Анкара отрече да е готвила отвличане в Швейцария

Турция окачестви като безпочвени обвинения информацията на швейцарска медия, че турски дипломати са опитали да отвлекат швейцарски бизнесмен от турски произход.

Обратно в новината

Коментари - Анкара отрече да е готвила отвличане в Швейцария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердооо.. Швейцария не ти е Русия с която да се гъбаркаш както и когато си искаш. Да не изчезнат парите, че ни Турски пАток, ни атомни централи ще има за каПутчо. И тогава няма да го "преглътне", както това гъстото и лепкаво което му даде днес за "Крим".

Ердо НЕ го мисли тои е илюминат/даже емблемата науправляващата му партия АКП го показва/ Париритв му НЕ савШвеицария ав Италия и Малта но тия от Малта ги прехвьрли в офшорка на о-в МАН /Великобритания/

Офшорката на Ердоган-БЕЛЛУЕИ о-в Ман Об.кралство Великобритания

Турците са способни на такъв акт и са се доказали в миналото. Отвлякоха Абдула Йоджалан от Кения. Такива операции са рядкост. Аз знам само още една израелска такава-отвличането на Адолф Айхман от Аржентина. Така, че швейцарската медия може би е права.

мит ако си постави такава задача да го ,,пакетират,,няма начин да му се размине,това е новина за пред 26 март за срещата на високо равнище в варна.

Е не, ще си признаят... Естествено, че ще отрекат... Вероятно се чувстват и много разочаровани, че Бойко не командва в Швейцария, той направо щеше да им го издаде за 1 ден без никакви документи, разследване и тн ...

Хора събудете се, в България цига,ните и турците искат да избият нас белите хора. Както арабите прочистват арабските страни от белите християни, както чернокожите убиват белите африканци. Но няма да успят ако се обединим!!! White pride, World Wide!!!

Ти голям расист си бил бе,не търси проблемите на българите в малцинствата,защото не са там.Къде да ги търсиш ли -в парламента,прокуратурата,съдебната система,и не на последно място и в манталитета на тази нация-всеки се смята за най хитър,гледа да мине метър ,спасява се по единично,пръснаха се по целия свят ,изоставиха родителите си в търсене на по добър живот за себе си ,егоисти ,още да изреждам ли ,ама знам ,че ти няма да видиш тези неща ,ти ще си знаеш своето -друг ти е виновен

Можело е просто да заръча на един наш избраник и той ще му го докара в багажник. Поне с това се е доказал пред султана.