Дете влезе в болница, съученик му сипал спирт във водата

Неволно отравяне със спирт за горене вкара за кратко шестокласник от Шумен в болница.

Обратно в новината

Коментари - Дете влезе в болница, съученик му сипал спирт във водата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая директорка толкова ли е наивна или ни прави на глупаци??????

Изразите "неволно....." и "сипъл (умишлено) спирт...." , взаимно се изключват! Ама то пък, журналист, завършил само Българска филология, от къде да знае...

Сигурно онова преди това му е сипало вода в спирта и това си връща.

Това е отрова без значение името ѝ, значи пръв е виновен, който му я е дал (или не я е опазил). Детето е малолетно и не може да преценява действията си, но по-страшното е, че никой не му е обяснил последствията предварително.

Не се юркайте. Метилов спирт в България отдавна не се продава. Той е специалитет само в Русия.

Абе Чуркин, стига си пил течност за чистачки! Баш метанолец си е.

я да видим... в д.е.б.и.л.с.к.а.т.а държава какво правят децата: или провисват бебета от балконите, или си сипват спирт във водите или се бият като побъркани. Де.б.и.л.с.к.а държава с д.е.б.и.л.с.к.и деца!

Провесването на бебета през прозореца не беше ли патент на Майкъл Джексън, бог да го прости ? И той ли е от "дебилска държава" ?

спирт за горене я!! като няма наблизо автомат за боярышник, кво да му сипе??

Това е поредната липса на възпитание, култура, морал. Детето е останало живо, само защото количеството се е разтворило частично във водата, иначе в чист вид щеше да причини смърт или ослепяване. Не се касае за нелепа шега! Не може да пипа никой бутилката на детето ви. Не може да се сипе отрова! Метиловият спирт или спиртът за горене е ОТРОВА! Тази отрова убива и това е опит за убийство! Само идиот ще погледне на това лековато. Аз съм виждал две момчета в Пирогов след употреба на метилов спирт. Едното беше ослепяло. Едното умря първия ден, второто на четвъртия след страшни мъки. Ако аудиторията не преживява реакция, защото не е виждала какви са мъките при подобно отравяне, идете и се осведомете. Метиловият спирт първо изгаря очите и унищожава жестоко всичко останало. Първо поетият "алкохол" се повръща незабавно. Противоотровата е чиста водка в двойно количество и с гореща молба към Бог. Домашната ракия обикновено съдържа метил в малки количества и може да влоши нещата, затова само купешка водка. И незабавно в болница. Дори водата не помага за детоксикацията.

Това може да е шега на 6, не на 13 години...опит за убийство...шега било.

синия спирт за горене е метилов спирт от нефт,по рана беше дървен спирт! Това е опит за убийство! от метила се ослепява и загиват бъбреците!!

Като антидот, майтапчията да беше приготвил чиста ракия.