Роберт Фицо подаде оставка

Словашкият президент Андрей Киска прие оставката на премиера Роберт Фицо.

Обратно в новината

Коментари - Роберт Фицо подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаш неудобен политик??? Подхвърляш на амбициозен журналист миризлива партенка и докато той я терзае му светиш маслото! А през това време организираш през социалните мрежи евромегдан. Честито повишение по служба!

Фицнаха го Фицо!

Кога някой български министър ще си подаде оставката. Дали ще доживеем такъв момент?

Тук оставките ще им ги искаме по африканския начин.

Spirit

хаха, Вишеградската четворка скоро май ще стане тройка. Да се готви и Орбан на изборите през април.

Глупи, имаш ли идея какво "печели" България (и Европа) от това??! След ликвидиране съпротивата на Вишеградци, антихристите за нула време ще наводнят нас и Европа с орки. Но ще те разбера, ако си ма.на.фин ;)

този е от ,,менте-талистите,, на сорос...!!! защо ли ,,фицо,, не излезна да се ,,обяснява,, като ,,ощипана ученичка,, по ,,примера,, на боико... ,,а ,,аз,, не знаех...,,??? при нас ,,демокрацията,, е ...,,аз не знаех,,..,,другите преди мен ,,...и т.н. ...!!!

им е много трудно. Не знам как ще го неутрализират. Орбан няма да им се даде лесно.

Претрепали са онзи репортер именно с цел да провокират протести и Фицо да падне.

Фицо беше против "Истанбулската" това е.

Мисля, че Наблюдател 1 и hni са прави. Изглежда световните кукловоди се опитват да разбият Вишеградската група, чийто ярък представител е Фицо. Свидетели сме на уникален натиск на световната лихварска мафия - атентат с нож на афганистанец във Виена, убийство на журналист в Словакия, опит за убийство на руски шпионин-изменик (вероятно инсценировка от МИ-6, за да се очерня Русия преди изборите) - това си е истинска война срещу всичко читаво в Европа, което не се продава. Но антихристите скоро ще си го получат - Бог забавя, но не забравя!

Не знам дали има някаква връзка, но Словакия е една от страните, които са силно против Инстанбулската конвенция. Връзки на словашки политици с Ндрангета ми звучи доста съмнително... В България положението е горе-долу същото - изведнъж се появи някакъв "изсмукан" скандал с Гинка и ЧЕЗ, които лека-полека бе "затихнат". Дали това не са методи за натиск над непослушни политици... Еврейската мафия, която ни се е качила на главите е способна на всичко.

Преди няколко дни един колега написа" намазаха му ските", прав излезе. Фицо беше трън в очите на много хора... :( Не смятам обаче , че следващия премиер на Словакия ще е по-сговорчив за приемане на "навлеците на Меркел". Все си мисля, че няма да им мине номера.

Като го гледам този на снимката имам чувството, че е джудист - като Бойко де. Нямам нищо специално на ум, просто правя сравнение де. А казват, че имал връзка с мафията. Хубаво, че ББ няма.............срама де.

Така правят достойните държавници в Словения и Словакия както се вижда а не като нашия ''на гадовете няма да им дам оставката си'' въпреки много ама много повече неща причинени от него и кохортата му на народа

Където управляват "цоциалисти" все това става.......мафия,корупция и кражби а който реши да ги разгласи убийство,по стар маниер

Тук къде къде по вече убийства стават ама на наш боко и на ум не му идва да си подаде оставката защото знае че те му разчистват пътя а и ченгетата и цацаратурата все го изкарват ч разпра за ''паркоместа'' я ''самоубиство'' с нож в гърба....

ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА НАОТГОВОРЕН И МОРАЛЕН ЧОВЕК. ПРИВЕТ!

Това да им е за урок, за да не си избират повече комунисти. За нас се отнася същото.

Виж ти. Колко интересно! За какви работи хората подават оставки! Ако и нашите имаха 1/10 от тяхното самосъзнание - кьорав политик от всичката сган в парламента нямаше да остане!!!

Роберт Фицо подаде оставка. Следващия е пожарникаря.

тези мокри сънища ще ги сънувате (ако доживеете) поне още 3 год. селски дебил така,че ставай веган до като все още има и паша