Затварят ”хотела на ужасите” в Чифлик

Министерството на туризма започва процедура по отнемане на категоризацията на спа хотел в село Чифлика край Троян.

Обратно в новината

Коментари - Затварят ”хотела на ужасите” в Чифлик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, докато човек не си изпати, не загуби много пари, не се разстрои поради провалена почивка и не сигнализира тая лично, нейното министерство нищо не прави, така ли?! Ами за какво взимат заплати всеки месец тогава? Как изобщо са дали категория, дори и три звезди, на тая мухлясала съборетина без никакви условия за живот, без обслужване, но със сайт, пълен с лъжи, и с право да събира пари от лековерните?! Министерството, което се състои от много дирекции, им огромен щат, сега няма ли никаква идея в какво състояние са хотелите в страната и като е така - защо първо него не го закрият?! Занимават ни със светските изяви на грозната им министърка по света и разни писти, плажове и забави, награди някакви връчва, а хотелите в какво състояние са и дали нещо изобщо съответства на това, което се пише по сайтове в страната и чужбина - те не знаят, ако не пише някой до медиите да идат да снимат - няма и да предположат, никой нищо не върши!

Българите са глупаци!Не протестират и не подават сигнали!Свикнали са да чакат,да дойде някой и да ги оправи.Затова ги оправят и частниците и държавата.Последно ги оправи и някакво руско ченге в комбина с льотчика -президент.

Министър Ангелкова, Свършете си накрая работата! Вместо в новините да ни занимават с Вашето присъствие на връчването на Оскарите в Холивуд, да бяхте се поогледала какво става в България! Какъв контрол упражнявате изобщо?! Вижте плажните ивици, заснемете ги с дронове! Проверете хотелите, вместо да отчитате прираст на туристите, който е за сметка на качеството!