От Москва: ”Новичокът” може да е дошъл от САЩ

Използваният за отравяне на бившия руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му в английския град Солсбъри нервнопаралитичен газ може да е бил получен чрез САЩ.

Обратно в новината

Коментари - От Москва: ”Новичокът” може да е дошъл от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, САЩ трябва да се поучат от Англия. Англичаните винаги са били по-мъдри и по-практични. Когато искат да си укрепят властта, вместо да убиват свои и да си рушат сгради, просто гръмват някой чужд. Чиста работа! И отровата чужда, и поданиците чужди!

100 % операция на ЦРУ! Те са по тия мърсотии. Операцията е доста прозрачна и нечистоплътна с почерка на американо-ингилизка лукавост. да има кой да им се върже. Те собствените кули си събориха .....

"ФИЛМ НА УЖАСА'"автор-неизвестен, режисъор-неизвестен, статисти - всички европейци гърчещи се във агония!Виновни НЯМА!УЖАС!

баща ти е невинен ???

ако бе убит с ак-47 извода е същият

Защо британските власти досега не са пуснали снимка на Скрипал, като оная на Литвиненко?

Вероятно нямат такава снимка.

Ни срам, ни очи /отнася се за Русия/, както казва народът.

Само да попитам. Какво наложи добавянето на пояснението? да не би, понеже никой друг не би помислил, че се отнася за Русия?

Не мога да разбера защо се опитват да натопят Русия, при положение, че и бебетата знаят, че този газ е донесен от Марс от инзвънземните. Аман от прости хора с промити от конспиративни теории мозъци. Чудя се как може да вярвате на тия руски измишльотини за това, че на Запад разузнавателните служби не се притесняват да използват бойно отровно вещество в обществено заведение само и само за да натопят Русия. Явно никога не сте комуникирали със западняци като с равни за да разберете, че руските теории СА БЕЗУМНИ. Не случайно и Германия и Франция заявяват, че руската връзка е най-правдоподобното обяснение от всички версии. Руските са АБСУРДНИ. Общо взето всяко едно правителство гледа да се харесва на собствените избиратели за да може да спечели и следващите избори. Скандалът с Русия не помага ни най-малко на политиците във Великобритания. А обяснението защо толкова тъпо са действали руснаците - ами не може да имаш 100% успеваемост. Отвреме навреме нещо се прецаква. Сега британците ще разследват 14 смъртни случая на руснаци, за които преди са решили, че няма насилствена смърт. Та си е нормално като поне 14 пъти всичко е било ОК - на 15-ия да се объркат нещата.

хаха "възможно е...".Разбира се че е възможно .Всичко е възможно.Единственото не възможно било да си облечеш гащите през главата. А според мен по-интересно е що за човекоподобие требва да си за да тръгнеш да създаваш такова нещо.И не са виновни тези които са го създали-учените.На тех им казват и те душичките кво да прават...Виновни са тези които са наредили създаването на това вещество.А те са същите които са избили 56 ПЕДЕСЕ И ШЕС МИЛИОНА руски хора.Факт за който упорито се мълчи.Сякаш не е било.А те са същите които превърнаха германия в помийна яма и така създадоха ВЪЗМОЖНОСТА ЗА ПОЯВАТА НА ИДИОТА АДОЛФ.80 ОСЕМДЕСЕ МИЛИОНА са жертвите на втората световна.Тези същите "уредиха" и 4,5 МИЛИОНА свои сънародници с газови камери,щото злите езици говорат че тези същите са финансирали австрийския идиот адолф.Така разглеждайте нещата.Тези същите чрез своята собственост съветска русия, прават това което не могат в собствените си страни в европа и америка.Те са въплащенито злото,на световното зло.И техното най-важно оръжие не са парите а ПРОПАГАНДАТА.Пропагандата с която примерно хитлер избивал евреите.Но за това че те са създали хитлера-оооо няма такова нещо.Когато хората проумеат тази толкова проста истина нещата ше се променат. Само тогава...А до тогава?Ми ше го духаме всички заедно...

Ще каже човек че руснаците са първите които са изобретили БОВ и първите които са ги ползвали. Да не говорим че е насравнимо с първите които са създали атомно оръжие и веднага са го изпробвали

Момче нещата за които говора не са за всеки мозък.Тези неща са за напреднали...Съжалявам но явно некои са на ниво от 1965г,когато беше актуален вица "а вие що убивате негрите"

Следваща тайна операция. Информацията за наличие на оръжие за масово поразяване в Ирак идва от англойските тайни служби. Нека незбравяме че английски наблюдател от ООН казва че това е лъжа Дейвид Кели (мисля името му беше) . Човека се самоубива две седмици по късно. Всички помни театъра на Колин Пауъл и 1 000 000 убити Иракчани. Още много такива операции има

Само два доказани примера на английските тайни служби за намиране на повод за война: Корба Луизитания за да се преодоле общественото мнение в САЩ които е против включването на САЩ в ПСВ. Кораба Луизитания е пътнически с над 2000 пътника на борада обаче в трюмовете му умишлено са сложени тонове амуниции превърщайки го във военен кораб тоест легална мишена за немските подводници. Дори немците предупреждават пътници да не се качват на кораба че той става военнен. Естествено кораба е ударен..... и истерията е почната..... Това води до включването на САЩ.

Нека забележим разликата: англичаните казват "Те са", руснаците казват "Може да са те". Въпреки ударите под пояса, руснаците не желаят да вменяват вина без да имат доказателства. А англичаните доказателства не им трябват... те са си лицемери. Всеки, който не е предубеден може да си направи сам изводите.

мда и немцов и литвиненко и политковская и всички опозиционери и журналисти са ги убили сащ! а жужи прави релни избори тея дни тролете колкото искате светът знае истината

Тони Блейката излъга за иракските оръжия, свдета знае, че ЦРУ създаде Осама, че САЩ подкрепяха идването на власт на талибаните в Афганистан, света знае, че САЩ и подлогите в НАТО организираха държавен преврат в Усраина, света знае, че сега Тереза лъже.

САКРАЛНИ жертви са това и отдавна се използват в технологиите на тайните служби. Неда по врем на цветна революция след второто избиране на Ахмединаджад. Снайперистите на Мейдана в Украйна които стреляха и по протестиращите и по полицаите. Това е добре обработена технология. И с Георги Марков беше същото

Английската версия е така конструирана, че всички да се убедят, че не съответства на истината. Остава въпросът защо????

Изобретателят е в САЩ, оборудването е в САЩ, всичко е там.

те руснаците ни лъжат че правят и избори има ли толкова тъпи хора да им вярват???

че на Запад се цени демокрацията и свободата на словото, ма тука явно има тъпи та им вярват.

Ти им вярваш

А кой каза, че е газ. Кой каза че е точно този вид газ ? Някой виждал ли е протокола от изследването ? Образците, от които е взет ? Протоколът за изземването им ?

никой от нас не е бил там и съответно не знае кой е извършил тая гадост но като гледам само руснаците и руските тролове се радват...

Шилo

Може и от Галапагос да е дошъл, знае ли човек. То не е влак да върви по релси, "новичок" е, и може отвсякъде да дойде.

Драги ми селяндури. Нали ви казах че ви лъжат най безогледно. А ето и част от истината. Тайно се теглят вече пари от сметките на кралица Елизабет. .... Вече вие можете да си доразвиете изводите.

Като е тайно тегленето, ти как разбра? Да не си банкера на кралицата? Или ТАСС ти го каза

Парите са за сватбата на внука и,а ти като по "запознат" може да ни светнеш откъде имаш такава информация или получаваш разписки директно от ''BANK OF ENGLAND"

" Ларгото се разпада, виновни няма " 41 комент; " От Москва: Новичокът може да е дошъл от САЩ" - 193 комента. На кой му дреме за това, че се руши културното ни наследство?

Тайни агенти има по цял свят, защо все в англия са отровените?! В криминологията от много години е установен факт, че отровата е предпочитаното средство за саморазправа на жените. Почеркът на дъртата парантия си личи дори в работата на тайните ѝ служби (MI-5 и компания).

Защо все избягали от Русия загиват?

А логичният въпрос е: Кой убива осветен агент, който вече не представлява интерес? Какъв му е мотивът?

Защо само в Англия загиват. Двпйни щпиони има в много други държави. Изащо все умират такива които веч не вършат работа на Англия И с Георги Марков става така в момента в които почва да критикува цензурата в ББС или Таймс година по късно е убит

Русия. Правилния въпрос е защо все негодни агенти са убивани, а не такива от които може да има полза Запада, респективно да нанесат вреда на Русия? Мотива "отмъщение" става за холивудски сценарий или за евтино криминале, в реалния свят обаче никоя тайна служба не се занимава с излишни и безсмислени рискове.

Тук един русофилитик се подвизава с няколко ника,но този дегенерат с мед да го нахраниш!По-опасни са активираната руска агентура,която е като матр1oшka.Развинтваш Волен Сидеров,под него излиза Светлозар Лазаров,под него изкача пикаещия във фонтани Румен Петков,после Румен Овч.,след него Шаренкова, и т.н и т.н. и накрая г-жа ЛЪЖА, синята пролетарка,танцуващата с Костов леля КУРИ

Хайде кажи нещо по реално бееее гербере. Трудно ти е да мислиш, нали?

кув реалист си ти ве лизач козяшки....я бягаи при оная очилата сврака пазарджишката пръчка....може и "българина" Паси кат теб да вземеш.... смехурко

Интелигентността на горните, просто показва деградацията на сегашните келеши-атакисти,които хал хабер си нямат за опсността на червената чума,или се надявате да изкарате няколко инфлационни рубли?

То по тази логика руснаците могат да пуснат някъде и ядрена бомба и да кажат те САЩ са присъствали при демонтирането им в Украйна да речем и са задигнали съдържанието на някоя глава.

То по твоята логика ФАЩ и Великосбъркания могат да започнат ядрени удари по света и ей така просто да кажат - еми, руснаците бяха. Бoклyците явно не разбирате от понятието доказателство.

Приятелю явно нищо не знеш за ядрените оръжия. За всяко ядрено оръжие може да се установи от къде е било. Това се прави по изледване на радиоктивен материал. Даже може да се каже от къде е било копано това нещо.

ЧЕТИ! Нищо не си разбрал. Това исках да кажа,че руснаците могат да обвинят някой който е използвал ядрено оръжие произведено в СССР! Много добре знам че уран и плутоний произведени в Русия се различават от тези произведени в САЩ. Така е и с ТНТ Сентек и всички видове експлоазиви,както и барута.

Да очакваме ли Русия да изолира САЩ, Европа и останалите демокрстични стран, или това е само защитна позиция.

Значи с Кочинистан е много лесно да разбере човек къде е истината, само трябва да ги слуша. Кажат ли: "Лъжа е, не сме ние", значи гарантирано на 100% са те. Ако кажат обратното: "Ние го направихме", гаранция не са били те, а са откраднали технологията и китайците са им го сглобили :)))

от плява и слама си!! За да знаеш нещо и да са фукаш с него, най.малкото е - ДА ЧЕТЕШ, пък после - ДА МИСЛИШ.. Те туй второто - видно от написаното, ама хич не ти са удава.

Ха-ха, амчи откъде другаде ве друзя, ясно че от САЩ, да не вземем да се объркаме, че вие сте го отровили. Ами, глупости. Това не е във ваш стил, а да си признаете нещо, ха-ха-ха, по-скоро второто пришествие ще дойде :)))))

Британските и краварските говеда си признаха че имат Новичок....всички го имат, но били виновни руснаците! Защо така ве немили ми козяшки телета? !

аидееее, време ти е да заминаваш за русия щом толкова ти е по сърце

най къртеше мивки ингилизкият снимков фейк с готиния пожарникар дето не е-ава тоя новичок пък другите със скафандри....абе яката работа са пожарникарите то затова у нас така цъфтим

новичока може да е дошъл от колана на орион малките сиви са много злобни!! не са като зелените човечета вежливи

Няма по големи наглеци от путлерастите. Ама те получават каквото заслужават - тотална изолация

Шило

"Експерти припомниха: Всички запаси от Новичок в завода в Узбекистан бяха унищожени с помощта на американците, но те отнесоха и част от оборудването"

Британските телета имат Новичок...Лудите говеда имат Новичок..французи,германци го имат...Пък са виновни руснаците! Тия животни са луди!

бре бре бре.....телета, говеда.... ами ти какъв си бе ? предполагам че си лаинар с големи миризливи претенции

Телето цял живот в обор с други телета и говеда е расло. Какво очакваш да знае.? Само за такива като него.

Аз също съм си затворил 2-3 буркана в мазето. И комшиите и те

Следващия път да използват не "Новичок", а "Ветеран".Гаранция че няма да има оцелели.

Наистина звучи невероятно руснаците да убиват предатели, които живеят в други държави. Досега никога не са го правили. Предполагам, че няма да го направят и в бъдеще.

Убиват Троцки чак в Мексико... Чете бе хора, че ставате смешни с подобни писания.

Много си зле ... Троцки е избягал, нормално е да го пречукат. Този са го оставили да си ходи сам във великата британия. Няма смисъл да го трепат, рано или късно британците ще го отровят.

Не мога ги разбера британските телета......те имат формулата на Новичок, лудите говеда я имат и произвеждат, създателя на Новичок работи и живее в Краварника...пък били виновни руснаците! Тия британски телета са луди, луди крави!

И като се оправдаваха за допинга, що стана ? Ами отидоха без знаме..Сега нали ги халосват пак със санкции, пък кагебейците нека се оправдават. Кой ли им слуша лъжите ?

Шило

ЯАми оправдаха ги камара спортисти за допинга, и какво стана? МОК пак не ги допусна. въпросът е: Защо? Отговорът- политика. Сега е същото. Явно нещо се е объркало, гафа е станал и британците бързат да питат "Кой ми с.а в гащите?"

Без знаме отидоха ама с духа на руснаци и навряха къде трябва много крякащшите с 1/3 от реалния си отбор за олимпияда защото тия дето ги навряха в тази каша искаха да се покажат че са големи спортисти кога го няма силния спортист:(((((

гледАл си неква друга олимпиада

Формулата на "Новичок" и методиката за синтез не са ли общодостъпни.

я ми я кажи формулата ,че нещо не я намирам в нета

Отиди в аграрната аптека и си купи съставките. Ако не ги намериш там - купи си почистват препарат за вани от супермаркета и го изпий.

няма какво да се кумите! За смъртта на двоен агент са виновни и двете страни :) (та нали за това е двоен)

бил е пасивния в една тройка и си е отишъл набн

Новичокът не е дошъл от САЩ, а от Каспичан.

а може да има извънземен произход, нъл тъй товариш. товариш товариш и пак разтовариш

Шило

Може. Все пак се произвежда от вещества, които намират приложение при торовете.

Е кой да е! Създателя на Новичок живее в Краварника и работи за краварската армия! Ясно е и на най малоумния Козяк, че са виновни лудите телета!

Ми в САЩ ще живее и работи няма да да стои в тази азиатска кочина Россия.

Шило

И като живее, трябва да работи, нали? А какво може да прави един химик?

Краваристан е пълно с жълтури,негри,латиноди и друга паплач..90 милиона безработни!

"Има нещо гнило в Юлия!" : Ако се проследи живота на двамата САМООТРОВИЛИ се живота през последните 2 седмици от градски камери, кореспонденция, компютри, телефони и др. ще се разберат много интересни неща! 100%, че в квартирата в Москва няма следи от отровата и не идва от там! Юлия е изпълнявала ПОРЪЧКА за пренасяне на отровата до даден обект/субект! След доставката по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ и НЕВЕЖЕСТВО ПОРЪЧИТЕЛИТЕ са имали ДОПИР със ПОРЪЧКАТА си и са се САМООТРОВИЛИ, от Юлия се е отровил и бащата, който е бил OFF/ON в процеса на изпълнението на ПОРЪЧКАТА! Остават ДВА въпроса за търсене на 2 ОТГОВОРА : 1. Кои са ПОРЪЧИТЕЛИТЕ? - Отровените?!(може би/Мей би) 2. За какво/кого им е била нужна отровата?! - Финално се е получила ФОРМУЛАТА от една българска поговорка : "Който копае ГРОБ други му, сам ПАДА в него!" ...на следсвието всичко е ясно : "Да влезе Убития!"

И как англичаните разбраха точното име, ако не са има ли информация или такова налично вещество . Кога ще бъде съден Блеар за лъжливата информация заедно със САЩ и избиването на сумати хора БЕЗ РЕЗОЛЮЦИЯ на ООН .

Разбра ли са името и състава на газа, защо имат аналитични лаборатории и знаят въздействието на руската отрова върху човешкия организъм. Това не става! Дай следващата опорна точка!

И като са аналитици, явно са много добри аналитици! Сигурно са хванали молекула от уханието на ГРУ? Сигурно и са още по-добри, на база на въглеродния анализ за доказали датата на производство и мястото й! Много са АНАЛИТИЧНИ тези лаборатории, ще знаИш!

За името на газа питам - не разбра ли Името на газа който го цитират !!! Откъде знаят името след като не знаят съставаките а ако ги знаят е логично да го отровят никъде Предателите не се тачат дори и в Американските филми е така и с 007 и с Рабмо дори !!!

модераторе, какво целиш да постигнеш с това? за теб е по-добре пишещите да си разменят обиди и псувни, вместо някой да подкрепя с доводи тезата си? ако това искаш, то явно защо е такова нивото на постовете във форума.

ето пример за пост: 'Къде видя задния ход, бе руски тъпако? Никой няма да позволи на Путятин да убива когото си поиска и където му падне безнаказано!' но това не си го изтрил?

Тъпо селско говедо с руско-ромски произход!!!

Хе-хе.

Явно англичаните започват да дават заден ход. Сега е времето руснаците да им дадат 24 ч да им се извинят в писменна форма. Иначе гонят 23 дипламата от Москва, барабар с посланника, защото той не е разубедил Тереза да се откаже от тази провокация.

Къде видя задния ход, бе руски тъпако? Никой няма да позволи на Путятин да убива когото си поиска и където му падне безнаказано!

Та писах: Вижда се кой започва обвинения, превръща ги в причини за бомбандировки и обявяване на война и по-късно се извинява за грешка на тайните си служби.