Сергей и Юлия Скрипал са в критично състояние

Руският посланик в Лондон е получил дипломатическа нота, която го уведомява, че Сергей и Юлия Скрипал са в критично състояние.

Обратно в новината

Коментари - Сергей и Юлия Скрипал са в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли колко народ е в критично състояние и то без да е правело предателства??Направо вече се оляхте сякаш някои велики творци или учени направели практически открития са тия..Английските власти като си забъркаха кашата да си я оправят тихом мълком за да не стават повече за смях и съжаление за идиотизма им

Днес или утре екс-полковникът от ГРУ ще бъде убит от сегашните си господари. По повеля на Злата вещица Тереза. В името на висши интереси на империята, където през 18-ти век Слънцето никога не залязвало.

И кво от това, един лаком шпионски гъз завършва по прогнозируем начин "кариерата" си. По-интересно за мен е, че за 2 седмици нито снимка, нито видео... само безудържно плямпотене на малограмотни политически клоуни от "великата" британия. Нещо на много евтинка провокацийка ми насмръдва, да же до нивото на надзирателя от ареста на ФСБ, Литвиненко, не могат да докарат шоуто.

Ако беше му подал ръка, на руския посланик щеше да му се наложи да си мие ръцете веднага след срещата.

Най-вероятно агента и дъщеря му са откраднали чисто нова химическа разработка и са избягали в англия да стават милиардери, но прагматичните енгилизи имат друг подход. Иначе случая е много удобен и се консумира с цел запада да си създаде външен враг, който застрашава нацията, без което УСА , Англия и някои други вървят към разпад.

Както е известно от практиката, който на подобни събития реагира като жабата на електрическия ток,след това съжалява.Това покушение е една нескопосана акция на английските тайни служби и това вече се усеща.В-к Индепендънт се гаври с Тереза Мей и пише ,че Путин е дал толкова много пари на консерваторите,че не може да си позволи да трови такива като Скрипал/за предизборната кампания на консерваторите са дадени над 3 млн.паунда руски пари!!/ Сега и говорителят на полицията попари г-жа Мей с изявлението,че за да се разбере с какво в-во са отровени Скрипал и дъщеря му ще отидат седмици, т.елизобщо не е ясно ,че става дума за първоначално обявеното нервно паралитично в-во!Освен това специалисти обявяват,че компонентите за такива органофосфорни ацетилполиестерни инхибитори не могат да се пренасят в куфар,а пък за композирането им е необходима специално защитена лаборатория и защитно облекло-иначе летален край!!Както казва и кореспондентката на нашето БНТ в Москва,с това покушение се пробва здравината на руската политическа система и респ.опит за повлияване на изборите!Моето мнение-резултатът ще бъде обратен на очаквания от англичаните!

За първи път след ВСВ Империята на злото употребява БОВ в Европа и за това трябва да бъде безмилостно наказана, да бъдат изгонени всички муд жици в Европа, заедно с техните симпатизанти, агенти, резиденти и прецеденти, да бъдат съдени всички държавници, русофилистици, включително и нашия тулуп. Русия да бъде изключена от всички международни съюзи, срещи, прояви....

Виждаш, че никой не ти противоречи. Като лекар ти казвам, че това е доста обезпокоително, предвид казаното.

Русия щяла да изгони съответно британски дипломати. Само че последните едва ли ще съжаляват, че напускат една противна за самите руснаци държава.

Работата на дипломат в съответното посолство, е много различна от това което си мислиш..... няма нищо общо с това дали държавата е уредена или не...дали ти е кеф да си там или не... просто имаш работа която трябва да свършиш... и когато не можеш да изпълниш задачата, си провален....

Муджиците са зомбирани, от путинската пропаганда, че Европа и Америка ги мразят и искат да ги унищожат. Пропагандната КГБ машина цели да играе на патриотизма им и да ги накара да спрат да мислят колко са бедни и какъв мизерен живот живеят в най богатата на природни богатства страна, експлоатирана жестоко от Пугин и путеноидите. Този изрод Путин е по отвратителен от Лелин и сталин взети заедно, той ще съсите Русия, а може да запали и световна война. Само идиоти могат да му се възхищават, пияни муджици, български русофилистици, простия ни прецедент и разбойническата червена пафтия зад него.

Стига с тия опорни точки де..... и стига с тая мизерия.... не прави копи-пейст, просто седни малко помисли...анализирай информацията... и кажи .... това не е така, защото..., онова не така защото.... а не просто, тоя е такъв, а онзи е такъв...

FuckTheEU

Дръжте се, Юлия и Сегрей, дръжте се! По план трябва да предадете богу дух на 18-ти! Ако тогава все още се държите, британските лекари с радост ще ви помогнат като ви отърват от мъките! Дръжте се, останаха някакви си часове!

Скрипал зел-дал. Квото изсрал-изял. Я по-добре разкажете за 1000-та дечица жертва н апедофилия в ЕДИН само британски град.

Светът щеше да е с 1000 години напред, ако гнусната руска нация не съществуваше. Ебахти и нещастниците, дърпат целия свят назад с простотията си

Напротив света щеше да е много по-добро място за живеене ако ги нямаше англосаксите. Убили стотици лилиони разпалили две световни войни..... Англосак и престъпни е синоним

Усещам признание, че руснаците имат влияние над цял свят и то без военни бази, износ на демокрация и прочие познати похвати.

Ауууу! Чи откога, бе? До вчера си бяха добре завалиите и си играеха на пляс-пляс ръчички. А дано са оправят! Скоропостижно. И двамцата!

papion

Поне да им кажат как да ги лекуват, сигурно имат антидот срещу "Новичок", ама кажат ли, трябва да го забравят тоя газ. Така че жалко, баща и дъщеря си заминават.

И #КОЙ да им каже, бе?!? Нали изобретателят на газа 20 годин' е у ФАЩ... За лабораторията току до "мястото на отравянето" даже да не говорим!

Що си с английски НИКнейм бе, боклук? Я се прекръсти на Брежнев или нещо подобно. Селянин

Антидота е "БРЕКСИЧОК",известен е .

Британците не казват нищо на чизмара за Скрипал,защото са наясно,че шансовете да го довършат с плутоний са много големи. Колкото до трол.ру ,не мисля ,че някой им обръща внимание,пенсиите не влизат в нета. Апропо последният мандат на путин ще е кратък.Мордите ще му видят сметката /като на сталин и половината политбюро/,щото сега почва конфискация на милиардите.ру.

Много филми си гледал.....пенсиите не само влизат в нета, а и са много по начетени от тебе. Само да те попитам на колко процента оценяваш шансовете на "чизмара" да го довърши с плутоний.

Не съм русофил, но тази версия издиша отвсякъде и тази крайна антируска кампания постига обратния ефект-повишава рейтинга на Путин.

Също както на времето обявиха, че Сергей Антонов е стрелял по папата!

Никой никога не е обвинявал Сергей Антонов ,че е стрелял. Че те стрелеца го хванаха още на място.

Ами нека де, те бояришниците си го заслужават. Нека си ги управлява като династията Ким, докато е жив, пък после може да сложи и дъщеря си начело, нали така. Православно-славяно-мюсюлмански традиции :))) Рамазанчо и Ердоганчо не напразно са първи приятели на Путик :) И вие трябва да ги харесвате другари, че иначе чичко Путик ще ви дърпа ушите :)

Разшири си набора от фрази, че скоро ще въведат автоматично остраняване на повтарящи се глупости по сайтовете!

Аз се съмнявам, че изобщо са тровени тия двамата - скриха ги някъде. Или ги убиха, за да не говорят.

Британия яко нагази международното право в случая с руската гражданка Юлия Скрипал. 1. Не извести руския консул в Лондон за случая. 2. Не поиска разрешение от най-близките и дееспособни роднини за методите на лечение. 3. В момента не предоставя никаква информация на руските власти за състоянието и. 4. Пусна информация в пресата без разрешение на роднините и. Възниквати и други въпроси, но тези са достатъчни Русия да гони до дупка коварните британци за грубите нарушения на Виенската конвенция.

Ха-ха-ха, Путлерланд е едно нищо бе, как не го разбрахте, наритана и изгонена отвсякъде, целия свят я мрази. Налагат и постоянно санкции, унижават и я мачкат, сега Англия и изгони 80 дипломата! Пък те милите нещастници, винаги втори започват да действат. Сега и те щели да изгонят британци :) Хо-хо, ами няма да им е зле на изгонените британци да се махнат от свинската кочина. Ама какво ли ще е за алкашите, дето напускат със семействата си :))))

Oще, един ден!!!!!!!!!;))... и утре, като ме изберът Oтново,... и всички ще се "успокоят" и друга песничка ще запеят!!;))

Имам един обикновен въпрос към всички с деформирано русофилско мислене. Значи ние, дето ни наричате соросоиди, харесваме Запада, САЩ, Канада и т.н., тоест цивилизования свят. И затова ходим да работим там, емигрираме и живеем на тези места. Ами вие, мили олигофрени, като сте такива фенове на диктаторите, що не правите като нас бе? Що не ходите да работите и живеете в Путлерланд или Северна Корея. Гнусни, жалки нищожества и лицемери сте, няма да си хвърля и храчката върху вас :)))

Защото сме патриоти, за разлика от вас и не сме алчни, за разлика от вас!

Демек, прости и тъпи, дето не знаете езици, нямате никаква квалификация и затова бачкате като охрана някъде за 500 лева :) Тъй де, то това си е чист патриотизъм, то като няма пари и възможност за развитие, какво друго да е :))))))))

Отговорът е елементарен- обичаме България преди всичко!

Ами какво общо има България с разпрата между Кочината и Англия? Нещо не виждам връзката? Кажи, че обичаш Кочината, но от разстояние, ей така, само си я носиш тази любов в сърцето, ама иначе да живееш там - беж лиске да бягаме :)) Ха-ха-ха, нещастни лицемери и глупаци

я посмали малко. на-големите патриоти са вън и плащат сметките на някакви търтеи в нашенско, което саmо хленчат за помощи - веднъж на русия, сега на брuксел утре на пекин, токио рiaд...абе на коjто доjде. аз на това му казвам бурдеж - проститутки.

Стоим тук, и ще се съпротивляваме на псевдо демокрацията докато върнем бездомниците и онеправданите в нормалното русло. Това не е ДЕМОКРАЦИЯ , а експлоатация от едрия капитал над обществото. И как ще обясниш произхода на нашите ФАБРИКиНТИ? Дето си триеха солта от врата на малката глава вечерта за да посолят коричката хляб дето имаха и на сутринта станаха МИЛИОНЕРИ ? Същата тази сган, каъо стане въпрос за вдигане на доходите не дават дума да се издума. С една дума- Самунист, капиталист, душа дава, заплата не дава!

,,През 1990-те 2000 години вниманието на журналистите било привлечено от поредица от загадъчни смърти на учени, които имали отношение към разработки в отбранителната сфера. През 2003 година при неизяснени обстоятелства умрял сътрудникът на военно-изследователската база доктор Дейвид Кели. Тялото на учения било намерено в гората близо до селцето Портън. Официалната версия самоубийство. ВВС отбелязва тогава, че Кели е събирал досие за това, че заплахата от иракското химическо оръжие явно е преувеличена. Daily Mail съобщава, че от дома на Кели е изчезнал компютърът с материалите за книгата, над която работил ученият. Две години преди гибелта на Дейвид Кели в Калифорния загинал американският учен Лари Форд, който си сътрудничил с доктор Кели. Полицията в САЩ съобщила, че ученият се е застрелял. Приемникът на доктор Кели Пол Норман се разбил през 2004 година с частния си самолет. По различни причини с неестествена смърт завършили живота си 11 служители на Портън Даун.,,???

Нагло-саксите искат да консолидират васалите си за война срещу Русия, въпросът е дали им стиска те да излязат на предната бойна линия?! За мислещите и особено за експертите е ясно, че нервичките им дълго няма да издържат и ще се сринат поплачосани. Въпросът е дали дебилитетът, който се е взрял в манипулативните им медии, и който е поне 80% от всеки народ, който им е васален, го разбира това.

Има ли още дебили да вярват на новините на радио ЕЖК, па макар и базирано - като обсерваторията за човешките права на радикалния ислям - в Лондон?

,,..Портън Даун може да е съпричастен към отравянето на Скрипал, още повече, че центърът след отравянето му е анализирал веществото, с което е бил отровен. Точно затова те така бързо определиха що за вещество е било това. Те имат явно контролен образец. А щом имат, значи могат сами да създадат отровата. Ако нямаха контролен образец, нямаше толкова бързо да разшифроват структурата на веществото, обясни експертът...,,??? англите ни ,,убеждават,, че ,,бившите,, им шпиони разхождаики се ,,свободно,, в страната им никои не ги наблудава от ,,службите,, им...??? при положение че там ,,кодът,, за антитероризъм е вдигнат на високо ниво...!!!

Не съм адвокат на никой, но твърденията на оная дърта пръдла Мей са повече от смешни без доказателства, по същият начин САЩ могат да бъдат обвинени, ако някой е застрелян с Магнум, примерно....Рано или късно и дъртите Мей и Меркел, както и ненормалника Тръмп ще си го получат, но ние, обикновенните хора, ще бъдем ли живи!?

НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

някой в путлеристан не обича и човеци...

Елате на протест срещу мръсният въздух в Бургас днес 17.03.2018г. от 12ч. пред сградата на общината.

Елементарно Уотсън - търсете къртиците. А случаят с новичек е по добър от бобичек - от рода на нещастен случай като падане по стълбището в жилището си и да си счупи врата. Та прозрачността със сигурност не е първата асоциация, която идва на ум, когато стане дума за международна политика, особено в Англия.

- След проверка с детектора на лъжата всички депутати в ЕС са отговорили правилно само на един въпрос! - Кой? - Име и фамилия?

Елате на протест срещу мръсният въздух в Бургас днес 17.03.2018г. от 12ч. пред сградата на общината.

Защо Русия получава нота? Каква е връзката и с това? Откъде и как англичаните знаят, че това е бил невропаралитичен газ и точно Новичок? Лично аз съм отвратен от агресивното и напълно безпочвено агресивно поведение към Русия на англосаксонците - англичани и американци, и то от години насам. Нали те уж се смятат за черешката на тортата на човечеството - най качествените, умни, интелигентни, демократични и свободолюбиви хора. А тя черешката била доста гнила и опърпана.

Те знаят и не са ти казали!?

Ами те са балъци, няма как да знаят с какво разполага Кочината :) Всички тия ЦРУ, МИ-5 все са олигофрени и не знаят нищо. Но пък виж, ти знаеш, че те не знаят :) Ей, това Добрич сте големи мозъци, евала ...ха-ха-ха :)))))

Ами те и за иракското химическо оръжие "знаеха"

Елате на протест срещу мръсният въздух в Бургас днес 17.03.2018г. от 12ч. пред сградата на общината.

Очквам и за смъртта на принцеса Даяна да излезе нещо. Сигурно и там Русия и Путин са замесени. Тези "режисьори" от острова съвсем за канарчета ни взеха. Жалка работа.

Потърсете в Гугъл :Симеон Николов: Нова версия за покушението срещу бившия двоен агент Сергей Скрипал Има над какво да се замисли човек

Предател!Без коментар!

какво пречеше англичаните да предоставят проба от веществото на руснаците и да "им запушат устата" дето се вика...? Отговора май е близо до ума!Защото това вещество вероятно е с малко по-различен състав от руското и руснаците веднага щяха да го докажат! Защо Англия отказа и независимо разследване на ООН, което руснаците поискаха?ООН по чия свирка играе? Много въпроси, на които няма отговор или отговора е кретенски- руснаците са виновни!

Тези Скрипалови се оказаха големи медийни звезди по нашите земи. Всеки ден по две-три статии за тях. Интересно ми е дали британските медии обръщат такова внимание за някое убийство в БГ? Съмнявам се. Разбираемо е. Все пак медийте затова са наречени чевъртата власт. Защото пропагандата и промиването на мозъци работят, а в комбинация със всеобщото затъпяване и изпростяване на масите ефекта е още по-бърз и добър.

Като живеем в периферията на света ще гледаме новини за центъра. То и някой от Чуйпетльово се сърди, че само за София гледа. Естествено трябва да отбележа, че сме станали периферия само благодарение на дългогодишното руско влияние, иначе исторически сме били и в центъра.

И още нещо. По какво може да се познае името на един газ. Новичок ли се казва, Джендърчок ли се казва или Борисочок. Може би като излитат газовете вече си казват имената. ..... Затова другари селянчета ви набутаха по градовете, да ви управляват по лесно защото онези искат роби на труда да им копат чушките и доматите и да им правите гот на чурките.

днес, например, е кръгла годишнина от клането в Ми Лай - военно престъпление, извършено на 16 март 1968 г. от части на американската армия по време на Виетнамската война. Тогава американски войници избиват между 347 и 504 цивилни жители от селцата Ми Лай и Ми Кхе, община Сонг Ми, провинция Куанг Нгай, Южен Виетнам. Нали имате рубрика студени досиета? Тая къса памет човешка... след някоя друга година, ако не стане война заради един руски шпионин, който ви е толкова мил на сърцето, няма да има кой да се сети за него, понеже е предател, който с нещо е станал неудобен и за вас.

И още над милион убити от САЩ в Япония, Корея, Лаос, Камбоджа, Ирак, Авганистан, Либия и др ! Но за това не се пише, защо ?

САЩ експулсираха 50 дипломати поради "съмнения" за намесата им във президентските избори!Сега се доказа категорично , че няма такава намеса! Някой да е чул поне една дума за извинение или съжаление за нарушените дипломатически отношения? Няма и да чуете! Сега ще стане същото и със Англия! Сигурното е , че някой има крайно силен интерес от изострянето на отношенията на "Четирите велики" с Русия! Трудно ли е да се досетим?

и телевизии ли сме имали намерение да забраняваме?! Виж ти, виж ти, какво нещо е демокрация по английски!?

Има свидетели които си забелязали Путин в ресторанта точно преди отравянето. Говори се, че Путин е бил дегизиран като сервитьор а охраната му го е следвала неотлъчно. Разследването на Мей установи, че именно Путин е поднесъл отровата в питиетата. Веднага след отравянето Путин е забелязан да се качва на правителствената лимузина без рег. номера.Единствената улика която Путин е оставил е руското знаме на масичката на жертвите. Веднага след това е засечена голяма хакерска атака. Не е изключено тя да е свързана с покушението за изграждане на алиби от страна на Путин пред международната общност....

Днес , да ме прощава господ , очаквам да се случи най-логичното нещо в тази отвратително скалъпена и чудовищно жестока 100% чисто Английска история ! Днес , в деня за размисъл в Русия , очаквам някои от отровените съвсем случайно да екзитира , след което , разбира се това да бъде раздухано по всички възможни медии ! А на режисьорите и изпълнителите на това ПЪКЛЕНО дело ще кажа само едно : "... Ръката му отдава на всекиму дължимото ..." .

Вярвай и ще ти се даде, но не забравяй, че каквото пожелаваш другиму на теб се пада.

Никой не споменава,че тази отрова -Новичок е разработвана отдавна в две лаборатории,едната в сегашна Русия и другата в сегашната Украйна. Хайде сега да си кажем,че нищо не се знае! Освен това Ингилизите не представиха част от пробата на Русия за доказателство. Измислица съшита с бели конци!

Грешка - едната наистина е в Украйна, но другата е не в Русия, а в Узбекистан и през 90-те са я стопанисвали братята американци. Както, впрочем, и украинската.

Предателите трябва да мрат.

Затова ти си азиатец, а нормалния свят гледа на такива като теб, като на излезли от резерват с индианци.

Ти като не си азиатец , напиши, защо нашите шпиони ги разкриха и отзоваха от там , където са били ?

Можете да ги попитате къде точно в Солсбъри или къде точно в Югозападна Англия И нали уж бяха умрели а сега са в критично състояние. И как точно съвпадна смъртта на Стивън Хокинг със критичното състояние на тези двамата. И да попитате Илон Мъск какъв джендър кара неговата кола дето я прати на Марс или те вече са я разбили някъде по пътя.

без да им мигне окото, та сега някакви двама руснаци ще им се опрат!

Британците яко нагазиха лука с отравянето на руската гражданка Юлия Скрипал. Защо не е уведомен руският консул в Лондон? Искано ли е съгласие за лечение от дееспособните и роднини? Защо първо не са уведомени те, а пресата? Това са груби нарушения на Виенската конвенция. И поради това Лавров ще гони тъпите британци по устав. До дупка!

Преиграха с тези Скрипали. Всеки ден, дори в тази секунда, някой невинен умира от насилствена смърт. С какво тези двамата са по специални? В Англия не е имало убийства? Другият руснак, дружката на Березовски го изписаха вече и не го помнят, а за тези реват като настъпан макак на индийски пазар.

Абе, какво става в Източна Гута, Сирия ? Зарежете ги тия двамата. В Маями мост падна и отнесе 6 живота, по пътищата умират повече хора. Няма да е лошо ингилизите да представят КОНКРЕТНИ доказателства, а не 20 мин след инцидента вече да се знае виновния.