Еврокомисар Шефчович: Сделката за ЧЕЗ е между 2 частни фирми

Европейската комисия не може да вземе отношение по сделката за активите на ЧЕЗ в България, обясни зам.-председателят на Европейската комисия Марош Шефчович.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар Шефчович: Сделката за ЧЕЗ е между 2 частни фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уплашената тиква се чуди къде да търси защита....

Много си тъп, Маро-о-о-ош---

потънали в мрак всички ЕРП да се национализират

че някои мафиотски организации имат пръст

абе мишки има ли значение дали ще плаштате на гинка или на чехия

Явно с гладкото си мозъче не разбираш проблема - не е важно на Кого плащаме тока - Важното е Кой плаща сделката, демек Кой си " изпира" паричките! Анадън му?

И тоя се прави на дръж ми шапката. Я да си направи справка ЧЕЗ каква фирма са и да не дрънка глупости. Шебеци са нашите политически боклуци които продадоха ЕРП и сега ще ги изкупуват на тройна или четворна цена.

Ами да бе ...ЧЕЗ е държавна фирма , ама понеже и Държавата на Бойко е частна фирма - ето ти две частни фирми! Егати логиката! На ход е офшорката на Бойко- тя вече ще да е държавна, нали???

А арбитража между частни лица ли е

Тогава фирмата като е частна да бъде на свободният пазар и клиентите да имат право на избор. Хем монопол, хем вдигат цената за да не бъдат на загуба, хем закон за тях коват специално. Тая работа е дълбоко корумпирана и за пореден път става ясно, че политик с измамна цел винаги може да напише тъп закон и съдия да навре в ада невинен човек, понеже закона бил такъв. Безсилни ли сме?

Той Шефчович какви ли не мизерии защитава та за една Гинка ли ще го прай на въпрос.

Европейците трябва сериозно да се замислят дали тази Европейска комисия, в този състав е полезна и нужна изобщо ЗА ТЯХ, освен за тези от комисията с големите им заплати и привилегии и НУЛА реални отговорности и истинска прозрачност и отчетност!

... както искате наричайте Тръмп, обаче в САЩ спряха сделката между "две частни компании" Broadcomm и Qualcomm. Ето затова (независимо кого си изберат за президент американците) те ще са сила, а нас, с тези еврократи нищо добро не ни чака. Те и затова британците казаха бай-бай на такива непотребни личности, като този Щефчович 9то пък и името му е една смешка:)

Този евробюрократ дали носи отговорност за изявленията си или просто така си плямпа ей така !! ЧЕЗ е държавна компания, а българската с неясна, а може би прикрита собственост, както и с неясно, а сигурно прикрито финансиране !! Делавера отвсякъде, но когато е за монополист и 3 млн крепостни потребители започва да вони !!

Цялата тая далавера мирише на Янко Хараламбев и съвсем скоро ще се разсмърди съвсем.

1) Откога фирма ЧЕЗ, 70 % от активите на която са собственост на държавата Чехия, се води "частна"? 2) Разговорът на премиера на Чехия с премиера на България за ЧЕЗ точно преди обявяването на продажбата й на кака Гинка не се ли водят "нерегламентирана държавна помощ", която по закон се санкционира от Европейската комисия?

Този кога ще си подаде ОСТАВКАТА или ние да му я поискаме ? Плямпа и лапа пари , от нас Българите Бедни и гладни !

Тиквата си е Тиква ! Човек с Криминално минало !

А ЗАЩО СЕ МЕСИТЕ С ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ?!?!?

При сделката с ЧЕЗ не се месите, а само преди 2 месеца пратихте цял ЕВРОКОМИСАР да лобира за построяването на втори лифт в Банско !!!

Когато платихме дълговете на частната КТБ,без да получиме никакви активи.А къде сте при неработеща прокуратура и съд.Ние пък ще се намесим когато ви избираме за евродепутати. Нито герб ,нито Бсп

Не се месим по сделката с ЧЕЗ, защото Тиквата ни е много удобен предател, и не ни интересува какви далаверки си върти, поданиците му да си носят последствията.

Ех, Тиква, старост - нерадост! Да нямаш ишиас, че все си кривиш врата? Виж Президента! Прави коремно без проблем! А ти сигурно ще висиш, като мешка! А за хъба можеш само да се напиняш. Обаче внимавай да не се изпуснеш, че с възрастта и свинктера се отпуска и ще направиш голямата работа в гощите!

... гощите... са на гошо гащите, нали?..

ЩОМ Е ДА СЕ ДЕРАТ КОЖИ НА БЪЛГАРИНА ЗА ес НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ

Като не се месят защо афишират че сме най корумпираната дьржава в ЕС

ЕС със сигурност се месят. Повечето от Брюксел са маниаци.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Най -малкият проблем и загубена кауза за българите е ЧЕЗ с Гинка или без Гинка. Невероятно ,но Тато и Буда си приличат на 90%.Бай Тошо посреща партизаните на 10.09.1944г.и ги изпраща на фронта да ги до избият.След 1945г.работи ,като шеф на Народната милиция,после като кмет на София ,а след 1956г.Генерален секретар на БКП и шеф на Държавата-председател на държавният съвет.Пожарникаря Бойко след 1990г. известно време пряко и косвено в в групироеките -СИК(новите ,,партизани"),после полицай-с-рна МВР,кмет на София а сега шеф на държавата т.е м-р председател.Разликата от 10% между Тато Живков и Батман Бойко е ,че Живков даваше ,като политика повече за държавата и хората ,като работа ,образование ,здравеопазване ,вътрешна и външна сигурност ,промишленост,селско стопанство и прочие достижения.Докато Батман Бойко гледа повече за себе си и Шайката ,отколкото за просперитета на хората,фирмите и като цяло просперитета на България.Да не говорим за нивото на образованието,здрвеопазването ,сигурността,селското стопанство,промишленоста и т.н.Всичко е пълен буламач.Важен е края на авторитарното управление на Бойко и последствията за страната след него.Предвиждам,че положението на България ще е трагично.

Какво иска Бойко. Ние сме се наакали , а друг да ни избърше . Помощ от вън няма . Сядайте и се управяйте . Явно трябва да си ходите . Колкото по бързо толкоз по малко загуби ще има.

някой тук чувал ли е че Албания си върна ЕРП-то от ЧЕЗ и ги изгони от страната през 2014 г? А нас ЧЕЗ ни въртят на пръста си...

Им позволява да ни въртят на пръста.Щом не помагате за ,,благото на народа,,това ви е последният мандат

,,боката,,:,,е щом го казва ,, Шеф-чович....,,!!!

Спрете да се месите и по въпроса за Истанб.конвенция...

ГАЗОВ ХЪБ БЕЗ ГАЗ, ТОВА Е ШМЕКЕРИЯТА .

За нещо свястно няма да се намесят, само за джендърски конвенции и дране на пари. Бандит е заграбил държавата, но и това не им пука, защото и те са бандити.

щом е в тяжест на българският народ ние не се ,,месиме,,...!!! ако беше някои ,,енергиен проект,, от полза за народа...тогава почваме да ,,месиме,,...!!!

Защо цял ден не ме пускате

Отложени шамари, това виждам в дипломатичния изказ на енергийния комисар. Внушението в заглавието е мечтата несбъдната на Баце Гинкин - Ние не се месим, прави каквото знаеш.

ДЕБЕЛОТО НЕГРАМОТНО и там ли е ходило да разпитва и да тормози хората с неговите глупости крадливи

Шефчович-Трябва да се види най-напред как ще бъде финализирана сделката, дали е спазен третия енергиен пакет. Едва тогава би могла да се произнесе главна дирекция "Конкуренция" или главна дирекция "Енергетика". Ха финализирайте, шамарите после...:-)

Е, тъй де - чакат да мине ЕвропреЦедателството Му, че не върви да ошамарят баш в разгара му Новия Балкански Лъв на Дипломацията и "Най-голям шеф в Европа";))

Еврокомисар: Не се месим по сделката с ЧЕЗ Щеше да е по-добре ако се бяхте намесили, а не утре да пишете в докладите си от Брюксел,че няма воля за борба с корупцията.

Марош Шефчович да следи как Руми-Коремното се върти на лоста и как Боци-Тарана изпълнява дузпи.

Ех, едно коремно ви направи и ви заболяха коремчетата. Ами ако покаже, че не се плаши от страшните Му мутренски физиономии. А пък и не са две в едно, де.

сделката....тогава ще я гледат. За сега Борисов го е уверил че я проверяват българските органи. Какво а каже Шефчович на този етап? От заглавието излиза че изобщо не се месят,но не е така....ще проверяват после дали отговоря на Европейското законодателство.

бойко, трябва да се стегнем за тази люта битка. Че ще си вземем полагащото ни се, ще си го вземем, но можеше да е много повече от 120 милиона. Аз направих, още в началото, грешка, че поисках само толкова. Но другите, които по-късно се включиха от нас, са искали повече. Вчера гинчето ми каза, че всичко върви по план и да не се безпокоим. Само не знам как ще отсвирим, един доктор някакъв си там, по хидротехника, който много оказвал натиск върху гинчето, тя ми се оплака. Но винаги сме се разбирали с него, така ще е и този път. Ще пътуваш ли до САЩ ?

съвсем оцапа гащите с тоя пусти ЧЕЗ! От космоса е видно, че зад престъпната далавера на Гинка оШфорката стои именно той.

И за миг не си помислихме ,че ще се намесите в сделка която е ваша.А защо не вземете мерки ,пе сме първенци по смъртност и бедност.Това ви е последният мандат бездушници ,братоубийци,кръвопийци.Изпитваме само ярост към ваз,защото продължихте делото на комунистите

Из друга медия: Еврокомисаря по енергетиката Марош Шефчович: ЕК ще следи внимателно сделката за ЧЕЗ...Явно рекламите на Гинка се отразяват на диоптъра.

"България да се превърне от една страна, която транзитира газ, в една държава, която търгува с газ". А газ откъде бе? Въздух ли ще търгуваме?

Брейййй, колко са приципни от ЕК!! А Южен поток как бързо се намесихте!!!

Кьорав карти не играе!Има една такава приказка.Народа си поиска царя.А той им доведе ЧЕЗ.Да ама народа не поиска сметка от царя.Търпя го доста повече от 800 дни.След като народа спи лудите лудуват.Народа забрави че Борисов и ГЕРБ го излъга че ще развали цялата криминална приватизация преди още да дойде на власт.Защо народа не му припомни това?Постоянно спи а после негодува.

Честно,помислих си щом този нашия министър се загуби няколко дни,работи. Проблеми много ,от работа не може да си вдигне главата. А ето той пак изпълзя,щастлив,доволен,за нищо не му пука.Даже земятя да прападне под краката му ,той няма да се трогне. бРАВО!

За джендърството се месите, но за ЧЕЗ не се месите да отговорите на желанието на хората.

бъдем по-точни, желанието на петата колония в бг е сделката да не се осъществи, някой ще каже: и Асан е хора:)