се меси във вътрешните работи на България! Българите сме в ЕС и НАТО! Избрали сме демокрация, не искаме диктатура!

Ето единствената дъжава с диктаторче като путин в света: Стопроцентную явку граждан России на выборы президента страны зафиксировали в Пхеньяне, об этом говорится на странице российского посольства в Facebook Северной Корее.

Браво на путин: Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Поживем, увидим!

А мьй уже увидели все... ватная помойка.

Ще поживеете мизерно, докато нормалните демократични държави ще си гледат живота!

Тия руснаци нещо не са добре! У нас постоянно се говори за това,че при тях е ад: кал, смрад, въшки, нищета,убийства,изнасилвания и какво ли не още. А ТЕ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ СИ ГЛАСУВАТ ЗА ТОЯ ЧОВЕК И ТО МАСОВО! ЩО ТЪЙ? ДОВЕЧЕРА ЩЕ ГЛЕДАМЕ, НО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ЩЕ ИМА НАД 70%! ЩО ТЪЙ? Няколко месеца преди изборите подкрепата към Путин беше някъде около 75%. Що тъй? Колко е одобрението за Борисов в България? Само питам де! Значи при подкрепа от 75%; кал, смрад, въшки, нищета; а при два пъти по малка подкрепа за Борисов в България, всичко е цветя и рози?! Е, те това да науча днеска ми стига! Обидно е, когато човек чете идиотски коментари в които няма капка здрав разум. Само и само да плюем! Опитвайте се да мислите и да обяснявате явленията! На президентски избори за Путин гласуват не само от неговата партия, но и от другите партии и разбира се огромен брой безпартийни. На подобна подкрепа се радва в Унгария и Виктор Орбан. Така е, защото и единият и другият работят преди всичко за добруването на народът си!

При диктатурата е така, нямаш избор, гласуваш за когото трябва иначе може да не доживееш утрото!

Това от последните двадесеттина години тука ли го вадиш ...или много си чел, професоре?

Ами замисли се бре хаджи... Едно е какво серат медийте в БГ и платените отрепки, а съвсем друго е реалното положение. В светлата ни европейска родина няма нито убийства, нито изнасилвания. За кражби и корупция е абсурдно да се говори. За руснаците ние сме баламите поредната бананова република в която да си харчат парите. Путин върна на руснака националната гордост нещо което хора като теб няма как да разберат какво е.

Диктатурата винаги е по-корумпирана от демокрацията, абсолютната власт поражда абсолютна корупция, затова и руснака живее по-зле от българина!

Хубаво! Аз не възразявам по това което си написал! Съгласен съм с него. Изглежда не си ме разбрал. Просто исках да кажа на тия, които плюят по Путин, че трябва да работят и малко с главата! Защото няма никаква логика в това, държавата да е зле, а хората масово да го подкрепят!Искам да кажа, че за Русия се пишат неверни и силно изопачени неща!Изобщо нищо вярно няма в това, че живеят много лошо. Разбира се, и те биха искали парите които дават за оръжия, да ги използват за повишаване на жизнения си стандарт. Това обаче им го налагат от вън и просто нямат избор. Хората в Русия добре разбират това!

На какво се радвате тъпи бедни , алкпхолизирани ватенки, вашата смвшна държава ще фалира.Само е въпрос на време

Векове или хилядолетия?

Явно руснаците наистина не са добре, защото позволяват да им причиняват такова нещо! само при диктатури има такова абсолютно мнозинство! При демокрацията хората избират от много неща, имат право на избор и затова няма такива идиотски проценти!

Явно предимно американски филми гледаш.

Русия отново отказа да стане нормална държава и осъди народа си на мечта за миграция в чужбина!

И сега десетки милиони руснаци са зад граница..!?

И ще продължават да бягат от "благоденствието" дето им носи диктатурата! А в нормална демократична България, ние не репресираме хората, за това дали са хетеро или хомосексуални! Тези работи ги правите вие при диктатурите, а виж какви ги свърши Хитлер, нали се учите от него!

...Няма са чакаме резултатите от Калининград!

Путин е един диктатор, който прецаква бъдещето на народа си!

Програмата му се изчерпа, тъпче на едно място от 10 години .Дано намери подходящи съветници за да промени целия икономически модел на страната -сегашната демокрация не действа .

Заглавието е писано от идиоти за идиоти. А в коментарите по-долу освен платените щатски тролове няма никой.

България е в ЕС и НАТО и не си пада по диктатори, които не уважават елементарни човешки права!

Биороботите за сега вършат работа. докато роботите ги настигнат. След това няма да има харчове за пропаганда.

Путин щастлив, а Русия бедна и изолирана!

не си измисляй. по тези теми сме писали по-дору.

Фактите не се променят от това, че руската групичка пише глупости по българските форуми!

Всеки знае, че БВП на Русия едва достига до 1,6% от световния БВП. А едно време СССР имаше дял от 21%. Това е реален спад ОТ НАД 13 ПЪТИ. ЗА КАКВО ГОВОРИМ? Какъв Путьо, каква мАсква ?